Tryin 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: Και γιατί έφαγα άκυρο απο 2 μηχανουργεία και 2 καταστήματα με βίδες ρε συ hayabusas? In any case τις έφτιαξα τελικά στο τρίτο και τυχερό μηχανουργείο! ... και τελικά δεν τις χρησιμοποίησα γιατί έδωσα τη μηχανή >< Θα σε έχω υπόψη αν μου χρειαστεί ξανά.. πριν 3 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: @seatcowl Έπεσα στην ίδια περίπτωση με σένα τελικά........ Η λύση όπως σου τα έλεγα και τότες Για να μην το παρακάνω με "περίεργα" εργαλεία, κάνω τη δουλειά με ένα απλό άλεν Και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα Δεν είναι δύσκολο και ούτε ανέφικτο, όπως βλέπεις. Επίσης, αν και ίσως διακρίνεται η λεπτομέρεια αυτή, η βίδα είναι ανοξείδωτη και στη δική μου περίπτωση. παντως τεχνικα ειναι λαθος επιλογη η τοποθετηση ανοξειδωτων βιδων σε οχηματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 Το λόγο θα μας τον πεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tryin 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος CptAngel έγραψε: Το λόγο θα μας τον πεις? το inox ειναι σκληρο μεταλλο και επισης κλωτσαει-αρπαζει πολυ ευκολα.υπαρχει το ρισκο να κανεις ζημια στο θηλυκο σπειρωμα του κινητηρα ακομα και αμεση ζημια αν δεν του κανεις,αν το ξεβιδωσεις-βιδωσεις καποιες φορες εχεις αρχισει να προκαλεις φθορα στα θηλυκα σπειρωματα....σε συνδυασμο με τους κραδασμους εχουν αρχισει τα θεματα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 Οι εργοστασιακές βίδες δεν είναι ανοξείδωτες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tryin 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 33 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Οι εργοστασιακές βίδες δεν είναι ανοξείδωτες? οσες εχω δει και βιδωνουν σε κρισιμα σημεια π.χ. κινητηρας ειναι σιγουρα αλουμινιου-σιδηρου...χωρις να ειμαι και απολυτος μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις δεν ξερω...παντως ο κανονας ειναι οτι το inox κλωτσαει ευκολα το εχω δουλεψει αρκετα σε αλλες χρησεις Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2019 από τον Tryin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Tryin έγραψε: οσες εχω δει και βιδωνουν σε κρισιμα σημεια π.χ. κινητηρας ειναι σιγουρα αλουμινιου-σιδηρου...χωρις να ειμαι και απολυτος μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις δεν ξερω...παντως ο κανονας ειναι οτι το inox κλωτσαει ευκολα το εχω δουλεψει αρκετα σε αλλες χρησεις Αν σφίγγεις με το χέρι, είναι αρκετά πιθανό να συμβεί αυτό που λες. Βέβαια και σίδερο σε αλουμίνιο να ήταν, πάλι το αλουμίνιο θα τον έπινε. Πάντως δε θα συμφωνήσω μαζί σου, έχω δει σε πολλά μηχανάκια inox βίδες στα καπάκια. For the record εγώ για την εξωλέμβια τις θέλω. Στο πόδι έχει inox εξάγωνες αλλά είναι ταλαιπωρία γιατί δεν μπαίνει πολύγωνο οπότε θα τις αντικαταστήσω με άλεν. Και φυσικά πάλι σε κράμα αλουμινίου είναι, έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 Η inox βιδα ειναι επικίνδυνο να λυθει λογω κραδασμών στις μοτο. Αυτο ξερω και εγω και αυτο εφαρμοζω. Γενικα μην πινετε νερο στο όνομα του ανοξείδωτου. Ναι, γαμω, καλο, χρυσο αλλα δεν κανει να μπαινει παντου, επειδη ειναι ανοξειδωτο. (για βιδες μιλαω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 (τροποποιήθηκε) Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω τέτοιες φίσες;;; (Σε κατάστημα Ελλάδα και Σαλόνικα ακόμα καλύτερα). Θα ήθελα τρίπινες και δίπινες αν γίνεται. Στην ουσία πρόκειται για molex, απλά είναι πολύ πιο συμμαζεμένο. Αν είναι δύσκολο να βρεθούν υπάρχει κάτι παρόμοιο, δουλεμένο, που να κουμπώνει σφιχτά και κατά το δυνατόν υδατοστεγώς;;;; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2019 από τον Canardo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 Αυτά πάντως δεν είναι υδατοστεγή πάντως. Επίσης στο βοριά δεν ξέρω τα μαγαζιά, αν και δεν είναι κάτι δυσεύρετο. Οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος hayabusas έγραψε: Αυτά πάντως δεν είναι υδατοστεγή πάντως. Επίσης στο βοριά δεν ξέρω τα μαγαζιά, αν και δεν είναι κάτι δυσεύρετο. Οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά. Μωρέ έκανα βόλτα από 2-3 ηλεκτρονικάδικα, 2-3 μοτό-μάγαζα και ένα με ανταλλακτικά αυτοκινήτου και δεν τα είχαν . Τα βρίσκω στο μπέη, αλλά θέλουν τα αγγλικά καμιά βδομάδα και τα κινέζικα κάνα μήνα. Στην χειρότερη έτσι θα γίνει, απλά τώρα που βρέχει έλεγα να τελειώνω καμιά δουλειά εσωτερικού χώρου. Έχεις να προτείνεις κάποιου άλλο τύπου φίσα με καλύτερη αντοχή στα νερά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 Βρες αλλη φισα. Αλλο τυπο εννοω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 Μη αδιάβροχες φίσες πήρα απο τον μουτσιούλη στην δωδεκανήσου, μετα απο αρκετό καιρό και πολλές βροχές δεν είχα θέμα. Μήπως να ρίξεις εκεί καμία ματιά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος HLIAS έγραψε: Βρες αλλη φισα. Αλλο τυπο εννοω Ψηλέ μου, αυτό είναι το τελευταίο σενάριο (της απελπισίας που λένε). Αλλά αν κάτσω να σου εξηγήσω τι καλωδιώσεις βρήκα στο γΚανΤεΜάκι, δεν θα έιναι πια το τοπικ των σύντομων απαντήσεων, αλλά το τόπικ των μακρόσυρτων ερωτήσεων. Θα στο εξηγήσω από κοντά με κάνα 2-3 μπυράκια, νωρίς και χαλαρά, ξες εσύ. πριν 4 λεπτά, το μέλος nikos_pc έγραψε: Μη αδιάβροχες φίσες πήρα απο τον μουτσιούλη στην δωδεκανήσου, μετα απο αρκετό καιρό και πολλές βροχές δεν είχα θέμα. Μήπως να ρίξεις εκεί καμία ματιά. Για πες γιατί σε αυτόν πήγα πρώτα, από εκεί ψωνίζω γενικά τα ηλεκτρονικά μου τζιβιτζιλίκια, αλλά μου έδειξε το κλασσικό molex των PC και ήταν ψιλό-κουμούτσα. Αν έχεις μια φωτό του τι έβαλες εσύ πάνω, κάνε έναν κόπο για να ξέρω τι ψάχνω. Δεν με καίει τόσο πολύ το νερό, (καλό θα ήταν να υπάρχει προστασία για να πλένουμε χωρίς φόβο), όσο ή καλή εφαρμογή. Να μην ξεκουμπώνει εύκολα μετά από καιρό και να μην μαζεύει χωματό-σκόνες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 (τροποποιήθηκε) Οι αδιάβροχες φίσες που χρησιμοποιεί ducati/aprilia (μπορεί κ άλλοι) ειναι της TE Connectivity (αλλιώς και Tyco) και η σειρά λέγεται superseal. Ψάξε για κωδικούς στo site της και πάρε σβάρνα τα μαγαζιά που έχουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Βγαίνει σε 1-2-3-4-5-6 pin. Αν ήσουν Αθήνα σου είχα έτοιμες διευθύνσεις, αλλά σε Θεσσαλονίκη μάλλον μας πέφτεις λίγο μακρυά. Τα έχω χρησιμοποιήσει και εγώ σε δικές μου κατασκευές και η στεγανότητα τους είναι άψογη. Θέλει λίιιιγη δουλίτσα στην συναρμολόγηση όμως λόγω αυτού.https://www.te.com/usa-en/plp/amp-connectors-amp-superseal-1-5mm-series/Zn60Y30DqX25dK.html Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2019 από τον seatcowl 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2019 Ισχυει ειναι πολυ καλες αυτες. Και οι φισες της vw είναι πολύ καλές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 Θέλω να πάρω ένα σπρέι για κλειδαριές ( κεντρική , σέλας ) . Χρειάζεται σπρέι σιλικόνης ? Τι να προσέξω ? Κάποια προτίμηση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 Ρίξε WD 40. Μετά βάλε το κλειδί και γυρνά το μερικές φορές και θα είναι εντάξει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 Ή βάλε λίγο λάδι μηχανής στο κλειδί και βάλτο μέσα. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 Πριν λίγες μέρες είχα το service των 20.000 και πήγα να βάλουν και λίγο σπρέι στην κεντρική κλειδαριά γιατί έκανε κάτι κολληματάκια ώρες ώρες και ήθελε τα κλασσικά σουζουκοκόλπα ( να παίζεις με το κλειδί πάνω ή κάτω αριστερά δεξιά αναλόγως το μοντέλο και μετά γυρνάει μια χαρά ) . Η διαφορά είναι τοοοοσο μεγάλη όπου τώρα χαίρομαι να κλειδώνω και να ξεκλειδώνω το μηχανάκι Το μπουκαλάκι είχε κάτι σε κίτρινο χρώμα το μοναδικό που βρίσκω σε τέτοια χρώματα είναι το mannol ( δεν ήταν WD σίγουρα ) https://saveltrade.gr/9893-mannol-sprei-hlektrikon-epafon-400ml Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 @BlackDiamond κλασικη περιπτωση suzuki, ολα εχουν προβλημα στο διακοπτη η λυση ειναι wd40 και βαλε-βγαλε το κλειδι, οτιδηποτε αλλο (πχ κατι που να περιεχει λαδι μεσα), θα το κανει καλυτερο για λιγο, αλλα οταν ξαναπιασει σκονες τη γ@μησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 πριν 13 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Το μπουκαλάκι είχε κάτι σε κίτρινο χρώμα το μοναδικό που βρίσκω σε τέτοια χρώματα είναι το mannol ( δεν ήταν WD σίγουρα Μήπως??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 12 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: @BlackDiamond κλασικη περιπτωση suzuki, ολα εχουν προβλημα στο διακοπτη Αν έχεις suzuki και δεν έχεις τέτοια θέματα με τον διακόπτη ή όταν είσαι σταματημένος και σβηστός να μην μπαίνει η 1η με καμία παναγία!!! εκτός αν το κάνεις 10 μέτρα παραπίσω .... δεν το ευχαριστιέσαι @hayabusas Στην αρχή και εγώ αυτό νόμιζα πως ήταν αλλά όχι ... Ήταν πιο κοντόχοντρο χωρίς το τσουτσούνι από πάνω.... Θα περάσω καμιά βόλτα από εκεί και θα ενημερώσω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2019 από τον BlackDiamond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 Θα ήθελα μερικά σχόλια για το βίντεο αυτό. Όταν λέει για το σπρέι σιλικόνης, το ρίχνουμε και το αφήνουμε ή το απλώνουμε με ένα πανάκι πχ; Κι όταν λέει "παντού εκτός από τη σέλα", υποθέτω εννοεί ότι και σε άλλα μέρη δεν μπαίνει, αλλά λαμβάνει ως δεδομένο ότι ήδη θα γνωρίζει κάποια πράγματα το κοινό στο οποίο αναφέρεται, έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος TheReaper έγραψε: όταν λέει "παντού εκτός από τη σέλα", υποθέτω εννοεί ότι και σε άλλα μέρη δεν μπαίνει, αλλά λαμβάνει ως δεδομένο ότι ήδη θα γνωρίζει κάποια πράγματα το κοινό στο οποίο αναφέρεται, έτσι Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να είναι γνωστά από όταν κάποιος παίρνει δίπλωμα, ( ΠΟΝΕΜΈΝΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ) για κάποια πράγματα η χρήση τους είναι να χαλάνε όπως αλυσίδα - τακάκια - λάστιχα και άλλα μέρη που πρέπει να υπάρχει τριβή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Θα ήθελα μερικά σχόλια για το βίντεο αυτό. Όταν λέει για το σπρέι σιλικόνης, το ρίχνουμε και το αφήνουμε ή το απλώνουμε με ένα πανάκι πχ; Κι όταν λέει "παντού εκτός από τη σέλα", υποθέτω εννοεί ότι και σε άλλα μέρη δεν μπαίνει, αλλά λαμβάνει ως δεδομένο ότι ήδη θα γνωρίζει κάποια πράγματα το κοινό στο οποίο αναφέρεται, έτσι; Όταν κάποιος δεν είναι σε θέση να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το βάλει στα φρένα και στα ελαστικά τότε δεν είναι σε θέση να οδηγήσει μό/τα ή οτιδήποτε . https://www.youtube.com/watch?v=hIq4UTgqDAc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες