Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2019 Πολύ πιθανό επίσης το μπροστά να είναι μεταχειρισμένο πίσω, να το βρήκε κοψό-τιμής και να το έβαλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2019 Ειπα μηπως ειναι κατι που μπορει να γινει απο επιλογη και δεν το ειχα ακουσει. Με μπερδεψε το οτι ειναι ιδιου τυπου μπρος/πισω, συνηθως στο "ο,τι βρηκα" δε βλεπεις ζευγαρωμα αναμεσα στα δυο. Αλλα απλα θα ετυχε. Thanks. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι γινεται με τα λαστιχα στο παρακατω μηχανακι; Bλεπω σωστα, φοραει και μπροστα rear ελαστικο; Metzeler Sportec Street ,υπαρχει οντως διασταση 120/70-17 και σε front και σε rear. Αλλα ποιος ο λογος να βαλεις μπροστα rear; Μου διαφευγει κατι; οπως πολλα λαστιχα, βγαινουν και για μπροστα και για πισω. αν το βαλεις μπροστα το βαζεις με τη φορα της ενδειξης front> αν το βαλεις πισω το βαζεις με τη φορά της ενδειξης rear> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2019 πριν 20 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: οπως πολλα λαστιχα, βγαινουν και για μπροστα και για πισω. αν το βαλεις μπροστα το βαζεις με τη φορα της ενδειξης front> αν το βαλεις πισω το βαζεις με τη φορά της ενδειξης rear> Τα συγκεκριμενα ειναι δηλαδη αυτης της κατηγοριας; Ειναι interchangeable; Και ποιος ο λογος να βαλεις το rear μπροστα αν βγαινει η ιδια διασταση σε front; Ελλειψη διαθεσιμοτητας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2019 πως ξεχωρισαμε απο την φωτο οτι ειναι λαθος λαστιχο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2019 Εχουν διαφορετικα λουκια αυτα που προοριζονται για front σε σχεση με αυτα που ειναι για rear. Αν παρατηρησεις τα κεντρικα λουκια του front εχουν την ταση να απομακρυνονται μεταξυ τους ενω του rear να συναντιουνται αν μπορω να το εξηγησω σωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2019 παιζει να ειναι βαλμενο απλα αναποδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2019 Παρατήρησα ότι δεν ανάβει το φως το φρένου όταν πατάω με το πίσω. Γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολο να το δω μονάχος μου τι χρειάζεται για επισκευή; Θα είναι εύκολο; Ή πρέπει να το δει ειδικός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2019 α) σιγουρέψου πως το έλασμα στο διακόπτη και τον ποδομοχλό φρένου είναι στη θέση του. είναι ένα σύρμα με ελατήριο το οποίο πιάνει από τη μία άκρη του στον ποδομοχλό φρένου και από την άλλη άκρη του στον διακόπτη πίσω φρένου. ο διακόπτης είναι το μαύρο "βαρελάκι" που έχει μορφή σαν.....μπουζί στην φωτό και στην άκρη του (στην χρυσαφή ακίδα) είναι περασμένο το έλασμα / ελατήριο (ασημί σύρμα με σπίρες σε ένα τμήμα του) Εάν είναι οκ β) προσπάθησε να παίξεις με τη ρύθμιση, του πόσο "λάσκο" έχει και πότε ενεργοποιείτε. το 6 είναι ο διακόπτης, το 7 το έλασμα και το 12 ο ποδομοχλός φρένου, όπως είναι στη μοτο, με την αριστερή μερια της φωτό να είναι το μπροστά τμημα (μούρη / τιμόνι) της μηχανής και την δεξιά μεριά της φωτό να είναι το πίσω τμήμα (κώλος) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2019 @originalksd είναι το 7. Έχει βγει από την κάτω πλευρά το ελατήριο στο σημείο 14. Πρέπει να έγινε μαλάκια όταν έπεσε η μηχανή τις προάλλες. Ευτυχώς που με καθοδήγησες, δε θα το είχα δει αλλιώς... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2019 Τώρα που είδα μια ερώτηση ενός άλλου καβαλάρη, είδα και στις προτάσεις το V Strom. Επειδή έχω καιρό που κυκλοφορώ και πλέον βλέπω διαφορετικά τα πράγματα τριγύρω μου, έχω παρατηρήσει πολλούς να γυρνάνε με V Strom. Μπορεί κάποιος να μου πει τι προσφέρουν και κυκλοφορούν τόσο πολύ στο δρόμο; Είναι τόσο καλά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος TheReaper έγραψε: Τώρα που είδα μια ερώτηση ενός άλλου καβαλάρη, είδα και στις προτάσεις το V Strom. Επειδή έχω καιρό που κυκλοφορώ και πλέον βλέπω διαφορετικά τα πράγματα τριγύρω μου, έχω παρατηρήσει πολλούς να γυρνάνε με V Strom. Μπορεί κάποιος να μου πει τι προσφέρουν και κυκλοφορούν τόσο πολύ στο δρόμο; Είναι τόσο καλά; Απλά τα κάνει όλα τίμια και με αξιοπρέπεια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Τώρα που είδα μια ερώτηση ενός άλλου καβαλάρη, είδα και στις προτάσεις το V Strom. Επειδή έχω καιρό που κυκλοφορώ και πλέον βλέπω διαφορετικά τα πράγματα τριγύρω μου, έχω παρατηρήσει πολλούς να γυρνάνε με V Strom. Μπορεί κάποιος να μου πει τι προσφέρουν και κυκλοφορούν τόσο πολύ στο δρόμο; Είναι τόσο καλά; Είναι πολύ τίμιο πραγματικό all rounder. Δεν καίει τσιγάρο, έχει αξιοπρεπή φρένα και αναρτήσεις, αρκετό γκάζι ειδικά εντός πόλης λόγω v κινητήρα είναι πιστόλι, πληθώρα ανταλλακτικών και aftermarket αξεσουάρ. Γιαυτό και οι τιμές τους ως μεταχειρισμένα είναι στον Θεό τους θερινους μήνες ειδικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 πριν 12 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Τώρα που είδα μια ερώτηση ενός άλλου καβαλάρη, είδα και στις προτάσεις το V Strom. Επειδή έχω καιρό που κυκλοφορώ και πλέον βλέπω διαφορετικά τα πράγματα τριγύρω μου, έχω παρατηρήσει πολλούς να γυρνάνε με V Strom. Μπορεί κάποιος να μου πει τι προσφέρουν και κυκλοφορούν τόσο πολύ στο δρόμο; Είναι τόσο καλά; Ναι, είναι τόσο καλά. Το γιατί κυκλοφορούν τόσα πολλά είναι άλλη υπόθεση που δεν σχετίζεται άμεσα με το πόσο καλό είναι το V Strom ως μηχανή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 (τροποποιήθηκε) Μάλιστα. Οπότε βρήκα για τι θα αρχίσω να μαζεύω λεφτά. Αφού ξεπληρώσω το άγαλμα που αγόρασα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 από τον TheReaper 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 54 λεπτά, το μέλος TheReaper έγραψε: Μάλιστα. Οπότε βρήκα για τι θα αρχίσω να μαζεύω λεφτά. Αφού ξεπληρώσω το άγαλμα που αγόρασα Πολύ υπερεκτιμημένη μο/τα , έχει καλό κινητήρα ,μια χαρά πλαίσιο και αναρτήσεις ΑΛΛΑ και έχει μεγάλο βάρος και όγκο με μέτρια φρένα. Την είχα οδηγήσει μερικές φορές ενώ είχα ένα r6 του 03 και ακόμα και μέσα στην πόλη ήταν πιο δύσχρηστη - δυσκίνητη από το το r6. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ένα transalp 650 ή ένα xt660 είναι πολύ καλύτερες επιλογές για καθημερινή χρήση. ΥΓ αναφέρομαι στο μοντέλο 1ης γενιάς (αυτό που κυκλοφορεί και περισσότερο) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 Ρε Σταυρο. Αληθεια τωρα; εντος πολης και λες οτι με ενα ss κυκλοφορουσες πιο ανετα; Κατι δεν κολλαει... Χαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 (τροποποιήθηκε) ΕΓΩ ναι , οι ψηλοί σίγουρα όχι και σίγουρα όχι με σύγχρονο ss . Έχει να κάνει και με το σωματότυπο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Μάλιστα. Οπότε βρήκα για τι θα αρχίσω να μαζεύω λεφτά. Αφού ξεπληρώσω το άγαλμα που αγόρασα Ωραία αγορά! πριν 1 ώρα, το μέλος HLIAS έγραψε: Ρε Σταυρο. Αληθεια τωρα; εντος πολης και λες οτι με ενα ss κυκλοφορουσες πιο ανετα; Κατι δεν κολλαει... Χαχαχ Πάντως σίγουρα xt και τρσνσαλπ πιο ευέλικτα φαίνονται από το στρώμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 (τροποποιήθηκε) Το στρώμ είναι χειρότερο από το ΧΤ στην πόλη αλλά όχι τόσο χειρότερο όσο το ΧΤ απο το Σουζούκι στο ταξίδι. Αυτό λεμε ,πως το suzuki είναι καλύτερο ως allaround επιλογή. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 από τον Gouky7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 12/17/2019 at 10:07 ΜΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Τα συγκεκριμενα ειναι δηλαδη αυτης της κατηγοριας; Ειναι interchangeable; Και ποιος ο λογος να βαλεις το rear μπροστα αν βγαινει η ιδια διασταση σε front; Ελλειψη διαθεσιμοτητας; ναι αυτης της κατηγοριας ειναι. σωστα εχει μπει. αν ειναι μπροστα παει με "αναποδη" φορα απο οτι οταν μπει πισω, πολλα ειναι ετσι. Την 12/19/2019 at 7:01 ΠΜ, το μέλος GeorStrat έγραψε: Εχουν διαφορετικα λουκια αυτα που προοριζονται για front σε σχεση με αυτα που ειναι για rear. Αν παρατηρησεις τα κεντρικα λουκια του front εχουν την ταση να απομακρυνονται μεταξυ τους ενω του rear να συναντιουνται αν μπορω να το εξηγησω σωστα. δεν ειναι διαφορετικη η χαραξη. ειναι ιδιο λαστιχο και ιδια χαραξη. αν το βαλεις με τη χαραξη rear θα εχει την κλασικη φορα η χαραξη, αν το βαλεις με τη χαραξη front θα εχει την αναποδη. σε ολες τις διαστασεις βγαινουν με φορα front και rear, γιατι δε φορανε ολα τα μοτο ιδιες διαστασεις μπρος η πισω. δηλ: το 120/70-17 σε καποια μοτο ειναι διασταση για μπροστα και σε καποια αλλα για πισω, αρα λοιπον βγαζουν 1 ελαστικο με ενδειξη front και rear αναλογα με το που θα μπει. κλασικη περιπτωση με τον τοπικο μηχανικο-λαστιχα-whatever προ 5-6ετιας. τα καινουρια τοτε michelin pilot sport τα εβαζε μπρος και πισω με τη φορα του πισω, γιατι αυτο ηξερε να κανει 30 χρονια. ολα τα παπια στην πολη με το λαστιχο μπροστα αναποδα. του λεω το και το, τιποτα αυτος να οριεται πως αυτος γνωριζει γιατι εχει βγαλει και εγω ειμαι ο ασχετος πιτσιρικας. μετα απο τηλ στην εταιρια-αντιπροσωπο παρουσια μου, πειστηκε πως αυτος ηταν ο ασχετος τελικα, κατεβασε τα μουτρα μεχρι το πατωμα και αποφασισε να βαζει τα λαστχα σωστα. τη φατσα του οταν εμαθε πως εκανε λαθος εκεινη τη μερα ακομα τη θυμαμαι, οπως και το δικο μου πλατυ χαμογελο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2020 από τον noodles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Τα ίδια κι ένας στο Παγκράτι κατά το 2006, με παπί που είχα τότε κι εγώ. - Μάστορα, ανάποδα το έβαλες εμπρός, δεν βλέπεις ? - Μα, αφού οι γραμμές είναι έτσι και στα δύο - Ρε μεγάλε, θα μας σκοτώσεις με τις βροχές, δες τα βέλη. Με κοίταγε σαν χάνος !!! Τελικά το γύρισε όπως επέμενα, με το ύφος του σε στυλ "και μεγάλη χάρη που σου κάνω, για να μη μου τα ζαλάς" Επαγγελματίες μακάκες !! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 Επειδή μάλλον θα ανοίξω κεφαλή και κύλινδρο στο innova, θα χρειαστώ μια κόλλα σπειρωμάτων. Οι loctite είναι ακριβές. Είδα τις παρακάτω. Ποιά μου προτείνετε? Για να βάλω λίγο στα μπουζόνια μπροστά. Και για χρήση σε βίδες δαγκάνας κτλ στο μηχανάκι. https://www.tzambaolla.gr/index.php?route=product/product&product_id=1415&skr_prm=WyI4ZTFlMTI1Yy1mNTczLTRmMzYtYjBiZC1jNzE5NzE1YTYyN2UiLDE1Nzk0NDYxODE0NDMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 (Εδώ που γράφει για Μ20 λογικά κάποιος άσχετος θα έγραψε την περιγραφή.. σωστά; Λογικά θα εννοεί ως Μ20 [λόγω δυνάμεων]) https://www.autopap.gr/kolla-speiromaton-mesaias-antoxis-mple-k2-prolok-medium-243-6ml?skr_prm=WyI4ZTFlMTI1Yy1mNTczLTRmMzYtYjBiZC1jNzE5NzE1YTYyN2UiLDE1Nzk0NDYyMzgzOTAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Και γενικά από εδώ; https://www.skroutz.gr/c/2828/kataskeyastikes-kolles.html?keyphrase=σπειρωματων&order_by=pricevat&order_dir=asc Θέλω μεσαίας αντοχής (καλά δεν είναι?) Ώστε να μπορώ με σχετική ευκολία να λύσω βίδες χωρίς να προκαλέσω κάποια ζημιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 κολλα στα μπουζωνια γιατι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 πριν 20 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: ... Ναι η Loctite είναι πανάκριβη 1€/ml. Για τα προϊόντα της Bison έχω ακούσει καλά λόγια και η Permatex επίσης είναι καλή γενικότερα σαν εταιρεία. Εγώ για τις εξωτερικές βίδες χρησιμοποιώ μια μέτριας δύναμης που πήρα από το τοπικό χρωματοπωλείο. (Νομίζω ότι είναι saratoga, όρκο δεν παίρνω θα το δω το βράδυ). Δεν έχω χάσει ακόμα βίδα από την μονοκύλινδρη κουδουνίστρα μου. Για μέσα στο μοτέρ δεν ρισκάρω και πάω με Loctite. Έτσι κι αλλιώς πόσες φορές θα τη χρειαστείς και η ποσότητα που βάζεις είναι ελάχιστη. Μέσα στη βδομάδα θα πάω για "προμήθειες συνεργείου", αν θες ρωτάω και εδώ μήπως και την βρω πιο φθηνά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες