klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Δεν παίζει με τίποτα να κάνω upgrade, θα περιμένω να βγει το iso στην αγορά, για καθαρή εγκατάσταση. Ήδη απέκρυψα το spam-nagware της microsoft KB3035853 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Τα Windows 10 τα έχω εγκαταστήσει εδώ και 1 μήνα πάνω από τα windows 7 (upgrade). Δεν χάθηκε κανένα αρχείο και καμία ρύθμιση, χάθηκαν 3-4 εφαρμογές από τις 30 που είχα εγκαταστήσει, αλλά και αυτές με επανεγκατάσταση δουλεύουν κανονικά. Το λειτουργικό είναι σταθερότατο και κατ' εκτίμησιν 30% ταχύτερο από τα Windows 7 στο δικό μου (δυνατό) μηχάνημα. Ως εμπειρία χρήσης, θα έλεγα ότι είναι πολύ πιο κοντά στα Windows 7 παρά στα Windows 8.1. Προσθέτουν βασικά πράγματα (με σωστό τρόπο) που το Linux, για παράδειγμα, έχει χρόνια. Trust me, θα μείνετε ευχαριστημένοι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Δεν παίζει με τίποτα να κάνω upgrade, θα περιμένω να βγει το iso στην αγορά, για καθαρή εγκατάσταση. Ήδη απέκρυψα το spam-nagware της microsoft KB3035853 το iso θα πωλείται αγαπητή αρκούδιτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 το iso θα πωλείται αγαπητή αρκούδιτσα. όπως πωλούνται και τα 7... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εφαρμογή απο τρίτους ....άσε δε θα πάρω. Εφαρμογη απο τριτους??? Ο Ενας εινα η Microsoft. O δευτερος ποιος ειναι που κανει εφαρμογες ??? :vv: http://www.microsoft.com/el-gr/windows/features Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2015 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Aυτό εδώ: http://www.classicshell.net/ δεν είναι η ms.είναι αλλουνού δουλειά. όπως πωλούνται και τα 7... :P Ναι εντάξει,εγώ απλά αναφέρομαι σε γνήσιο αντίγραφο.Έτσι και αλλιώς είναι εύκολο να πάρεις ένα κλειδί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Aυτό εδώ: http://www.classicshell.net/ δεν είναι η ms.είναι αλλουνού δουλειά. Το οποίο δουλεύει μια χαρά. Μη σου πω καλύτερα απ'το να το έφτιχανε η Micorosoft. Και είναι μονόδρομος, για να αποφύγεις το ηλίθιο Metro UI των 8. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απ' οτι ξερω τα Windows 10(αυθεντικα) μπορουν να μπουν κανονικα ως upgrade και σε σπασμενα win 7. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Το οποίο δουλεύει μια χαρά. Μη σου πω καλύτερα απ'το να το έφτιχανε η Micorosoft. Και είναι μονόδρομος, για να αποφύγεις το ηλίθιο Metro UI των 8. Ρε σεις τι δε καταλαβαίνετε; Δεν είπα πως δεν δουλεύει. Θα έπρεπε αυτή η επιλογή να υπάρχει στα windows από το εργοστάσιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 μου το εβγαλε το εικονιδιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Ρε σεις τι δε καταλαβαίνετε; Δεν είπα πως δεν δουλεύει. Θα έπρεπε αυτή η επιλογή να υπάρχει στα windows από το εργοστάσιο. Κάτι δεν διατυπώνεις καλά τότε. Είπες ότι "μπα να μου λείπει εφαρμογή από 3ους" αλλά ταυτόχρονα δε σου αρέσει το Metro UI. Αν δεν δίνει δυνατότητα η Microsoft για μη χρήση του Metro UI, πως θα το δουλέψεις; Με εφαρμογή 3ου. Που σου εξηγώ ότι δουλεύει άψογα, γιατί σε βλέπω πολύ απόλυτο όταν λες να μου λείπει εφαρμογή 3ου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Κάτι δεν διατυπώνεις καλά τότε. Είπες ότι "μπα να μου λείπει εφαρμογή από 3ους" αλλά ταυτόχρονα δε σου αρέσει το Metro UI. Αν δεν δίνει δυνατότητα η Microsoft για μη χρήση του Metro UI, πως θα το δουλέψεις; Με εφαρμογή 3ου. Που σου εξηγώ ότι δουλεύει άψογα, γιατί σε βλέπω πολύ απόλυτο όταν λες να μου λείπει εφαρμογή 3ου :) Προσωπικά ο λόγος είναι ότι το θεωρώ χαζομάρα να πρέπει να λειτουργώ πρόγραμμα τρίτου για να έχω κάτι τόσο αυτονόητο όσο το κλασικό desktop. Δες το σαν αντίδραση στη βλακεία της MS. Οπότε αυτός ήταν ο λόγος που προσπέρασα τα 8, ειδικά από τη στιγμή που τα 7 είναι ένα επίσης πολύ καλό λειτουργικό σύστημα. Συγγνώμη για τη σφήνα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Κάτι σοβαρό τώρα. Πιστεύω, ότι οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε σπασμένα win, σωστά; Έχουμε σκεφτεί ότι ίσως, μόλις οι βέρσιον είναι έτοιμες, έχουμε πρόβλημα και μας κλειδωθούν ολονών τα λειτουργικά; Ξέρετε ότι στις εποχές xp αυτό γινόταν αβέρτα, αν ξέχναγες να κλείσεις τα update. Ρωτω: είναι κάποιος που μπορεί να απαντήσει ΣΙΓΟΥΡΑ αν με τα σπασμένα win, θα έχουμε πρόβλημα μόλις κατέβει η βέρσιον ή ακόμη και μόλις λάβουν το reservation μας; Θέλω και εγώ να κάνω δυο reservation αν είναι, τη μια για το λαπτοπ (που έχω ορίτζιναλ wins) και μια για το desktop που έχω σπασμένα. Η Microsoft δε νομίζω να είναι χαζή, ξέρει πόσος κόσμος παίζει με σπασμένα, και εάν εγώ και όλοι όσοι έχουμε σπασμένο μπορούμε να βάλουμε τα full version 10 χωρίς να πληρώσουμε μία...μάλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Κάτι σοβαρό τώρα. Πιστεύω, ότι οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε σπασμένα win, σωστά; Έχουμε σκεφτεί ότι ίσως, μόλις οι βέρσιον είναι έτοιμες, έχουμε πρόβλημα και μας κλειδωθούν ολονών τα λειτουργικά; Ξέρετε ότι στις εποχές xp αυτό γινόταν αβέρτα, αν ξέχναγες να κλείσεις τα update. Ρωτω: είναι κάποιος που μπορεί να απαντήσει ΣΙΓΟΥΡΑ αν με τα σπασμένα win, θα έχουμε πρόβλημα μόλις κατέβει η βέρσιον ή ακόμη και μόλις λάβουν το reservation μας; Θέλω και εγώ να κάνω δυο reservation αν είναι, τη μια για το λαπτοπ (που έχω ορίτζιναλ wins) και μια για το desktop που έχω σπασμένα. Η Microsoft δε νομίζω να είναι χαζή, ξέρει πόσος κόσμος παίζει με σπασμένα, και εάν εγώ και όλοι όσοι έχουμε σπασμένο μπορούμε να βάλουμε τα full version 10 χωρίς να πληρώσουμε μία...μάλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα! Δεν νομίζω, αφού πλέον σταματάει να την ενδιαφέρει ποιος έχει σπασμένο και ποιος αυθεντικό μιας και θα είναι για όλους δωρεάν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 το θέμα είναι να είχες την επιλογή out of the box. όχι να ψάχνεσαι για εφαρμογές. Τι εννοείς να ψάχνομαι για εφαρμογές ; Μανίσια τα 8.1 μπορούν να γυρίσουν σε κανονικό UI, χωρίς χρήση 3Rd party προγράμματος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Δεν νομίζω, αφού πλέον σταματάει να την ενδιαφέρει ποιος έχει σπασμένο και ποιος αυθεντικό μιας και θα είναι για όλους δωρεάν... Ναι αλλα το ξερουμε; υπαρχει κατι επισημο; προφανως και οχι, και δε θα υπαρξει. Αλλα ειμαστε σιγουροι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Κάτι δεν διατυπώνεις καλά τότε. Είπες ότι "μπα να μου λείπει εφαρμογή από 3ους" αλλά ταυτόχρονα δε σου αρέσει το Metro UI. Αν δεν δίνει δυνατότητα η Microsoft για μη χρήση του Metro UI, πως θα το δουλέψεις; Με εφαρμογή 3ου. Που σου εξηγώ ότι δουλεύει άψογα, γιατί σε βλέπω πολύ απόλυτο όταν λες να μου λείπει εφαρμογή 3ου :) Πιο ξεκάθαρα δε μπορεί να εκφραστεί πιστεύω. Κάτι σοβαρό τώρα. Πιστεύω, ότι οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε σπασμένα win, σωστά;όχι βέβαια. Έχουμε σκεφτεί ότι ίσως, μόλις οι βέρσιον είναι έτοιμες, έχουμε πρόβλημα και μας κλειδωθούν ολονών τα λειτουργικά; Ξέρετε ότι στις εποχές xp αυτό γινόταν αβέρτα, αν ξέχναγες να κλείσεις τα update. Ρωτω: είναι κάποιος που μπορεί να απαντήσει ΣΙΓΟΥΡΑ αν με τα σπασμένα win, θα έχουμε πρόβλημα μόλις κατέβει η βέρσιον ή ακόμη και μόλις λάβουν το reservation μας; Θέλω και εγώ να κάνω δυο reservation αν είναι, τη μια για το λαπτοπ (που έχω ορίτζιναλ wins) και μια για το desktop που έχω σπασμένα. Η Microsoft δε νομίζω να είναι χαζή, ξέρει πόσος κόσμος παίζει με σπασμένα, και εάν εγώ και όλοι όσοι έχουμε σπασμένο μπορούμε να βάλουμε τα full version 10 χωρίς να πληρώσουμε μία...μάλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα! Ακόμα δεν έχει πάρει το μάτι μου για επίσημη απάντηση αλλά,αυτο που έχω διαβάσει είναι πως ναι μεν θα κατέβουν κανονικά τα 10άρια στα σπασμένα,αλλά ίσως υπάρχει θέμα με τα update και την υποστήριξη. Τι εννοείς να ψάχνομαι για εφαρμογές ; Μανίσια τα 8.1 μπορούν να γυρίσουν σε κανονικό UI, χωρίς χρήση 3Rd party προγράμματος . πόσα πράγματα αλλάζει μωρέ;πάλι το χάος επικρατεί. Τσάμπα ο κόπος για μένα το metro ui. ελπίζω και εύχομαι τα 10 να μην είναι έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 xlapatsa δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να τα βάλεις τα 10 στις 29 Ιουλίου. Υπομονή και θα σου λυθούν οι απορίες μέσα στους επόμενους λίγους μήνες. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Τολη στανταρ θα βγει κανα dll αρχειο που θα παρακαμπτει ρυχον ελεγχους γνησιοτητας. Οπως λες ειναι παρα πολλοι αυτοι που εχουν σπασμενα, οποτε ολο και καποιο team θα δουλεψει στο κρακαρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 Τι θα χάσετε αναβαθμίζοντας σε Windows 10 κι άλλα ίνφο. http://www.unboxholics.com/news/tech/8210-ti-tha-xasete-anavathmizontas-se-windows-10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2015 xlapatsa δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείς να τα βάλεις τα 10 στις 29 Ιουλίου. Υπομονή και θα σου λυθούν οι απορίες μέσα στους επόμενους λίγους μήνες. ωραιο δωρο θα μου κανουν στα γενεθλια δηλαδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Τι θα χάσετε αναβαθμίζοντας σε Windows 10 κι άλλα ίνφο. http://www.unboxholi...s-se-windows-10 Το μόνο σημαντικό είναι αυτό " Οι αναβαθμίσεις για τους χρήστες των Windows 10 Home θα είναι αυτόματες, χωρίς να έχει έλεγχο ο χρήστης σε αυτές και μόνο οι εκδόσεις Pro και Enterprise θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν τις αναβαθμίσεις όταν αυτοί κρίνουν σκόπιμο. Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για τις επιχειρήσεις, αφού μπορούν να δοκιμάζουν τις αναβαθμίσεις σε ένα σύστημα πριν τις εφαρμόσουν σε όλους τους υπολογιστές της εταιρίας, όχι και τόσο καλό όμως για τους απλούς χρήστες οι οποίοι χάνουν τον έλεγχο στις αναβαθμίσεις του λογισμικού τους." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δηλαδη η αναβαθμιση θα ειναι το home edition που θα εχει και υποχρεωτικα updates. Μμμμαλιστα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Στην ουσία δε χάνεις και τίποτα. Αυτό με τις ενημερώσεις μπορώ να πω ότι με χαλάει όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Σε εμένα πάντως ήρθε και το mail και όλα κομπλέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες