Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οι απεργοι πείνας ξαναπιάστε τις λαδόκολλες.Οι καταληψίες να γυρίσουν σπίτια τους.Οι πορείες και διαδηλώσεις να σταματήσουν.Οι απεργοί να γυρίσουν στις δουλειές τους.Τα μωρά να σταματήσουν να κλαίνε...Οι αντι-honda να μετανοήσουν.γιατι...Το ευτυχές sequel του 1oυ επεισοδιου που όλοι περιμένατε είναι πλέον γεγονος...! Είμαι κομματια παίδες...εξάντληση. Αλλα ευτυχια...Επειδη όμως παιζει να ακολουθήσει ντιβανοσκέπασμα, δείτε αυτό που ανυπομονούσα και εγω να δω σημερα, όπως το πρωτοαντικρυσα μετα το ξεπακετάρισμα. Έτσι για ζέσταμα και συνεχίζουμε...Tέτοιο ξετύλιγμα δώρου δεν είχα κάνει ποτέ...----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Η μέρα ξεκίνησε "ζόρικα". Άνοιξα τα μάτια στις 6:30 το πρωι..μόνος μου...χωρίς ξυπνητήρια. Η αγωνία στο υποσυνείδητο βαρούσε υπερωρίες προφανώς...Το πάλεψα μέχρι τις 8:30 με το ζόρι... Ήξερα οτί το cbάκι είχε φτάσει αλλά έπρεπε να περιμένω το κολλητάρι να έρθει να με πάρει με την μηχανή του για να με πετάξει Καλοχώρι να πάρουμε την δικιά μου.ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...!!!Το 1997 ήμουν 15 χρονων. Οι ορμές βαρούσαν κόκκινα, η φωνή δεν ήξερε τι να κάνει (μπάσσα ή πρίμα τελικά;), η μονη μουσική ήταν οι metallica (όλα τα άλλα ήταν απλώς κάτι ήχοι) και μεταξύ των άλλων στο δωμάτιο είχα όλα τα τεύχη των 2Τροχών... Τα περισσότερα όνειρά μου και απωθυμένα από τότε τα έχω ευτυχώς ολοκληρώσει. Αλλά η μηχανή κρεμιόταν πάντα στις σκέψεις μου. Κόποι και θυσίες, πολλές δυσκολίες, αλλά να που το κατάφερα και αυτό... και ξέρω πως τώρα "ξεκλείδωσα πίστα". Το level ανεβαίνει και η ζωή μου δεν θα είναι ίδια.Έρχονται, βόλτες, εξοικείωση, φόβος, χαρές, μέρη που δεν έχω δει, σβησίματα (πούστ# συμπλέκτη σε γουστάρω) έξοδα, λάδια αλυσίδας, βενζινάδικα και μερονυχτα αγωνίας και καταχρήσεων για το αν πρέπει τελικά να βάλω τα αυτοκόλλητα στις ζάντες ή όχι...Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η μεταφορική από Αθήνα ήταν μεγαλο άγχος. Αν γινόταν κάτι αντε να βρεις το δίκιο σου... Αλλά το αμπαλαρισμα ήταν πολύ καλό και απ'ότι φαίνεται μας πρόσεξαν.Προσοχή με το ψαλίδι...μην την γρατζουνίσεις...ασε την αγωνία για μετά. Έλεγχος αν όλα είναι οκ. Αν τα έστειλαν όλα όπως έπρεπε. Χαρτιά, εγχειρίδια κλειδιά...πίεση, άγχος, χαρά...ε μ'επιασε κατούρημα...Άβολη στιγμή στο ραντεβού γνωριμιας εσύ να θες να αρμέξεις την σαύρα σου αλλα τι να κάνουμε...δεν λες πάλι καλά που δεν χέστηκα;Αφού λοιπόν γύρισα έγινε και το πρώτο γύρισμα του κλειδιού. Όλα καλα..."Μαν φύγαμε;""Τι φύγαμε ρε μ@λ@κ@...καθρέφτες δεν έχεις..." (Γι' αυτό πάντα πηγαίνουμε με κάποιον ακόμα παιδιά, οκ; Γιατί είμαστε βλαμμένοι από το καινούριο μοτοσακό και όσο και να κρατιέσαι ψύχραιμος κάτι μπορεί να κάνεις λάθος).Καθρέφτες λοιπόν βίδωμα...καβαλάμε να νοιώσουμε άνετα όσο γίνεται, σκουπίζουμε τα σάλια μας, φοράμε κράνος, γάντια, βάζουμε μπρος..., συμπλέκτη μετά από 9 μήνες, πρώτη, πάμε να φύγουμε, εννοείται σου σβήνει...Αναμενόμενο όμως.3 γύρες απ' έξω την αποθήκη και βουουουουουρρρρρ για μπεντζίνα!Ό,τι ακούγεται για το cb είναι αλήθεια. Είναι πολύ εύκολο. Για πρώτη μηχανή ό,τι πρέπει!Υπόψιν παιδιά πώς είμαι από πάπια και από εμπειρία μηδέν. Οι διαφορες είναι χαοτικές. Εδω στρίβεις και η μηχανή σου λέει "Αν θες μπορούμε να γείρουμε κιολας..."το παπάκι σου λέει "Αν θες γείρε αλλά να ξέρεις πώς μπορεί και να ξαπλώσουμε together στα ασφαλτοχώματα... έτσι επειδή σ'αγαπω."Άκουγα συχνά για το πόσο ήσυχο είναι... Προσωπικά ο ήχος του μου άρεσε παααααααρα πολύ. Πολύ ωραίο μπασσάκι χωρίςνα ενοχλεί άλλα ίσα ίσα να σε φτιάχνει.Δεν θα προχωρήσω σε πιο εκτενές review ακόμα...ας το χωνέψω πρώτα...να καταλάβω τι έχει γίνει και να καβαλάω χωρίς σφιξίματα. Σιγα σιγα θα τα πούμε όλα φαντάζομαι. Πιο ήρεμα και κατασταλαγμένα.Λοιπόν να μην κουράζω άλλο παιδιά...αλλιώς φανταζόμουνα ότι θα έγραφα αλλά είμαι πραγματικά λάσπη από τον λιγο ύπνο και την ένταση της ημέρας. Τα έγραψα όλα μονοκοπανιά και όπως βγήκαν απ' τα σκώτια μ'.Άλλες φωτο περίμενα να σας δείξω αλλά πόνταρα πολύ υψηλά. Η μέρα ήταν για την μηχανή. Όχι για να βγάζω γ@μω τις φωτό σε φωτογενείς τοποθεσίες...σόρυ.Συμβιβαστείτε με αυτές τις πρώτες και έρχονται και πολύ καλύτερες! Ναι ρε! Gloss! Γουστάρω κεριά...! :p Περιττό να πω πώς τελικά δεν έχω καμία ένσταση για το χρωμα...το ματ τώρα μου φαίνεται φτωχό... Παιδιά σας ευχαριστώ πάαααααααρα πολύ μέσα από την καρδιά μου όσους βοηθήσατε και συμβουλέψατε και συμπαρασταθήκατε και σε αυτό το θέμα και σε παλαιότερα που έβγαζα προβληματισμούς. Γι'αυτό είναι τα φόρουμ. Κάποτε σας διάβαζα, τωρα τα λέμε κιόλας. Stay positive!Kαλούς δρόμους, καλές βόλτες, πάντα όρθιοι και με υγεία όλοι μας. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 από τον Χ 109 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 εεεεεεεεε! Την ατακα "εχεις μηχανη, δεν εχεις τα λεφτα" την κρατουσα να στην πω οταν το επαιρνες! Δεν παιζω!Καλοριζικο, καλα χιλιομετρα! Να την χαρεις οσο δεν παει! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Ωωωπ να τος! Καλόβολτο, καλορίζικο το εργαλείο με άπειρες βόλτες και ονειρεμένα χιλιόμετρα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Πω πω πω λαμποκοπάει καινουργίλα!! Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος και ασφαλής! Τα λέμε σε καμιά βόλτα στα πέριξ!εεεεεεεεε! Την ατακα "εχεις μηχανη, δεν εχεις τα λεφτα" την κρατουσα να στην πω οταν το επαιρνες! Δεν παιζω!Καλοριζικο, καλα χιλιομετρα! Να την χαρεις οσο δεν παει!Το ίδιο του είχα πει και εγώ πριν το πάρει, να ανοίξει θέμα στα ευχάριστα με αυτόν τον τίτλο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 (τροποποιήθηκε) ε ήταν προφανές ρε παιδιά...άλλος τίτλος δεν θα μπορούσε να μπει...Κωστα θα τα πουμε σίγουρα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 από τον Χ κλασσικα διπλουποσταρ' μονου τ' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Μεγεια σου και καλα χιλιομετρα..Η καινουριλα εχει αλλη χαρη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 αλοριζικο,καλοτάξιδο κ πάντα όρθιος!τις αντανακλαστικές λωρίδες στις ζάντες βαλτές χτες κιόλας!θα του ταιριάζουν γάντι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 καλοριζικο! καλα χιλιομετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 μεγειά ρε φίλε! κουκλί είναι! καλά χιλιόμετρα,άπεφτοι κι οι 2! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλορίζικο το μηχανάκι και πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Για 30+ εχεις πολυ ενεργεια καλο αυτο μπραβο! Η μηχανη στριβει φρεναρει και γερνει οπως λες ΑΛΛΑ μαζευει και χλμ για πλακα οποτε προσοχη!!! Τα καλοριζικη τα ειπαμε σε αλλο ποστ αλλα ας τα ξαναπουμε...Καλοριζικο και καλες βολτες! (λιγο ασχετο αλλα μου αρεσει πολυ και μπαγκαζιερα σου) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλορίζικο και πάντα όρθιοι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 άρπαξα λίγο απο την αναπαραγόμενη "κάψα" της πρωτης μέρας με νέα μοτοσυκλέτα, και το χάρηκα σαν δικό μου καλορίζικο καλοτάξιδο πολύ όμορφο και αρκετά ψαρωτική εμφάνιση!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλοριζικο ,καλοταξιδο και μπλα μπλα μπλα....Παντα ορθιοι......!!!!Ειναι ναρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 μολις μπει ο μαρτις φυγαμε βολτα,μαθε την μεχρι τοτε!!! ειναι κουκλαρα και πολυ ωραιο μηχανακι ΜΕΓΕΙΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 ΧΑΧΑΧΑ! Άλλαξες τον τίτλο του θέματος σου! Πάνε τα λεφτάααα! Ωραίος! Ναι ρε! Εκεί να τα τρώμε και πουθενά αλλού! Καλά και πολλά απροβλημάτιστα ΧΛΜ σου εύχομαι και πάντα όρθιος! Κούκλα είναι φτού φτού να μην τη ματιάσω! Γνώμη μου είναι πως επέλεξες ένα πολύ ωραίο χρώμα! Καλύτερο από το ματ που σκεφτόσουν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Μπραβο μπραβο μπραβο.Καλοταξιδο το μωρο. Πολυ τιμιο μηχανακι κατα την γνωμη μου, Το εχει γνωστος και με πολλα χλμ στην πλατη του και το πηρε και αυτος κουτα και ειναι πολυ ευχαρηστημενος. (κανει αυτα που ζηταει αυτος)εχε υποψη σου οτι ειχε βγει μια ανακληση για αυτο το μηχανακι, δες αν ο αριθμος πλαισιου σου ειναι στην λιστα...Οχι κατι τραγικο, αλλα κοιτα το Και παλι καλα χλμ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλοτάξιδο Χ! Να' σαι πάντα καλά να πραγματοποιείς όλα σου τα απωθημένα! Και τώρα άντε με το καλό στο επόμενο θέμα σου: Έχω μηχανή, έχω και λεφτά! Πάντα όρθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sapientia 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλορίζικη!!! Όντως, ο χρωματισμός, με τις ματ λεπτομέρειες και το ελάχιστο κίτρινο, είναι πολύ πετυχημένος!Καλές βόλτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλορίζικη και καλοτάξιδη, κούκλα είναι! Άξιζε που πήρες το καινούριο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Να πω κι εγώ ότι όταν το είχα δει αρχικά σε φωτογραφίες promotion μου είχε φανεί πολύ κακός συνδυασμός χρώματος....Αλλά τελικά του πάει πολύ και δίνει και μια ζωντάνια σε σχέση με το μαύρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Mε'γεια και καλοταξιδο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Μπράβο ρε μεγάλε.. Καλοτάξιδο το καινούριο σου μωρό!!! Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Απόλαυσε Την κάθε στιγμή επάνω της.... και καλά να περάσετε!!!!! Κούκλα την εφτιαξες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Να το χαιρεσαι! Παντα ορθιοι και απροβληματιστα χλμ!!! (αυτο το μηχανακι θελω να ναι το επομενο απο την ινοβα μου...(ηθελα το 390 αλλα αλλαξα γνωμηηη!!!!!!!!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Μιας και εγώ πολύ πρόσφατα (κάτι λιγότερο μία εβδομάδα δηλαδή) απέκτησα το 1ο μου δίκυκλο έχω ακριβός τα ίδια συναισθήματα με εσένα...!! Οπότε σου εύχομαι και εγώ από μεριάς μου καλοτάξιδη , καλόβολτη , πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να τη χαρείς όσο δεν πάει!!!!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες