Jump to content
Χ

Δεν έχω τα λεφτά. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ!

Recommended Posts

εεεεεεεεε! Την ατακα "εχεις μηχανη, δεν εχεις τα λεφτα" την κρατουσα να στην πω οταν το επαιρνες! Δεν παιζω!

Καλοριζικο, καλα χιλιομετρα! Να την χαρεις οσο δεν παει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωωωπ να τος! Καλόβολτο, καλορίζικο το εργαλείο με άπειρες βόλτες και ονειρεμένα χιλιόμετρα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω πω λαμποκοπάει καινουργίλα!! Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος και ασφαλής! Τα λέμε σε καμιά βόλτα στα πέριξ!

εεεεεεεεε! Την ατακα "εχεις μηχανη, δεν εχεις τα λεφτα" την κρατουσα να στην πω οταν το επαιρνες! Δεν παιζω!

Καλοριζικο, καλα χιλιομετρα! Να την χαρεις οσο δεν παει!

Το ίδιο του είχα πει και εγώ πριν το πάρει, να ανοίξει θέμα στα ευχάριστα με αυτόν τον τίτλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ήταν προφανές ρε παιδιά...άλλος τίτλος δεν θα μπορούσε να μπει...

Κωστα θα τα πουμε σίγουρα.

Τροποποιήθηκε από τον Χ
κλασσικα διπλουποσταρ' μονου τ'

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλοριζικο,καλοτάξιδο κ πάντα όρθιος!τις αντανακλαστικές λωρίδες στις ζάντες βαλτές χτες κιόλας!θα του ταιριάζουν γάντι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 30+ εχεις πολυ ενεργεια καλο αυτο μπραβο! Η μηχανη στριβει φρεναρει και γερνει οπως λες ΑΛΛΑ μαζευει και χλμ για πλακα οποτε προσοχη!!! Τα καλοριζικη τα ειπαμε σε αλλο ποστ αλλα ας τα ξαναπουμε...

Καλοριζικο και καλες βολτες! (λιγο ασχετο αλλα μου αρεσει πολυ και μπαγκαζιερα σου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άρπαξα λίγο απο την αναπαραγόμενη "κάψα" της πρωτης μέρας με νέα μοτοσυκλέτα, και το χάρηκα σαν δικό μου 

καλορίζικο καλοτάξιδο πολύ όμορφο και αρκετά ψαρωτική εμφάνιση!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις μπει ο μαρτις φυγαμε βολτα,μαθε την μεχρι τοτε!!! ειναι κουκλαρα και πολυ ωραιο μηχανακι ΜΕΓΕΙΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑΧΑΧΑ! Άλλαξες τον τίτλο του θέματος σου! Πάνε τα λεφτάααα! Ωραίος! Ναι ρε! Εκεί να τα τρώμε και πουθενά αλλού! Καλά και πολλά απροβλημάτιστα ΧΛΜ σου εύχομαι και πάντα όρθιος! Κούκλα είναι φτού φτού να μην τη ματιάσω! Γνώμη μου είναι πως επέλεξες ένα πολύ ωραίο χρώμα! Καλύτερο από το ματ που σκεφτόσουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:thumbsup:

Μπραβο μπραβο μπραβο.

Καλοταξιδο το μωρο.  Πολυ τιμιο μηχανακι κατα την γνωμη μου, 

Το εχει γνωστος και με πολλα χλμ στην πλατη του και το πηρε και αυτος κουτα και ειναι πολυ ευχαρηστημενος. (κανει αυτα που ζηταει αυτος)

εχε υποψη σου οτι ειχε βγει μια ανακληση για αυτο το μηχανακι, δες αν ο αριθμος πλαισιου σου ειναι στην λιστα...

Οχι κατι τραγικο, αλλα κοιτα το 

Και παλι καλα χλμ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο Χ! Να' σαι πάντα καλά να πραγματοποιείς όλα σου τα απωθημένα! Και τώρα άντε με το καλό στο επόμενο θέμα σου: Έχω μηχανή, έχω και λεφτά! Πάντα όρθιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικη!!! Όντως, ο χρωματισμός, με τις ματ λεπτομέρειες και το ελάχιστο κίτρινο, είναι πολύ πετυχημένος!

Καλές βόλτες!  :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κι εγώ ότι όταν το είχα δει αρχικά σε φωτογραφίες promotion μου είχε φανεί πολύ κακός συνδυασμός χρώματος....

Αλλά τελικά του πάει πολύ και δίνει και μια ζωντάνια σε σχέση με το μαύρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε μεγάλε.. Καλοτάξιδο το καινούριο σου μωρό!!! Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Απόλαυσε Την κάθε στιγμή επάνω της.... και καλά να περάσετε!!!!! Κούκλα την εφτιαξες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το χαιρεσαι! Παντα ορθιοι και απροβληματιστα χλμ!!! (αυτο το μηχανακι θελω να ναι το επομενο απο την ινοβα μου...(ηθελα το 390 αλλα αλλαξα γνωμηηη!!!!!!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και εγώ πολύ πρόσφατα (κάτι λιγότερο μία εβδομάδα δηλαδή) απέκτησα το 1ο μου δίκυκλο έχω ακριβός τα ίδια συναισθήματα με εσένα...!! :biggrin:

Οπότε σου εύχομαι και εγώ από μεριάς μου καλοτάξιδη , καλόβολτη , πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να τη χαρείς όσο δεν πάει!!!!!!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα