GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Γιαννη σε χαιρομαι για την υπομονη σου....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Γιαννη σε χαιρομαι για την υπομονη σου....... Εγώ.....«με» απορώ Γιώργαρε :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) To καινούργιο Panigale του 2016 θα είναι μονοκύλινδρο. Φυσικα και θα ειναι αφου ειναι γνωστο οτι με τα χρονια οι κατασκευαστες εχουν την ταση να λιγοστευουν τους κυλινδρους... :P Οντως δεν εχω λογια για τον ksino... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 :tooth: Δεν ξερω τι δουλεια κανεις.....θα μπορουσες καλλιστα να ανοιξεις παιδικο σταθμο παντως. :lol: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 :tooth: Δεν ξερω τι δουλεια κανεις.....θα μπορουσες καλλιστα να ανοιξεις παιδικο σταθμο παντως. :lol: Κοντά είσαι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Το 125 ειναι παπι ρε φιλε. Ε αυτο ειχε τι να σε κανω, δεν ειναι παπι και το ξερουμε ολοι, τα κυβικα δεν διαφοροποιουν τη μοτοσυκλετα απ το παπι. Ειναι αλλα πραγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Περιστατικό εδω στη γειτονιά μου. Ιδιοκτήτης καφετέριας που συχνάζω, είναι καμιά 50αριά χρονών και καβαλάει από τα 15-16, έχει αλλάξει καμιά 20αριά (και λίγα ίσως να λέω) μηχανάκια στη ζωή του, με ταξίδια σε εξωτερικό όταν ήταν νέος, κλπ κλπ. Πριν 2-3 χρόνια ήθελε η κόρη να πάρει μηχανάκι και ο μπαμπάς να ξεφορτωθεί το varadero που είχε, γιατί πλέον δεν έκανε ταξιδιωτική χρήση. Η κόρη κυκλοφορούσε με ένα δίχρονο scooter, αλλά είχε και κάποια εμπειρία. Οδηγούσε σε χώμα εντουράκια και γουρούνες (που τις κατασκεύαζε ο μπαμπάς της) από μωρό παιδί, είχε τρέξει και σε κάτι αγώνες κάποτε. Γενικά το έχουν στην οικογένεια το μικρόβιο. Οπότε λένε να δώσουν το varadero και να πάρουν ένα γυμνό γι'αυτήν, που περιστασιακά θα δανείζεται και ο μπαμπάς αν το χρειαστεί. Έρχεται και με ρωτάει, όχι γιατί είμαι κανένας και καλά έμπειρος στις μηχανές, απλά γιατί μ'αρέσει να ενημερώνομαι και παρακολουθούσα γενικά τι λέγεται από άτομα που ξέρουν περισσότερα. Έχει λυσσάξει να πάρει το Ζ, της λέω να δεί κανένα ER-6 καλύτερα που θα την καλύψει και σαν σωματότυπο, θα κάνει και για καθημερινή χρήση και θα είναι πιο εύκολο και πιο φτηνό, τίποτα αυτή, ανένδοτη. Τελικά βρίσκουν ένα Ζ σε πολύ καλή τιμή και κατάσταση, το τσιμπάνε, περιμένει και κανένα χρόνο μέχρι να βγάλει το απεριόριστο η κοπελιά και μέχρι τότε άντε να πήγαινε καμιά βολτίτσα αραιά και που στο χωριό και πίσω, από δρόμο χωρίς κίνηση και μαζί με τον πατέρα της (μέχρι να δώσει το varadero εκείνος). Η κοπέλα δεν είναι καγκούρι, έχει μεγαλώσει μέσα στα μηχανάκια, είναι συνειδητοποιημένη και έχει άκρες για ότι χρειαστεί, από service μέχρι να πάει βόλτα με κάποιον να της δείξει γραμμές σε στροφή, τεχνικές, κλπ, τα πάντα όλα. Σε πληροφορώ ότι αν εξαιρέσουμε κάποιες εξορμήσεις σε χωριό και κανένα ΣΚ στην Χαλκιδική το καλοκαίρι, το Ζ δεν το χρησιμοποιεί. Μέσα στην πόλη είναι όλο με το σκούτερ ή όταν βρέχει με αμάξι, αλλά και όταν παίρνει το Ζ δε μπορεί να το ανοίξει. Έχει μείνει από μπαταρία 2-3 φορές γιατί το στροφάρει πολύ χαμηλά, έχω δει τον πατέρα της να το βάζει σκαστό και να πηγαίνει πέρα δώθε 2-3 φανάρια στον περιφερειακό με κόφτες για να το γεμίσει. Τη ρώτησα αν το έχει συνηθίσει και μου λέει ότι εκτός από το βάρος που τη δυσκολεύει (που οκ, είναι και πιο μικροκαμωμένη σαν κοπέλα), το μηχανάκι είναι δύσκολο στις στροφές και λόγω γεωμετρίας, βαρύ και δεν έχει εμπιστοσύνη να το πλαγιάσει. Αυτά δεν τα λέω για να το βγάλω σκάρτο, απλά για πρώτη μηχανή έχει φήμη ότι είναι δύσκολο (ειδικά στις στροφές), αργείς να μάθεις γιατί το φοβάσαι και δε δοκιμάζεις πράγματα, κλπ. Λόγια του πατέρα της αυτά και της παρέας του που έχουν και μια εμπειρία, όχι δικά μου. Το μηχανάκι κυρίως το βλέπω να το χρησιμοποιεί αυτός σε μικροδιαδρομές στη γειτονιά. Με λίγα λόγια, πάνε κάνε ένα test ride αλλά όχι σε εθνική με ισιάδι και πολλά, αυτό είναι εύκολο. Πάνε σε κάποιο άδειο πάρκινγκ πολυκαταστήματος μια μέρα που θα είναι κλειστά, βάλε κάτω σημαδάκια με μια κιμωλία και δοκίμασε να κάνεις ένα slalom, μια γρήγορη ευθεία με αποφυγή εμποδίου στο τέλος και φρενάρισμα μέχρι ακινητοποίησης (περίπου αυτά που κάνεις και στις εξετάσεις για το δίπλωμα δηλαδή). Γιατί ναι μεν είναι κρίμα να πάρεις κάτι άλλο και μετά να λιγουρεύεσαι κάθε φορά που βλέπεις Ζ στο φανάρι, αλλά είναι επίσης κρίμα να δώσεις τα λεφτά σου και να μην το ευχαριστηθείς ή να το έχεις να κάθεται. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 1ον πες του εμπειρου να μη το βαζει σκαστο υπαρχουν και καταλυτες που χαλανε (αν δεν εχει ηδη πεταχτει) 2ον Δεν γεμιζει με κοφτες αλλα με 30 λεπτα πανω απο 3000 και εως 5000 στροφες (που αποδιδει τα μεγιστα η γεννητρια) 3ον Βαρυ ναι? αλλα το δεν εχει εμπιστοσυνη να το πλαγιασει απο το βαρος??? Σιγουρα ειναι τοσο εμπειρη οσο μας τα λες? 4ον Αν το Ζ ειναι Βαρυ το Βαραντερο τι ειναι ?? Εχει την ιδια αποψη και ο μπαμπας? 5ον Εχει την φημη οτι ειναι δυσκολο στις στροφες ? απο τους ιδιους ''παγκοσμιους'' που τσακωνονται στις καφετεριες οτι γρηγορος σημαινει οτι πιανεις 300 στις ευθειες?και καλο μηχανακι ειναι αυτο που εχει 160+αλογα? Πειτε στην κοπελα να δωσει το Ζ της στο φιλο που θελει να αγορασει αφου ειναι και προσεγμενο και με τα λεφτα να παει να παρει ενα SM αυτη αφου εχει εμπειρια στα χωματινα να ειναι και εξοικειωμενη με το βαρος να της δινει εμπιστοσυνη !!! Ολοι οσοι πανε απο παπι να παρουν Ζ και ακομα νομιζουν οτι το μηχανακι στριβει με το βαρος αυτα παθαινουν αδερφε!!! Βγαζουν φημη οτι ειναι ''δυσκολο'' , ''βαρυ'' και σε λιγο θα το πουν και αχρηστο!!! 10 χρονακια τωρα δε μου εχει κανει το παραμικρο κιχ η γρια μου, ναι την εχω βελτιωσει σε ολα της αλλα τ ηθελα και το εκανα γιατι μου αρεσει σαν μοτοσυκλετα οπως την βλεπω! Αλλιως ΝΑΙ υπαρχουν ΣΑΦΩΣ καλυτερα γυμνα απο το Ζ750 πλεον αλλα οχι οτι ειναι να μην το δεις καθολου επειδη απλα καποιοι δεν μπορουν!!! τελος συμφωνω 1000% να το κανει TEST RIDE να δει πως τι και γιατι !!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Δεν πιστευω να εχω τετοιο προβλημα! Ουτως η αλλως ειμαι στο 1.87 στα 90 κιλα :P Αλλα απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι το παρουσιαζεται σαν το πιο επεπικινδινο και δυσκολο μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Δηλαδη ολοι αυτοι οι τρικαγκουρες που κυκλοφορουν τα Ζ με παντες ολη μερα και μερικοι δεν εχουν καν διπλωμα, πρεπει να ειναι πολυ μεγαλα ταλεντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Απλα δοκιμασε το και μετα παρ'το. τελος. Αυτο που μπορεις να ακουσεις εδω με σιγουρια ειναι οτι το μηχανακι ειναι αξιοπιστο, εχει γκαζι και δυνατοτητες και εχει περιθωρια βελτιωσης οταν φτασει η στιγμη που θα το στιψεις.... Ολα τα αλλα τυπου, ειναι βαρυ για σενα, ειναι δυνατο για σενα, ενας φιλος επαθε αυτο, μια γνωστη του μπατζανακη του περιπτερα της γειτονιας της θειας ενος ξαδερφου του Μητσου απ'το χωριο του τακη δεν μπορει να το οδηγησει και κατι τετοια δεν χρειαζεται να σου πω πως τα ακουω. Το αν ειναι δυνατο και ιδανικο και τα σχετικα για σενα το καθοριζεις μονο και μονο εσυ και κανενας αλλος. Το κανεις τεστ drive και αμα σου κανει και αφου σου αρεσει το μηχανακι το παιρνεις (με προσοχη βεβαιως βεβαιως) και δεν χωραει καμια αλλη γνωμη σε αυτο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έχω βαρεθεί να ακούω τη καραμέλα είναι βαριά η μηχανή για τον ένα και ελαφριά για τον άλλο. Ας πάει κάποιος μόνος του να σηκώσει πεσμένη R1 η GSXR να δει τη γλύκα ή μάλλον τη πίκρα. Ποιός θα χάσει την ισοροπία του με μεγάλη μηχανή και θα την κρατήσει όρθια με τα χέρια? ( εκτός αν είναι ο Τρομάρας) Επίσης όλοι οι Rossi της καφετέριας που στίβουν τα εργαλέια τους και έχουν χέρι δυναμόμετρο καταλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ 120 και 130 αλλόγων και τα 10 κιλά περισότερο βάρος. Προσωπικά από Ζ έχω την εμπειρία του 2006 μοντέλου αλλά το 1000 μια χαρά είναι για τη δουλειά που τη θέλει το παιδί και αν την γουστάρει και εμφανισιακά να την τσιμπίσει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2015 από τον ΓιωργοςΤΤ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Δεν πιστευω να εχω τετοιο προβλημα! Ουτως η αλλως ειμαι στο 1.87 στα 90 κιλα :P Αλλα απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι το παρουσιαζεται σαν το πιο επεπικινδινο και δυσκολο μηχανακι Δύσκολο και επικίνδυνο θα ήταν να πας να πάρεις το Ninja το χιλιάρι για πρώτο μηχανάκι. Μια χαρά είναι το Ζ και αν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου,δεν θα πάθεις τίποτα. Καλορίζικο από μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 10 χρονακια τωρα δε μου εχει κανει το παραμικρο κιχ η γρια μου, ναι την εχω βελτιωσει σε ολα της αλλα τ ηθελα και το εκανα γιατι μου αρεσει σαν μοτοσυκλετα οπως την βλεπω! Αλλιως ΝΑΙ υπαρχουν ΣΑΦΩΣ καλυτερα γυμνα απο το Ζ750 πλεον αλλα οχι οτι ειναι να μην το δεις καθολου επειδη απλα καποιοι δεν μπορουν!!! Ολο το ζουμι της επιλογης μιας μοτοσυκλετας βρισκεται στο ποστ που παρεθεσα. Το θεμα ειναι πρωτα να το γουσταρεις στο ματι, μπορει να μην ειναι το καλυτερο αλλα αυτο δεν σε εμποδιζει πουθενα γιατι δεν κυνηγας το απολυτο, ουτε θα τρεξεις σε κανενα αγωνα ωστε να σε εμποδισει η μοτο σου να κερδισεις την πρωτη θεση, μιλαμε για καθημερινο μηχανακι με σπορ διαθεση. Εγω παντως ετσιεκανα τις δικες μου επιλογες, πρωτα να το γουσταρω στο ματι και μετα οι επιδοσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Με κανεις και κοκκινιζω.............. :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Δεν πιστευω να εχω τετοιο προβλημα! Ουτως η αλλως ειμαι στο 1.87 στα 90 κιλα :P Αλλα απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι το παρουσιαζεται σαν το πιο επεπικινδινο και δυσκολο μηχανακι Ευκολο ειναι με πιο ανετη θεση οδηγησης απο σουπερσπορ και συνηθως απροβληματιστο. Απλα ειναι μετριο σε θεματα γκαζιου. Αν φοβασαι οτι ειναι δυσκολο και επικινδυνο μονο αυτο δεν ειναι, οπως λεει και ο απο πανω ολοι οι φουμες και οι καγκουρες που γυρνανε με Ζ750 και Ζ1000 τοσο χεραδες ειναι? Ειναι το ευκολοτερο μηχανακι να περνας σιγα σιγα εξω απο καφετεριες και να βαρας ξερογκαζιες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Μέτριο σε θέματα γκαζιού? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Κατι τετοιες ωρες μου λειπουν τα -......... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 το αν ειναι ιδανικο για πρωτο μηχανακι δεν εχω αποψη,ειναι υποκειμενικο θεμα. σαν μοτοσυκλετα ομως το Ζ σε αυτα τα χρηματα που πωλουνται,ειδικα τα πρωτης γενιας ειναι σουπερ value for money. Τα θεματακια που πιθανον θα ακουσεις σε φρενα κ αναρτησεις θα αργησουν παρα πολυ να σε απασχολησουν. Αξιοπιστο αποδεδειγμενα ειναι,ομορφο,go for it με το καλο. Πρωην κατοχος Ζ750S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Μέτριο σε θέματα γκαζιού? Φυσικα και ειναι μετριο για μερικους... Βλεπεις εχει χεραδες εδω μεσα που στιβουν ακομα και hayabusa turbo quattro.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Φυσικα και ειναι μετριο για μερικους... Βλεπεις εχει χεραδες εδω μεσα που στιβουν ακομα και hayabusa turbo quattro.. Aν δεν ειναι quattro εγω δε στριβω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Aν δεν ειναι quattro εγω δε στριβω Ειναι γνωστο οτι τα quattro στριβουν σαν τραινα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ευκολο ειναι με πιο ανετη θεση οδηγησης απο σουπερσπορ και συνηθως απροβληματιστο. Απλα ειναι μετριο σε θεματα γκαζιου. Αν φοβασαι οτι ειναι δυσκολο και επικινδυνο μονο αυτο δεν ειναι, οπως λεει και ο απο πανω ολοι οι φουμες και οι καγκουρες που γυρνανε με Ζ750 και Ζ1000 τοσο χεραδες ειναι? Ειναι το ευκολοτερο μηχανακι να περνας σιγα σιγα εξω απο καφετεριες και να βαρας ξερογκαζιες :P 1ο ειναι στην κατηγορια του φιλε. ειδικα σε γκαζι εχει μεγαλη διαφορα με τα υπολοιπα. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 3 κακα εχει -ειναι κακασχημο υποκειμενικό -ειναι kawasaki ασχολίαστο; -εχει κυκλοφορησει πολύ ε και; κατα τα άλλα αξίζει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Ειλικρινα αν δεν ειχα ερωτα με το στρογγυλο φαναρι ευκολα θα το χτυπουσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες