Moto-noob 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Εδώ και καιρό (…πολύ καιρό όμως) σκεφτόμουν την αλλαγή κατηγορίας. Ήθελα κάτι μεγαλύτερο, να μπορώ να βγω και λίγο ή πολύ πιο έξω από την Αθήνα. (πέφτει ασπρόμαυρη εικόνα με σχετική μουσική υπόκρουση) Τα χρήματα λίγα, τα έξοδα πολλά, οι υποχρεώσεις να τρέχουν και όλο ανέβαλα ακόμα και την σκέψη για αλλαγή μηχανής. Δεν λέω, το pcx είναι τίμιο μηχανάκι, κάνει τα πάντα μέσα στην πόλη και μπορεί ενδεχομένως να με πάει και παραέξω αλλά… Αυτό το «αλλά» όμως μου καθόταν στο λαιμό. «Κάνε λίγο υπομονή» έλεγα από μέσα μου και το car ήταν η πιπίλα για να περνάει ο χρόνος. Τόσα χρόνια πέρασαν ξεροσταλιάζοντας στα φανάρια να κοιτάω την μεγαλύτερες μηχανές. Όπου μια μέρα τα έβαλα κάτω και είπα δεν πάει στα διάλα, μια ζωή την έχουμε, την δουλίτσα μας την έχουμε, τα έξοδα τα μαζέψαμε, το συζήτησα και με την γυναίκα και... εεεε ας πάει το παλιάμπελο. Αμέσως πήραν φωτιά τα κομπιούτερς και τα πληκτρολόγια. Κλεφτές εξορμήσεις σε μοτομάγαζα και χάζι στις «μεγάλες». Σαν πιτσιρίκι μέσα στα jumbo. Έτσι ψάχνοντας στις αγγελίες έπεσα πάνω της. Έρωτας με την πρώτη ματιά! Χαμόγελο μέχρι τα αφτιά, δυο – τρεις επισκέψεις να την δω από την μια και από την άλλη, να την ακούσω, να την καβαλήσω, να την βολτάρω (λίγο), να…, να…, να… Με αυτά και με εκείνα λοιπόν και με την συνδρομή του αδερφού που τσόνταρε κάποια φράγκα και πήρε και το pcx-άκι, το οποίο έμεινε και στην οικογένεια, την Μ. Παρασκευή ήρθε στα χέρια μου. Από το σπίτι στο μαγαζί το στομάχι είχε γίνει φιόγκος, τέτοιο άγχος δεν είχα ξανανιώσει. Ένα γλυκό και ευχάριστο άγχος (σαν την πρώτη φορά ένα πράγμα). Όταν έκατσα πάνω της την πρώτη φορά με έλουσε κρύος ιδρώτας. «Που πάς ρε μεγάλε; Από το pcx στο θηρίο; Θα φας τα μούτρα σου…» (συμπλέκτης και κλακ, κουμπώνει η πρώτη) μούδιασα!!! Αφήνω σιγά σιγά τον συμπλέκτη… adrenaline rush… και δεν έχει αρχίσει να τσουλάει ακόμα!!! Κατέβηκε το πεζοδρόμιο (βαθειά ανάσα). Ο δρόμος άδειος και ξεκινάω αργά. Το πρόσωπο μου το νιώθω ανέκφραστο αλλά νιώθω την ψυχή μου να χαμογελάει. Αναστροφή στο πρώτο φανάρι. Στάση στο επόμενο βενζινάδικο.Πόσο βάζω;Το γεμίζεις.Τι βάζω;Κατοστάρα! («για να την χαρεί» σκέφτομαι, ούτε που θυμάμαι πόσα λίτρα έβαλε και πόσα πλήρωσα) Η υπόλοιπη διαδρομή μέχρι το σπίτι ήταν μοναδική. Ήταν η πρώτη μου φορά. Ήταν τα πρώτα χιλιόμετρα με μια δικιά μου, μεγάλη μηχανή. Μα πως γίνεται; Είμαι τέσσερα χρόνια πάνω σε δύο ρόδες καθημερινά. Γιατί νοιώθω έτσι; Αμέσως το μυαλό μου τρέχει σε όλα τα ταξιδιωτικά που έχω διαβάσει εδώ, σε όλες τις πιθανές διαδρομές που θα μπορούσα να κάνω σε κοντινούς προορισμούς, σε βουνά και παραλίες, μοναδικά τοπία που έχω δει εδώ μόνο σε φωτογραφίες ή πίσω από το τζάμι του αυτοκινήτου. Φτάνω στο γκαράζ και την παρκάρω. Την περιεργάζομαι για καμιά ώρα. Τα κουμπάκια της, της βίδες της, την ζελατίνα, την βαλίτσα, τα κάγκελα, την σέλα, τα όργανα, τις μανέτες, τους καθρέφτες. Έπεσα το βράδυ με την εικόνα της στο μυαλό… «Καλή ανάσταση να έχουμε» σκέφτηκα! Και επειδή σας κούρασα, πάρτε και δύο φωτογραφίες από το μεγάλο μωρό. 39 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοτάξιδο το εργαλείο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 .................... Και επειδή σας κούρασα, πάρτε και δύο φωτογραφίες από το μεγάλο μωρό. Αν μας κούραζαν τέτοια θέματα, θα πηγαίναμε στο myplekto.gr.............. Καλορίζικη, καλόβολτη και μόνο χαρές............... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοτάξιδο να είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοριζικο! καλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Z.O.I.S. 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοτάξιδη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλα χλμ να εχεις και πολλα ταξιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοριζικο καλοταξιδο και αγρατζουνιστο! να το χαιρεσαι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλορίζικη, πολλά, καλά και ασφαλή χλμ. να έχεις μαζί της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Μπραβο ρε φιλε.. Καλοβολτο.. Και μονο απο αυτα που εγραψες χαρηκα παρα πολυ που πηρες μηχανη και ας μην γνωριζομαστε. Καλες βολτες.. :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panik 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Kαλοταξιδη με πολλα και ασφαλη χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοταξιδη να ειναι και να την χαρεις οπως το εχεις φανταστει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Τι μου θύμισες, σαν την πρώτη φορά δεν έχει (με μηχανή )! Καλορίζικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Two wheels traveller 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Μόνο από την περιγραφη για την αποκτηση της....περιμένω την ώρα που θα γράψεις το πρώτο ταξιδιωτικό σου.... Καλοτάξιδη , αγρατζουνιστη , και πάντα όρθιος σου εύχομαι εκ βάθεων καρδίας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-noob 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρω να την ταξιδέψω όσο πιο μακριά γίνεται! Χάρτες και σχέδια για ταξίδια κάνω εδώ και χρόνια, μένει μόνο να τα υλοποιήσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Συγχαρητηρια για την μεταβαση και καλοριζικο το εργαλειο. Η περιγραφη σου με παει λιγους μηνες πισω οταν απο το runner εκανα και εγω τη μεταβαση σε XT660x. Καλα, ομορφα, χαμογελαστα και ξεγνοιαστα χιλιομετρα να εχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskam 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοριζικο καλοταξιδο να ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Μπραβο αδερφε μου καλοταξιδη και να σε παει οπου γουσταρει η ψυχη σου!!! Μακραν απο τα καλητερα κειμενα για αγορα μοτο σαν να ειχες βαλει φωτο με την φατσα σου και οχι της ΣουΖου κας :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλές βόλτες φίλε, πάντα όρθιος! Η αίσθηση της πρώτης μεγάλης είναι ανεπανάληπτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοτάξιδο και άπεφτο αδερφέ μου! I Know the feeling...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 καλοριζικο φιλε μου και παντα ορθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Να τη χαιρεσαι καθε μερα με τον ιδιο ενθουσιασμο της πρώτης. Καλοταξιδο :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Με'γεια και καλοταξιδο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλοτάξιδο! Να σου χαρίζει μόνο χαμόγελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Καλορίζικος, καλοτάξιδος, πάντα όρθιος!! Τίμιο εργαλείο, θα το καταευχαριστηθείς! :) Πήγαινε στο συνεργείο σου για τσεκ στα αλυσιδογράναζα. Θα χρειαστείς είτε τέντωμα/γρασάρισμα άμεσα, είτε αντικατάσταση σχετικά σύντομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες