The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Την ξαναείδα χθες και μόλις συνειδητοποίησα πόσο γαμάτη διαφήμιση θα ήταν η συγκεκριμένη σκηνή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Πολύ γουστάρω ΚΤΜ τώρα τελευταία..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2017 Κι εγώ γ@μώτη και δεν ξέρω τι έχω πάθει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 εγω παλι θελω ολα τα μηχανακια, ανεξαρτητως μαρκας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 Οταν δεν σε θελει και μια ωραια εκδρομουλα με ενα ccm ενα adventure και ενα dakar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 8:02 ξαφνικά είδα φως στο τούνελ 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 πριν 34 λεπτά, το μέλος xampos έγραψε: 8:02 ξαφνικά είδα φως στο τούνελ Τι θόρυβος ειναι αυτός μόλις είσαι δίπλα στο αμάξι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος nikos_pc έγραψε: Τι θόρυβος ειναι αυτός μόλις είσαι δίπλα στο αμάξι? Τι θόρυβος; Δεν ξέρω. Κάτι μπινελικια που ακούγονται πάντως είναι η φωνή μου !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 @xampos πώς το πας ετσι αγοριμ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2017 @xampos τρομερα αντανακλαστικα..Μπραβο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2017 (τροποποιήθηκε) Η αλήθεια είναι πως κλέβω και εγώ λίγο ρεύμα καθώς ειμαι σίγουρα στο κέντρο του δρόμου , αλλά ο Ιταλός το γ@μησε , πήγε να πάρει την στροφή λες και έχει κάνα τριαξονικο και ήταν τουλάχιστον τα 3/4 της λαμαρίνας του εκτός του ρεύματος του . Το δύσκολο είναι πως ήμουν και φορτωμένος τριβαλιτσος ,πράγμα που κάνει τον ελιγμό λίγο πιο δύσκολο αν βάλεις στην εξίσωση πως λόγο εισόδου στο τούνελ δεν υπάρχει η παραμικρή ορατότητα. Αν ήταν σε καποια άλλη στροφή θα τον είχα δει νωρίτερα..( η κάμερα είναι επάνω στην αριστερή βαλίτσα ) . Τέλος καλό όλα καλά Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2017 από τον xampos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2017 πριν 12 ώρες, το μέλος xampos έγραψε: 8:02 ξαφνικά είδα φως στο τούνελ Φοβερη οδηγηση, ζηλευω και τη διαδρομη αλλα και τις ικανοτητες σου. Μια παρατηρηση μονο: επειδη βλεπω πως για να συμπλεκταρεις παιρνεις ολα τα δαχτυλα του αριστερου χεριου απο το τιμονι, μηπως τελικα ο κοντος λεβιες δε βολευει στην οδηγηση σου; Νομιζω πως ο shorty lever ειναι πιο βολικος αν χρησιμοποιεις μονο ενα/δυο δαχτυλα. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Παντα τετοια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2017 πριν 23 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Φοβερη οδηγηση, ζηλευω και τη διαδρομη αλλα και τις ικανοτητες σου. Μια παρατηρηση μονο: επειδη βλεπω πως για να συμπλεκταρεις παιρνεις ολα τα δαχτυλα του αριστερου χεριου απο το τιμονι, μηπως τελικα ο κοντος λεβιες δε βολευει στην οδηγηση σου; Νομιζω πως ο shorty lever ειναι πιο βολικος αν χρησιμοποιεις μονο ενα/δυο δαχτυλα. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Παντα τετοια... Δεν ξέρω. Να σου πω την αλήθεια , δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ,ούτε μπορώ να πω πως αισθάνομαι άβολα η πως κάτι με δυσκολεύει στο συμπλεκτάρισμα. Βασικά έχω και σίφτερ στην μηχανή και συνήθως στα ανεβάσματα δεν συμπλεκτάρω καν , απλά επειδή στο βίντεο δεν ανεβάζω γενικά στροφές στο μοτέρ επειδή έτσι κι αλλιώς πάμε με ρυθμό και είναι και η παρέα μου που έρχεται από πίσω και το σίφτερ κάτω από τις 5000 στροφές δεν δουλεύει καλά γι αυτό συμπλεκτάρω και κάνω απαλά την αλλαγή .Στα καλά τα γκάζια δεν χρειάζεται καν ο συμπλέκτης . Τώρα που το είπες πάντως θα το παρατηρήσω γενικότερα αν και νομίζω αυτές οι λεπτομέρειες είναι θέμα συνήθειας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2017 Άλλο ένα βιντεάκι με την κάμερα στο SMT του Δήμου ανεβαίνοντας το passo Sella 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος xampos έγραψε: Άλλο ένα βιντεάκι με την κάμερα στο SMT του Δήμου ανεβαίνοντας το passo Sella πολυ αμαξι!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2017 (τροποποιήθηκε) εγω παλι και χωρις σιφτερ, δεν συμπλεκταρω στα ανεβασματα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2017 από τον foten21 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος foten21 έγραψε: εγω παλι και χωρις σιφτερ, δεν συμπλεκταρω στα ανεβασματα Τις καρφώνεις υπό προϋποθέσεις , μέσα σε ένα συγκεκριμένο φάσμα στροφών κινητήρα οκ,αυτό μπορεί να γίνει κ το κάνω κ εγώ όταν βαριέμαι , αλλά δεν γίνεται να μην συμπλεκαρεις ποτέ ... Και να τις βάζεις σε οποιοδήποτε φάσμα στροφών χωρίς συμπλέκτη. Και το βασικότερο ,δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή με τέρμα γκάζι ανοιχτό , δηλαδη την αλλαγή που κάνεις με το σιφτερ . Το σιφτερ όσο πιο ψηλά δουλεύει το μοτέρ την ώρα της αλλαγής τόσο πιο γλυκά μπαίνει . Επίσης τώρα πλέον με το σιφτερ επάνω στο Τρέϊσερ ΔΕΝ μπορώ να κάνω ανέβασμα χωρίς συμπλέκτη όπως το εννοείς εσύ Φώτη , ειδικά όταν πηγαίνω χαλαρά . Ο λόγος είναι ότι με το που πάει το πόδι μου στον λεβιέ ταχυτήτων ενεργοποιείται ο αισθητήρας που κόβει το ρεύμα και παίζει μαλακια . Οπότε δύο επιλογές μου έχουν μείνει . Η αλλαγή χαλαρά με συμπλέκτη Η αλλαγή με τέρμα γκάζι ανοιχτό χωριά συμπλέκτη . ;) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2017 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: πολυ αμαξι!!!!!!!! Δολομίτες κλασικά πολύ κίνηση !!! Δυστυχώς ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τι αλλο θα δω Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2017 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2017 Την 26/7/2017 at 11:16 ΜΜ, το μέλος xampos έγραψε: 8:02 ξαφνικά είδα φως στο τούνελ 6:14 και από διαφορετική λήψη . (κάμεραman @omikrosgaidaros ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ωραια φαση.. Customizing, test ride και stunts ειναι βασικα. Λιγο ακυρος ο τιτλος. Jesus Christ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2017 από τον CptAngel 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2017 Την 8/12/2017 at 11:05 ΜΜ, το μέλος CptAngel έγραψε: Trialιζουν στο τελευταιο βιντεακι. Μου θυμισαν τον Ryan... Τοοον JoeyMac ηθελα να πω: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2017 Τέρας ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 Τύχη βουνό,το θέμα είναι ότι δεν πήδηξε από την μηχανή αλλά απογειώθηκε μαζί της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες