Jump to content
Konmacro

Τι μηχανάκι/μοτοσυκλέτα εχετε και τι καταναλωση?

Recommended Posts

7-8 λιτρα τη βολτα. :pinch: Τωρα αν η βολτα ειναι 15 χλμ, ειναι 60 χλμ. Δεν εχει σημασια, παλι 7-8 λιτρα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελος,θα παρω nc700. Μετα θα γραφω οτι παει αεροπλανο. Κ πως και δεν αφησα το ρρ για το πιο οικονομικο και γαματο χονΔακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα στα 150 χιλ εβαλα 10.8λ -> 7,2λ/100

τα 30χιλ ηταν τσιτα (μολις ειχε τελειωσει το στρωσιμο), τ αλλα νορμαλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Cbr 1000f, 1000 κ.εκ., 4 μονά keihin, άλογα δεν εχω ιδεα, έξι ταχύτητες, 22 λίτρα ρεζερβουάρ, 240 κιλά, νομιζω, + τις βαλίτσες που ειναι μόνιμα επάνω και επηρεάζουν, αναβάτης 62 κιλά, συνεπιβάτης 53, ευτυχώς!!!

Τις καλές μερες 7,5 λίτρα / 100 χλμ.

Τις πολυ καλές ημέρες 10 λίτρα / 100 χλμ.

Τυπικά, 15 με 18 λιτρα κατοστάρα κάθε δυο μερες, δηλαδή κάθε διακόσια χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tiger 1050 SE. Σε μεγαλα κεφια μεσα στην πολη 10L/100km. Εθνικη 6.5L/100km Γενικα ποτε κατω απο 7.5L/100km

Δεν είναι πολύ; Τα'χα να καίνε λιγότερο αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα με οσους εχω μιλησει περα απο το τραγικο 10 λιτρο που του κανω μεσα στην πολη( φταιω γιατι κινηγαω τα φαναρια και οπου βρω ευθειες το ανοιγω) ειναι ενα λιτρο κατω απο εμενα. Αλλα και στο αμαξι καιω αρκετα παραπανω απο τους γνωστους μου. Δεν την πολυ εχω την οικονομικη οδηγηση. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα με οσους εχω μιλησει περα απο το τραγικο 10 λιτρο που του κανω μεσα στην πολη( φταιω γιατι κινηγαω τα φαναρια και οπου βρω ευθειες το ανοιγω) ειναι ενα λιτρο κατω απο εμενα. Αλλα και στο αμαξι καιω αρκετα παραπανω απο τους γνωστους μου. Δεν την πολυ εχω την οικονομικη οδηγηση. :crazy:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7-8 λιτρα τη βολτα. :pinch: Τωρα αν η βολτα ειναι 15 χλμ, ειναι 60 χλμ. Δεν εχει σημασια, παλι 7-8 λιτρα :crazy:

Σοβαρα τωρα? Με το 125?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GSF650S (Bandit) K8 ψεκαστό

Γύρω στα 6lt/100km μέση κατανάλωση, ταξίδι μέχρι 5.3

CBR 125 (2012 ψεκαστό)

3 lt/100km μέση

Derbi Terra adv. 125 (καρμπυρατερ)

3.7-3.8lt/100km μέση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Derbi GPR 125 2009 τετραχρονο. Μετρησα 3 με 3,2 λιτρα στα 100. Καρμπυρατερατο. Το γκαζι συνεχως πανω απο της 6-7κ στροφες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yamaha wr-x 125 2010 3 με 3.3λτ/100 μια φορα ειχα παει για μπανιο αλεποχωρι και νομιζω εκαψε κατι παραπανω ..χωρις να ξερω το γιατι ενω μια αλλη φορα που το τελικιασα δεν εκαψε ετσι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα μετα απο 187χλμ πηγα να συμπληρωσω βενζινη. Του ειπα να το γεμισει και η αποδειξη που μου εδωσε γραφει 3.300lt. Δηλαδη εχουμε 1.76lt / 100km.... Παραξενο μου φαινεται. Μεγαλη διαφορα με την αλλη φορα που το ειχα ξαναμετρησει (2.15 lt / 100km).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ντεποζιτο το εχεις μετρησει απο γεματο τερμα μεχρι την ρεζερβα, 10 λιτρα δηλαδη, ποσα χιλιομετρα σου βγαζει;Με τι ταχυτητα μεσο ορο κινησε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα μετα απο 187χλμ πηγα να συμπληρωσω βενζινη. Του ειπα να το γεμισει και η αποδειξη που μου εδωσε γραφει 3.300lt. Δηλαδη εχουμε 1.76lt / 100km.... Παραξενο μου φαινεται. Μεγαλη διαφορα με την αλλη φορα που το ειχα ξαναμετρησει (2.15 lt / 100km).

Το ντεποζιτο το εχεις μετρησει απο γεματο τερμα μεχρι την ρεζερβα, 10 λιτρα δηλαδη, ποσα χιλιομετρα σου βγαζει;Με τι ταχυτητα μεσο ορο κινησε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

317 χιλιόμετρα -> 9,62 λίτρα = 3,03 λίτρα/100 km :)

είσαι σίγουρος ; :think: εμένα με οικονομική οδήγηση μου είχε βγάλει 3,8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 'χω γραψει παλιοτερα που το αφησα σχεδον να αδειασει:

Ybr 125 Μοντέλο '13 injection

587km με 12.62lt

2.15lt/100km!!!!

Τωρα για ταχυτητα, δεν το ζοριζω πολυ. Ηρεμα πηγαινα και τοτε, ηρεμα παω και τωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Versys 650......δεν ξέρω με έχει μπερδέψει.

Χαλαρά μικτά ένα 5αρι.

Νορμαλ μικτό 5.5-6.5

Τάπα....άστο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ένα Piaggio XEvo 250cc του 2015 injection. Δεν την έχω υπολογίσει με ακρίβεια την κατανάλωση, γιατί βενζινάς με βενζινά διαφέρει. Άλλος το γεμίζει μέχρι να ξεχειλίσει, άλλος φοβάται. Οι οδηγίες λένε 12 λίτρα ρεζερβουάρ, γεμίζει με γύρω στα 17-17,5€. Ανάλογα με την οδήγηση με πάει από 250+ εώς 307+ χιλιόμετρα και ανάβει λαμπάκι. Οι οδηγίες λένε ότι με λαμπάκι πας άλλα 20 χιλιόμετρα. Στην εθνική που το πήγαινα τέρμα και του έβγαλα τον καρκίνο, άναψε λαμπάκι στα 250 χιλιόμετρα. Κανονική οδήγηση βγάζει πάνω από 300. Αλλά είμαι νέος, είναι το πρώτο μου μηχανάκι και όλο γκάζια είμαι, οπότε δεν τα πιάνω συχνά τα 300. Τέλος, παίζει ρόλο και το πρατήριο, η revoil είναι λίγο πιο υποτονική, αλλά σε πάει παραπάνω χιλιόμετρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοβαρα τωρα? Με το 125?

Αλλο το δικο σου 125 και αλλο το δικο του. Εκεινο ειναι διχρονο αγριο εντουρο το οποιο φανταζομαι οτι δεν το παει και "ευλαβικα" ο νικος οποτε φυσικο ειναι να καιει. Και το δικο μου νορμαλ καει 4-5 λιτρα ενω με σκισιμο φτανει τα 8

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα