Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα μηχανόβιοι-ες! Νέος μέλος εδώ, στα 23 αποφάσισα να μπω στον κόσμο της μοτοσυκλέτας από τότε που οδήγησα μία εξ αυτών στη σχολή οδηγών και μου έδωσε ένα συναίσθημα που σίγουρα το αυτοκίνητο δε μου έδωσε. Είμαι κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου και μηχανής από τον Οκτώβριο ωστόσο το αυτοκίνητο το παίρνω ελάχιστα (η εμπειρία μου πριν τη σχολή ήταν ανύπαρκτη και στα δύο μέσα). Μπορεί και να είμαι εκτός θέματος αλλά σήμερα κατάφερα να μαζέψω τα λεφτά για να πάρω τη μηχανή που χρειάζομαι (όσο ξέρω τι θα πει χρειάζομαι) το θέμα είναι αξίζει να την πάρω ή να επενδύσω αλλού τα χρήματά μου γιατί οι φωνές από τον περίγυρο δεν έχουν την ίδια άποψη με εμένα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές βόλτες! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2016 από τον Dexter_21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 Αν την ήθελες θα την είχες πάρει. Κάνε τα κάτι άλλο. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 Αν την ήθελες θα την είχες πάρει. Κάνε τα κάτι άλλο.Απο το στόμα μου πείρες.... Φίλε @Dexter_21 άν πραγματικά την ήθελες θα είσουν τώρα καβάλα βόλτα , το ότι είσαι σε δήλημα απλά λέει ξεκάθαρα ότι δέν είσαι τόσο ερωτευμένος με το δύκικλο ώστε να αποκτήσεις ένα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 Γιατί βρε άπονοι τον αποθαρρύνετε τον άνθρωπο; :pAν όντως ισχύει ότι ''σου έδωσε ένα συναίσθημα που σίγουρα το αυτοκίνητο δε σου έδωσε'',τότε κάποια στιγμή θα μπεις στον κόσμο των 2 τροχών,έστω και αν αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα.Όσο για τις αντιδράσεις των συγγενών σου,έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει πιο εχθρικό σόι για τις μοτοσυκλέτες από το δικό μου...δεν πρόκειται ποτέ να τους πείσεις(άλλωστε δεν έχουν και πολύ άδικο από σκοπιά που το προσεγγίζουν),απλά μια μέρα θα τους παρουσιάσεις το νέο σου απόκτημα.Αυτό το ''αξίζει να την πάρω ή να επενδύσω αλλού τα χρήματά μου'' με προβληματίζει λίγο !Τι μηχανές σου αρέσουν και πόσα χρήματα έχεις μαζέψει; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 Πάρε Χόνδα και θα με θυμηθείς...! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 Ακου, ακου εμενα τον βιομηχανο και ασε αυτους τους μηχανοβιους.Λες πιο πανω οτι δεν εχεις εμπειρια και στα 2 μεσα (η εμπειρία μου πριν τη σχολή ήταν ανύπαρκτη και στα δύο μέσα) δηλαδης, δεν εχεις οδηγησειποτες σου ουτε αμαξι, ουτε μηχανη (αν καταλαβαινω καλα) και τωρα οδηγωντας τα στην σχολη πηρες και τα διπλωματα για το καθενα.Το λοιπον, μην παρεις μηχανη. Απο την μια δεν εχεις την εμπειρια για το πως κινουνται τα οχηματα (παντως ειδους) στους δρομους και απο την αλλη το αμαξι συγχωρει μαλακιες με ανταλλαγμα υλικες ζημιες, στην μοτο πολλες φορες το ανταλλαγμα εκτος απο υλικες ζημιες, ειναι απο πολλαπλες σωματικες κακωσεις μεχρι 1ο τραπεζι πιστα στον παραδεισο... (...εκτος αν οδηγεις Harley, αυτοι πανε 1o καζανι κολαση). Οδηγα πρωτα το αμαξι να παρεις τον αερα του περιβαλοντος γυρω σου και μετα μπαινεις στους 2 τροχους πιο ψημενος.Μια ερωτηση μονο. Λες πηρες το διπλωμα (το χαρτι?) τον Οκτωβριο. Εχουμε αρχες Νοεμβριου.How the fack καταφερες να μαζεψεις τα λεφτα για την μηχανη που ονειρευεσαι να παρεις....σε κατω απο 1 μηνα?!?!?!?! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 Καλησπέρα μηχανόβιοι-ες! Νέος μέλος εδώ, στα 23 αποφάσισα να μπω στον κόσμο της μοτοσυκλέτας από τότε που οδήγησα μία εξ αυτών στη σχολή οδηγών και μου έδωσε ένα συναίσθημα που σίγουρα το αυτοκίνητο δε μου έδωσε. Είμαι κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου και μηχανής από τον Οκτώβριο ωστόσο το αυτοκίνητο το παίρνω ελάχιστα (η εμπειρία μου πριν τη σχολή ήταν ανύπαρκτη και στα δύο μέσα). Μπορεί και να είμαι εκτός θέματος αλλά σήμερα κατάφερα να μαζέψω τα λεφτά για να πάρω τη μηχανή που χρειάζομαι (όσο ξέρω τι θα πει χρειάζομαι) το θέμα είναι αξίζει να την πάρω ή να επενδύσω αλλού τα χρήματά μου γιατί οι φωνές από τον περίγυρο δεν έχουν την ίδια άποψη με εμένα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές βόλτες! Ενα πραγμα δεν καταλαβα...Οταν λες το αυτοκινητο το περνω ελαχιστα εννοεις μαλλον οτι εχεις ενα στην κατοχη σου σωστα??Anyway, πρωτον και κυριο πρεπει να αναλογιστεις ,για μενα δηλαδη πως ξεκινησα,να παρεις κατι να κανεις την δουλεια σου οπως λεμε χοντρα κοφτα εδω στην Ελλαδα.Να σκεφτεις τα συν και κατα του καθενος και να προχωρησεις..Οσο για τον περιγυρω εμενα με απειλησανε με φωτια και βαριοπουλα οταν πηγα την gsxr σπιτι... Καλη τυχη σε οτι επιλεξεις Αν την ήθελες θα την είχες πάρει. Κάνε τα κάτι άλλο.Θεωρω για να ειπε το παληκαρι αποφασησα να μπω στον κοσμο της μοτοσυκλετας πεζει ενα θετικο να θελει να προχωρησει σε αυτο μιας και δεν ειχε σχετικη εμπειρια παλαιοτερα και γιαυτο ειναι σε ψηλοδιλλημα...Και ναι τα δικλυκλα δινουν ωραια συναισθηματα και συγκινησεις...Και επισης μπορει να φας τα μουτρα σου με αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Εγω προτεινω να παρεις ενα παπι για αρχη ωστε να αποκτησεις λιγο εμπειρια, αν σου αρεσει πας παρακατω, αν δεν σου αρεσει το πουλας χωρις να εχεις χασει πολλα απο το αρχικο σου κεφαλαιο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Κανε βολτες πρωτα με το αυτοκινητο για να δεις πως ειναι ο δρομος απο την σκοπια του οδηγου αποκτωντας λιγη εμπειρια. αν οχι, ξεκινα με ενα παπακι κ βλεπεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisxaros 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Φιλε εγς παντως θα σ ελεγα να παρεις ενα παπι για αρχη για να μαθεις λιγο τον δρομο κι το πως συμπεριφερονται σε αυτον οδηγα κι με το αμαξι κι με το παπι κανενα χρονο κι μετα θα ξερεισ τι θελεις.... παντως να ξερεις πως θα φας κ τα μουτρα σου... αλλα η ασθηση της ελευθεριας που σ δινει η μηχανη ειναι κατι που δεν συγρινετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Αν ήθελες όντως να πάρεις μηχανή, θα την είχες ήδη παρκάρει μπροστά στην τηλεόραση και θα έτρωγες ηλιόσπορους ακούγοντας χιπ χοπ ενώ σε κράζουν οι δικοί σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Ο τροπος που θετεις το ερωτημα ειναι τοσο γενικος που καμια απαντηση που να βασιζεται στην λογικη δεν μπορει να δωθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Η μηχανή δεν είναι για όλους. Είναι για όσους αγαπάνε πολύ τον δικυκλισμό αποδεχόμενοι τα διάφορα ρίσκα και δυσκολίες που πάνε πακέτο. Δεν συγχωρεί εύκολα λάθη και χρειάζεται μυαλό και κάποια αυτοσυγκράτηση.Αν έχεις μυαλό, ενημερωθείς και εκπαιδευτείς σωστά δεν είναι απαραίτητο οτι θα φας τα μούτρα σου αν και ο κίνδυνος είναι πάντα μεγάλος.Το ότι πείρες δίπλωμα δεν σημαίνει σέ καμία περίπτωση ότι έχεις μάθει να οδηγείς. Απλά έμαθες πως να παίξεις στην συγκεκριμένη παράσταση.Σημαντικό να θυμάσαι τον Κ.Ο.Κ. και να τον σέβεσαι, αλλά ξεχνάς τα περί προτεραιότητας κ.α. Δεν έχεις! Θεώρησε ότι τα δίκυκλα είναι σχεδόν ανύπαρκτα για τους υπόλοιπους. Κάνεις ο,τι απαιτείται για να επιβιώσεις, και να ξανακαβαλήσεις ακόμη μια μέρα!Ξεκίνα να μάθεις διαβάζοντας το εαυαγγέλιο "Twist of a Wrist II" του Keith Code, όπως και τα διάφορα video του Θ.Χούντρα, και το πολύ καλό "Οδηγόντας έξυπνα & με ασφάλεια" επίσης του Χούντρα, και αργότερα περνάς και ένα σχολείο.Πάρε ένα μικρό μηχανάκι για αρχή για να μάθεις και να εξοικειωθείς, και βλέπεις αν το άθλημα είναι για σένα...Εννοείται κράνος και λοιπή ένδυση αναβάτη... ΠΑΝΤΑ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μηχανόβιοι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το δίπλωμα της μηχανής το πήρα Ιούλιο, απλώς περίμενα να δώσω και για αμάξι ώστε να βγουν μαζί λόγω της απεργίας των εξεταστών. Η απόφαση να πάρω μηχανή πάρθηκε στο δεύτερο μάθημα. Πριν από αυτό δεν είχα ιδέα από μηχανές -όχι ότι ξέρω τώρα αλλά φαντάζομαι θεωρητικά πάντα ότι δεν είμαι τόσο άσχετος- και ξεκίνησα να το ψάχνω πιο πολύ. Έχω δει πολλά βίντεο του Θ.Χούντρα και από το καλοκαίρι μαζεύω λεφτά με όποιον τρόπο βρω για να πάρω μία μηχανή -όχι μηχανάκι- το πολύ μέχρι 250 κυβικά. Ένα honda nx dominator 250 λέτε δεν με καλύπτει; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2016 από τον Dexter_21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Η μηχανή δεν είναι για όλους. Είναι για όσους αγαπάνε πολύ τον δικυκλισμό αποδεχόμενοι τα διάφορα ρίσκα και δυσκολίες που πάνε πακέτο. Δεν συγχωρεί εύκολα λάθη και χρειάζεται μυαλό και κάποια αυτοσυγκράτηση.Αν έχεις μυαλό, ενημερωθείς και εκπαιδευτείς σωστά δεν είναι απαραίτητο οτι θα φας τα μούτρα σου αν και ο κίνδυνος είναι πάντα μεγάλος.Το ότι πείρες δίπλωμα δεν σημαίνει σέ καμία περίπτωση ότι έχεις μάθει να οδηγείς. Απλά έμαθες πως να παίξεις στην συγκεκριμένη παράσταση.Σημαντικό να θυμάσαι τον Κ.Ο.Κ. και να τον σέβεσαι, αλλά ξεχνάς τα περί προτεραιότητας κ.α. Δεν έχεις! Θεώρησε ότι τα δίκυκλα είναι σχεδόν ανύπαρκτα για τους υπόλοιπους. Κάνεις ο,τι απαιτείται για να επιβιώσεις, και να ξανακαβαλήσεις ακόμη μια μέρα!Ξεκίνα να μάθεις διαβάζοντας το εαυαγγέλιο "Twist of a Wrist II" του Keith Code, όπως και τα διάφορα video του Θ.Χούντρα, και το πολύ καλό "Οδηγόντας έξυπνα & με ασφάλεια" επίσης του Χούντρα, και αργότερα περνάς και ένα σχολείο.Πάρε ένα μικρό μηχανάκι για αρχή για να μάθεις και να εξοικειωθείς, και βλέπεις αν το άθλημα είναι για σένα...Εννοείται κράνος και λοιπή ένδυση αναβάτη... ΠΑΝΤΑ.συμφωνώ σε όλα εκτός απο αυτο που επισημανα με κόκκινο.έλα τωρα σοβαρά, όποιος λέει πως δεν εχει φαει τα μουτρα του και οδηγαει δικυκλο ειναι ψευτης, απο πατίνι μεχρι ρ1. και υπαρχουν 2 κατηγορίες αναβατών, αυτοι που εχουν φαει τα μουτρα τους και αυτοί που ΘΑ τα φάνε. στο δια ταυτα τωρα για να πω 2 πραγματα στο φιλαρακο που θελει να παρει διτροχο.τις δικές μου τουμπες μονο να μετρήσω, ετσι χοντρικα σε 150.000km δρομίσια και κατι εκατονταδες ωρες στο χώμα μετραω 5-10 σουπες με παπι, 1 με το ρ1 και ούτε ξέρω πόσες στο εντουρο (50-100?). και ειμαι ακομα 27. στουκα με αλλον οχι ευτυχως δεν ειχα και μακρυά από εμάς.ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ (ειτε ΙΧ ειτε τριαξονικό είτε αλλου ειδους γιατι εχω απολα) αντιθέτως, σε (χοντρικα παλι) 100.000km μια φορα με πηρε ο υπνος στην εθνικη και εξυσα μπαριερες, ευτυχως ξυπνησα νωρίς και δε μου τυχαν τα χειρότερα. α και 3-4 φορές που γλιστρισα λόγω υγρασίας.τι θελω να πω, πως με το μηχανακι εχω κατσει και ψευτοαναπηρος για κανα μηνα συνολικα απο ολες μου τις τουμπες, με το αμαξι τιποτα, κλαιν μαιν. τις φορες που δεν χτυπησα καθολου φοραγα εξοπλισμό (ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ κρανος,γαντια,μποτες,θωρακα η μπουφαν, παντελονια με προστασιες , επιγονατιδες, επιαγκωνιδες, αναλογα του τι οδηγουσα).απλα αναφερω τις ασχημες εμπειριες μου για να τις δει ο φιλος που θελει να εισελθει στον δίκυκλο κόσμο, να ειναι προετιμασμενος σωστά κλπ κλπτωρα για το τι μοτα θες να παρεις, θα σου πω ενα πραγμα, ΠΑΡE YAMAHA!! αλλα πρωτα απολα πες μας το budget σου και τι χρηση σκεφτεσαι να κανεις. τα παλικαρια του φορουμ θα σου δωσουν καποιες ιδέες. η μονη μου προταση προς εσενα ειναι να παρεις κατι σχετικα αξιοπιστο, με μεταπωλητικη αξια για να μαθεις να οδηγας και να μη το χρυσοπληρώσεις. σε φαση κανα ΧΤ με 1500-2000€ ώστε αν αποφασισεις πως το βαρεθηκες να μπορεις να το δωσεις για να παρεις στη συνεχεια αυτο που πραγματικα γουσταρεις, γιατι μεχρι να καταλαβεις τι γουσταρεις πρεπει να γραψεις και καποια χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Το budget μου είναι περί τα 1000 ευρώ. Από εκεί και πέρα μαζεύω και για κράνος τέλη ασφάλειες κλπ. Θα ήθελα μία μηχανή χαμηλού κυβισμού, να μην καίει πολύ δεδομένου ότι θα είναι η πρώτη μου και να βγάζει εκτός από καθημερινή μετακίνηση κανα ταξιδάκι Χαλκίδα φερειπείν :p Τα XT επειδή τα βρίσκω σε αυτές τις τιμές τα θεωρώ εκτός budget αλλά τα βρίσκω ωραία μηχανάκια. Με βάση ότι έχω ψάξει έχω καταλήξει στις dominator και klx 250 με μειονεκτήματα την ηλικία στην πρώτη και την τιμή στη δεύτερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 το παπι βλεπω να ειναι μονοδρομος για σενα.μαζεψε κατι παραπανω (1300-400) γιατι θα χρειαστεις κανενα κρανακι+μπουφαν και ισως τιποτα μαζεματα η σερβις στο παπι. οταν εχεις το ποσο μπορουμε να σου προτεινουμε παπια και εξοπλισμο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Το θέμα είναι ότι δε μου αρέσουν τα παπιά καθόλου. Δηλαδή από τα μοντέλα που ανάφερα δεν προτείνετε κανένα για την περίπτωσή μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Το θέμα είναι ότι δε μου αρέσουν τα παπιά καθόλου. Δηλαδή από τα μοντέλα που ανάφερα δεν προτείνετε κανένα για την περίπτωσή μου;Καλά κάνεις και ψάχνεις για μηχανή στα ~250cc και όχι για παπί, αλλά δυστυχώς με 1000Ε budget αμφιβάλλω αν θα βρεις το dominator πχ που ανέφερες. Όπως είπε και ο noodles από πάνω, κάνε λίγο υπομονή και αύξησε το budget για να έχεις και κάποια πληθώρα επιλογών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Για τετοιο budget, νομιζω η καλυερη λυση ειναι το παπακι. Πιο ευκολος χειρισμος στις αλλαγες ταχυτητων, θα μαθεςι πιο ευκολα να "ζεις" στον δρομο καθως δεν θα σε μπερδευει ο συμπλεκτης, φθηνα σερβις, φθηνη επισκευη, φθηνα τελη/ασφαλεια, φθηνα ανταλλακτικα. Πιστευω πως για εναν οδηγο ο οποιος δεν ειχε προηγουμενη εμπειρια με οχηματα και θελει να μπε στον χωρο το παπι για πρωτο ειναι οτι πρεπει, ειδικα οταν μιλαμε για στενη τσεπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Για τετοιο budget, νομιζω η καλυερη λυση ειναι το παπακι. Πιο ευκολος χειρισμος στις αλλαγες ταχυτητων, θα μαθεςι πιο ευκολα να "ζεις" στον δρομο καθως δεν θα σε μπερδευει ο συμπλεκτης, φθηνα σερβις, φθηνη επισκευη, φθηνα τελη/ασφαλεια, φθηνα ανταλλακτικα. Πιστευω πως για εναν οδηγο ο οποιος δεν ειχε προηγουμενη εμπειρια με οχηματα και θελει να μπε στον χωρο το παπι για πρωτο ειναι οτι πρεπει, ειδικα οταν μιλαμε για στενη τσεπηΕπειδή ευτυχώς έπιασα μια δουλίτσα και θα μπορώ να αυξήσω το budget θα μου προτείνατε να πάρω την εν λόγω μηχανή δεδομένου ότι είναι παλιό μοντέλο αλλά οι τιμές που το βρίσκω είναι εντός budget; Αισθάνομαι ότι δε θα είμαι εντάξει με το παπί και ότι θα με περιορίζει. Μία μηχανή πιστεύω είναι καλύτερο σχολείο σε αυτή την περίπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Τα χερια σου πιανουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Τα χερια σου πιανουν;Τι εννοείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Σιγουρα δεν εννοει αυτο που προφανως καταλαβες, εννοει αν μπορεις να κανεις "επισκευες" πανω στο μηχανακι που θα παρεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dexter_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Σιγουρα δεν εννοει αυτο που προφανως καταλαβες, εννοει αν μπορεις να κανεις "επισκευες" πανω στο μηχανακι που θα παρειςΌχι δε γνωρίζω αλλά θα ήθελα να μάθω. Σίγουρα όχι καγκουριλίκια :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες