Jump to content
The Dread Rider

Έχω κατουρηθεί από την χαρά μου !!!

Recommended Posts

Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!

Αλήθεια γράφει 15 άλογα???

τυχερέεε

Σχεδόν όλα τα πολιτικά δίχρονα 2007-08 μετά επειδή ήδη είχαν αλλάξει τα διπλώματα στην Ευρώπη έβγαιναν έτσι. Και η αλήθεια να λέγεται αν ένα αναγράφει παραπάνω πιστεύω πρέπει να πέσεις σε πολύ ψείρα αστυνόμο για να σε γράψει. Συνήθως βλέπουν 125 και σε αφήνουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ενας φιλος μου του χρονου θα παρει Α2 και ζαχαρονουμε ενα zzr 400 αλλα ξεφευγει για 5 αλογα νομιζω :P

Ναι γιατί η άδεια αναγράφει 15 άλογα. Δεν είναι ανάγκη να πας σε παπιά υπάρχουν και αυτά http://www.car.gr/cl...s/view/6347676/

Θελω να διαθεσω ενα ποσο για να το πειραξω λιγο ( μην σχηματιζεις λαθος εντιπωση δεν ειμαι καγκουρας :P ) και αυτα ξεφευγουν λιγο απο το budget αλλιος θα περνα ενα τετοιο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMO πολύ βαριά και δύστροπη μηχανή για Α2. Καλύτερα να πήγαινε σε ένα drz 400 ή ninja 250/300

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο και καλοβολτο! να το χαιρεσαι!

και με προσοχη!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου@@ρα! Να χαρεις καθε στιγμη μαζι της!

Θα τη μαθεις και θα σε μαθει.

Κρανακι, μπουφανακι και παντα ορθιοι.

Και ενα μπραβο στον πατερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλοριζικη και καλως ηρθες στον κοσμο των μοτοσυκλετων. Κρανος, εξοπλισμος, πολλη προσοχη και καλα χιλιομετρα !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτή η έκδοση βγάζει 22 ονομαστικά αλλά με μια aftermarket ελεύθερη εξάτμιση π.χ. http://www.ebay.com/...76d84b2&vxp=mtr, αλλαγή του μπουζί σε BR10EG, μια τρύπα στην cdi η οποία ενεργοποιεί το powervalve και αφήνει να στροφάρει μέχρι 12500, αφαιρόντας το exhaust snorkel(δεν είμαι και σίγουρος τι ακριβώς είναι αυτό) και σωστό ζιγκλέρωμα βγάζει 33

Υ.Σ. Δυστυχώς ο έμπορος ενώ του ζήτησα να μου δώσει δώρο ένα motul 710 γιατί θέλω πάντα να το δουλεύω με καλό λάδι μου το έδωσε μεν, αλλά αυτό είναι χρώματος μπλε ενώ αυτό που μου έβαλε στην αντλία λαδιού είναι κόκκινο και καπνίζει πολύ οπότε φαντάζομαι ότι τσιγκουνεύτηκε και μου έβαλε το απλό... :(

Καλοριζικο το πριονακι...

Να ξερεις το 710 εχει πρασινο χρωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο το πριονακι...

Να ξερεις το 710 εχει πρασινο χρωμα

Ε ενα πρασινομπλε καπως. Ισα ισα που εβγαλα αυτο το χοντρο το σωληνακι να το πω δεν ειδα και πολυ καλα δικο μου λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το premix δουλευω απλα λεω οτι ο εμπορος μου εδωσε απο την μια δωρο 1 λιτρο καλο full synthetic λαδι αλλα πρεπει να εβαλε μεσα στην αντλια φθηνο... Η απολυτη τσιγκουνια... Δεν μου λεγε να το ανοιξω εκει να βαλω μεσα το καλο...

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε συντεκνε (γιατι το μονο κοινο που εχουμε ειναι το 2T :P δες τι μηχανακι οδηγαω για να καταλαβεις ) το δικο μου ειναι 30 χρονων και δουλευει με αντλια ακομα αλλα δημιουργιθηκε την εποχη που η honda θεριζε σε ποιοτητα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσόρισες στο μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας!!

Καλοριζικο, καλη αρχη.

Μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις, κανε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να αρχίσετε να επικοινωνείτε μεταξύ σας και μετά ριχτου στα αυτιά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα ενα sx το 50αρι δεν παλευοταν πραγματικα..αλλα κουκλι το ατιμο! δε το 125 θα εχειι γκαζακι καλοριζικο καλες βολτες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα ενα sx το 50αρι δεν παλευοταν πραγματικα..αλλα κουκλι το ατιμο! δε το 125 θα εχειι γκαζακι καλοριζικο καλες βολτες ;)

άμα βγάλεις ότι κόφτες έχει και μακρύνεις και το γρανάζομαι μια χαρά πάει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αρχιζεις να "κλεβεις" πραγματακια απο το 125 να δεις τι ωραια πηγαινει...

αληθεια μπορει αραγες το καρτερ του 50αριου να δεχθει πραγματα του 125αριου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ενα πρασινομπλε καπως. Ισα ισα που εβγαλα αυτο το χοντρο το σωληνακι να το πω δεν ειδα και πολυ καλα δικο μου λαθος

Πριονακι ειναι!

ΑΛΛΑ... Οχιι Motul! OXI MOTUL! OXI MOTUL!

Βαλε οποιο συνθετικο επωνυμο λαδακι θελεις! Αλλα οχι Motul σε αυτο το μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια gianneli του ειχα.περα απ τν πλακα το μετανοιωσα που τ εδωσα μπορουσες να κανεις παρα πολλα με αυτο..αλλα ειχα βαρεθει το διχρονο και την λαδιλα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μονο πραμα που μου τι σπαει με το 50αρι ειναι πως ο καθε δυχαρπαστος περνει το derbi που ειναι ιδιο με αυτο :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:nono:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι μεγάλο μπλέξιμο γιατί το 50άρι έχει μανιβέλα απο δεξιά και γρανάζια αριστερά ενώ το 125 το αντίθετο και εκτός αυτού έχουν και διαφορετικά πλαίσια. Γενικά δεν αξίζει η μετατροπή

Btw το 50άρι δεν είναι καθόλου κουραστικό με ελεύθερη εξάτμιση (π.χ. giannelli όπως αναφέρθηκε πιο πάνω), βγαλμένους τους κόφτες, σωστά ζιγκλερωμένο και ένα γρανάζωμα 14/53 ή 15/53( έρχεται φιμωμένο με 11άρι το μαμά) αποκτά πολύ ικανοποιητική δύναμη.

Πριονακι ειναι!

ΑΛΛΑ... Οχιι Motul! OXI MOTUL! OXI MOTUL!

Βαλε οποιο συνθετικο επωνυμο λαδακι θελεις! Αλλα οχι Motul σε αυτο το μηχανακι!

Γιατί όχι motul? Μετά από άπειρο διάβασμα σε forum όλοι λένε πως σε σύγκριση με castrol, bel-ray και άλλα αφήνει την λιγότερη γλίτσα μετά από άνοιγμα μοτέρ, δεν αφήνει κάπνα και για μηχανάκια που δεν δουλεύουν σε πολλές στροφές όλη την ώρα ( για mx είναι καλύτερο το 800) λέγεται ότι είναι το καλύτερο και το πιο vfm

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα