Jump to content
GavriilVet

Τα 4κ δε κανουν για βολτα, και αλλες κυλινδρικές γενικευσεις.

Recommended Posts

Παααααααααααααααααρα πολυ σημαντικο.

Εχω κανει γαματες βολτες με παρεα και με scooter(η χειροτερη μου κατηγορια μακραν) που ακομα θυμαμαι και βολτες με το Ktm που ηθελα να του βαλω φωτια.

Υπαρχει λογος που καποτε περνουσαν τελεια οδηγωντας χρεπια απο 50 μεχρι 250 κυβικα.
Αυτα ειχαν, αυτα ηξεραν και με αυτα διασκεδαζαν.

εμένα αν δεν με εμπνέει το μηχανάκι καθ'αυτό ότι και να κάνει η παρέα ξαινερωνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα ss πρωτα σχεδιαστηκανε για πιστα και μετα βαλανε πισω σελακι και φωτα και τα κανανε πολιτικα.

συμφωνω στο εχουν δεν ειναι σχεδιασμενα για ανεση και βολτες πολλων χλμ αυτο δε σημαινει πως δε μπορουν να κανουν βολτες. εχω παει σε μερη που δε πανε αλλοι με on/off-sport touring. 

δεν εχει δυναμη το ςς να προσπερασει με 6η και 120? λαθος ρε σεις. με -1 γραναζι μπροστα ξυπνανε οσα αλογα εχουν κοιμηθει. εγω απλα χαιδευω το γκαζι ακομα και με 6η και 80χλμ. βεβαια εννοειται πως στα 600 θελουν πανω απο 12κ στροφες για να βγαλουν ολη τους τη δυναμη και να δεις τι πραγματικα κανει το μοτερακι τους εκει, αλλα και χαμηλα μια χαρα-οικονομικα τσουλανε.

ειχα παει τζουμερκα (οσοι πηγατε ξερετε τι κλειστα στροφιλικια εχει) με ενα φιλο με 1000rr 05, 450 χλμ συνολικα. αυτος πεθανε στην κουραση και εγω δε εχω ξανακουραστει τοσο στις μεχρι στιγμη βολτες. υποψιν στο 2μηνο οταν το ειχα παρει ειχα παει στις στροφες παναγιας (λιγο μετα την καλαμπακα), κουραστηκα βεβαια μιας και ημουν απειρος, αλλα οχι τοσο οσο στα τζουμερκα. μη βγει κανενας και πει δεν ειχα σωστη θεση οδηγησης, εσφυγγα χερια και αλλες τετοιες βλακειες, δεν ισχυουν.

οποτε που καταληγουμε?

αν καποιος ξερει τι ειναι αυτο που παει να αγορασει δηλ: καιει πολυ, εχει απολυτη συμπεριφορα, ειναι δυσκολο στην οδηγηση, κουραζει πολυ τον οδηγο (για συνοδηγο ειναι μαρτυριο, δε το συζηταμε) και τρωει αρκετο λαστιχο, τοτε ας το παρει και μαγκια του. 

καλο ειναι να ενημερουμε τους υποψηφιους κατοχους ςς αλλα μη τα παρουσιαζουμε και σα μηχανηματα του διαολου τα οποια αν δε τα πας πιστα δε εισαι αξιος να το κατεχεις, λες και οσοι πανε πιστα σπανε τα χρονομετρα και λιωνουν λαστιχα με το κιλο, @@ μπλε.

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικά και έχει δύναμη με έκτη και 120 χιλιόμετρα ένα SS600 για να προσπεράσεις, θα είναι όμως ένα "επικίνδυνο" προσπέρασμα που θα πρέπει να έχεις υπολογίσει και την παραμικρή παράμετρο και κατά την διάρκεια του με τέρμα γκάζι η μοναδική σου επιλογή για αποφυγή οποιασδήποτε δύσκολης κατάστασης είναι το φρένο και ο ελιγμός γιατί για extra επιτάχυνση θα χρειαστείς πολύτιμο χρόνο για 3 κατεβάσματα, χρόνο που σε έκτακτη περίπτωση προφανώς και δεν θα έχεις.

Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση ενός 4k600 με ένα 4k1000 ή περισσοτέρων κυβικών, τα κυβικά σε ένα 4κ μοτέρ είναι το όλο θέμα, βελτιώνει στο μέγιστο την απόκριση, την ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και η μοτοσυκλέτα αποκτάει την ενεργητική ασφάλεια που λείπει από τα μικρού κυβισμού 4κ.

Αυτό δεν συμβαίνει σε δικύλινδρα μοτοσακό. Εάν οδηγήσεις πρώτη φορά ένα vstorm 650 για παράδειγμα και δεν γνωρίζεις τον κυβισμό του, σε χαλαρή βόλτα μα χαμηλές στροφές σου δίνει την εντύπωση χιλιαριού με πολλά κιλά ροπή.

Θυμάμαι κάποτε που έψαχνα για αγορά μοτοσυκλέτας είχα κάνει τεστ ride ένα fz600, αυτό με τις δυο εξατμίσεις στην ουρά (ήταν ψιλοφρασκαδούρα τότε και εξωτερικά ήταν ωραίο). Βγήκα Καβάλας και αφού ξεμπέρδεψα με μια ψιλοκίνηση που είχε έστυψα το γκάζι (με τρίτη-τέταρτη νομίζω) να δω τι πουλιά πιάνει. Αυτή η απόλυτη αδράνεια, η τεράστια αναμονή για ανέβασμα στροφών και η ανασφάλεια του "τώρα μόνο να περιμένω μπορώ ώστε να αποκτήσω έλεγχο στο δεξί μου χέρι" ήταν τραυματική πραγματικά εμπειρία. Γύρισα πίσω και λέω στο μαγαζί, ρε παιδιά αυτό δεν πάει βήμα, τι γίνεται?και γέλαγαν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το ολο νοημα μιας βολτας ειναι οι ρεπριζ , τοτε δεν μιλαμε για βολτες αλλα κοντρες ρολλαριστες...αποφασιστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι καλύτερες βόλτες είναι γύρω γύρω στα στενά τρομάζοντας γιαγιάδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλα και να καταληξω ,,,οι μονοκυλινδροι καθιστε σπιτι γιατι οτιδηποτε με γκαζι και ροπη δικυλινδρου ,δεν μπορειτε να το προσπερασετε και θα ζησετε μια βολτα μεσα στην ανασφαλεια και την αβεβαιοτητα...

οι δικυλινδροι καθιστε σπιτι γιατι αυτο που ζουν οι μονοκυλινδροι με εσας ,θα το ζησετε εσεις με τους τρικυλινδρους...

το ιδιο για τους 3κ με τους 4κ 

οι 4κ μεινετε σπιτι γιατι καποιος αλλος θα εχει μπουσα 

εσεις με το μπουσα μεινετε σπιτι γιατι καποιος θα εχει τουρμπισμενο μπουσα,,,

κοινως ολοι σπιτι 

Τροποποιήθηκε από τον nikolakiss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικά και έχει δύναμη με έκτη και 120 χιλιόμετρα ένα SS600 για να προσπεράσεις, θα είναι όμως ένα "επικίνδυνο" προσπέρασμα που θα πρέπει να έχεις υπολογίσει και την παραμικρή παράμετρο και κατά την διάρκεια του με τέρμα γκάζι η μοναδική σου επιλογή για αποφυγή οποιασδήποτε δύσκολης κατάστασης είναι το φρένο και ο ελιγμός γιατί για extra επιτάχυνση θα χρειαστείς πολύτιμο χρόνο για 3 κατεβάσματα, χρόνο που σε έκτακτη περίπτωση προφανώς και δεν θα έχεις.

Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε λιγάκι ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση ενός 4k600 με ένα 4k1000 ή περισσοτέρων κυβικών, τα κυβικά σε ένα 4κ μοτέρ είναι το όλο θέμα, βελτιώνει στο μέγιστο την απόκριση, την ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και η μοτοσυκλέτα αποκτάει την ενεργητική ασφάλεια που λείπει από τα μικρού κυβισμού 4κ.

Αυτό δεν συμβαίνει σε δικύλινδρα μοτοσακό. Εάν οδηγήσεις πρώτη φορά ένα vstorm 650 για παράδειγμα και δεν γνωρίζεις τον κυβισμό του, σε χαλαρή βόλτα μα χαμηλές στροφές σου δίνει την εντύπωση χιλιαριού με πολλά κιλά ροπή.

σε τετοια περιπτωση υπολογιζεις παραμετρους με οτι μηχανακι και να οδηγας. αν πχ δε σε παιρνει με το 600 να προσπερασεις με παπακι τι θα κανεις? με ninja 250 (το οποιο ειναι το ιδιο ψωφιο χαμηλα)? εκει μαλλον δε προσπερνας οτι και να οδηγεις γιατι θα κινδυνεψεις και εσυ και οι αλλοι που κινουντε στον ιδιο δρομο.

δεν ειναι τοσο τα κυβικα, αλλα το πως εχει σχεδιαστει να δουλευει ενα μοτερ. πχ το 600rr 05+ ναι μεν ειναι γραμικο σχεδων σε ολο το φασμα (νταξει, δουλευει λιγο καλυτερα πανω απο 12κ γιατι ειναι 600αρι), αλλα χαμηλα δεν εχει καμια σχεση με gsxr που "ξεχνανε να ξεκινησουν" (στο δικο μου που εχω βγαλει καταλυτη, εχει λιγοτερη δυναμη και απο παπακι ιννοβα μεχρι 5κ στροφες:laugh:).

δε εχω οδηγησει πολλα 2κ, αλλα ναι δινουν την αισθηση οτι ειναι δυνατοτερα χαμηλα απο 600αρια ςς, χωρις να εχουν τραγικη διαφορα και σε καμια περιπτωση αισθησης ροπης 1000αριου. 

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχετε χάσει το νόημα μόνο και μόνο επειδή σκέφτεστε την προσπέραση και όχι τη βόλτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως, εγω εχω καλομάθει με τον αρχαίο 4κ αερόψυκτο 8βαλβιδο, ο οποιος μπορει να ηθελε να γινει και v2 οταν γεννηθηκε, γιατι εχει ολη τη δυναμη χαμηλομεσαία.. 

Ενα fazer που οδηγησα οταν εψαχνα να αγοράσω, ειχε αυτό το (ωραιο ;) υπουλο των 4κ που αποδιδουν ψηλα που ηταν λες και το μηχανακι ηταν ηλεκτρικο μεχρι τις 6+ στροφες, ηρεμο, ησυχο, σε καμια περιπτωση τρομακτικο, αλλα το θέμα ειναι οτι πραγματικα φοβομουν τι θα γινόταν αν ανεβαζα παραπάνω στροφες, γιατι ηδη ειχα πολλα χλμ για πόλη, πραγματικα με τρόμαζε. 

Πραγμα που δεν ισχυε πχ με ενα bandit που βολταρα.. 

Τωρα βεβαια που συνηθιζω το δικο μου, θελω να δω πως ειναι να γκαζωνεις ενα fazer  hornet ;p, η εστω ενα z750 ρε γμτ... 

αν το ολο νοημα μιας βολτας ειναι οι ρεπριζ , τοτε δεν μιλαμε για βολτες αλλα κοντρες ρολλαριστες...αποφασιστε

Σωστοτατότατος.. 

Έχετε χάσει το νόημα μόνο και μόνο επειδή σκέφτεστε την προσπέραση και όχι τη βόλτα.

+1 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω υπερβάλλεις απο πολύ έως αρκετά σε αυτό....Το συμπέρασμά σου αυτό απο πού προκύπτει?Είμαι σίγουρος (γιατί το έχω κάνει) πως ένα cbr600rr ανοίγει με πέμτη και 100 μαζί με v strom 650 αντίστοιχα (5η και 100) και το v strom.....τσαγάκι κρύο με γεύση ροδάκινο.....και 6η να 'χα πάλι τσαγάκι,άντε του βουνού αυτή τη φορά..

Μικρού κυβισμού τα 600cc???Και τα 200 άντε και 400 τότε τι είναι???Ενεργητική ασφάλεια = αναρτήσεις,φρένα,γκάζι,βάρος,ευελιξία(μεταξόνιο).....

και "κρουαζιερόπλοιου" που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται....να μη μιλήσω για φρένα σε σχέση με 600άρι SS...ΦΡεεεΕΕΕΕναΑΑΑΑ.....Βάζεις κι εσύ ρε παιδί μου σα μέτρο για 2κύλινδρο μοτοσακό 650cc(όπως πολύ σωστά το λες)το στρώμα....To μπερδεύεις σίγουρα με 1000αρι αλλά ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ......Βάλε το SV, το Monster, κάποια μοτοσυκλέτα....(σχωρνάτε με οι Vstromαδες.Τα όσα είπα τα είπα πάντα σε άμεση σχέση με ένα SS)

Θυμάμαι κάποτε που έψαχνα για αγορά μοτοσυκλέτας είχα κάνει τεστ ride ένα fz600, αυτό με τις δυο εξατμίσεις στην ουρά (ήταν ψιλοφρασκαδούρα τότε και εξωτερικά ήταν ωραίο). Βγήκα Καβάλας και αφού ξεμπέρδεψα με μια ψιλοκίνηση που είχε έστυψα το γκάζι (με τρίτη-τέταρτη νομίζω) να δω τι πουλιά πιάνει. Αυτή η απόλυτη αδράνεια, η τεράστια αναμονή για ανέβασμα στροφών και η ανασφάλεια του "τώρα μόνο να περιμένω μπορώ ώστε να αποκτήσω έλεγχο στο δεξί μου χέρι" ήταν τραυματική πραγματικά εμπειρία. Γύρισα πίσω και λέω στο μαγαζί, ρε παιδιά αυτό δεν πάει βήμα, τι γίνεται?και γέλαγαν....

Βρήκες τώρα να μιλήσεις για το πιο "τρύπιο " χαμηλά 600άρι EVER!!!Άσε που δεν είναι SS ...κι ας φοράει το μοτερ απο το παλιό R6...

Τροποποιήθηκε από τον JK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις γύρισα από βολτούλα με το άχρηστο 4κ. Μαύρα χάλια.Δεν τραβαγε μια στην ανηφορα και με περασαν κατι ποδηλατες δικύλινδροι την ωρα που χαζευα το τοπιο14393365_10153765932241759_1123017079_o.

Τροποποιήθηκε από τον Thanos89

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, επειδή δεν ξέρετε. :P

ΟΛΑ είναι χάλια ΟΛΑ. Τι να λέμε τώρα. 4κ; 2κ; 3κ; χάλια. Ε ΟΧΙ.

Και ας το πιάσουμε απ την αρχή: τα 4κ δεν κάνουν για βόλτα.

Αντιπαρέρχομαι γράφοντας με το ένα χέρι: Τα 4κ είναι ιδανικά για βόλτα, γιατί ό,τι θες κάνεις! Θες αργά θες γρήγορα θες σα να το 'κλεψες όλα γίνονται.

Να δω 2κ να δουλεύει κόφτες - γελαει ο κόσμος! Ναι μη μου πείτε εγώ έχω rc8 και 1199 (γελάει έτσι κι αλλιώς ο κόσμος)

Ενώ το 4κ και γουργουρίζοντας να πηγαίνει εμπνέει σεβασμό. Και μόνο στην ιδέα ότι ΑΝ, ΑΝ κατεβάσω... Ενώ οι λιγοκύλινδροι τι; Όσο έχεις έχεις μέχρι κάποιες σαλ και μετά τέλος. Και δεν είναι τόσο όσο φαίνεται! Μόνο στα λίγα χιλιόμετρα. Όσο τρέχεις μετά αυτό το κόλπο εξαφανίζεται, γιατί το μηχανάκι για να πάει θέλει ΑΛΟΓΑ.

Από κει και μετά εξαρτάται κι απ τα κυβικά και για το τι φτιάχτηκε. (Μένω στον κινητήρα - δε λέω για σσ γυμνό κλπ - μόνο διάταξη)

Τέλος, άμα είστε απαιτητικοί από τον κινητήρα σας τότε μάγκες V4 VTEC να σωθείτε. Άντε γειά! Τράβηγμα χαμηλά τράβηγμα ψηλά παιχνιδάκι για να παίζεις όπως θες.

(Όχι που δε θα το 'λεγα)

χαχαχαχαχαχαχαχα

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα βεβαια που συνηθιζω το δικο μου, θελω να δω πως ειναι να γκαζωνεις ενα fazer  hornet ;p, η εστω ενα z750 ρε γμτ... 

το hornet δεν τρελενεται οταν το στροφαρεις, αλλα δεν ειναι και ψωφιο βεβαια. για μενα απο τα καλυτερα γυμνα, πολυ φιλικο.

το ζ750 07+ (το προηγουμενο δε το εχω οδηγησει) κατι το πολυ δυνατο μοτερακι του και το οτι ειναι ψηλο χαλιο στημενο θα σου φανει πυραυλος.:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προτού διαβάσω οτιδήποτε πέρα από το αρχικό θέμα να αναφέρω  ένα περιστατικό της περασμένης εβδομαδας.

μετά από επαρχιακο στροφιλίκι 60km και αλλα τόσα εθνικής παρέα με ένα XT, του φωνάζω μέσα από το κράνος "ΜΑΛΑΚΑΑΑ ΠΕΘΑΝΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΩ ΦΕΥΓΩ!!"

ε ναι ρε φίλε, τι χαλαρα με το ρ1, πιο κουραστικό και από 10 ώρες καλουπώματος είναι, άστα!

τα ss σε στροφές για να μην κουράζουν θελουν ελαφρώς επιθετική οδήγηση, αλλιώς πεθαίνεις, πονάνε όλα. πρέπει να κινείσαι πάνω στο μηχανάκι για να μην πιάνεσαι. για άλλα 4κ δε γνωρίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι καλύτερες βόλτες είναι γύρω γύρω στα στενά τρομάζοντας γιαγιάδες κάνοντας χαλάστρες στα ζευγαράκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μπορω να διαφωνήσω σε τιποτα απο αυτά που γράφεις (για την ακριβεια γουσταρα την απαντηση και περιμνα να σχολιασεις), αλλά ρε γμτ, τοτε γιατι δεν υπαρχουν μονο 4κ και να πετάξουμε όλα τα άλλα; 

Και σε ρωτάω αυτο γιατι μεχρι στιγμής γουστάρω 4κ με τα χίλια.. 

ΥΓ.. οκ, σε επιασα. Δεν διαφωνεις οτι εχει πιο "γρηγορη" και "αποτομη" αποδοση της ροπης ο 2κ, απλα υποστηρίζεις οτι για βολτα γουσταρεις πιο πολυ 4κ για τους λογους που γραφεις 

Συνεχιστε τη κουβεντα 
:cheers: :popcorn:

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μπορω να διαφωνήσω σε τιποτα απο αυτά που γράφεις (για την ακριβεια γουσταρα την απαντηση και περιμνα να σχολιασεις), αλλά ρε γμτ, τοτε γιατι δεν υπαρχουν μονο 4κ και να πετάξουμε όλα τα άλλα; 

Τουλάχιστον για τα 1κ, ποτέ δεν θα μπορέσει να έχει το βάρος τους ένα 4κ (άρα και τις δυνατότητες χουλιγκανισμού :_devil:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς για να σπάσουμε τον μύθο τις επιτάχυνσης αν υπάρχει κάποιος με vstrom 650 από Λάρισα ή κάποια γύρω περιοχή να δοκιμάσουμε να προσπερασουμε από τα 120χαω για να δούμε τι γίνεται. Για να μην υπάρξει παρεξήγηση το λέω εντελώς φιλικά όχι για να αρπαχτουμε με κανέναν.

Πέραν τούτου αν εξαιρέσουμε την προσπέραση με 120χαω, ας πάμε σε μια περίπτωση χαλαρής βόλτας σε στροφές όπου ξαφνικά πετυχαίνεις μπροστά φορτηγό. Ποιο πιστεύετε ότι θα καταφέρει να προσπεράσει το 2κ ή το 4κ;

Και τέλος για το θέμα κούρασης στα χέρια, σίγουρα είναι πιο κουραστικό από κάποια πιο όρθια μηχανάκια όταν δεν "περπατάει", αλλά πήγα πολλές φορές βόλτα παρέα με αυτοκίνητο (που σημαίνει πιο αργοί ρυθμοί), πχ πριν δυο βδομάδες στη λίμνη Πλαστήρα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα δεν βολτάρει όχι επειδή είναι 4Κ αλλά επειδή ως γνωστόν τα γυμνά δεν ταξιδεύουν :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω κι απ τα δυο(V2 & I4).Το ένα "μικρό"(650cc) το άλλο μεγάλο (1300cc).Παράλληλη σχέση κι ετσ.....:wub:Ειλικρινά το V2 (πέρα του ήχου που είναι πιο κ@υλωτικ#ς,αλλά πάλι αυτά είναι γούστα...)υπερτερεί ενός Ι4 στο φρένο του κινητήρα στην είσοδο της στροφής,σε όγκο και σε βάρος ...και δε μιλάω για τα δικά μου αλλά γενικά για V2 και Ι4 μοτέρ σε αντίστοιχα μηχανάκια με περίπου τον ίδιο κυβισμό.Το εύρος των στροφών που αποδίδεται η μέγιστη ροπή είναι εκτός των άλλων και θέμα χαρτογράφησης του κιν/ρα...

Τροποποιήθηκε από τον JK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 4κ δε κανουν για βολτα, και αλλες κυλινδρικές γενικευσεις.

Εξαρτάται....

Γούστα βγάζεις με ότι κι αν έχεις.

Προσωπικά όμως SS δε θα έπαιρνα για τις δικές μου βόλτες. Πολύ εύκολα θα έπαιρνα ένα πιο δυνατό versys, δηλαδή ένα 800άρη τιγράκο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαικ επειδη αυτο που λες για χαμηλες στροφες/ μεγαλη σχεση στο κιβωτιο δεν το εχω παρατηρησει ποτε για πες μου για τι ευρος μιλας για να το δοκιμασω τωρα που φευγω και να σου πω εντυπωσεις/ ανεβασω βιντεο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Please παιδιά......

Ήρεμα.

Ας ακουστούν όλες οι απόψεις.

Μπορούμε να είμαστε καυστικοί χωρίς χαρακτηρισμούς.

Ευχαριστώ για την κατανόηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Please παιδιά......

Ήρεμα.

Ας ακουστούν όλες οι απόψεις.

Μπορούμε να είμαστε καυστικοί χωρίς χαρακτηρισμούς.

Ευχαριστώ για την κατανόηση

Ωωωωωωωππππ ταχυτάτος, αψογος ξανα. :yes:

Παμε συνεχιζουμε, ομορφα και ωραία... 

Μαικ επειδη αυτο που λες για χαμηλες στροφες/ μεγαλη σχεση στο κιβωτιο δεν το εχω παρατηρησει ποτε για πες μου για τι ευρος μιλας για να το δοκιμασω τωρα που φευγω και να σου πω εντυπωσεις/ ανεβασω βιντεο

Παντως οταν το δοκιμασα στο 1190, σκορτσάριζε πχ με 6η και 2κ στροφες, ενω τα ατιμα τα 4κ (πχ 1000xr)  δε χαμπαριάζανε.. Αν δε το κανει το μουλτι, θα ειναι μεγαλοι μάγκες οι ντουκαταιοι :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα