Jump to content
ghostkon

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ vol 2. (μόνο με μοτό)

Recommended Posts

Την ξαναείδα χθες και μόλις συνειδητοποίησα πόσο γαμάτη διαφήμιση θα ήταν η συγκεκριμένη σκηνή. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 34 λεπτά, το μέλος xampos έγραψε:

8:02 ξαφνικά είδα φως στο τούνελ :tooth: 

Τι θόρυβος ειναι αυτός μόλις είσαι δίπλα στο αμάξι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος nikos_pc έγραψε:

Τι θόρυβος ειναι αυτός μόλις είσαι δίπλα στο αμάξι?

Τι θόρυβος; Δεν ξέρω. Κάτι μπινελικια που ακούγονται πάντως είναι η φωνή μου !! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι πως κλέβω και εγώ λίγο ρεύμα καθώς ειμαι σίγουρα στο κέντρο του δρόμου , αλλά ο Ιταλός το γ@μησε , πήγε να πάρει την στροφή λες και έχει κάνα τριαξονικο και ήταν τουλάχιστον τα 3/4 της λαμαρίνας του εκτός του ρεύματος του .  Το δύσκολο είναι πως ήμουν και φορτωμένος τριβαλιτσος ,πράγμα που κάνει τον ελιγμό λίγο πιο δύσκολο  αν βάλεις στην εξίσωση πως λόγο εισόδου στο τούνελ δεν υπάρχει η παραμικρή ορατότητα.  Αν ήταν σε καποια άλλη στροφή θα τον είχα δει νωρίτερα..( η κάμερα είναι επάνω στην αριστερή βαλίτσα ) . Τέλος καλό όλα καλά :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος xampos έγραψε:

Φοβερη οδηγηση, ζηλευω και τη διαδρομη αλλα και τις ικανοτητες σου. :worshippy:

Μια παρατηρηση μονο: επειδη βλεπω πως για να συμπλεκταρεις παιρνεις ολα τα δαχτυλα του αριστερου χεριου απο το τιμονι, μηπως τελικα ο κοντος λεβιες δε βολευει στην οδηγηση σου; Νομιζω πως ο shorty lever ειναι πιο βολικος αν χρησιμοποιεις μονο ενα/δυο δαχτυλα. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. 

Παντα τετοια... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Φοβερη οδηγηση, ζηλευω και τη διαδρομη αλλα και τις ικανοτητες σου. :worshippy:

Μια παρατηρηση μονο: επειδη βλεπω πως για να συμπλεκταρεις παιρνεις ολα τα δαχτυλα του αριστερου χεριου απο το τιμονι, μηπως τελικα ο κοντος λεβιες δε βολευει στην οδηγηση σου; Νομιζω πως ο shorty lever ειναι πιο βολικος αν χρησιμοποιεις μονο ενα/δυο δαχτυλα. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. 

Παντα τετοια... :cheers:

Δεν ξέρω. Να σου πω την αλήθεια , δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ,ούτε μπορώ να πω πως αισθάνομαι άβολα η πως κάτι με δυσκολεύει στο συμπλεκτάρισμα. Βασικά έχω και σίφτερ στην μηχανή και συνήθως στα ανεβάσματα δεν συμπλεκτάρω καν , απλά επειδή στο βίντεο δεν ανεβάζω γενικά στροφές στο μοτέρ επειδή έτσι κι αλλιώς πάμε με ρυθμό και είναι και η παρέα μου που έρχεται από πίσω και το σίφτερ κάτω από τις 5000 στροφές δεν δουλεύει καλά γι αυτό συμπλεκτάρω και κάνω απαλά την αλλαγή .Στα καλά τα γκάζια δεν χρειάζεται καν ο συμπλέκτης :winking:.  Τώρα που το είπες πάντως θα το παρατηρήσω γενικότερα αν και νομίζω αυτές οι λεπτομέρειες είναι θέμα συνήθειας 

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος xampos έγραψε:

Άλλο ένα βιντεάκι με την κάμερα στο SMT του Δήμου ανεβαίνοντας το passo Sella 

πολυ αμαξι!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι και χωρις σιφτερ, δεν συμπλεκταρω στα ανεβασματα:winking:

Τροποποιήθηκε από τον foten21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος foten21 έγραψε:

εγω παλι και χωρις σιφτερ, δεν συμπλεκταρω στα ανεβασματα:winking:

Τις καρφώνεις υπό προϋποθέσεις , μέσα σε ένα συγκεκριμένο φάσμα στροφών κινητήρα οκ,αυτό μπορεί να γίνει κ το κάνω κ εγώ όταν βαριέμαι , αλλά δεν γίνεται να μην συμπλεκαρεις ποτέ ...  Και να τις βάζεις σε οποιοδήποτε φάσμα στροφών χωρίς συμπλέκτη. 

Και το βασικότερο ,δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή με τέρμα γκάζι ανοιχτό , δηλαδη την αλλαγή που κάνεις με το σιφτερ . 

Το σιφτερ όσο πιο ψηλά δουλεύει το μοτέρ την ώρα της αλλαγής τόσο πιο γλυκά μπαίνει . 

Επίσης τώρα πλέον με το σιφτερ επάνω στο Τρέϊσερ ΔΕΝ μπορώ να κάνω ανέβασμα χωρίς συμπλέκτη όπως το εννοείς εσύ Φώτη , ειδικά όταν πηγαίνω χαλαρά . Ο λόγος είναι ότι με το που πάει το πόδι μου στον λεβιέ ταχυτήτων ενεργοποιείται ο αισθητήρας που κόβει το ρεύμα και παίζει μαλακια .   Οπότε δύο επιλογές μου έχουν μείνει . Η αλλαγή χαλαρά με συμπλέκτη Η αλλαγή με τέρμα γκάζι ανοιχτό χωριά συμπλέκτη . ;)

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος πυξιδας990 έγραψε:

πολυ αμαξι!!!!!!!!

Δολομίτες κλασικά πολύ κίνηση !!! Δυστυχώς !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 26/7/2017 at 11:16 ΜΜ, το μέλος xampos έγραψε:

6:14 και από διαφορετική λήψη . (κάμεραman @omikrosgaidaros )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια φαση..
Customizing, test ride και stunts ειναι βασικα. Λιγο ακυρος ο τιτλος.

Jesus Christ

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 8/12/2017 at 11:05 ΜΜ, το μέλος CptAngel έγραψε:

Trialιζουν στο τελευταιο βιντεακι. Μου θυμισαν τον Ryan... Τοοον JoeyMac ηθελα να πω:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα