The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Σουζάρει? Η πιο σημαντική ερώτηση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Εεε..μαααα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος ksino1100 έγραψε: Σουζάρει? Πότε έχει test ride να δούμε? Αν μπορει (απο πλευρας φυσικης) τρικυκλο να κανει σουζα, τοτε αυτο θα ειναι το ΝΙΚΕΝ (λογω μοτερ). Εγω πιστευω πως αν δεν υπαρχουν ηλεκτρονικα που να το αποτρεπουν (λογω κινδυνου απο την περιεργη κατανομη του βαρους μπροστα), θα σηκωνεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: Θες tracer αλλά φοβάσαι μην πέσεις... Αυτος που θα το παρει για να μην πεσει ειναι ο πρωτος που θα φυγει γιατι θα μπαινει τερμα στις στροφες για να δει ποσο κραταει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Αν μπορει (απο πλευρας φυσικης) τρικυκλο να κανει σουζα, τοτε αυτο θα ειναι το ΝΙΚΕΝ (λογω μοτερ). Εγω πιστευω πως αν δεν υπαρχουν ηλεκτρονικα που να το αποτρεπουν (λογω κινδυνου απο την περιεργη κατανομη του βαρους μπροστα), θα σηκωνεται. Λογικά θα έχουν αντισούζα. Και παίζει να είναι και κλειδωμένη...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2018 Σουζάρει! Ari Henning θεούλης! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2018 Θέλω test ride/drive. Asap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2018 πριν 38 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Θέλω test ride/drive. Asap Κάγκουρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2018 Τώρα δα, το μέλος Ravendark έγραψε: Κάγκουρα! Με 3 τροχούς ---> Τρικάγκουρας 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2018 Τώρα δα, το μέλος ksino1100 έγραψε: Με 3 τροχούς ---> Τρικάγκουρας αχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2018 Η αρχική αίσθηση από το μπροστινό είναι αυτή του μεγαλύτερου βάρους σε σχέση με μια συμβατική δίτροχή μοτοσυκλέτα ενώ ξενίζει κάπως και η διαφορετική πληροφόρηση που δέχεται κανείς. Πολύ σύντομα όμως το συνηθίζει κανείς και σε συνδυασμό με τους πολύ καλούς μοχλούς που προσφέρει το φαρδύ τιμόνι, μπορεί να πετύχει πολύ γρήγορες εισόδους στις στροφές. Διαγράφοντας μια στροφή, η αίσθηση είναι μοναδική, εθιστική θα έλεγα. Απόλυτη σταθερότητα ανεξαρτήτως των κακοτεχνιών του δρόμου, εξαιρετική πρόσφυση και δυνατότητα να κάνεις διορθώσεις ή ακόμα και να αλλάξεις κατεύθυνση ενώ βρίσκεσαι στην κορυφή των καμπών. Πράγματα που με οποιαδήποτε δίτροχη μοτοσυκλέτα θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνα, το Νiken τα εκτελεί αδιαμαρτύρητα και με… χασμουρητό, σαν να είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου! Με αυτά τα δεδομένα, στις εξόδους των στροφών το γκάζι μπορεί να ανοίξει πολύ νωρίς και πολύ… πολύ, ενώ όσο και αν φόρτισα εσκεμμένα το μπροστινό υπό κλίση, δεν κουνήθηκε ούτε εκατοστό από την πορεία που του είχα υποδείξει. Πέραν όμως από τις στροφές, η σταθερότητα είναι εξαιρετική και στην ευθεία. Με τo cruise control ενεργοποιημένο, το Niken ταξιδεύει σε “ράγες” στις ευθείες, αδιαφορώντας χαρακτηριστικά για οτιδήποτε προσπαθεί να το εκτρέψει από την πορεία του. H εκπληκτική απόδοση του μπροστινού συστήματος, δεν υποστηρίζεται το ίδιο από το πίσω αμορτισέρ ή για να το θέσω καλύτερα, το μπροστινό είναι τόσο καλό που αναδεικνύει και τονίζει τις όποιες αδυναμίες της πίσω ανάρτησης. Το αποτέλεσμα είναι ότι σε μερικά δύσκολα σημεία, υπήρξε αποσταθεροποίηση του πίσω συστήματος, αφού το αμορτισέρ αδυνατούσε να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Όπως και να έχει, οποιοσδήποτε μελλοντικός κάτοχος Niken, ας βάλει ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων του μια αλλαγή του πίσω αμορτισέρ με κάτι πιο ποιοτικό. Το κράτημα της στις στροφές πρέπει να το βιώσει κανείς για να το πιστέψει, η πρόσφυση και η σιγουριά που εμπνέει δεν έχουν προηγούμενο ακόμα και όταν εξαντλήσει κανείς τις 45 μοίρες κλίσης που σηματοδοτούν και το όριο. Μπορεί να οδηγηθεί γρήγορα, πραγματικά γρήγορα. Πηγή 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 Κουβέντα για τα φρένα??? ...που λογικά θα πρέπει να είναι το απόλυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος MyMike έγραψε: Κουβέντα για τα φρένα??? ...που λογικά θα πρέπει να είναι το απόλυτο! Τα φρένα του NIKEN είναι μέτρια. Έχουν σταθερή απόδοση και δεν παρουσιάζουν “κόπωση” ακόμα και σε σκληρή συνεχόμενη χρήση, όμως απαιτούν πολύ δύναμη στη μανέτα για να φρενάρουν πειστικά την μοτοσυκλέτα. Σίγουρα το βάρος είναι μεγάλο και μάλλον η κυριότερη αιτία για το φαινόμενο αυτό, ίσως όμως η Yamaha θα έπρεπε να είχε τοποθετήσει δίσκους διαμέτρου 280 ή ακόμα και 290 χλστ. αντί των 265,6 που επέλεξε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2018 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2018 ποιο το νοημα σε αυτο το κακασχμημο "μηχανακι"? που ακριβως στοχευουν οι τυποι της yamaha, εκτος απο αυτους που θα το παρουν απλα γιατι ειναι διαφορετικο και θελουν να τραβανε τα βλεμματα χωρις να γνωριζουν τι ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Με την κλιση λοιπον να περιοριζεται μηχανικα στις 45 μοιρες (και τα footpegs να βρισκουν κατω ακομα νωριτερα), χανει ενα απο τα βασικα ατου που θα μπορουσε να εχει. Οταν το ειχα πρωτοδει σκεφτηκα πως θα ειναι ευχαριστο να ξαπλωνεις τερμα τη μηχανη και να ξυνεις τα παντα χωρις να αγχωνεσαι για lowside. Αλλα το συγκεκριμενο κατασκευασμα περιοριζεται σε κλισεις που νομιζω δεν μπορουν να προσφερουν οδηγικη απολαυση στον αναβατη. Τη σουζα παντως την ειδα/ακουσα ανετη, ουτε χρειαστηκε να δωσει πολυ γκαζι στο συμπλεκταρισμα. Α ρε, αυτος ο τρικυλινδρος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2018 Πραγματικά θέλω να γνωρίσω τα 3 άτομα που θα προτιμήσουν αυτό από οποιοδήποτε δίκυκλο με anti-lock, abs, tcs και rain mode. Δηλαδή πόσο πιο ασφαλής να είσαι; πάρε αμάξι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2018 Τα δίκυκλα της αγοράς που έχουν όλα αυτά που είπες, έχουν από 20.000 ευρώ και πάνω. Αυτό έχει 16.000. Και στρίβει στους ελληνικούς δρόμους εκεί που τα άλλα θα πάνε φυλαγμένα. Εγώ, αν δεν ήταν στενεμένος στις μέρες μας ο κόσμος, το έβλεπα να γινόταν το ''νέο TDM900'' στην Ελλάδα. Δηλαδή 50+ρηδες ακράνωτοι(εννοείται) - ακράποβιτς, που το παίζουν νειάτα, να ανεβοκατεβαίνουν κάνοντας βρουμ-βρουμ τις τυροπιτο-καφετέριες στην Γρηγορίου Λαμπράκη και πέριξ, δείχνοντας τα μπράτσα και το ξυρισμένο κεφάλι (λόγω καράφλας η ανάγκη έγινε φιλότιμο που λέμε) , νομίζοντας ότι έτσι θα κάνουν εντύπωση στις πιτσιρίκες (που ούτε καν τους βλέπουν) Ευτυχώς όμως, ο κόσμος δεν έχει τα λεφτά που είχε τότε, και θα το πάρουν όσοι πραγματικά το γουστάρουν. Εγώ πολύ θα ήθελα να το οδηγήσω μια φορά. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Τα δίκυκλα της αγοράς που έχουν όλα αυτά που είπες, έχουν από 20.000 ευρώ και πάνω. Αυτό έχει 16.000. Στα κυβικά του Niken, όλες οι ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες έχουν πλέον όλα όσα αναφέρει το παιδί κι ακόμα παραπάνω. Από το κτμ 790 μέχρι το triple rs. Όσο για την τιμή, με το ζόρι φτάνουν τα 13 χιλιάρικα. Μέχρι και το 1190 το ΚΤΜ 16500 κόστιζε κούτα. Το βασικότερο πρόβλημα βρίσκεται στην κουλτούρα μας. Βλέπεις το Tracer να μοσχοπουλάει και το triumph να ταξινομεί ένα κομμάτι κάθε Πάσχα. Και μην βιαστεί κανείς να με διορθώσει όσον αφορά τις διαφορετικές κατηγορίες που συγκρίνω γιατί η συντριπτική πλειοψηφία που αγοράζει τα Tracer ( και κάθε λογής ον/οφφ απλά πιάνω το Γιαμάχα λόγω τιμής ) τους κάνει "χρήση γυμνού". Καφεδάκι το ΣΚ στην Σαρωνίδα, κανά άνοιγμα στην Συγγρού, Μέγαρα για καμιά φωτογραφία και στο τσακίρ κέφι χτυπάνε και ένα διήμερο με καμιά λέσχη σε κανά χωριό στα 250 χλμ από την Αθήνα. Δεν κατακρίνω την χρήση αλλά τις επιλογές. Βλέπεις δηλαδή ρε παιδί μου ότι το έχουμε στο αίμα μας. Αντί να αναζητάμε έναν συνδυασμό τεχνολογικών καινοτομιών, χαμηλού βάρους και δυνατού μοτέρ πάμε και τα σκάμε στην αγορά τσάμπα όγκου και πλαστικών. Σωστά θα πει κάποιος πως η μηχανή είναι κάτι παραπάνω από απλή λογική και θα συμφωνήσω 100% αλλά είναι διαφορετικό το << γουστάρω να βλέπω τα fake carbon πλαστικά του Tracer και το αγόρασα για την καύλα μου>> και διαφορετικό το << αγόρασα το Tracer γιατί είναι πριόνι και σωστή επιλογή >>. Τ αρχίδια του καράμπελα είναι το Tracer και το κάθε Tracer/Multistrada κοκ. Εδώ θα μου πεις έχει γεμίσει ο τόπος από GS Adventure, τα Tracer με πείραξαν; Αυτά τουλάχιστον κόστιζαν κι ένα δεκαρικάκι. Οι άλλοι που πάνε και σκάνε 25 χιλιάρικα για να πάρουν 260+ κιλά όταν το απλό GS είναι αυτή την στιγμή το ελαφρύτερο mega on/off ανεξαρτήτος μπροστινού τροχού τι ακριβώς σκέφτονται; Ψάχνω να βρω δικαιολογία και δεν μπορώ. Το ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ, καλά κάνει ο καθένας και αγοράζει αυτό που του αρέσει.Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος αγοράζει ss για τον καφέ του ή μοτάρντ για υπερατλαντικά ταξίδια. Μακάρι όλοι να είμασταν έτσι και να αγοράζαμε αυτό που πραγματικά γουστάρουμε. Εγώ κολλάω στις ταμπέλες "ορθών επιλογών" προκειμένου να δικαιολογήσουμε ντε και καλά αυτό που αγοράσαμε. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Στα κυβικά του Niken, όλες οι ευρωπαϊκές μοτοσυκλέτες έχουν πλέον όλα όσα αναφέρει το παιδί κι ακόμα παραπάνω. Από το κτμ 790 μέχρι το triple rs. Όσο για την τιμή, με το ζόρι φτάνουν τα 13 χιλιάρικα. Μέχρι και το 1190 το ΚΤΜ 16500 κόστιζε κούτα. Το βασικότερο πρόβλημα βρίσκεται στην κουλτούρα μας. Βλέπεις το Tracer να μοσχοπουλάει και το triumph να ταξινομεί ένα κομμάτι κάθε Πάσχα. Και μην βιαστεί κανείς να με διορθώσει όσον αφορά τις διαφορετικές κατηγορίες που συγκρίνω γιατί η συντριπτική πλειοψηφία που αγοράζει τα Tracer ( και κάθε λογής ον/οφφ απλά πιάνω το Γιαμάχα λόγω τιμής ) τους κάνει "χρήση γυμνού". Καφεδάκι το ΣΚ στην Σαρωνίδα, κανά άνοιγμα στην Συγγρού, Μέγαρα για καμιά φωτογραφία και στο τσακίρ κέφι χτυπάνε και ένα διήμερο με καμιά λέσχη σε κανά χωριό στα 250 χλμ από την Αθήνα. Δεν κατακρίνω την χρήση αλλά τις επιλογές. Βλέπεις δηλαδή ρε παιδί μου ότι το έχουμε στο αίμα μας. Αντί να αναζητάμε έναν συνδυασμό τεχνολογικών καινοτομιών, χαμηλού βάρους και δυνατού μοτέρ πάμε και τα σκάμε στην αγορά τσάμπα όγκου και πλαστικών. Σωστά θα πει κάποιος πως η μηχανή είναι κάτι παραπάνω από απλή λογική και θα συμφωνήσω 100% αλλά είναι διαφορετικό το << γουστάρω να βλέπω τα fake carbon πλαστικά του Tracer και το αγόρασα για την καύλα μου>> και διαφορετικό το << αγόρασα το Tracer γιατί είναι πριόνι και σωστή επιλογή >>. Τ αρχίδια του καράμπελα είναι το Tracer και το κάθε Tracer/Multistrada κοκ. Εδώ θα μου πεις έχει γεμίσει ο τόπος από GS Adventure, τα Tracer με πείραξαν; Αυτά τουλάχιστον κόστιζαν κι ένα δεκαρικάκι. Οι άλλοι που πάνε και σκάνε 25 χιλιάρικα για να πάρουν 260+ κιλά όταν το απλό GS είναι αυτή την στιγμή το ελαφρύτερο mega on/off ανεξαρτήτος μπροστινού τροχού τι ακριβώς σκέφτονται; Ψάχνω να βρω δικαιολογία και δεν μπορώ. Το ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ, καλά κάνει ο καθένας και αγοράζει αυτό που του αρέσει.Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος αγοράζει ss για τον καφέ του ή μοτάρντ για υπερατλαντικά ταξίδια. Μακάρι όλοι να είμασταν έτσι και να αγοράζαμε αυτό που πραγματικά γουστάρουμε. Εγώ κολλάω στις ταμπέλες "ορθών επιλογών" προκειμένου να δικαιολογήσουμε ντε και καλά αυτό που αγοράσαμε. Γιάννη, σωστά τα παραπάνω που λες αλλά υπάρχει και μια πολύ σημαντική παράμετρος που ξεχνάς. Αυτή της έξτρα χρηστικότητας. Αν θες να κινήσαι καθημερινά με την μηχανή τότε συνήθως χρειάζεσαι και ένα αποθηκευτικό χώρο για να αφήσεις κράνος μπουφάν να κουβαλάς τσάντες δουλειάς κλπ. Μπαγκαζιέρα και γυμνό απλά δεν... Το ίδιο και για την μια-δυο φορές τον χρόνο που θα κανείς ταξιδάκι ή εξόρμηση δικάβαλος. Επισης στην καθημερινότητα μπορεί να έχεις και διαδρομές τύπου Αττική οδό όπου πάλι η προστασία από τον αέρα είναι ευπρόσδεκτη. Όλα αυτά ωθούν την αγορά στα on off ως πιο all around λύσεις. Τον πόνο μου λέω γιατί κι εγώ μόνο γυμνά μηχανάκια γουστάρω και ώρες ώρες αναρωτιέμαι τι σκ@τ@ θα έπαιρνα αν επέστρεφα στον κόσμο των μηχανών και πραγματικά βρίσκω πολλούς περιορισμούς... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2018 (τροποποιήθηκε) Γιατί μπαγκαζιέρα και γυμνό δεν; Παραθέτω παράδειγμα: Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2018 από τον sunblock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος midnek έγραψε: Βρε δεν διαφωνώ πουθενά, ίσα ίσα που το καινούριο Tracer GT το θεωρώ αυτή την στιγμή το πιο vfm ον/οφφ της κατηγορίας. Και γρήγορο είναι, και εκεί που πονούσε το παλιό βελτιώθηκε, και οικονομικό είναι. Εννοείται πως προσφέρει ανέσεις που ένα γυμνό δεν έχει αλλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, πόσα Tracer βλέπεις στον δρόμο με κεντρική έστω μπαγκαζιέρα και πόσα με ακράποβιτς; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες Tracer τριβάλιτσο και πότε θυμάσαι να είδες δικάβαλο ζευγάρι ντυμένο για ταξίδι; Ελλάδα είμαστε, ξέρουμε τι γίνεται και σε ποιο κοινό απευθύνεται το Tracer. Δεν το συζητώ καν πως η κατηγορία αυτή είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει να κάνει έναν στοιχειωδώς άνετο (δικάβαλο) τουρισμό απλά αφενός με το Tracer δεν βγάζεις γκόμενα και αφετέρου είναι σαν να ακούω κάποιον πριν δέκα χρόνια πως πήρε TDM για ταξίδια ΥΓ: Tmax θα πάρουμε όλοι κάποια στιγμή. Χώροι, ποιότητα, εργονομία , άνεση και ανεμοκάλυψη καλύτερη από ένα Tracer, φασαρία κάνει κι αυτό άμα θες, γκόμενα βγάζεις χτες και το μόνο μειονέκτημα ουσιαστικά είναι πως δεν διακοσαρίζει αλλά τουλάχιστον αυτό δεν κουνάει κοντά στον κόφτη του 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2018 Το NIKEN Tour έρχεται στην Ελλάδα, στον πρώτο σταθμό της Πανευρωπαϊκής περιοδείας του και δίνει την ευκαιρία της οδήγησης της τρίτροχης μοτοσυκλέτας NIKEN σε επιλεγμένους δρόμους γεμάτους στροφές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια της διαδρομής υπολογίζεται σε 40-45 λεπτά. Το NIKEN Tour στην Αθήνα θα λάβει χώρα στις 16-17 Ιουνίου 2018, στην ακόλουθη διεύθυνση: Ακτή Ανδρέα Παπανδρέου, Λιμάνι Λαυρίου Πάρκινγκ Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου - πίσω από το Ρολόι 19500 Λαύριο Στην Θεσσαλονίκη το NIKEN Tour αναμένεται στις 20.6.2018. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να φέρετε μαζί σας: • Δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας • Κράνος, τζάκετ, μακρύ παντελόνι, μπότες ή κλειστά παπούτσια και γάντια • Να είστε εκεί 20 λεπτά πριν την ώρα εγγαφής σας για σύντομη εκπαίδευση/παρουσίαση της μοτοσυκλέτας και ολοκλήρωση εγγραφής. Δήλωση συμμετοχής εδώ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2018 Τολμώ να πω πως μάλλον θα το ήθελα. Αν εξαιρέσω την τρομακτική μούρη του , που νομίζεις πως είσαι τύφλα και τα βλέπεις διπλά , κατά τα άλλα είναι οκ. Και πληρώ και τις προϋποθέσεις 1) είμαι 50+ ,δηλαδή τι 50+ , 60-3 είμαι. 2) έχω ξυρισμένο κεφάλι 3) το καλοκαίρι είμαι akranovits 4) δεν το παίζω νιάτο , αλλά νοιώθω νιάτο ( 18άρης για την ακρίβεια ) 5) τα μπράτσα τα έχω γιατί τα απόκτησα με την δουλειά μου ( τι να κάνω , να φοράω καλοκαιριάτικα μπουφάν , για να μην φαίνονται ? ) Άσε που έχω την δικιά μου πιτσιρίκα εδώ και 32 χρόνια , δεν θέλω άλλη 6) δεν έχω τα λεφτά , αλλά πραγματικά απολαμβάνω το μηχανάκι μου κάθε μέρα , ανεξαρτήτως καιρού , οπότε αν τα βρω , θα είναι μέσα στις σοβαρές επιλογές μου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2018 πριν 20 ώρες, το μέλος efkola έγραψε: Το NIKEN Tour έρχεται στην Ελλάδα, στον πρώτο σταθμό της Πανευρωπαϊκής περιοδείας του και δίνει την ευκαιρία της οδήγησης της τρίτροχης μοτοσυκλέτας NIKEN σε επιλεγμένους δρόμους γεμάτους στροφές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. ... Δήλωση συμμετοχής εδώ Στη Θεσσαλονικη σημειο εκκινησης λιγο εξω απο τη Ραιδεστο. Λιβαδι μου μυριζεται, αν λαβουμε υποψη και τη διαρκεια της δοκιμης. Πολυ καλη κινηση απο τη Yamaha, για το συγκεκριμενο ειδικα το Test Ride που καναν μεσα στην πολη δεν θα ειχε και πολυ νοημα. @ksino1100, θα μας λυθει και δια ζωσης η απορια. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες