Jump to content
psycho

Θα αγόραζες μηχανή για να τη βάψεις άλλο χρώμα?

Θα αγόραζες μηχανή για να τη βάψεις άλλο χρώμα?  

78 ψήφοι

1. 1. Θα αγοραζες μηχανη για να τη βαψεις αλλο χρωμα?

• Ναι
      22
    • Οχι
      27
    • Εξαρταται
      29

Recommended Posts

Για μένα εξαρτάται από την αξία της. Αν η μηχανή αξίζει >8.000€ τότε δεν θέλω να την πειράξω. Αν δεν, τότε είναι πιο εύκολο για μένα να της αλλάξω κάτι αισθητικό και μηχανικό.

Βέβαια, αν είναι μηχανή για παντρειά, όπως αυτή που έχω, τότε αλλάζει το θέμα και της κάνω ότι θέλω... αρκεί να έχω τα λεφτά, που δεν έχω :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν έει όλα αυτά που ψάχνω και τα χαλάμε στο χρώμα προσωπικά θα την έπαιρνα και θα την έβαφα ότι μου αρέσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To aftermarket βαψιμο, ακομα και το καλο που φαινεται ιδιο με εργοστασιακο, στην παραδοσο του χρονου δεν συμπεριφερεται εξισου καλα, γρατσουνιεται πιο ευκολο κ.ο.κ.

Αν μιλαμε για συγχρονο μοντελο, σιγουρα δεν θα εκανα κατι τετοιο...

Αν μιλαμε για κατι παλιοτερο που ηδη εχει εμφανη σημεια φθορας στη βαφη...γιατι οχι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω αγορασει μοτο το οποιο εβαψα, αλλα το μετανιωσα. διαλεξα ενα πολυ περιεργο χρωμα το οποιο μονο μπελαδες εφερε (αν ηταν κατι απλο θα ηταν καλυτερα).

πχ, αν αγοραζα χτ600 02 σε χαλια κατασταση με σκουριες και ξεβαμμενα πλαστικα τοτε θα το εβαφα, αλλα για γρατζουνιες και μικρες φθορες δε μπαινω καν στον κοπο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εβαψα μηχανή. Δεν έχασα λεφτά. Την πούλησα και ακριβότερα από τις άλλες στο car. Δεν έχει σημασία τι κανείς αλλά πως το κανείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα μικρό διάλειμα.

Μια μηχανή με το μαμά χρώμα, θεωρείται καλό και είναι, γιατί δείχνει ότι δεν έχει πέσει, έχει περάσει λίγες κακουχίες κ.ο.κ. Γενικά μαμά κατάσταση=πιο κοντά στο καινούριο, άρα πιο κοντά και σε τιμή στο καινούριο. Λογικόν.

Μια μηχανή όμως βαμμένη, μας βάζει στην υποψία ότι έχει πάθει ζημειά σοβαρή, και για αυτό ξαναβάφτηκε, και άρα χάνει σε αξία.

Τι γίνεται όμως, όταν η μηχανή έχει ξαναβαφτεί χωρίς να έχει πέσει ή χωρίς να έχει πάθει σοβαρή ζημειά; Για αισθητικούς λόγους ή για ανανέωση; Πως εξασφαλίζουμε ότι δεν θα προκαλεί υποψίες όταν θα έρθει η ώρα να την πουλήσουμε; Πως πείθουμε τον υποψήφιο αγοραστή ότι λέμε αλήθεια;

ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: Βγάζουμε φωτορεπορταζ όλη την διαδικασία βαψίματος. Όσο πιο πολλές και καλές φωτό, τόσο καλύτερα. Και φωτό με τρόπο που να δείχνουν την συνέχεια των εργασιών.

Όταν λοιπόν ο υποψήφιος αγοραστής έχει απορία αν του λέμε αλήθεια, του παρουσιάζουμε τα ''τεκμήρια''. Αναγκαστικά τότε αυτός θα πειστεί, εκτός κι αν είναι μειωμένης αντίληψης.

Η λύση λοιπόν, είναι να φροντίσουμε από μόνοι μας, να είμαστε διαφανείς και αυταπόδεικτοι στους ισχυρισμούς μας.

ΑΠΛΟ;

Συνεχίστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εβαψα μηχανή. Δεν έχασα λεφτά. Την πούλησα και ακριβότερα από τις άλλες στο car. Δεν έχει σημασία τι κανείς αλλά πως το κανείς.

Τι βάψιμο είχες κάνει?
Ξέρεις αν επωφελήθηκες ή αν ζημιώθηκες απο το βάψιμο? Εκτός αν σου είναι αδιάφορο αυτό οπότε πάσο. Γιατί έτσι όπως το γράφεις είναι σαν να παρουσιάζεις τον εαυτό σου σε θέση να το κρίνει αυτό. Και δεν νομίζω να γίνεται να ξέρεις πόσους έχασες ή πόσους κέρδισες με το βάψιμο.

Δεν έχει σημασία τι κάνεις ούτε πως το κάνεις... σημασία έχει ποιον έχεις απέναντι σου.
Pretty much όπως και με το φλερτ. Ο ένας θα πει "της είπα "κουκλα είσαι για ενα ποτακι?" και την έριξα", ο άλλος θα πει "ελα ρε για εμένα δεν δούλεψε αυτό, μέχρι και σονάτα έγραψα αλλα τίποτα", άλλος θα πει "είστε χαζοί, οι γυναίκες δεν θέλουν τίποτα απο αυτά, θέλουν το χρήμα", άλλος θα πει "το χιουμορ πανω απο όλα" κλπκλπ... Τίποτα απο αυτά δεν ειναι ο κανόνας και κανείς απο αυτούς ποτέ δεν θα καταλάβει τι τελικά δουλεύει και τι όχι. Τα πάντα δουλεύουν, απλά εξαρτώνται απο τον ακροατή σου.

Έτσι λοιπόν και με το βάψιμο. Αν για παράδειγμα έβαψες ένα z750, όπως είπα πιο πάνω, κίτρινο γιατί έτσι άρεσε σε εσένα, κέρδισες όσους επίσης πιστεύουν οτι το κίτρινο ειναι καλύτερο, και έχασες όσους πιστευουν οτι ειναι βλακεία. Και επειδή ήρθε ένας και το πήρε απο εσένα κίτρινο γιατί λοιπόν του άρεσε, θα ήταν το λιγότερο χαζό να καταλήξουμε στο συμπέρασμα οτι δεν χάσαμε, αλλά κερδίσαμε και απο πάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το αντικείμενο αποτυπώνεται στο μυαλό όλων οπτικά. Η αφίσα που βάζεις στον τοίχο για να θαυμάζεις, οι φωτογραφίες που χαζεύεις στο περιοδικό που ξεφυλλίζεις, η εικόνα που βλέπεις έξω στο δρόμο. Δεν πήρε νομίζω ποτέ κανένας αφίσα με το z750 και να το ζωγραφίσει απο πάνω μπλέ με μαρκαδόρο γιατί έτσι του αρέσει περισσότερο να το βλέπει. Ή μάλλον.... ΝΑΙ... το έκανε κάποιος... τα πάντα είναι πιθανά... απλά αν το βάψεις μπλέ θεωρώ πως είναι λογικό να υποθέσουμε ότι έχασες πολλούς που το χαζεύουν μαύρο στις αφίσες, και κυνηγάς αυτόν με τον μαρκαδόρο. Οπότε ναι μπορείς να το βάψεις και τιρκουαζ και να βρεις 3-4 να σου πουν "πω ρε φιλε έγραψες, έτσι θα το έκανα και εγώ", απλά όμως επειδή στο μυαλό όλων έχει αποτυπωθεί η εργοστασιακή εικόνα, μάλλον έχασες περισσότερους απο ότι κέρδισες.
Ένα παράδειγμα είναι btw δεν υπάρχει λόγος να το πάρει κάποιος τοις μετρητοις...

Ένα μικρό διάλειμα.

Μια μηχανή με το μαμά χρώμα, θεωρείται καλό και είναι, γιατί δείχνει ότι δεν έχει πέσει, έχει περάσει λίγες κακουχίες κ.ο.κ. Γενικά μαμά κατάσταση=πιο κοντά στο καινούριο, άρα πιο κοντά και σε τιμή στο καινούριο. Λογικόν.

Απο ότι φαίνεται αυτό το "λογικον" είναι υποκειμενικό στο παρόν thread. Δεν νομίζω πως είναι δυνατόν να βάψεις μια μηχανή και να της αυξήσεις την αξία αλλα απο την άλλη, έχει πέσει το μάτι μου και σε αγγελία απο xt που ο τύπος έγραφε "το χρώμα είναι απο bmw" οπότε υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι και μάλιστα κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Αν μη τι άλλο όμως και εδώ όπως και στα πάντα αυτό που κυριαρχεί σαν γνώμη σε πλήθος είναι η λογική του "είναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, άρα είναι καλύτερο απο όλα τα άλλα". Κλασική μπακαλίστικη λογική. Δυστυχώς δεν τα σπάει το "δικο σου" όμως.
Η ίδια ακριβώς λογική που αρκετοί κοροιδεύουν όταν βρεθούν στην αντίπερα όχθη.
Πριν λίγο καιρό κοιτούσα για r6 και βρήκα ένα οχι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το ήθελα αλλά το second best. Ο τύπος ζητούσε 6500 και η μηχανή είχε 2 σπασμένα πλαστικά και ήταν άπλυτη, είχε φάει νερά κλπ. Του έκανα την πρόταση μου, του είπα πως δίνω 5.5 και αυτό μόνο όταν την δω πλυμένη και μόνο κλέφτη που δεν με είπε γιατί φυσικά "αυτός ξέρει τι αστέρι πουλάει"... κανένας άλλος όμως δεν ξέρει, καθώς όλοι οι άλλοι βλέπουν μια απεριποίητη μηχανή με 2 σπασμένα πλαστικά. Φυσικά όμως το "δικο του" ήταν το καλύτερο απο όλα.

Αυτή τη λογική την συναντώ καθημερινά και λόγω της φύσης της δουλειάς μου και δυστυχώς με έχει κάνει να είμαι αφάνταστα προκατειλημμένος με τους πάντες καθότι κυριαρχεί ο εαυτούλης όλων. Θα πρέπει για λίγο να καταλάβουμε τις συνέπειες των πράξεων μας και να τις αποδεχτούμε.
Αν εγώ βάψω την μηχανή μου, είναι απολύτως φυσιολογικό οι άλλοι να είναι καχύποπτοι και είναι απολύτως βλακώδες να προσπαθώ να τους πείσω οτι δεν έχει γίνει με δόλο. Εκτός αν έχω αποδείξεις όπως είπε ο flying. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να καταλάβω τις συνέπειες των πράξεων μου και να τις αποδεχτώ.

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ το ψιριζετε το ευρο και δε κανει καλο.

Εκτος κι αν εχετε μαντρα με μεταχειρισμενα και αυτη ειναι η δουλεια σας...

Μια ζωη την εχουμε και αναλογικα παει τουλαχιστον 2πικρες-1χαρα,οποτε αν σε κανει χαρουμενο βαψτο και λαχανι!!

My2cents

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαλαρά ετοιμάζομαι να βάψω το Vstrom μαύρο ματ (από μαύρο γυαλιστερό που είναι τώρα), χωρίς να έχει φυσικά το παραμικρό πρόβλημα. Απλά πάντα μου άρεσε το μάυρο ματ αλλά δυστυχώς αυτό το είχαν μόνο τα παλιότερα μοντέλα. Άρα πήρα το μοντέλο που ήθελα και τώρα που έχω την ευκαιρία θα κάνω αυτό που ήθελα εξαρχής. Μάλιστα, χαίρομαι που θα ξεφορτωθώ τα αντιαισθητικά μαμά αυτοκόλλητα και με πολύ χαρά θα τα αντικαταστήσω με άλλα που φτιάχνει παιδί από το Vstrom group στο Facebook, πολύ πιο ταιριαστά κατά τη γνώμη μου..... Κι αν κάποιος μελλοντικός αγοραστής δεν μπορεί να καταλάβει ότι έτσι ουσιαστικά αναβάθμισα τη μηχανή αντί να την αφήσω να την τρώει ο χρόνος, κακό του κεφαλιού του, τόσο απλά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και επωφεληθηκα από το βάψιμο, έκανα την μηχανή ομορφότερη από τις μαμά με τον  συνδιασμό χρωμάτων που επελεξα. Φυσικά και πούλησα ακριβότερα από τους άλλους. Δεν ήταν τυχαίο ότι σε κάθε φανάρι μου έπιαναν την συζήτηση για το ποσό όμορφη είναι. Ο κόσμος αποφάσισε. Εγώ την πούλησα και βρήκα την ησυχία μου στα φανάρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και επωφεληθηκα από το βάψιμο, έκανα την μηχανή ομορφότερη από τις μαμά με τον  συνδιασμό χρωμάτων που επελεξα. Φυσικά και πούλησα ακριβότερα από τους άλλους. Δεν ήταν τυχαίο ότι σε κάθε φανάρι μου έπιαναν την συζήτηση για το ποσό όμορφη είναι. Ο κόσμος αποφάσισε. Εγώ την πούλησα και βρήκα την ησυχία μου στα φανάρια.

Ποιο ειχες?εχεις καμια φωτο πως ηταν κ πως εγινε γιατρε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε δηλαδή θεωρείς πως πούλησες την μηχανή ακριβότερα γιατί είχες κάνει ωραίο βάψιμο?
Μάλιστα.
Υπάρχει ολόκληρη ψυχολογική ανάλυση πάνω στην συμπεριφορά αυτή. Για παράδειγμα, κάθομαι εγώ στο φανάρι σταματημένος... και κοιτώντας το, λέω απο μέσα μου "θα ανάψει....ΤΩΡΑ!" και ανάβει. Άρα είναι "λογικό" να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι το φανάρι ανάβει όταν εγώ δημιουργήσω αυτές τις συνθήκες... όταν το κοιτάξω δηλαδή και πω "θα ανάψει τώρα".

Φιλικά πάντα, γιατί κουβέντα κάνουμε, τα πράγματα δεν νομίζω πως δουλεύουν έτσι. Αλλά νομίζω πως ίσως το μυαλό σου (στο παρόν θέμα) δεν μπορεί να λάβει υπόψη πολλές συνιστώσες και μένει στα πολύ χοντρά 1-2 πράγματα για να καταλήξει σε συμπεράσματα. Δεν το λέω για να σε μειώσω η κάτι τέτοιο... απλά έτσι μου φαίνεται ότι συμβαίνει. Αντίστοιχα εσύ μπορείς να πεις οτι εγω το υπεραναλύω όπως είπε κάποιος πιο πάνω... δεκτό.

Για την δική μου λογική για παράδειγμα το "πειραμα" σου θα είχε πιο σίγουρο συμπέρασμα αν οι περισσότεροι κάτοχοι gladius έβαφαν την μηχανή τους στα χρωματα που την έβαψες εσύ.Τότε νομίζω θα ηταν πιο σίγουρο να πουμε οτι η επέμβαση που έκανες έχει μεγαλύτερη απήχηση. Όπως πχ. κατα γενική ομολογία προτιμούνται οι μικρές βάσεις πινακίδας. Είναι κάτι που το κάνουν οι περισσότεροι.

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω αναλωνεστε πολυ μερικοι σε θεματα που στο τελος της ημερας λιγη σημασια εχουν.Το αν θελει να βαψει καποιος το μηχανακι του γουστο του καπελο του.Το αν θελει ενας υποψηφιος αγοραστης μια μερα να το παρει its up to him.Αν δε θελει το βαμμενο ας δει αλλο.Και δεν ειναι μονο το χρωμα στην ιδια μοιρα αλλα και αλλα αξεσουαρ.Αν δηλαδη πχ καποιος πηγε και πηρε ενα στριτ τριπλ απλο,και του αλλαξε ολο το μπροστινο καλαμια φρενα κλπ απο daytona για να το κανει street triple R τι σημαινει οτι εχει σκασει σε δεντρο και ειχε κανει αλοιφη τα δικα του και μετα εκανε αναβαθμιση?Μη τρελαθουμε.Και για να πω για μενα,ναι θα αλλαζα χρωμα.Απ Αν καποιο χρωμα σιχαινομουν αυτο ηταν το πορτοκαλι.Ουτε μπλουζα δεν ειχα ποτε οχι μηχανακι.Να πως τα φερνει η ζωη ομως και βρεθηκα με ματτ πορτοκαλι μηχανακι.Αλλο χρωμα ηθελα αλλα βρεθηκα με αυτο τελικα και σκεφτομουν απ οταν το πηρα να το αλλαξω χρωμα.Εκ των υστερων καταλαβα ποσο μοναδικο και εντυπωσιακο ειναι.Στα δικα μου ματια και πολλων αλλων.Ποσα ματτ πορτοκαλι εργοστασιακα οχηματα εχετε δει στο δρομο?Νομιζω κανενα.Θα το κρατησω ετσι και αμα μια μερα το βαρεθω θα το βαψω η θα το περασω μεμβρανη.Thats all

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χομπύστικο forum στο ιντερντ ειναι ρε συ dimip... τίποτα δεν έχει σημασία. Δεν λύνουμε το μεσανατολικό, πολιτισμένη συζήτηση κάνουμε που εξ'ορισμού έχει "λίγη" σημασία. Τι να συζητούσαμε δηλαδή το οποίο θα είχε "περισσότερη" σημασία εδω μέσα?
Ακόμα και έτσι όμως μπορείς να αναλύσεις μέσα απο μια "λίγης σημασίας" συζήτηση, την ανθρώπινη συμπεριφορά, τις τάσεις της κοινωνίας, της αγοράς κλπ... αυτό για καποιους ίσως έχει καθόλου, ελάχιστη, λίγη, περισσότερη, πολύ σημασία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαθος απαντηση πιστευω :tooth: αν και ο psycho το εσωσε λιγο με το πρωτο ποσταρισμα μιας και το ψιλοεξηγει :laugh:

η αρχικη ερωτηση ειναι: '' Θα αγόραζες μηχανή για να τη βάψεις άλλο χρώμα? ''
υπαρχει καποιος που θα εκανε κατι τετοιο? θα αγοραζε ενα μηχανακι με μοναδικο
σκοπο να του αλλαξει το χρωμα? 

Ο τιτλος ειναι λιγο παραπλανητικος για να δωσω εμφαση.. ε ηταν και πρωι... :yes:  

Το βαψιμο προφανως δεν ειναι αυτοσκοπος. Οπως εξηγησα  το θεμα ειναι ποσο μεγαλο ρολο παιζει το χρωμα για τον καθενα.
Η ερωτηση οπως εξηγησα παρακατω ηταν, στην περιπτωση που εισαι στην ερευνα αγορας μηχανης, βρισκεις κατι που σου κανει 100% πλην χρωματος, αν προχωρας στην αγορα ή οχι? Και αν προχωρας τελικα, αν κανεις αλλαγη χρωματος ενω η μηχανη δε χρειαζεται τιποτα. Για οποιον δεν ειναι τοσο σημαντικο προφανως δε θα ασχοληθει. 

Εγω σε ειδικες περιπτωσεις θα το εκανα, με οτι συνεπειες εχει αυτο μετα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε δηλαδή θεωρείς πως πούλησες την μηχανή ακριβότερα γιατί είχες κάνει ωραίο βάψιμο?Μάλιστα.

φυσικά.

Αφού αφαίρεσε το ροζ στοιχείο...έτσι δεν είναι ντοκ μου;

Οπότε αν θυμάμαι καλά,σίγουρα κέρδισε κάποιους υποψηφίους.Σιγουρότατα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικά.

Αφού αφαίρεσε το ροζ στοιχείο...έτσι δεν είναι ντοκ μου;

Οπότε αν θυμάμαι καλά,σίγουρα κέρδισε κάποιους υποψηφίους.Σιγουρότατα.

Αν κατάλαβα καλά τι γράφεις η απάντηση μου είναι η εξής:
Κατ'εμέ κάνεις το λάθος να θεωρήσεις δεδομένο οτι η τάδε παρέμβαση είναι αντικειμενικά καλύτερη. Δεν είναι όμως. Είναι υποκειμενικά καλύτερη. Πιο πριν έγραψες πως δεν πιστευεις οτι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα έβαφε το z750 του, κίτρινο (αν κατάλαβα και εκεί καλά). Ψάξε στο google λοιπόν για yellow z 750 να δεις αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Υπάρχουν. Και για όλους αυτούς το κίτρινο z750 είναι καλύτερο απο το μαύρο, πράσινο, πορτοκαλί.

Σε δεύτερη φάση, συμφωνώ με την φράση σου "σίγουρα κέρδισε κάποιους υποψηφίους. Σιγουρότατα", μόνο όμως αν συμφωνήσεις με το να την ζευγαρώσουμε με την φράση "σίγουρα έχασε καποιους υποψηφίους. Σιγουρότατα".
Ποιούς έχασε? όχι απαραίτητα αυτούς που θεωρούν το ροζ, χαζομάρα, αλλά μάλλον αυτούς που θα σκέφτηκαν "βαμμένο... χμ..............". Ποιοί είναι αυτοί? Δεν χρειάζεται νομίζω να αποδείξω το αν υπάρχουν, ρίξε μια ματιά στο thread με τις αγγελίες να δεις τα σχόλια που μπαίνουν κατα καιρους και λένε "βαμμένο, βαμμένο, βαμμένο, βαμμένο". Αυτούς. Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό, σωστό η λάθος... λέω απλά οτι είτε μας αρέσει είτε οχι υπάρχουν. Άρα αυτούς τους έχασε. Σε αυτούς συγκαταλέγω και τον εαυτό μου, που ξέροντας το πόσο παγαπόντηδες είναι οι περισσότεροι και φυσικά ορκίζονται στο μνήμα της μάνας τους για τα πάντα, η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι είναι ψεύτες και επιλέγω να μην πάρω το ρίσκο γιατί πολύ απλά δεν γίνεται να τον κάνεις φίλο τον άλλο να πάτε μαζί στρατό ώστε να ξέρεις αν τελικά λέει αλήθεια η ψέμματα. Γιαυτό επιλέγω πάντα μηχανές όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εργοστασιακή τους κατάσταση.
Και στο κάτω κάτω αν μια μηχανή έχει πέσει, και ο τύπος έχει αλλάξει πλαστικά, τον θεωρώ πιο "μάγκα" γιατί αντί να επιλέξει την φθηνή λύση επιλέγει την ακριβή και αυτό είναι ένα συν στην λογική που λέει οτι δεν λυπόταν να δώσει κάτι για την μηχανή οταν χρειαζόταν.
Αυτή είναι η δική μου λογική.. δεν χρειάζεται να την ασπαστείς, ούτε εσύ ούτε κανένας.. θα ήταν όμως έξυπνο να δεχτειτε οτι υπάρχει.
Εσύ όταν (και αν) θες ποτέ να πουλήσεις το hornet θα στοχεύεις σε αυτούς που είτε δεν ξέρουν οτι δεν βγήκε λευκό εκείνες τις χρονιές, είτε δεν τους νοιάζει αν είναι βαμμένη η μηχανή, είτε δεν τους περνάει απο το μυαλό οτι οι χτυπημένες μηχανές βάφονται. Θα έχεις χάσει όμως κάποιον που ξέρει οτι δεν υπήρχε σε λευκό, κάποιον που τον νοιάζει αν ειναι εργοστασιακό το χρώμα, και κάποιον που σκέφτεται οτι τις χτυπημένες τις βάφουν. Δεκτό αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κατάλαβα καλά ...

δεν καταλαβες.είπα δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που δεν θα καταλάβει πως επηρεάζει την μεταπώληση αυτή η επιλογή.

Σε δεύτερη φάση, συμφωνώ με την φράση σου "σίγουρα κέρδισε κάποιους υποψηφίους. Σιγουρότατα", μόνο όμως αν συμφωνήσεις με το να την ζευγαρώσουμε με την φράση "σίγουρα έχασε καποιους υποψηφίους. Σιγουρότατα"....

είναι δεκτό μόνο αν θεωρείς και εσύ δεκτό το γεγονός που περιγράφει ο γιατρός και αυτό που περιγράφω και εγώ.

για εμένα προσωπικά,ενώ σου έχω απαντήσει  ξανά,συνεχίζεις να γράφεις τα δικά σου.

Πάλμε πάλι.Εμένα λοιπόν δεν με ενδιαρφέρει αν το απορήψει κάποιος επειδή είναι βαμμένο,αφού δεν έχω σκοπό να το κρύψω.

Κατανοητό;

Εγώ δέχομαι την λογική σου,καθώς είναι και η πιο συχνή.εσένα βλέπω να αρνείσαι κάποια πράγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ, βοήθησε με να καταλάβω τότε τι λες... Όταν λες οτι δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που δεν θα καταλάβει πως επηρεάζει την μεταπώληση αυτή η επιλογή, πως το εννοείς? οτι την επηρεάζει αρνητικά? θετικά? με κάποιον άλλο τρόπο?

Το γεγονός που περιγράφει ο γιατρός? ποιος γιατρός? ποιο γεγονός?
Με χάνεις με τις αναφορές αυτές γιατί πριν λίγο αναφέρθηκες σε εμένα σαν "ντοκ".

Το μόνο που θα έπρεπε να βλέπεις ότι αρνουμαι είναι το να δεχτώ οτι επειδή κάποιος, ο elpimerozen στην προκειμένη περίπτωση, έβαψε την μηχανή του, της ανέβασε την αξία ή πως με αυτή την κίνηση δεν έχασε ορισμένους απο το εν δυνάμη αγοραστικό κοινό του. Αυτά είναι τα μόνα που αρνούμαι. Τι άλλο βλέπεις οτι αρνούμαι να δεχτώ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη η νοοτροπία πάντως που έχουμε σε αυτη τη χώρα να αγοράζουμε όχημα (αυτοκίνητο + μηχανή) για τον επόμενο ιδιοκτήτη με κάνει να θλίβομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο γιατρός είμαι εγώ γιατί είμαι γιατρός βέβαια δεν όφειλες να το ξέρεις. Επαναλαμβάνεις συνέχεια την ίδια άποψη σαν να μην μας ακούς τι σου λέμε, αυτό δεν είναι συζήτηση. Δεν λέμε ότι διαφωνούμε με αυτά που γράφεις λέμε ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που το βάψιμο έφερε και κέρδος. Αυτό είναι κάτι που βασίζεται στην αρχή της λογικής της άποψης σου και δεν την αντιβαίνει όπως άδικα νομίζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη η νοοτροπία πάντως που έχουμε σε αυτη τη χώρα να αγοράζουμε όχημα (αυτοκίνητο + μηχανή) για τον επόμενο ιδιοκτήτη με κάνει να θλίβομαι.

Το αυτο.Αντι να χαρει ο καθενας το οχημα του οπως το γουσταρει,που στη τελικη ειναι περιουσιακο του στοιχειο και δε θα τους πει κανεις γιατι εκανες αυτο και κεινο,το αγοραζουν για να το πουλησουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν όμως παιδιά εδώ μέσα που κάθε χρόνο αλλάζουν μοτο. Εκεί είναι λογικό να σκεφτείς και την μεταπώληση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι οκ.

Αλλά πόσο στα μέτρα σου να θες να την φέρεις αν  είναι να την δώσεις σε ένα χρόνο;

Α μπράβο ακριβώς! Άλλωστε αν είσαι τέτοιος άνθρωπος μια αλλαγή χρώματος δεν θα σε κάνει να την κρατήσεις παραπάνω οπότε δεν έχει και πολύ νόημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα