MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πολλές καλημέρες. Θέλω τη βοήθειά σας γιατι θα σκααασω..Ετοιμάζομαι για αγορά ss με μπατζετ 5000-5500 το πολύ...Να τονίσω οτι θα έιναι 2ο μηχανάκι για βολτες ταξιδια πίστα..το θέμα είναι ειμαι ανάμεσα σε:Yamaha r6 απο 2008 και μετά. (που είναι έρωτας τεράστιος)Yamaha r1 απο 2007 και μετά (αλλα προτημώ απο 09 bingbang for the win).Ο λόγος που κοιτάω για 1000 είναι οτι είναι οτι είχα πριν 1,5 χρόνο ενα cbr 600 rr του 08 και έκανα τα πάντα (πίστα βολτες μπλα μπλα) και έλεγα να περάσω απο 1000 τωρα.Αλλα απο τη μια αγαπάμε r6 απο την άλλη αγαπάμε r1 απο την άλλη δεν ξέρω τι μου φταίει ... Απο θέμα συντηρησης νομιζα πρέπει να ναι τα ίδια.......ε?Η μία σκέψη είναι αν είναι να πάρω ρ6 τωρα και σε κάποια χρονια (2,3,4 δεν ξέρω ποτε) που θα έχει πέσει και η τιμή του r1 bingbang (γιατι πουλιέται στα 8 τωρα ) να πάω σε 1000. Απο την άλλη τα λεφτα πιστεύω ειναι αρκετα και λέω μην τα χαραμίσω για 600. help plzzzzzzzzz Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2015 από τον MrTzinius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Θα κοιταγα τον ερωτα γτ αυτος θα σε τρωει.βεβαια για 2ο κτλ καλυτερα το 1000 αλλα ετσι που τα λες για σενα το 600 ειναι μονοδρομος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Και το r1 Μπινγκμπανγκ ειναι αλλά πουλιέται πολύ ακριβά... Και απλά σκέφτομαι επειδή είχα 600 μήπως το βρεθώ γρηγορα το ρ6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Πάρε κανα 954 να στάξει ο τόπος ρε που θες γιαμάπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Και το r1 Μπινγκμπανγκ ειναι αλλά πουλιέται πολύ ακριβά... Και απλά σκέφτομαι επειδή είχα 600 μήπως το βρεθώ γρηγορα το ρ6Πολύ πιθανό με βάση την εμπειρία σου..... εγώ πάντως θα πήγαινα για το 1000 στη θέση σου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Πάρε κανα 954 να στάξει ο τόπος ρε που θες γιαμάπα μπλιαχχχχ.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Δεν σε αγαπάω πια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Ρένα.Πάρε μια 07, ζήσε μαζί της και σε 3 χρονάκια παίρνεις την cp4!!Κ να έχεις από πρώτο χέρι συγκριτικό τέστ των r1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Δεν σε αγαπάω πια Ρένα.Πάρε μια 07, ζήσε μαζί της και σε 3 χρονάκια παίρνεις την cp4!!Κ να έχεις από πρώτο χέρι συγκριτικό τέστ των r1 Το σκέφτηκα και αυτό πόλυ σοβαρά... να τσιμπήσω όπως λες του 07-08 και σε 2-3 χρόνια να πήγαινα στο bingbang η στο cp4...Αλλα ξανασκέφτομαι οτι ήθελα και το ρ6 σαν τρελος...αλλα δεν νομιζώ αν το πάρω να το κρατήσω πάνω απο 1-1,5 χρονο...λόγω της εμπειρίας που χα με το cbr..και βολτες εκανα και πιστα για αυτο το λεω...Αλλα όπως να χει το r6 είναι ποιο δυνατο απο το cbr και εχει γενικα απιστευτο στήσιμο....αλλα φοβαμαι μην το βαρεθω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για το 1000 θα ελεγα και εγω.Οσο πιο δυνατο να ειναι και καλυτερα στημενο ,ειναι στην ιδια κατηγορια με το cbr.Σε 2 χρονια το αργοτερα θα θες αλλο.Οντως παντως ειναι πολυ ομορφο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2015 από τον Dant3 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NinZas 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) +1 για το 1000. Αφου ειχες 600 σε 1-2 χρονια θα ψαχνεσαι παλι. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε πιασει η φαγουρα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2015 από τον NinZas 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Το 1000 δαγκωτο. μη γυρνας στα χωράφια που ησουνα, θα το μετανιώσεις την άλλη μερα αλλα τα φραγκακια θα εχουνε κανει φτερακιααααααα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το 1000 δαγκωτο. μη γυρνας στα χωράφια που ησουνα, θα το μετανιώσεις την άλλη μερα αλλα τα φραγκακια θα εχουνε κανει φτερακιααααααα Συμφωνω μαζί σου απλα σκέφτομαι μην με πιάνει και φαγούρα που δεν πήρα το r6 που του χω και μεγαλο έρωτα...να το χω για 2 χρόνια να μου φύγει το άχτι και μετα τσιμπάω και το μπινγκ μπανγκ που είναι επίσης έρωτας τεράστιος. Η αλήθεια είναι οτι αν ήταν ποιο φθηνο το συγκεκριμένο r1 θα το περνα χωρίς 2η συζητηση αλλα ακομα και μοντέλα του 2009 ξεφεύγουν στα 7-8χιλιάρικα.Και λέω να πάρω το ρ6 να λίωσω με αυτό και όταν πέσουν οι τιμές στο ρ1 απο 2009 και μετά να πάω να το τσιμπήσω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2015 από τον MrTzinius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Εγώ νομίζω ότι από την στιγμή που σου λένε όλοι το r1 και ακόμα σκέφτεσαι το r6, το r6 είναι αυτό που θέλεις περισσότερο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Αν θες πίστα και εφόσον είσαι πιο κοντά στα Μέγαρα,τότε το 600 είναι καλύτερο.Αν θες και για πίστα και για βόλτες τότε R1 που είναι και το καλύτερο που εχει βγάλει η Γιαμάχα(του 2007). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 ρενα ασυζητιτι και απο μενα. ειχες 600, ξερεις τι κανει και μεχρι που φτανει. για τοσα χρηματα μη το σκεφτεσαι καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Αν θες πίστα και εφόσον είσαι πιο κοντά στα Μέγαρα,τότε το 600 είναι καλύτερο.Αν θες και για πίστα και για βόλτες τότε R1 που είναι και το καλύτερο που εχει βγάλει η Γιαμάχα(του 2007).κοιτα η αλήθεια είναι οτι αν ήθελα καθαρα πίστα θα περνα ρ6 ασυζητητι...αλλα θα κάνω και βολτες και ταξίδια και δικαβαλα καμια φορα....και η αληθεια είναι νομιζω οτι το ρ6 δεν είναι για αυτα τοσο πολυ....Γιατι συγκεκριμένα του 07-08 και οχι και απο το 09...έχει κατι που δεν έχουν τα bingbang?Εγώ νομίζω ότι από την στιγμή που σου λένε όλοι το r1 και ακόμα σκέφτεσαι το r6, το r6 είναι αυτό που θέλεις περισσότερο................το αγαπώ η αλήθεια είναι.... Αν θες πίστα και εφόσον είσαι πιο κοντά στα Μέγαρα,τότε το 600 είναι καλύτερο.Αν θες και για πίστα και για βόλτες τότε R1 που είναι και το καλύτερο που εχει βγάλει η Γιαμάχα(του 2007).κοιτα η αλήθεια είναι οτι αν ήθελα καθαρα πίστα θα περνα ρ6 ασυζητητι...αλλα θα κάνω και βολτες και ταξίδια και δικαβαλα καμια φορα....και η αληθεια είναι νομιζω οτι το ρ6 δεν είναι για αυτα τοσο πολυ....Γιατι συγκεκριμένα του 07-08 και οχι και απο το 09...έχει κατι που δεν έχουν τα bingbang?Εγώ νομίζω ότι από την στιγμή που σου λένε όλοι το r1 και ακόμα σκέφτεσαι το r6, το r6 είναι αυτό που θέλεις περισσότερο................το αγαπώ η αλήθεια είναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Καταλαβαινω τον προβληματισμο σου, αλλα πιστυω πως το 600 δεν εχει να σου δωσει τοσα πολλα ακομα απο ο,τι σου εδινε το CBR.Και αυτο, οχι γιατι το ειχες στηψει ξερω γω, ή δεν σου εφτανε πια, αλλα γιατι θα ειναι πανω κατω ο,τι ειχες συνηθισει με το cbr. Ενω το 1000 ειναι κατι διαφορετικο, πιο ροπατο, πιο πολλα αλογα, αλλο στησιμο. Εμενα ο μονος μου ενδοιασμος θα ηταν μηπως ειναι πολυ απολυτο ενα 1000ρι με 180 αλογα, αν θα μπορεσω ποτε να το ψιλοπαω γρηγορα κλπ.Γιατι 2-3 600ρια που εχω οδηγησει, μου εδιναν την εντυπωση, οτι ειναι "ποδηλατα" ευελικτα, ελαφρια, μπορουσες να τα κανεις ο,τι ηθελες. Το 1000 ομως; Δεν εχει τυχει να οδηγησω καποιο, και δεν ξερω ποσα κιλα @@ θελει, για να το πας οπως του αρμοζει σε στροφιλικι, ή πιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 1000... χωρις 2η σκεψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Κρίνοντας από όσα γράφεις,μου δίνεται η εντύπωση ότι ένα χιλιάρι θα ταίριαζε περισσότερο στις μοτο-ανησυχίες που έχεις και αν κατάλαβα καλά,ο μόνος λόγος που το συζητάς ακόμα είναι οικονομικός διότι τα 8+ που κοστίζει το r1, υπερβαίνουν το budget σου...σε αυτήν την περίπτωση οι λύσεις είναι τρεις: 1."βολεύεσαι" με μια r6 μέχρι νεωτέρας,2.διαλέγεις μια παλιότερη-φτηνότερη r1, 3.διαλέγεις ένα gsxr,ένα rc-8 ή καποιο άλλο 1000άρι ss με όσο γίνεται καλύτερη μεταπώληση κ μελλοντικά κάνεις την τράμπα.Εγώ νομίζω πως θα διάλεγα το τελευταίο εκτός πια και αν είσαι βαμμένος yamahάκιας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 σε 4 χροννια δεν ξερεις τι σου ξημερωνει...εδω δε ξερουμε για το αυριο αδερφε και συ καθεσαι και σκεφτεσαι να παρεις αυτο που θες σε 4 χροννια? καλυτερα κανε λιγο υπομονη μαζεψε κι αλλα χρηματα και παρε αυτο που πραγματικα αγαπας. τουλαχιστον προσπαθησε το να βρεις με υπομονη αυτο που σου κανει το κλικ..αλλιως αν ακους γνωμες και εσενα δεν σε ακους δυστηχης θασαι.Οσον αφορα τα κυβικά..πρωσοπική μου γνώμη..παρε 1000..να πας και εκδρομουλες να ευχαριστηθεις,εχεις περασει απο 600 οποτε ξερεις μην κολλας.καλο ειναι ναχεις εμπειριες απο ολες τις κατηγοριες.Το μπιγκ μπανγκ το ειχα.Πολυ επιθετικο στησιμο επιθετικη θεση οδηγησης και κουραστικο για ηρεμες βολτες για να γνωριζεις.Ειναι για ΓΡΗΓΟΡΕΣ και μονο βολτες...οδηγησε το και θα καταλαβεις τι ενοω.Παραυτα ωραιο..αλλα χρειαζετε ενα PCV να φτιαξεις μια χαρτογραφηση ωστε να δουλευει πιο προοδευτικα γιατι στις χαμηλες το κενο του σε κουραζει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MT 09 MAD 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου αυτό είναι δύσκολο ερώτημα..Και θέλει σκέψη και ωριμότητα(λέμε τ'ωρα)Αν πάρεις το 600 θα κάνεις τα πάντα και θαγράφεις καλύτερους χρόνους στη πίστα από ότι με το χιλιάρι εκτός αν έχεις συγγένεια με Μπούστα Παρασκευόπουλο κλπ/Επίσης θα καις λιγότερο..και θα έχεις και λιγότερα λάστιχα έξοδα.Μόνο ένα θέμα υπάρχει όταν είσαι στο δρόμο και ΄΄ερθρι κανάς μ@λ@κας με χιλιάρι αν είσαι εθνική τον ήπιες...Βέβαια δεν είναι και πολύ ωριμο να κοντράρεσαι στο δρόμο οπότε πάρε το 600...Που είναι και ο έρωτας σου...Και εγώ το 600 θα έπαιρνα πάντως. θεωρώ ότι είναι η χρυσή τομή....... Αν και μεταξύ μας το big bang είναι κ@υλα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2015 από τον MT 09 MAD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Γιατι δεν σκεφτεσαι να πας σε κανα gsxr 750? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 κ 55 ευρως τελη κ γκαζι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 αν εχεις 1,5 χρονο να οδηγησεις ss600 δε θα ξενερωσεις με το r6...θα περασει καιρος μεχρι να φτασεις παλι στο επιπεδο που ησουν με το cbr και αλλο τοσο για να βελτιωθεις κι αλλο.Με το 1000 θα πηγαινεις πιο ξεκουραστα(στροφες κινητηρα) και θα καις λιγοτερο στον ανοιχτο δρομο συν του ότι θα κανεις πιο ευκολα σουζες λογο ροπης αλλα θα αλλαζεις 2.000 νωριτερα ελαστικα(στο περιπου μιας και ειναι σχετικο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες