Jump to content
MentalMinD

Εσείς οι ακράνοτοι με τα SS στα λιμανάκια...

Recommended Posts

Βρε παίδες, όσοι δεν γουστάρετε το θέμα, ή το έχετε ξαναδιαβάσει, μην χαλιέστε. Δεν σας αναγκάζει κανείς να ανοίξετε το topic, ούτε να το διαβάσετε. Εκτός, και πρέπει να πάρουμε την σύμφωνη γνώμη όλων εδώ πέρα, για να συζητήσουμε κάτι.

Επί του θέματος τώρα, προσωπικά δεν με ενοχλούν οι τύποι. Απορώ μεν, πως πάνε έτσι και κάνουν τέτοια καγκουριλίκια, αλλά από εκεί και πέραν, κλαϊν μαην, το δικό τους κεφάλι ρισκάρουν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εντάξει, δεν θα πω ψέματα, εγώ δεν ενοχλούμαι αλλά στεναχωριέμαι να βλέπω τόσα άτομα να ρισκάρουν βαρύ τραυματισμό και θάνατο για το τίποτα. Και για αυτούς και για την οικογένεια τους που θα πέσει το βάρος της φροντίδας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις να θελω να γινω εριστικος, να πω οτι οι κραζοντες πολλες φορες παρακινουνται απο ζηλια και κανουν τετοια ποστ ...

δλδ αν δουν μια σουζαρα, την οποια ειναι ανικανοι να μιμηθουν , αντι να την θαυμασουν , θα ψαξουν να βρουν , τι μπορει να παθει ο αναβατης σε μια στραβη και μετα να ερθουν να μας πουν ποσο καγκουρια ειναι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ενοχλούμαι όταν μου το παίζουν και υπεράνω, άνθρωποι που δεν σέβονται τον εαυτό τους, αλλά τραβάω 2 μπαντιλίκια και έρχεται το σύμπαν στα ίσια του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις να θελω να γινω εριστικος, να πω οτι οι κραζοντες πολλες φορες παρακινουνται απο ζηλια και κανουν τετοια ποστ ...

δλδ αν δουν μια σουζαρα, την οποια ειναι ανικανοι να μιμηθουν , αντι να την θαυμασουν , θα ψαξουν να βρουν , τι μπορει να παθει ο αναβατης σε μια στραβη και μετα να ερθουν να μας πουν ποσο καγκουρια ειναι 

Εγώ λοιπόν που έκανα το post σε διαβεβαιώνω ότι δέν έχω να ζηλέψω τίποτα, παρά μόνο να στεναχωρεθώ σε περίπτωση που γίνει το μπάμ μπροστά μου και να μου χαλάσει όλη η διάθεση της βόλτας στην οποίαν και κάνω εκείνη την στιγμή, και μετά να πάω σιγά σιγά σπίτι φουλ ξενερωμένος για το τί μπορεί να συμβεί κάνοντας μία βόλτα αναψυχής με το αγαπημένο σου δίτροχο.

Θα μου πείτε κάποιοι...στα @@ σου το τι κάνουν οι άλλοι και εάν σκοτώνονται.

Και απαντάω προκαταβολικά λοιπόν και λέω, Είναι μεγάλο ξενέρωμα να δείς μοτοσυκλετιστή κάτω στο δρόμο με αίματα να τρέχουν απο το κεφάλι. το σοκ είναι μεγάλο ακόμα και για αυτόν που περνάει και απλά το βλέπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω καθολου δεν ενοχλουμαι γιατι πριν 2 δεκαετιες εκανα τα ιδια μεχρι που επασε το κεφαλι μου κυριολεκτικα 

τα χερια ποδια δεν μου εκαναν τιποτα ,κεφαλι ηθελε!

απλα 20 χρονια μετα,με τοσα μεσα και ερεθισματα και και και

ειναι δυνατον 25 χρονων να ειναι ακομα τοσο μα τοσο 

καγκουρες?

αυτα τα καινουργια που κανουν δεν καταλαβαινω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και απαντάω προκαταβολικά λοιπόν και λέω, Είναι μεγάλο ξενέρωμα να δείς μοτοσυκλετιστή κάτω στο δρόμο με αίματα να τρέχουν απο το κεφάλι. το σοκ είναι μεγάλο ακόμα και για αυτόν που περνάει και απλά το βλέπει.

Το επιβεβαιώνω, καθώς μου έχει τύχει 3 φορές αυτό. Και μάλιστα η μια ήταν όταν με μεγάλη παρέα που πηγαίναμε προς Σούνιο, έτυχε να πετύχουμε άσχετο παλικάρι που σκοτώθηκε μπροστά μας στα Λιμανάκια.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται ο χαμός κάποιου, με το ότι οι υπόλοιποι ήμασταν μουδιασμένοι όλη την επόμενη ημέρα. Αλλά σε τρώει αυτό το πράγμα, πόσο χαζό και άδικο είναι να χάνονται έτσι νέα παιδιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι οτι απο τη στιγμή που είναι μέλη του συνόλου, ΔΕΝ δικαιούνται άσκοπα να θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο(όπως επιχειρηματολογουν δικιά μου είναι η ζωή κτλ) και αυτό διότι ένας ενδεχόμενος τραυματισμός ή θάνατος είναι ζημιογόνος για όλη την κοινωνία τόσο λόγω εργατικής αχρήστευσης του , όσο και όλα τα υπόλοιπα που απορρέουν για το δημόσιο χρήμα που επενδύθηκε πάνω του (υποτίθεται).

Από εκεί και πέρα αυτα τα τοπικ δεν προσφέρουν κάτι , καθώς το ένστικτο επιβίωσης ήδη έχει απολεσθεί σε αυτα τα άτομα, και έχει αντικατασταθεί απο άλλες προτεραιότητες, σίγουρα υποδεέστερες για κάποιον λογικό, αλλά αν αυτος το έχει πιστεψει δε πείθεται ούτε με την εικόνα χυμένων εγκεφάλων στην άσφαλτο. (αποδεδειγμένο από κάγκουρες που συρρέουν σε κηδείες φίλων τους ξεκράνωτοι κτλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού γράψατε ό καθένας το μακρύ σας και το κοντό σας ας πώ και γω κατι.

Πλέον εγώ τους γράφω άπλα στα @@άρια μου.Ούτε για αυτόν θα στεναχωρηθώ,ούτε για την οικογένεια του.Γιατί ας πούμε δε ξεχνάω το σκαμπίλι μεγατόνων που έφαγα από τους δικούς μου,μιά από τις ελάχιστες φορές που δεν φορούσα κράνος και με είδαν στο δρόμο.

Την δική του ζωή ρισκάρει και πιστέψτε με έχει πλήρη επίγνωση.Απλά είναι μπατζανάκι του Νίο απο το Μάτριξ και πιστεύει ότι δεν θα πάθει τίποτα.

Ενοχλούμε μόνο όταν γίνονται επικίνδυνοι για τους άλλους,αλλιώς κλάιν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Just let natural selection do its job ...

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λές ρε άνθρωπε; τι λες; τι ζήλεια; να ζηλέψω αυτόν που αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι ηλίθιος; και όχι σχήμα λόγου είναι όντως ηλίθιος όταν δεν έχει την ευθύνη του εαυτού του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λές ρε άνθρωπε; τι λες; τι ζήλεια; να ζηλέψω αυτόν που αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι ηλίθιος; και όχι σχήμα λόγου είναι όντως ηλίθιος όταν δεν έχει την ευθύνη του εαυτού του.

εσυ τι αποδεικνεις που ανωνυμα μπαινεις και τον κραζεις σε ενα φορουμ?

το ανωτερο ,πιο , επιπεδο σου ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Νίκο τι να ζηλέψεις;

Αν είναι τόσο χεράς,ας πάει σε μια πίστα.

Δεν έχουμε πίστες θα πεις.Ωραία συμφωνώ προκαταβολικά.

Ας προστατευθεί όμως.

Αν όχι,εεε ηλίθιος είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

plot twist: Ειναι οντως αθανατοι, ζουν αναμεσα μας και εχουν την ικανοτητα να μην πεφτουν ποτε, επισης καθονται πισω απ'το pc τους, διαβαζουν τη συζητηση σας και γελανε δυνατα και διαβολικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι ακρανωτοι καγκουρες(οχι γενικα) χωριζονται σε 2 κατηγοριες.

1. Ατομα με μηδενικη παιδια, που απλα ακολουθουν οτι βλεπουν γυρω τους.
Δηλαδη δε νιωθουν καμια ευθυνη οταν καβαλανε. Πως ασπουμε καποιος αλλος καβαλαει ποδηλατο, ετσι ακριβως νιωθουν και αυτοι με τις μηχανες.
Οτι δηλαδη καβαλας και φευγεις και ειναι καθαρα παιχνιδι και οχι οχημα οπως ειναι πχ. ενα αυτοκινητο.

2. Εξαιρετικα ριψοκινδυνα ατομα με υπερβολικη αυτοπεποιθηση, τεστοστερονη και @@ια, που εχουν το ρολο αυτων που παιρνουν ρισκα σε μια κοινωνια.
Γι' αυτους δεν υπαρχει σωτηρια. Ειναι εξελικτικα ρυθμισμενοι να παιρνουν ρισκα και να εχουν μειωμενη αισθηση κινδυνου.
Στις παλαιοτερες κοινωνιες ηταν πολυ χρησιμοι ως πολεμιστες. Δηλαδη ηξερες οτι πηγαινες στον ταδε, του ελεγες θελω να κανω το Χ επικινδυνο και σε θελω να με καλυπτεις και σου ελεγε οκ, ειτε επειδη ησουν φιλος, ειτε επειδη θα τον πληρωνες.
Φυσικα και αυτοι εχουν τη δικη τους ομορφια ιδιαιτερα στο αντιθετο φιλο και γι' αυτο εχουν φτασει μεχρι εδω.
Μη ξεχναμε οτι πριν οχι παρα πολλα χρονια ειχαν και ουσιαστικο ρολο. Τωρα πια απλα ειναι "περιττοι" ασπουμε και αναγκαζονται ειτε να κανουν αυτα που θελουν, ειτε να καταπιεζονται και να ειναι δυστυχισμενοι.

Αυτα για σημερα :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι ακρανωτοι καγκουρες(οχι γενικα) χωριζονται σε 2 κατηγοριες.

1. Ατομα με μηδενικη παιδια, που απλα ακολουθουν οτι βλεπουν γυρω τους.
Δηλαδη δε νιωθουν καμια ευθυνη οταν καβαλανε. Πως ασπουμε καποιος αλλος καβαλαει ποδηλατο, ετσι ακριβως νιωθουν και αυτοι με τις μηχανες.
Οτι δηλαδη καβαλας και φευγεις και ειναι καθαρα παιχνιδι και οχι οχημα οπως ειναι πχ. ενα αυτοκινητο.

2. Εξαιρετικα ριψοκινδυνα ατομα με υπερβολικη αυτοπεποιθηση, τεστοστερονη και @@ια, που εχουν το ρολο αυτων που παιρνουν ρισκα σε μια κοινωνια.
Γι' αυτους δεν υπαρχει σωτηρια. Ειναι εξελικτικα ρυθμισμενοι να παιρνουν ρισκα και να εχουν μειωμενη αισθηση κινδυνου.
Στις παλαιοτερες κοινωνιες ηταν πολυ χρησιμοι ως πολεμιστες. Δηλαδη ηξερες οτι πηγαινες στον ταδε, του ελεγες θελω να κανω το Χ επικινδυνο και σε θελω να με καλυπτεις και σου ελεγε οκ, ειτε επειδη ησουν φιλος, ειτε επειδη θα τον πληρωνες.
Φυσικα και αυτοι εχουν τη δικη τους ομορφια ιδιαιτερα στο αντιθετο φιλο και γι' αυτο εχουν φτασει μεχρι εδω.
Μη ξεχναμε οτι πριν οχι παρα πολλα χρονια ειχαν και ουσιαστικο ρολο. Τωρα πια απλα ειναι "περιττοι" ασπουμε και αναγκαζονται ειτε να κανουν αυτα που θελουν, ειτε να καταπιεζονται και να ειναι δυστυχισμενοι.

Αυτα για σημερα :laugh:

:laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό που με ξενερώνει είναι κάτι καλά τιμόνια, που κυκλοφορούν χωρίς έστω ένα κράνος. Χέστηκα για τον κλαρινόβλακα με το Beverly 500 που κυκλοφορεί με το βρακί και την αμάνικη για να δείξει την επίδραση του Oxybolone. Αλλά αφού εσύ το πας ρε ταραμά, βάλε ένα κρανάκι να είσαι κύριος και χέσε τι θα πει η παρέα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρόσφατα έχασε τη ζωή του ένα παιδί στο Ρίμπας... Βράδυ Τετάρτης (κλασικά) πήγε να κάνει σούζα ανεβαίνοντας στη σέλα και του φυγε. Κόλλησε σε μια κολόνα χωρίς κράνος. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ εδω μεσα υπάρχουν τύποι που το παίζουν χεραδες κ κυκλοφορούν ακρανωτοι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό που με ξενερώνει είναι κάτι καλά τιμόνια, που κυκλοφορούν χωρίς έστω ένα κράνος. Χέστηκα για τον κλαρινόβλακα με το Beverly 500 που κυκλοφορεί με το βρακί και την αμάνικη για να δείξει την επίδραση του Oxybolone. Αλλά αφού εσύ το πας ρε ταραμά, βάλε ένα κρανάκι να είσαι κύριος και χέσε τι θα πει η παρέα. 

καλο τιμονι χωρις εξοπλισμο, πως γινεται? καποιος μπορει να ειναι τιμονι οντως, αλλα εσυ δε θα τον δεις αν ειναι καλος η οχι. πως θα τρεξει-στριψει χωρις κρανος? δε θα βλεπει ουτε στο 1 μετρο μπροστα του απο τα δακρυα.

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να βάλουν αφού είναι καλά τιμόνια και δεν πέφτουν? Αφού δεν έχουν σκοπό να πέσουν.

Ακριβώς έτσι μου είχε απαντήσει φίλος κάγκαρος όταν τον ρώτησα γιατί δεν βάζει κράνος. Ειλικρινά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συζητήσεις εμβρυακού επιπέδου...

Πράξεις νοητικού επιπέδου αμοιβάδας...

Το έχουμε πει, υπάρχουν πολλοί χαζούληδες...

Το θέμα είναι να μην πέσουν πάνω σε άνθρωπο καθώς και να μην πληρώνουμε οι υπόλοιποι φορολογούμενοι τα νοσήλεια τους και τις ζημιές σε δημόσιες περιουσίες(βλέπε κολώνες, μπαριέρες κτλ.)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το 990 παλιά σκάνε δίπλα μου Husaberg και TDM. Το 2ο το οδήγαγε παιδάκι max 20 και το τράβαγε κάτι σουζίδια απίστευτα και σηκωνόταν και όρθιος. Σταματάνε δίπλά μου και λέει ο ένας "ωραίο όπλο" λέει ο άλλος "σιγά". Και τους λέω γιατί δεν φοράτε κράνος ? Μου λένε "τι είμαστε τίποτα κουλάδια σαν εσένα ". Μάλλον το είπαν γιατί τόση ώρα που κάναν τις κανιβαλιές τους εγώ δεν έκανα τίποτα. Δυστυχώς ενέδωσα να τους δείξω ποιός είναι ο κουλός και στο επόμενο φανάρι γέλασα με τις φάτσες τους και τους είπα "καλύτερα κουλός παρά να σας κλαίει η μάνα σας στην εντατική". Παρόλα αυτά ότι και να πούμε ότι και να γράψουμε η νοοτροπία αυτή δεν αλλάζει. Ρε ΔΕΕΕΝ!!

Τροποποιήθηκε από τον stel0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι δυνατον 25 χρονων να ειναι ακομα τοσο μα τοσο 

καγκουρες?

Eίναι και στο λέω εξ'ιδίας πείρας :laugh:

για να δείξει την επίδραση του Oxybolone

Had to Google it

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα