GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λεω να κουβεντιασουμε το κλασσικό "πρόβλημα" που προκύπτει καθε φορα , ενα για να το ποστάρουμε κονσέρβα και να μη φαγωνομαστε καθε φορα, και κυριως γιατι δουλευω κυριακατικα γιατι καπου θελω να ξεσπασω Νομιζω λοιπον, το κλασσικό προβλημα στη θεωρια του " τα 4κ δε κανουν για βολτά, ακομα και οτι τα 4k ss δε κάνουν για βολτα", ειναι το πως οριζει ο καθενας τη βολτα, οπως ταυτοχρονα γραφεται σε άλλο νημα τώρα.. Πχ μεταξύ του δικου μου 4κ (το οποιο δουλευει σα 2κ ουσιαστικα) και ενος cbr 600 fi υπάρχει σαφης διαφορα χαμηλά (και ψηλά) σε μια βόλτα. Αλλά ρε φίλε, τι ομορφη βολτα εκανα εγω με το δικό μου, παρεα με ενα καλο φιλο απο δω μεσα με ενα τετοιο cbr. Μπορουσε το cbr να ταξιδεψει ανετα; φυσικα και μπορουσε.. Πηγαινε χαλαρα και ομορφα, αθορυβα , χωρις κραδασμους λες και τα κινουμενα μερη του κινητηρα ειναι μεσα σε μελι (κλασσικη παρομοιωση, το ξερω, και ανταλλαξαμε μηχανες στη βολτα ) .. .Η βολτα ειχε και εθνικους και επαρχιακους, της ταξης των 500χλμ. Αλλα για άλλον η βόλτα μπορει να σημαίνει οτι ξύνω τα μαρσιπιέ σε ολες τις στροφές που βρίσκω, και λυσάω στα στροφιλικια στα βουνα! Στη πόλη μέσα, αν δε θες να κανεις καγκουριες αλλα να ρολλαρεις ηρεμα, παλι ωραιοτατος ειναι ο 4κ. Επισης αλλους τους εξιτάρει η ιδεα (εγω απλα χεζομαι) οτι εχεις ηδη μαζεψει καποια χλμ οταν εισαι στη μεση του ωφελιμου φασματος στορφων, και εχεις ακομα πολυ δυναμη διαθεσιμη οσο ανεβαζεις στροφες. Γουστα ειναι αυτα. Ολοι οι κινητηρες εχουν το χαρακτήρα τους, με τους 3κ να τα συνδιαζουν ολα καλυτερα.. Αλλα και με 1κ ταξιδευεις, απλα δε τρεχεις στην εθνική. Κι αυτοι προφανως εχουν τα δικα τους χαρ/κα. Αλλά ρε παιδια, ατακες του στυλ "ειναι ψοφια χαμηλά" ετσι σκέτο, χωρις συγκριση να ακολουθεί, ειναι ακυρη, γιαυτο και οι ενστάσεις.Το να γραψεις ειναι πιο αδύναμο χαμηλα σε σχέση πζ με τον κανιβαλο 1200 V2 πχ του Κτμ ενας Ι4 στα ιδια κυβικά, φυσικά και ειναι σωστό απο την άλλη. Συνεχίστε, παω να δουλέψω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Ουπς!Απάντησα σε λάθος νήμα?.....ΟΚ φοκ ιτ...πάω βόλτα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Φίλε θα σε απογοητευσω αλλα και σαν πρωην κατοχος σου λεω οτι τα 600σσ 4κ δεν κανουν για ΧΑΛΑΡΗ βολτα...αν πηγαινεις με 6η και 100-120 σε επαρχιακο και θελεις να κανεις προσπεραση με μαμα γραναζωμα εχεις διαθεσιμα πχ 60 αλογα και πρεπει να κατεβασεις 2-3 ταχυτητες. Είναι ψοφια χαμηλα οχι σε σχεση με τα 1000 ουτε με τα 125 αλλα με τα ψηλα τους και αυτο κανει την διαφορα πολυ εντονη. Επισης εισαι σκυφτα και κουραζεσαι χωρις λογο. Σε πιστα και γρήγορη βόλτα αλλαζει το θεμα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Φίλε θα σε απογοητευσω αλλα και σαν πρωην κατοχος σου λεω οτι τα 600σσ 4κ δεν κανουν για ΧΑΛΑΡΗ βολτα...αν πηγαινεις με 6η και 100-120 σε επαρχιακο και θελεις να κανεις προσπεραση με μαμα γραναζωμα εχεις διαθεσιμα πχ 60 αλογα και πρεπει να κατεβασεις 2-3 ταχυτητες. Είναι ψοφια χαμηλα οχι σε σχεση με τα 1000 ουτε με τα 125 αλλα με τα ψηλα τους και αυτο κανει την διαφορα πολυ εντονη. Επισης εισαι σκυφτα και κουραζεσαι χωρις λογο. Σε πιστα και γρήγορη βόλτα αλλαζει το θεμα... Δεν εχω οδηγησει, αλλα το λογικο ειναι να ειναι σπαστικά, αλλά μιλάμε για γενικευσεις . Προφανως δεν ειναι ο πρωτος τυπος μοτο που θα σκεφτείς για τετοια δουλειά, και πιθανοτατα ο χειροτερος. Αλλα οχι οτι με 4κ (και με σσ αν εισαι "βιτσιοζος" ) δε μπορείς. Αλλο το δε μπορεις (για οποιον το λεει) και αλλο αυτο που γράφεις εσυ που εισαι λογικοτατος στην αναλυση σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Το '' δεν μπορεις '' το μεταφραζεις λαθος Γαβριηλ.Δεν υπαρχει δεν μπορω,Υπαρχει ''δεν ειναι καταλληλο η ακομα καλυτερα,ειναι η χειροτερη επιλογη αναμεσα στα αλλα '' 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Το '' δεν μπορεις '' το μεταφραζεις λαθος Γαβριηλ.Δεν υπαρχει δεν μπορω,Υπαρχει ''δεν ειναι καταλληλο η ακομα καλυτερα,ειναι η χειροτερη επιλογη αναμεσα στα αλλα ''Αρα, αντι να γραφουμε "δεν μπορεις με ενα xt 660x να ταξιδεψεις γιατι ειναι 1κ" και πεταχτεί ο @karellen και μας πει " τι λέτε ωρε σεις, εγω εχω γυρισει τη μισή ελλάδα" πχ, γράψουμε " Το xt 660x ειναι χειροτερη επιλόγη απο ενα versys για ταξίδι οσον αφορα τον κινητήρα" δε θα ειναι τελειως διαφορετικές προτάσεις ; Χαλαρής διάθεσης κουβέντα λογω κλεισούρας στη δουλεία ξαναλεω ε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 το 4Κ από μόνο του δεν λέει τίποτα. Μια hayabusa π.χ δεν έχει σχέση με ένα GSXR600 στον τρόπο που οδηγείται. Σαφώς εάν είσαι βιτσιόζος μπορείς να κάνεις και ταξίδι με C50, δεν το συζητάμε. Τα εξειδικευμένα ήδη μοτοσυκλετών όπως MX ή SS έχουν σχεδιαστεί με βάση την ταχύτητα τους στις εκάστοτε πίστες.Στα 4κ π.χ υπάρχουν μοτοσυκλέτες που κάνουν άριστα για βόλτα ή allround χρήση (μπαγκαζιέρα ίσως, δεύτερο άτομο, άνετες αναρτήσεις, όχι απότομες αντιδράσεις, φρένα που δεν προκαλούν φόβο, προστασία από τον αέρα, ξεκούραστη θέση οδήγησης, κ.τ.λ) και υπάρχουν και κάποιες που δεν κάνουν για allround χρήση και έχουν κατασκευαστεί για το απόλυτο και μόνο που είναι η πίστα. Βέβαια και με τις δεύτερες μπορείς να κυκλοφορείς στους εθνικούς δρόμους και να βολτάρεις, άλλα με τεράστιες υποχωρήσεις που αγγίζουν τα όρια του βίτσιου. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 το 4Κ από μόνο του δεν λέει τίποτα. Μια hayabusa π.χ δεν έχει σχέση με ένα GSXR600 στον τρόπο που οδηγείται. Σαφώς εάν είσαι βιτσιόζος μπορείς να κάνεις και ταξίδι με C50, δεν το συζητάμε. Τα εξειδικευμένα ήδη μοτοσυκλετών όπως MX ή SS έχουν σχεδιαστεί με βάση την ταχύτητα τους στις εκάστοτε πίστες.Στα 4κ π.χ υπάρχουν μοτοσυκλέτες που κάνουν άριστα για βόλτα ή allround χρήση (μπαγκαζιέρα ίσως, δεύτερο άτομο, άνετες αναρτήσεις, όχι απότομες αντιδράσεις, φρένα που δεν προκαλούν φόβο, προστασία από τον αέρα, ξεκούραστη θέση οδήγησης, κ.τ.λ) και υπάρχουν και κάποιες που δεν κάνουν για allround χρήση και έχουν κατασκευαστεί για το απόλυτο και μόνο που είναι η πίστα. Βέβαια και με τις δεύτερες μπορείς να κυκλοφορείς στους εθνικούς δρόμους και να βολτάρεις, άλλα με τεράστιες υποχωρήσεις που αγγίζουν τα όρια του βίτσιου.οταν τα γραφετε ετσι ωραία και στρωτά βαριέμαι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 ε μπρίζοσε μας λιγάκι...αλλιώς θα γράφουμε σαν 600ss στις 3000 στροφές... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 ε μπρίζοσε μας λιγάκι...αλλιώς θα γράφουμε σαν 600ss στις 3000 στροφές... να γινετε μονοκύλινδρα, σαν αυτο που εχεις και μετα τα 120 τρέμει σα κομπρεσέρ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 να γινετε μονοκύλινδρα, σαν αυτο που εχεις και μετα τα 120 τρέμει σα κομπρεσέρ.. μπα...δεν χρειάζεται να πας πάνω από 120..και με 80 μια χαρά μασαζάκι κάνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 4KCBR 600/GSXR 600/R6BANDIT 650 / Z750 ΖΧ10 / R1 / CBF 1000 / BANDIT 1250 / VFR 1200 Τι κοινό έχουν όλα αυτά εκτός από το 4Κ?Η διάταξη του κινητήρα είναι μία από τις πολλές παραμέτρους που διαμορφώνουν το χαρακτήρα μιας μηχανής. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Εγώ κατάλαβα το εξής από την εμπειρία μου μέχρι τώρα απο το 2011, που οδηγάω συστηματικά πολλά μηχανάκια και απο πολλές συζητήσεις με άλλα παιδιά που έχουν κατα βάση 4κύλινδρα.... τα 5 στάδια της 4κύλινδρης (σουπερσπορτ) μηχανής:1.είσαι καυλομένος πιτσιρικάς 16 χρονών χωρίς μηχανάκι, ή με 50ρι και το βαρέθηκες, και θες σαν τρελός ένα 4κύλινδρο 600ρι ή 1000ρι 2. καταφέρεις το αγοράζεις επιτέλους το ρημάδι, περίπου στα 233. για 3-4 χρόνια το πίνεις μέχρι αιδίας ΧΩΡΙΣ να κουράζεσαι, γιατί η καύλα είναι μεγαλύτερη απο την κούραση, κάνεις και βόλτα και χαλαρή και γρήγορη και πολλά χλμ και ταξίδι δικάβαλιά και με αποσκευές αμαλάχει! 4. είσαι πλέον 26-27 και πλέον σε κούρασε το στήσιμο του 4κύλινδρου σούπερσπορτ και η απόλυτη συμπεριφορά του (στα χαμηλά δεν έχει, θες να το δουλεύεις σχετικά ψιλά για να μπορείς να το τσουλάς σαν άνθρωπος, δύσκολα χαλαρή βόλτα) και εδώ στο βήμα 5 έχουμε δύο περιπτώσεις :5. Α- πουλάς το 4κύλινδρο για κάτι ποιό όλ ντει μοτο , καταλήγεις σε κάποιο 2κύλινδρο 650ρι συνήθως οικονομικό ιαπωνικό, ή ακόμα χειρότερα σε 400ρι σκούτερ μόνο γκαζάκι ξεκούραση καφετεριούλα, αλλά μέσα σου βαθιά κλαίει μια φωνούλα με κόφτες 4κύλινδρου και συχνά νοσταλγείς τις μέρες που το έστριβες στα λιμανάκια και στην βούλα... Β- Δέν το πουλάς, ανταυτού το έχεις στο γκαράζ, αγοράζεις και ένα παπί ή κάτι σε 250 με συμπλέκτη γιατί χωρίς συμπλέκτη νιώθεις αδελφή και το έχεις το μεγάλο για κανα τράκ ντέι για να ικανοποιείς το μικρόβιο αλλά μέχρι εκεί γιατί κουράστηκες.... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Καταρχάς ένα μεγάλο λάθος στη σύγκριση ss είναι ότι το 90% συγκρίνετε ss με εξάτμιση, φίλτρο. Μέγα λάθος. Εγώ με CBR 600 RR τελείως εργοστασιακό πηγαίνοντας χαλαρή βόλτα με 120χλμ και 6η έχω κάτι πάνω από 6000σαλ, δεν ξέρω πόσα άλογα έχει εκεί αλλά και με δικάβαλο ακόμα τραβάει πολύ άνετα για προσπέραση. Αντίθετα ss φίλων που έχω οδηγήσει με εξάτμιση πριν τις 8000σαλ νιώθεις ότι δεν τραβάνε καθόλου. Οπότε λοιπόν όλα είναι σχετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Ξέρουμε αν βγάζει η givi βάση και μπαγκαζιέρα για το νέο R1; Στω. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Και εγω σε μανισιο cbr αναφερομαι. Εννοειται πως μπορεις να κανεις προσπεραση ανετα το θεμα ειναι τι διαφορα θα εχει αν την κανεις με 6η και 6500 και με 3η με 10.000 . Η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλυτερη αποτι με ενα 2κ πολυ απλα γιατι δεν ειναι γραμμικο. Οποτε ή δεν θα κατεβαζεις ταχυτητα και θα κανεις "αργη" προσπεραση ή θα πρεπει να κατεβασεις 2 ταχυτητες για να κανεις γρήγορη. Αντιθετα στο 2κ ανοιγεις το γκαζι και προσπερνας σβελτα χωρις κατεβασμα γιατι υπαρχει διαθεσιμη ροπη χαμηλα. Μπορει να μιλαμε για χαλαρη βολτα οταν ομως προσπερνας θες αμεσα επιταγχυνση. Ε αυτο κανει το 2κ πιο πρακτικο για χαλαρη βολτα-πολυωρο ταξιδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Και εγω σε μανισιο cbr αναφερομαι. Εννοειται πως μπορεις να κανεις προσπεραση ανετα το θεμα ειναι τι διαφορα θα εχει αν την κανεις με 6η και 6500 και με 3η με 10.000 . Η διαφορα θα ειναι πολυ μεγαλυτερη αποτι με ενα 2κ πολυ απλα γιατι δεν ειναι γραμμικο. Οποτε ή δεν θα κατεβαζεις ταχυτητα και θα κανεις "αργη" προσπεραση ή θα πρεπει να κατεβασεις 2 ταχυτητες για να κανεις γρήγορη. Αντιθετα στο 2κ ανοιγεις το γκαζι και προσπερνας σβελτα χωρις κατεβασμα γιατι υπαρχει διαθεσιμη ροπη χαμηλα. Μπορει να μιλαμε για χαλαρη βολτα οταν ομως προσπερνας θες αμεσα επιταγχυνση. Ε αυτο κανει το 2κ πιο πρακτικο για χαλαρη βολτα-πολυωρο ταξιδι.Ναι αλλά σαν το drop a gear and disappear δεν έχει. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Δηλαδη ρε παιδες αν καποιος θελει μια μηχανη για να πηγαινει καμια βολτα και να μπαινει που και που καμια πιστα τι πρεπει να κανει;Θα πρεπει να παρει δυο μηχανες ,μια 600 ss και ενα vstrom, ή θα μπαινει με το vstrom στα μεγαρα;Για πειτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Ss αλλά αν το ηθελε για πολη και χαλαρη βολτα τι θα του ελεγες; Δεν μιλαμε για αισθητικη τρελα κτλ εκει ας παρει οτι γουσταρει....και μετα θα το δωσει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Το 4κ δεν .εχει καμία σχέση,αλλιως είναι τα 4κ 600 σσ,αλλιώς ενα 4κ 600 γυμνό και αλλιώς ένα hypertouring. Αλλιως αποδίδει το r1 αλλιώς το mt10.Επίσης βόλτες πάνε όλα,ανάλογα την βόλτα κάποια είναι λίγο καλύτερα εκει και κάποια λίγο καλύτερα αλλού. Όσο για τα 600 σσ που ειδικεύτηκε μια χαρά βόλτα πας. Εγώ που δεν είμαι και γρήγορος απολαμβάνω όλες τις βόλτες,Εκτος απο εθνική που πιάνεσαι στο σκληρό σελάκι και στην σκυφτή θέση του σε όλα τα άλλα είναι μια χαρά.Και σε χαλαρή βόλτα επαρχιακο μια χαρά είναι,δουλευει αθόρυβα ο κινητήρας σε χαμηλες στροφες που μια χαρά τραβάει και εκεί,καίει 5 λίτρα,στις στροφές έτσι και αλλιώς το ευχαριστιέσαι περισσότερο και δεν πιάνεσαι και καθόλου επειδή κινείσαι και μια χαρά δύναμη έχει να προσπεράσει και με 5-6Κ στροφες.Και σε πιο γρήγορους ρυθμούς είναι ακόμα καλύτερο,μπορεί σε κάποιες διαδρομές να είναι καλύτερα τα 2κ σε άλλες τα 4κ αλλα σιγά το πράγμα,παίρνεις αυτό που σου ταιριάζει και σε αρέσει περισσότερο.Πάντως η γενίκευση ότι τα 4κ δεν κάνουν για βόλτες είναι μια μ@λ@κι@. Συμπέρασμα:Τα 3κ μ@μ@νε!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Αρα, αντι να γραφουμε "δεν μπορεις με ενα xt 660x να ταξιδεψεις γιατι ειναι 1κ" και πεταχτεί ο @karellen και μας πει " τι λέτε ωρε σεις, εγω εχω γυρισει τη μισή ελλάδα" πχ, γράψουμε " Το xt 660x ειναι χειροτερη επιλόγη απο ενα versys για ταξίδι οσον αφορα τον κινητήρα" δε θα ειναι τελειως διαφορετικές προτάσεις ; Χαλαρής διάθεσης κουβέντα λογω κλεισούρας στη δουλεία ξαναλεω ε; Δεν έχω ΧΤ πλέον καρντιά μου.Θα πα να πάρω ένα σκούτερ να κάνω παρέα του Ωρίωνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Ss αλλά αν το ηθελε για πολη και χαλαρη βολτα τι θα του ελεγες; Δεν μιλαμε για αισθητικη τρελα κτλ εκει ας παρει οτι γουσταρει....και μετα θα το δωσει :DΓια πολη προφανως και δεν κανει,κριμα τη μηχανη και τα χερια του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Εγώ σήμερα γυρνωντας απο Καλαμπάκα γνωρισα τύπο που ανέβηκε βολτουλα απο την Αθηνα Δομοκό με ποδήλατο... και ηταν καραχαρουμενος. Εγώ τον θεωρώ κατι μεταξύ μαζοχα και ψυχασθενη, αλλα δεν μπορώ να του πω, δεν πας βόλτα με το ποδήλατο... με τα πάντα πας... Το παν ειναι να σε καυλωνει η παρέα... ούτε καν το μηχανακι... αν γουσταρεις τη νοοτροπία που κατέχει τη παρέα, πας και με παπι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Είχα 4 κ ss, υπέροχο, δεν είχε ροπή αλλά είχε τρελό τράβηγμα και ήχο στους κοφτές. Είχα γυμνό 4κ αλλά για να πάρει ενα δράμι ροπή είχε χάσει όλη την μαγεία, δηλαδή την φυσική ικανότητα του να στροφαρει, δεν μου άρεσε. Είχα γυμνό στα ίδια περίπου κυβικά v2 90 μοιρών, υπέροχη ροπή και ακαριαία απόκριση. Μπορεί σε μία κόντρα στην ευθεία να έχανε αλλά στο δρόμο ήταν υπέροχο.Τώρα έχω 3 Κ , χαχαχα ! Κάτι λέει αυτό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Το παν ειναι να σε καυλωνει η παρέα... ούτε καν το μηχανακι... αν γουσταρεις τη νοοτροπία που κατέχει τη παρέα, πας και με παπιΠαααααααααααααααααρα πολυ σημαντικο.Εχω κανει γαματες βολτες με παρεα και με scooter(η χειροτερη μου κατηγορια μακραν) που ακομα θυμαμαι και βολτες με το Ktm που ηθελα να του βαλω φωτια.Υπαρχει λογος που καποτε περνουσαν τελεια οδηγωντας χρεπια απο 50 μεχρι 250 κυβικα.Αυτα ειχαν, αυτα ηξεραν και με αυτα διασκεδαζαν. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες