Jump to content
Smias

XTZ660 Tenere, μαζευω γνωμες..!

Recommended Posts

Ειρήνη ψηλόφτερα (και μη) αδέρφια!!!

Θα δώσω απάντηση σε λίγες ώρες που σχολάω & θα ειμαι άνετος σε υπολογιστή! 

Ηρεμία και αγάπη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tenere και τα μυαλά στα μπλέντερ αν είχε 6η θα ήταν το καλύτερο μόνο κύλινδρο στον κοσμο χιχι ,νομίζω από τα πιο αξιόπιστα μοτό γενικά όχι μόνο κινητήρας που παίζουν θέματα άπειρα που το αποδεικνύουν.απο μένα ναι με χίλια ,ένας γνωστός έκανε και ένα upgrade τις αναρτήσεις και έχει γίνει φοβερό  ,αν δεν ηταν άσχημο και τσιμπημενο στην τιμή θα το είχα αγοράσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ γαμάτη επιλογή, όμορφο heavy duty κατασκευή με το καλό εύχομαι να το πάρεις, σου πάει και είναι ορθολογικότατη εξέλιξη μετά τα klx / drz

θεωρώ ότι έαν σου έφυγε η κάψα με τα γκάζια και ξεγκάυλωσες, είναι ότι πρέπει και είναι σουπερ ταξιδιάρικο thumper όχημα με μεγάλη αυτονομία αρκετά άνετη σέλα για 2 και αρκετό χώρο για αποσκευές 

στο μονοκύλινδρο(όπως και σε υπόλοιπα είδη μοτέρ) έαν βρεις που σε ποιες στροφές δεν είναι γαργαλιστικοί οι κραδασμοί γυρνάς έυκολα και ξεκούραστα παντού(νομίζω το συγκεκριμένο με 110km/h). 

επίσης αυτό το μοτερ όπως και στο 90% όλων τον thumper δεν χρειάζεται 6τη και φυσικά συμβιβάζεσαι πολύ εύκολα με ότι έχεις, ρωτήστε τους κατασκευαστές γιατί απο τα90ties  μέχρι σήμερα νομίζω μονο η κτμ έβαλε στα τελευταία της μοντελα της

tps γιαυτό δεν άκουσα γιατί βγήκε μετά το '04-'05 που πάσχιζαν τα xt x/r, αυτά που άκουσα είναι οτι το μοτέρ είναι λίγο πιο ήρεμο απο τα xt x/r παράγοντας 3-4 αλογα λιγότερα

άποψη μου μην μπεις στην διαδικασία να ασχοληθείς μοτερικά θέλει πολύ χρήμα, δεν χρειάζεται δεν ειναι γιαυτό και δεν θα παρεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

το μονο tipάκι που υπάρχει είναι οτι απευθύνεται σε ψηλά "μπόγια" δηλαδή πρέπει να είσαι 1.80 και πανω η σέλα είναι ψηλά και ψιλοφαρδιά

όταν πέσει κιάλο η τιμή του ως μεταχειρισμένο θα πουλάει σα ζεστό κουλουράκι, το αξίζει άλλωστε είναι το τελευταίο πραγματικό ιαπωνικό thumper.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, καταρχας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες!

Ναι εχει λιγο κραδασμο-γαργαλημα αλλα οχι τοσο ενοχλητικο, ημουν στο κεντρο της Αθηνας στη βολτα μου οποτε δε το κυνηγισα, ξενο μηχανακι κιολας..

Η 6ή καλη θα ηταν και θα του εδινε υψηλοτερη ταχυτητα & overdrive αλλα οκ, δεν εχω σκοπο να κανω μεγλες διαδρομες οπως ειπα, ξαναλεω το πολυ μεχρι 170χλμ-Αίγιο να παω μια φορα το χρονο κι άμα.

Μοτερικα δε θα ασχοληθω, αν ηθελα ΤΙΣ επιδοσεις στην κατηγορια θα κοιταγα προς 690sm μεριά αλλα το Τενερε με καλυπτει πιο πολυ με το στησιμο του οσον αφορα τη καθημερινη χρηση κοκ.

Αααντε να σχοληθω λιγο με κατι που διαβαζα για καλυτερο φιλτρο αερα και λιγο ρυθμιση αλλα και παλι ας το παρω πρωτα και ΘΑΑΑ δω ΑΝ θα κανω κατι και με αυτο.. Ουτως ή αλλως δεν εχω ψαξει καν το τι βελτιωση μπορει να παρει, δε με καιει!

Αν δεν ηθελα κραδασμους κτλ θα κοιταγα σς 2-4κυλινδρο αλλα δε με συγκινει κατι κι αυτο που μου αρεσει ειναι απλησιαστο για το budget μου οποτε ιδωμεν και αν θα παρω ποτε ενα smt990.

Τη δουλεια μου καθε μερα θελω να κανω λιγο πιο ανετα απο θεση-σελα θελω και απλα να παω σε ενα πιο ροπατο μονοκυλινδρο, ναι ειναι βαρυτερο κοκ αλλα πλεον και FE650sm να μου χαριζανε θα το πουλαγα για κατι πιο καθημερινο-εκδρομικο μονοκυλινδρο παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ειχε πρωτοβγει το τενερε εψαχνα απο που θα δανειστω για να το παρω.Απ'οτι βλεπω κραταει ακομα καλη τιμη στο καρ,οποτε κατι εχει να πει κ αυτο.

Ειχα για αρκετο καιρο το ΧΤΧ ,και ενιωθα αυτο που λες και συ και οι υπολοιποι απο δω για τους κραδασμους,αλλα οπως  ευστοχα σχολιασε προκειται για γαργαλημα πιο πολυ οποτε συνηθιζεται.

Επισης εμενα δεν μου ελειψε ποτε η 6η.Λιγο στην αρχη απτο 690 π χα συνηθισει,την εψαχνα αλλα δεν μου χρειαστηκε ποτε ,εκανα το commuting μου με γυρω στα 100-120 χαλαροτατα με γυρω στις 5.000 ,μπορει και παρακατω.

Καταναλωση παντα κολλημενη στα 5l/100 μεσα στην αθηνα με shell V-Power

Πολυ ησυχο και ροπατο ,αλλα στα ψηλα δεν.

Αν αντιμετωπισεις προβλημα με το τπς πες μου να σου δωσω μια ιδεα για σεταρισμα στα βολτ (οχι απτο καντραν δλδ ,απτη φυσα του) που εγω ετσι το πηρα και ηταν ρολοι χωρις σβησιματα κλπ .και ξερογκαζα και συμπλεκταρισματα συνεχεια και ολα.

Κατι που παρατηρηθηκε ειναι οτι σε καποια χαλαρωνε τα παξιμαδια στα αντιβαρα και/η και στον στροφαλοφορο (το κεντρικο παξιμαδι).

Πολλοι ιδιοκτητες τους ελουζε κρυος ιδρωτας γιατι ακουγεται σαν μπιελα αλλα ειναι κατι που διορθωνεται με μια φλατζα και ενα δυναμοκλειδο.Αν σου τυχει το πας κατευθειαν μαστορα να σ ανοιξει το καπακι των δισκων και να το τσεκαρει.

Εχει γραψει και καποιος σε ενα τενερε που ειχε γιαυτο,σε διπλανο φορουμ .

με το καλο και πολλες φωτο πλιζ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κασέρι δεν υπάρχει, πρώτα θα πρέπει να αποχωριστώ(θα είναι δύσκολη εκείνη η στιγμή...) το drz και μετά να τσονταρω τη διαφορά και να προχωρήσω στην αγορά.

Πάντως δε με νοιάζει η δύναμη στα ψηλά, με το Tenere 660 του '91 που πήγα ΠΣΚ προς Κορινθία, δικαβαλος κ με μια τσάντα 120-140χαω ανετα οπότε με το νεότερο νομιζω καλά θα τα πάω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το στραντα κ το θεμα με την εκτη το εξισωσα με το να βαλω πιο μικρο γραναζι πισω.

πιστεψε με την ελλειψη δυναμης που μου λεγανε, δεν την εχω καταλαβει κ ειναι 130 κιλα.

αλλο μηχανακι κ μεσα στην πολη κ εξω απο την πολη!!!

αν αλλαζα το μηχανακι μου θα το αλλαζα μονο με τενερε.

οποτε κατεβαινω χωριο ειναι 100-120-170 χλμτρα πηγαινε ελα αναλογα την διαδρομη κ αν θα περασω απο κανα αλλο χωριο για δουλειες,ανετο ταξιδι χωρις τοσους κραδασμους.στην πολη που δουλευω μεσα στο κεντρο με πολλα στενα κ σταματα ξεκινα το πιο μικρο γραναζι με εχει σωσει,απο πλευρας κραδασμων κ συχνες εναλαγες πρωτη δευτερα.

οσοι εχετε θεμα με τη εκτη δοκιμαστετο,για μενα αξιζει!13-39 νομιζω φοραω στο στραντα τωρα.στο τενερε δεν ξερω τι γραναζι εχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

13/39 είναι τελείως διαφορετική ρύθμιση από το 14/45-46 που νομίζω είναι το μαμά. Μμμμ ψαγμένη κίνηση...το 13/39 είναι στο περίπου σαν να φοράς 14/42, οπότε στην ουσία αφαίρεσες 3-4 δόντια από το πίσω γρανάζι ή κάνω λάθος?Στο πρότεινε κάποιος αυτό το γρανάζωμα?Και εγώ θέλω να μικρύνω το πίσω γρανάζι άλλα δεν βρίσκω πουθενά στα 41-42 δόντια που ψάχνω,έχεις κάποιο μαγαζί να προτείνεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ...νομίζω οτι είμαι αρμόδιος να απαντήσω: Είχα DRZ 400S και το έδωσα για ένα λευκό Τενερέ '08- κούτα!

Εν συντομία: Αφου σ'αρέσει κι όλας, τι το σκέφτεσαι;

Το έχω 7 χρόνια, δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Ανορθωτες κλπ. ούτε καν! 50.000 χλμ.

Κάνω ένα μεγάλο ταξίδι το χρόνο (ή και δύο καμμιά φορά) Αθήνα- Κέρκυρα και πίσω (480χλμ χ 2)

Είναι βαρύ. Είναι ψηλό. Εχει α-πί-στευ-το ζύγισμα, στις στροφές και στον επαρχιακό είναι απόλαυση.

Του έβαλα κίτ χαμηλώματος σχετικά πρόσφατα, πριν 2 χρόνια. 

Του έβαλα το περιβόητο fuel mod + dna stage 2 filter set up, κάτι αντίστοιχο του 3 χ 3 mod στο DRZ που επίσης είχα κάνει (περισσότερα στο xt660.com)

ΔΕΝ έχει κραδασμους, τουλάχιστον με τα μαμά αντίβαρα.Τα τετρακύλινδρα του '80 έχουν περισσότερους! 

Τα μονοκύλινδρα έχουν πεθάνει, λόγω ΕΥΡΩ 4. Τα 690 ΔΕΝ έχουν αίσθηση μονοκύλινδρου, σα δικυλινδρα πάνε, και απο γκάζια, και απο αίσθηση.

Αυτό είναι το τελευταίο όλντ σκούλ (απο αίσθηση) μονοκύλινδρο που μπορείς να αγοράσεις.

Θα σου λείψει κάποιες φορές το σουζούκι σου (κι εμένα μου έλειψε) αλλα δεν θα το μετανοιώσεις!

(Εγώ κατάφερα και πήρα πέρσι και ένα WR 200 και ετσι έχω τα καλύτερα κι απο τους δυο κόσμους!)

Άντε, καλορίζικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ίδιο μήκος κύματος με όσους λένε καλά λόγια και εγώ,όχι όμως από προσωπική εμπειρία αλλά από κουβέντες με δύο παιδιά με τους οποίους πηγαινοερχόμαστε  τακτικά μαζί στις δουλειές μας.Το έχουν ως εργαλείο πόλης κυρίως και τους έχει βολέψει.Τα υπέρ και τα κατά έχουν αναφερθεί.Ως προς την αξιοπιστία, δε μου έχουν αναφέρει κάποιο παράπονο.Εννοείται πως παίρνει πλαϊνές βαλίτσες και φορτώνεται ωραιότατα αν θέλεις να βγεις παραέξω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερω οτι δεν εχει τα αλογα των 690 οπως και 6άρι σασμαν αλλα δυστυχως η ktm δεν εβγαλε κατι παρομοιο και λιγο πιο παλια ωστε να το εβρισκα μεταχειρισμενο οποτε Tenere που απο μικρο παιδι μου αρεσαν!

Πάντα μου άρεσε αυτό το Tenere, βγάζει μια χρηστικότητα και μόνο που το κοιτάς. Δεν έχω να πω κάτι απο προσωπική εμπειρία, απλά "πιάστηκα" από το παραπάνω σημείο του αρχικού post. Αν όντως ψάχνεσαι για κάτι σε πιο παλιό KTM, υπάρχει. Μπορεί να μην υπάρχει εργοστασιακό 690, αλλά υπάρχει 640 adventure. Τώρα βέβαια δε ξέρω αν θες να ψαχτείς με κάτι τέτοιο και αν θα βρεις κάποιο με high flow κεφαλή που έλυνε τα προβλήματα εκείνου του μοτέρ, συν ότι θα είναι και πιο δυσεύρετο γενικά σαν μοντέλο, αλλά νομίζω ότι επειδή απευθύνεται σε άλλο κοινό δεν θα πάσχει τόσο από το κλασσικό πρόβλημα των 640sm του τύπου "παίρνω μηχανάκι 3ο-4ο χέρι από μια σειρά καγκουραίων που δεν ξέρω πόσο το έσκιζαν και πώς το συντηρούσαν και κάνω το σταυρό μου να μη γεννήσει" :laugh:

Αν υπήρχε κασέρι κι εγώ 690 θα έπαιρνα με το adventure kit, αλλά μόνο το κιτ κάνει περίπου 2000. Νομίζω ότι σαν έτοιμη εργοστασιακή λύση, το Tenere είναι το τελευταίο εργοστασιακό thumper σε αυτή την κατηγορία των μονοκύλινδρων μεσαίου κυβισμού και παίζει να είναι πολύ καλό value for money μακροπρόθεσμα. Καλορίζικο από τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα τα 640 adventure που τα εχουν σοβαροι ανθρωποι τα βλεπεις πολυ συχνα με 70 και 100 και 100+ χιλιαδες χιλιομετρα.

Αν ειχαν 6η θα ηταν καλυτερη επιλογη, ομως δεν εχουν, οποτε η παραπανω δυναμη δε βοηθαει και πολυ για τη χρηση που θελει ο φιλος.

Καλυτερα tenere που ειναι πιο συγχρονο γενικα, πιο αξιοπιστο σα συνολο θεωρητικα και χωρις τους επικους κραδασμους του lc4.

Απλα χανει σε δυναμη, βαρος, αναρτησεις, αλλα αυτα ειναι δευτερευοντα νομιζω στη για τη χρηση που το θελει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω και εγώ μια μικρή ιστοριούλα;

Λάτρευα το ΧΤΖ660 από την μέρα που βγήκε, πήγα κατευθείαν και το δοκίμασα αλλά προς θλίψη μου παρατήρησα ότι πατούσα κάτω με τις μύτες (1.80). Επίσης η τιμή πολύ καυστική για την τσέπη μου...το άφησα, δεν ασχολήθηκα άλλο αλλά πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Πριν έναν χρόνο πάνω κάτω, έτυχε να έχω κάποια χρήματα στην άκρη, να τα πάρω στο κρανίο με τα κωλοΔΝΤ, Τροικοσκατά, Capital Controls, ΕΝΦΙΑ, ΕΕ, ΑΑ, αυούυυ κτλ και είπα πως ήρθε η ώρα να το πάρω σαν 2η μότο (το φάζερ θα μείνει μαζί μου μέχρι το τέλος). Να κινούμαι λίγο, πολύ λίγο στην πόλη, να πηγαίνω για δουλειά, το καλοκαίρι καμιά εξωτική παραλία ή νησάκι και το χειμώνα στο χωριό, επάνω στα βουνά. Ένα μηχανάκι μονοκύλινδρο (όπως έλεγε και ένας τύπος: ακόμα και μια μαϊμού με εργαλεία το συντηρεί), άσπαστο, οικονομικό (σχετικά), διαχρονικό, που γενικά δεν μασάει....

Όμως! δυστυχώς και πάλι δεν κατάφερα να το αποκτήσω, κυρίως λόγω τιμής....τα μεταχειρισμένα κρατάνε την τιμή σε πολύ υψηλά επίπεδα, θεώρησα υπερβολικά υψηλά. Αλλά! τελικά νομίζω πως μου βγήκε σε καλό αυτό, γιατί ψάξε-ψάξε μου'φαιξε και βρήκα ένα ΧΤ660R '05, σε απίστευτα καλή τιμή, όλο μαμά σε αρκετά καλή κατάσταση (ήθελε κάποια μαζέματα φυσικά), στο οποίο πατάω κάτω κανονικά, είναι αρκετά πιο ελαφρύ, πιο ευέλικτο, πιο οικονομικό (πόλη ~4.8λτ/100χλμ) και κυρίως ΔΕΝ μου κόστισε τα κερατά μου! ΦΥΣΙΚΑ και το πήρα! Το χρησιμοποιώ ΚΑΘΕ ημέρα, με κρύο, ζέστη, βροχή, χαλάζι, σκόνη Σαχάρας!....δεν μασάει πουθενά και το καλύτερο; το ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ!...έβαλα μια ψηλότερη ζελατίνα για τον αέρα (το ένιωσα πως μου χρειαζόταν όταν πάγωνα στο στήθος τον χειμώνα), το πήγα στα βουνά, το πήγα στις αμμουδίες, στις λάσπες, στις πέτρες, έκανα ταξίδια δικάβαλο με τη γυναίκα...μια χαρά! η μηχανή είναι ΓΚΑΥΛΑ! ναι, δεν κατάφερα να πάρω το Ζ, αλλά παρ'όλα αυτά δεν με πειράζει καθόλου αυτό πια.

Ίσως βγήκα λίγο εκτός τόπικ αλλά νομίζω πως you got my point!!

Τροποποιήθηκε από τον GkS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το ειχα σε αυτο το χρωμα

Yamaha%20XT660%20Tenere%2008%20%204.jpg

Δε μπορω καν να περιγραψω τι θα εκανα καθε φορα που θα το εβλεπα παρκαρισμενο να με περιμενει :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 640 ειναι πιο παλιο, ειναι με καρμπ, ειναι μια γεννια πριν οπως και να το κανουμε, αλλα κορυφη στην εποχη του!

Συναδελφος που το ειχε και του εγραφε χλμ, πολλα χλμ οχι αστεια, πινει νερο στο ονομα του, δε του εκανε ποτε κιχ, κυριος φυσικα με τη συντηριση του, το παροπλισε μονο οταν πηρε ενα 950sm.

Αν το ειχα σε αυτο το χρωμα

Yamaha%20XT660%20Tenere%2008%20%204.jpg

Δε μπορω καν να περιγραψω τι θα εκανα καθε φορα που θα το εβλεπα παρκαρισμενο να με περιμενει :spiteful:

Ενα τετοιο ερημί ηταν του φιλου που μου το'δωσε βολτα, εχει αλλη χαρη το ερημί!

2 φορες περασα σημερα απο εκει να το ζαχαρωσω...:wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω τίποτα για αυτή την μηχανή αλλά είναι πολύ όμορφη. Το είχα δει με τις βαλίτσες του και ήταν χάρμα οφθαλμών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει τυχει κι εγω να πετυχω στο δρομο αυτο το μηχανακι λασπωμενο, με τακουνατο λαστιχο, καγκελα, με βαλιτσες και αναβατη με χωματινο εξοπλισμο και ενα backpack τεραστιο, και το ζηλεψα απιστευτα! Πανεμορφο το μπ@υρδελο! 

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

13/39 είναι τελείως διαφορετική ρύθμιση από το 14/45-46 που νομίζω είναι το μαμά. Μμμμ ψαγμένη κίνηση...το 13/39 είναι στο περίπου σαν να φοράς 14/42, οπότε στην ουσία αφαίρεσες 3-4 δόντια από το πίσω γρανάζι ή κάνω λάθος?Στο πρότεινε κάποιος αυτό το γρανάζωμα?Και εγώ θέλω να μικρύνω το πίσω γρανάζι άλλα δεν βρίσκω πουθενά στα 41-42 δόντια που ψάχνω,έχεις κάποιο μαγαζί να προτείνεις?

3 δοντια το κατεβασα πισω ηθελα να μεγαλωσω μπροστα αλλα δν παιρνει πιο μεγαλο,τι να σου πω για μαγαζι,με το μηχανικο συζηταγα μου πε ωραια ιδεα θα το ψαξω κ βρηκε.στο ηρακλειο κρητης ειμαι.α,130 κιλα ειμαι γω,που γραφω προηγουμενος..οποτε ξερουν οι μηχανικοι αν τους πεις τι θες να κανεις.εγω θυμαμαι απο τα παπακια που γραναζωναμε παλια κλπ κ απο κει μου ρθε η ιδεα!

Οσο για υψος που λετε εγω 1,78 κ εφτανα να πατησω κ με τα δυο ποδια το πελμα οσο πιανουν οι μυτες κ τοτε ηταν πριν τα πολλα κιλα.δν θυμαμαι ακριβως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το εχω δικο μου, το εχει φιλος ,του το  συντηρώ και ως αντάλλαγμα το παίρνω για μεγαλες βολτες στο χωμα και καποια μικρα ταξιδακια.

Βασικα να δηλωσω ερωτευμένος με οτι γραφει απανω Tenere, εχω το παλιο 3aj 600xtz με πανω απο 360.000 χλμ. μοντ. 89.

Για τα λεφτα του το 660 εχει μετρια προς καλη ποιοτητα κατασκευης.

Τα μπροστα φρενα δουλευουν αριστα μονο με τα μαμα τακακια.

τα φλας αμα πας χωμα και εισαι καπως νευρικος στην οδηγηση θα κοπουν στην 2-3 μεγαλη βολτα.

Αν μπορεις με το καλημερα αλλαξε πισω την αναρτηση, η μαμα κουραζεται στα πρωτα μετρα και δυστηχως στο χωμα ο τροχος δεν ξερει τι να κανει. Emc του βαλαμε και εγινε αλλο πραμα σε ολες τις συνθηκες. 

Σε πολυωρα ορθια ταξιδια κουραζει αρκετα η καπως επιθετικη θεση οδηγησης που εχει, επισης κουραζει διοτι δεν εχει αυτα τα 5 παραπανω αλογα που χρειαζονται για να προσπερασει, ελιχθεί εύκολα ειδικα φορτωμένο.

Απο ζημιες απολυτως καμια, μονο συντηρηση και μαλιστα πολυ ευκολα ολα , αν πιανει λιγακι το χερι σου, ειναι απο τις φθηνες μοτο στο θεμα συντηρησης.

το μηχανακι ειναι μοντ.2009 με 90.000χλμ. και συνεχιζει παντως εδαφους....

Καλοριζικο θα πω απο τωρα φιλε μου. 

edit.

μερικες φωτο.

IMAG0824.jpg

IMAG0851.jpg

IMG_1171.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Bretsos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα