dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Καλησπερα αδερφια, Ειναι μια ερωτηση που ηθελα να την συζητησω με εσας να μου πειτε γνωμη, περισσοτερο θεωρητικα παρα πρακτηκα. Λοιπον, Εγω γενικα ειμαι fan της επιταχυνσης και οχι της ταχυτητας και τι εννοω δεν με νιαζει να πηγαινω με 200 αλλα με νιαζει να πιανω τα 140 ας πουμε στα μπαμ, γιαυτο αγαπαω και τον τιγρακο μου. Ομως εχω παρατηρησει οτι ακομα και οταν ειμαι αττικη οδο ας πουμε που ειναι φοβερος δρομος και ειναι αδειος και ειναι και ευθεια και ολα τελος παντον ειναι ιδανικα, ψιλο κολονω να το ανοιξω πανω απο 160. Φοβαμαι οτι γινεται ποιο ασταθες το μοτορι αν και πραγματικα πιστευω οτι ειναι στο μυαλο μου. Το χει κανεις αλλο αυτο? Εννοω βλεπω κατι λυκους στην εθνικη και ειναι πατημενοι 2 ωρες στα 200 + και μου κανει φοβερη εντυπωση. Και μην ακουσω ατακες οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται, αλλα περισσοτερο γνωμες πως μπορεις να εξικιωθεις με μεγαλητερες ταχυτητες. Υποσυμειωση: οδηγαω μεγαλες μηχανες πανω απο 6 χρονια, και γενικα νιωθω αρκετη αυτοπεπηθηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Απλά συνηθίζεις στις ταχύτητες αυτές. Αν πάντως δεν νιώθεις άνετα, ΜΗΝ πιέζεις τον εαυτό σου. Πήγαινε μέχρι εκεί που μπορείς. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θέμα συνήθειας είναι. Τις πρώτες φορές θα χεστείς στα 180, μετά στα 200, μετά στα 240 κι ούτω καθ'εξής. Μετά το συνηθίζεις και θες κι άλλο. edit: αλλά εμείς δεν τρέχουμε. Είμεθα νόμιμοι πολίτες και τηρούμε τον κοκ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2015 από τον Mr.Slow 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Μήπως δεν είναι τόσο ιδέα σου αλλά παίζουν και άλλες παράμετροι? πχ έχεις βαλιτσάκι πίσω? Από ζυγοστάθμιση είναι οκ οι τροχοί σου? Μην ξεχνάς ότι έχεις ψηλό κέντρο βάρους και όντως μπορεί να σου φαίνεται βάρκα μετά από κάποια χιλιόμετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Επίσης, κάθε μοτοσυκλέτα σε κάνει να νιώθεις τελείως διαφορετικά απο μια άλλη στην ίδια ταχύτητα. Θυμάμαι παλιά, που είχα ένα Super Four, που στα 190 (τελική του), ένιωθες το κάθε χιλιόμετρο και ήσουν στην τσίτα. Μόλις αντάλλαξα στην πορεία με ένα Honda XX, στα 200 διάβαζες εφημερίδα. Τόση "ηρεμία" επικρατούσε. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2015 από τον sorath 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Πάνω από 200 (ναι ρε πάει το Χονδα πάνω από 200 ) αρχίζω και νιώθω κάπως άβολα. Παίζει βέβαια και ρόλο σε τι φάση βρίσκεσαι. Αν πχ είμαι μετά από βόλτα και γυρίζω από εθνική τα 200 φαίνονται φυσιολογικά. Αν είσαι σε καθημερινή μετακίνηση και βρεθώ σε ένα τέτοιο δρόμο και ανεβάσω ταχύτητα δεν νιώθω το ίδιο άνετα. Είναι θέμα συνήθειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Καλησπερα αδερφια, Ειναι μια ερωτηση που ηθελα να την συζητησω με εσας να μου πειτε γνωμη, περισσοτερο θεωρητικα παρα πρακτηκα. Λοιπον, Εγω γενικα ειμαι fan της επιταχυνσης και οχι της ταχυτητας και τι εννοω δεν με νιαζει να πηγαινω με 200 αλλα με νιαζει να πιανω τα 140 ας πουμε στα μπαμ, γιαυτο αγαπαω και τον τιγρακο μου. Ομως εχω παρατηρησει οτι ακομα και οταν ειμαι αττικη οδο ας πουμε που ειναι φοβερος δρομος και ειναι αδειος και ειναι και ευθεια και ολα τελος παντον ειναι ιδανικα, ψιλο κολονω να το ανοιξω πανω απο 160. Φοβαμαι οτι γινεται ποιο ασταθες το μοτορι αν και πραγματικα πιστευω οτι ειναι στο μυαλο μου. Το χει κανεις αλλο αυτο? Εννοω βλεπω κατι λυκους στην εθνικη και ειναι πατημενοι 2 ωρες στα 200 + και μου κανει φοβερη εντυπωση. Και μην ακουσω ατακες οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται, αλλα περισσοτερο γνωμες πως μπορεις να εξικιωθεις με μεγαλητερες ταχυτητες. Υποσυμειωση: οδηγαω μεγαλες μηχανες πανω απο 6 χρονια, και γενικα νιωθω αρκετη αυτοπεπηθηση. Μου φαίνονται λίγα τα 160 για να σε φοβίζουν σε τέτοιο μηχανάκι. ΓΙατί κωλόνεις νιώθεις κάτι ? π.χ. το τιμόνι να ψιλοπαίζει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 καθαρα θεμα συνηθειας...θυμαμαι οταν πηρα το πρωτο μου χιλιαρι και περασα για πρωτη φορα τα 260km/h στο κοντερ... μου φαινοταν εξωπραγματικη ταχυτητα τα 280 και τα 290 και ψιλοφοβομουν...τωρα τα 300 δεν μου φτανουν και νομιζω οτι δεν τραβαει το μηχανακι και χρειαζομαι κατι δυνατοτερο...προσπαθησε να συνηθισεις σταδιακα τα πολλα χιλιομετρα σε εθνικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 καθαρα θεμα συνηθειας...θυμαμαι οταν πηρα το πρωτο μου χιλιαρι και περασα για πρωτη φορα τα 260km/h στο κοντερ... μου φαινοταν εξωπραγματικη ταχυτητα τα 280 και τα 290 και ψιλοφοβομουν...τωρα τα 300 δεν μου φτανουν και νομιζω οτι δεν τραβαει το μηχανακι και χρειαζομαι κατι δυνατοτερο...προσπαθησε να συνηθισεις σταδιακα τα πολλα χιλιομετρα σε εθνικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Ναι ρε παιδες εγω ας πουμε με το gsx1250 fa που ειχα τα 180 τα φοβομουν λιγοτρερο εννοω ηταν ποιο σκυφτο και ειχα μια αισθηση οτι παει πολυ ποιο σταθερα ποιο streetadika ρε παιδι μου, εδω επειδη ειναι ψηλα το κεντρο βαρους ειμαι και 1.90 εγω μου φαινεται καπως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Αν υποθέσουμε πως ο δρόμος σηκώνει μεγάλες ταχύτητες, το πρόβλημα δεν είναι η μεγάλη ταχύτητα κίνησης, αλλά η χρονική της διάρκεια. Το να ανοίξει κάποιος στιγμιαία στα 200 ή 250 ή 300 είναι κάτι εύκολο. Αναλόγως το μηχανάκι και την εμπειρία. Το να πηγαίνει ο ίδιος σταθερά με 200 όμως, ή 250, για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι εντελώς διαφορετικό θέμα. Tip1: Το εξίσου σημαντικό όμως, είναι να αντιληφθούμε (και να υπάρχει καταγεγραμμένο στο μυαλό μας) πως οι αποστάσεις φρεναρίσματος από αυτά τα km/h είναι δραματικά μεγαλύτερες και σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης βλέπεις τα πάντα όλα σε αργή κίνηση μπροστά σου και με ελάχιστες δυνατότητες διορθώσεων Tip2: Η κίνηση με μεγάλες ταχύτητες και διάρκειες, απαιτεί υπερλειτουργία του μυαλού που «ελαφραίνει» όσο περισσότερα km διαδρομών έχουμε κάνει με τέτοιους ρυθμούς. Γιατί προσπαθεί το μυαλό να επεξεργαστεί πληροφορίες με υψηλότατα fps! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Τιp 3 οταν πας πορεια με τοσα πολλα χιλιομετρα,η επιστροφη στις ρεαλιστικες συνθηκες πολης ειναι δυσκολη...μου εχει τυχει να περασω μεσα απο χωριο με τα οσα και να νομιζω οτι αν κλεισω κι αλλο το γκαζι θα σβησει το μοτερ...οποτε θελει και λιγο αυτοελεγχο η συνηθεια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Ενδιαφέρον θέμα που αφορά και εμένα,ιδίως όταν η οδήγηση συνδυάζεται με (πολύ) αέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 τυχερος ο μπασταρντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δώσε το μηχανάκι σου σ έναν φίλο/γνωστό σου που είναι έμπειρος κάτσε πίσω δικάβαλο και πηγαίντε για λίγη ώρα σε άδειο μεγάλο δρόμο χωρίς μποφορ(όταν φυσαει πολύ όλοι έχουμε θέμα) με μεγάλες ταχύτητες (προσοχη στις κάμερες) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2015 από τον Xlitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τιp 3 οταν πας πορεια με τοσα πολλα χιλιομετρα,η επιστροφη στις ρεαλιστικες συνθηκες πολης ειναι δυσκολη...μου εχει τυχει να περασω μεσα απο χωριο με τα οσα και να νομιζω οτι αν κλεισω κι αλλο το γκαζι θα σβησει το μοτερ...οποτε θελει και λιγο αυτοελεγχο η συνηθεια Σωστόστ! Στην ίδια λογική είναι πολύ επικίνδυνες και οι έξοδοι από τις εθνικές. Εκεί που αποφασίζεις πχ να βγεις από την Εγνατία για να μπεις προς το χωριό σου, και κόβεις "λίγο" από 240 και, αν είσαι τυχερός, συνειδητοποιείς πως πας να μπεις στην πλάτους δύο μέτρων φουρκέτα, με το χαλικάκι και όλα τα απαραίτητα, με καμιά 150 στο κοντέρ και το μαζεύεις οριακά ή το παρατάς για την επόμενη έξοδο. Αν είσαι τυχερός λέμε, γιατί αν δεν είσαι, πας στο χωριό σου κωλοτούμπες και σε τεύχη... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2015 από τον adel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Ενδιαφέρον θέμα που αφορά και εμένα,ιδίως όταν η οδήγηση συνδυάζεται με (πολύ) αέρα... Κατέληξα οτι η αίσθηση οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό λόγω ύψους της θέσης οδήγησης της αντίστοιχης μοτο... Π.χ. στην υπερβολή, στο XC τα 100 χ.α.ω μου φαίνονται πολύ περισσότερα (παραδόξως ) απο το scooter! (Όχι σε θέμα άνεσης, ποιότητας κύλισης και σταθερότητας προφανώς, αλλά σε αίσθηση οταν κοιτάς το δρόμο! (και όχι κανα γκομενάκι που περνάει :P) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Στο βιράγκο στα 120 ανακαλύπτεις πως είσαι πολυθεϊστής. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2015 από τον Mr.Slow 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Η απαντηση ειναι μια..... η ταχυτητα συνηθιζεται.... οτι και να παρεις.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Οταν αγορασα το thunderace και περασε λιγος καιρος,κουμποσα επανω του,επαθα πλακα ποση ασφαλεια ενιωθα πανω του.Σε καλο δρομο(Αττικη οδο πχ)εφτασα σε σημειο,οταν σχολαγα απο τη δουλεια,να πηγαινω με 200 με το ενα χερι,οταν δεν ειχε κινηση.Εδω να πω οτι εκεινα τα χρονια,τα λαστιχα ηταν φρεσκα,τα τακακια καινουργια,οι αναρτησεις σωστες(ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.....τοτε)και ειχα εμπιστοσυνη στη μηχανη+το σωστο ντυσιμο,κρανος κλπ.Παμε τωρα στο αλλο ειδος μοτο:στα ον-οφ.Πραγματικα θαυμαζω ολους τους αναβατες με τρανςαλπ-αφρικα-β στρομ-εξ τι κλπ,που οδηγανε πανω απο 120-140.Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω,δεν εχω εμπιστοσυνη .Δωσε μου hayabusa,xx οτι μηχανη θες τετοιου "τυπου" σε καλο δρομο,δεν χαμπαριαζω τιποτα.Δωσε μου ον οφ,στον ιδιο δρομο 120και κατι ...και φτανει.Ισως το παιδι με το ταιγκερ να εχει παθει αυτο.Και το ξαναλεω:θαυμαζω τους οδηγους των ον οφ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Οταν αγορασα το thunderace και περασε λιγος καιρος,κουμποσα επανω του,επαθα πλακα ποση ασφαλεια ενιωθα πανω του.Σε καλο δρομο(Αττικη οδο πχ)εφτασα σε σημειο,οταν σχολαγα απο τη δουλεια,να πηγαινω με 200 με το ενα χερι,οταν δεν ειχε κινηση.Εδω να πω οτι εκεινα τα χρονια,τα λαστιχα ηταν φρεσκα,τα τακακια καινουργια,οι αναρτησεις σωστες(ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.....τοτε)και ειχα εμπιστοσυνη στη μηχανη+το σωστο ντυσιμο,κρανος κλπ.Παμε τωρα στο αλλο ειδος μοτο:στα ον-οφ.Πραγματικα θαυμαζω ολους τους αναβατες με τρανςαλπ-αφρικα-β στρομ-εξ τι κλπ,που οδηγανε πανω απο 120-140.Δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω,δεν εχω εμπιστοσυνη .Δωσε μου hayabusa,xx οτι μηχανη θες τετοιου "τυπου" σε καλο δρομο,δεν χαμπαριαζω τιποτα.Δωσε μου ον οφ,στον ιδιο δρομο 120και κατι ...και φτανει.Ισως το παιδι με το ταιγκερ να εχει παθει αυτο.Και το ξαναλεω:θαυμαζω τους οδηγους των ον οφ. Σε αυτο ισως να χεις δικιο και εγω σε σπορ τουριγκ νιωθω οτι ανεβαζω χιλιομετρα πολυ πιο ευκολα απ οτι στον τιγρακο.Αν και οπως ειπα πριν ειμαι ποιο fan της επιταχυνσης απ την ταχυτητα οποτε κομπλε και με τα 160. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Κι εγώ τα ίδια έλεγα περί ροπής κι επιτάχυνσης και δε με νοιάζουν τελικές μέχρι που πήρα το 250άρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Oπα συγνωμη....για το 1050 μιλαγες;νομιζα για το 800.Ενταξει με το1050 πας και παραπανω με ασφαλεια. Κι εγώ τα ίδια έλεγα περί ροπής κι επιτάχυνσης και δε με νοιάζουν τελικές μέχρι που πήρα το 250άρι... Εσυ για καποιους σαν και μενα εισαι ηρωας.Χωρις πλακα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 Oπα συγνωμη....για το 1050 μιλαγες;νομιζα για το 800.Ενταξει με το1050 πας και παραπανω με ασφαλεια. Εσυ για καποιους σαν και μενα εισαι ηρωας.Χωρις πλακα. Ήρωας δεν λες τίποτα, busa θέλω για να ισιώσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες