Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Τις προαλλες που πηραμε μια ιδεα του τι θα παρουσιασει η εταιρεια απο το Ιβατα στο 44ο Σαλονι του Τοκυο μεταξυ αλλων υπηρχε και ενα τριτροχο που ολοι περιμεναμε οτι θα ναι καποιο νεο σκουτερ....... Αμ δε....Η μαμα εχει αλλα σχεδια και τελικα προκειται για ενα ΜΤ09 με δυο τροχους μπροστα. Let the war begin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Δεν μ'αρεσε, περισσοτερο θα ταιριαζε το μοτερ του 07 πιστευω παρα του 09...btw μου φαινεται περιεργο το μπροστινο συστημα, και τα υπολοιπα 3τροχα ετσι ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Τελικα η Yamaha εδωσε τη μονη λυση που δεν περιμεναμε στο θεμα του wobling! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Απογοητευση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Πολύ ενδιαφέρον, περιμένω να μάθω περισσότερα, κυρίως βάρος-διαστάσεις-τιμή μιας και τα υπόλοιπα θα'ναι τα ίδια με το μτ09.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 ξερνάω απο τα μάτια. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Παραπάνω βάρος, που λογικά έχει μεταφερθεί μπροστά, χαλόντας κάπως το ζύγισμα της μηχανής κάνοντας το πίσω να ξεκοκολλάει πιο εύκολα... Αλλά ξεχνάς τι σημαίνει low side... Και λιγότερο άγχος στη βροχή. Ε ρε πλαγιάσματα! :DΕπίσης το σύστημα που έχουν σχεδιάσει φαίνεται πιο απλό απο της Piaggio, πιο κοντά στο Quadro, γλιτώνοντας βάρος και κόστος.Τα περί ορέξεως εννοείται δεν τα σχολιάζω...Η πρώτη εντύπωση... Not bad... Τα τρίροδα ήρθαν για να μείνουν. Πάω στοίχημα στη Γαλλία θα γίνει ανάρπαστο!Για να το δούμε απο κοντά όμως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.033 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Στη θεωρία μου φάνηκε ηλίθια ιδέα. Στην πράξη μου άρεσε αυτό που είδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Παραπάνω βάρος, που λογικά έχει μεταφερθεί μπροστά, χαλόντας κάπως το ζύγισμα της μηχανής κάνοντας το πίσω να ξεκοκολλάει πιο εύκολα... Αλλά ξεχνάς τι σημαίνει low side... Και λιγότερο άγχος στη βροχή. Ε ρε πλαγιάσματα! :DΕπίσης το σύστημα που έχουν σχεδιάσει φαίνεται πιο απλό απο της Piaggio, πιο κοντά στο Quadro, γλιτώνοντας βάρος και κόστος.Τα περί ορέξεως εννοείται δεν τα σχολιάζω...Η πρώτη εντύπωση... Not bad... Τα τρίροδα ήρθαν για να μείνουν. Πάω στοίχημα στη Γαλλία θα γίνει ανάρπαστο!Για να το δούμε απο κοντά όμως...Έτσι ακριβώς, το πρώτο μου '2τροχο' ήταν ....3τροχο, το Quadro 350d, απίστευτη αίσθηση ασφάλειας, απίστευτα φρένα και απίστευτο 'κουβάλημα' του φρεναρίσματος μέσα στη στροφή, αργούσε λίγο να 'πέσει' στο στρίψιμο αλλά μετά πλάγιαζε πολύ. Μαζί με το λοου σαιντ βέβαια μάλλον ξεχνάς και τι σημαίνει σούζα αλλά μικρό το κακό, περιμένω πως και πως να μάθω βάρος, φάρδος και τιμή.....γιατί όμως να βάλουν 2 μπουκάλες σε κάθε ρόδα, για να το βαρύνουν κι άλλο? Δεν έφτανε μια ίσως λίγο πιο χοντρή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 εχω την εντυπωση οτι το μπροστινο ειναι ιδιο σχεδιαστικα με αυτο που φορανε στο scooter τους (tricity)το scooter ειχε πολυ μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με τα αλλα τριτροχα οτι ειναι πολυ ελαφρυ το μπροστινο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 ξερνάω απο τα μάτια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.046 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Τελικα η Yamaha εδωσε τη μονη λυση που δεν περιμεναμε στο θεμα του wobling!(μπαμπανδρα μη μου κλεβεις τις ατακες ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.046 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) (μπαμπανδρα μη μου κλεβεις τις ατακες )χαχαχαχαχ την ειδα ενα λεπτό μετα ρε X στο θεμα του tracer αληθεια σου λεω. νομιζω ολοι αυτο σκεφτήκαμε οταν το είδαμε παντως το τρίτροχο πιστολάκι :) ( αυτο...και το πως γινεται να κανουμε μεταμόσχευση τη μούρη του στο Tracer :) ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2015 από τον babaman 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.046 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 οντως...τι αλλο να σκεφτεις.Αντε...wobling και στο τριτροχο τωρα, να το βγαλουν του χρονου σε αυτοκινητο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.046 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Στην παραγωγή από το 2017.http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/To-MWT-09-sthn-paragwgh_108047.asp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Πολύ μ'αρέσει, αν και θεωρώ ότι ιδανικότερο για να εφαρμοστεί η ιδέα θα ήταν το μτ-10, λόγω Ι4 που θα μπορούσε να φιλοξενηθεί πολύ ευκολότερα στην ούτως ή άλλως αυξημένη μετωπιαία επιφάνεια του οχήματος και λόγω μεγαλύτερης ιπποδύναμης που θα διατηρήσει ψηλά τις επιδόσεις παρά το αυξημένο βάρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Δεν μου αρέσει, αλλά μπορώ να καταλάβω την λογική του .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Μεχρι στιγμης κανενα σκουτερο3τροχο δεν μου αρεσε...Αυτο εδω, ειναι λιγο batmobile αλλα μου αρεσει γουστα ειναι αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Μπραβο Yamaha, βαλε και μια ακομα ροδα πισω και καντο αυτοκινητο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 θελω test ride!!! (περιμενε τοτε μλκα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.500 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Φαίνεται πως μέχρι το 2017 θα έχει μπει στην παραγωγή . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos.t 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) http://www.motomag.gr/news/epikairotita/stin-paragogi-mwt-09 Ορμώμενος από τον ίδιο τιτλο σε αυτή την ενότητα ,για το A-XDV 750 HONDA και ρωτάω τωρα εγώ αν ειναι μ@λακια το x-adv (που για μένα δεν ειναι ,κάθε άλλο) .... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙΑΣ!!!! τρίκυκλο, Mt-09 ....ηθελα να ξερά ποιος θα το πάρει και τι χρήση θα κάνει μ αυτό??? Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2017 από τον nikos.t Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.046 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos.t 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2017 το άρθρο λέει σαφέστατα ότι θα βγει στην παράγωγη.... για αυτό το έβαλα.. και κατε εμέ εντελώς ηλίθια ιδέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες