Jump to content
Konmacro

Τι μηχανάκι/μοτοσυκλέτα εχετε και τι καταναλωση?

Recommended Posts

Να μου πειτε:

Μαρκα/μοντελο

Χρονολογια

Αν εχει ψεκασμο ή καρμπυρατερ

Πανω κατω με ποσα λιτρα ή ευρω βγαζετε Χ χιλιομετρα

Με τι οδηγηση?

Και τελος ο,τι εξτρα σχολια θελετε

Πχ:

Με το Yamaha R125

Μοντελο 2009

Injection

15 ευρω βενζινη = 400χλμ

Μικτη προς επιθετικη οδηγηση εντος/εκτος

Το καλυτερο που εχω κανει ειναι με 3 ευρω 90 χλμ.

Τωρα με το κιτ των 150cc δεν εχω μετρησει ακομα γιατι βρισκομαι στο στρωσιμο, παρατηρω ακομα μεγαλυτερη αυξηση σε οικονομια :grin:

Με το Honda CBR600RR

Μοντελο 2003

Injection

Ηθελα 10 ευρω το 4-5ημερο, Φοβομουν να το μετρισω με ακριβεια :grin:

Παλι μικτη οδηγηση, αλλα ανοιγματα κτλ σχεδον μονο εκτος, χωρις ασκοπα μαρσαρισματα/ασταθες γκαζι και "πλακωματα" σε γκαζια μονο για 20 μετρα ελευθερου δρομου και μετα "τσεκουρωμα" φρενων εντος πολης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kawasaki Vulcan 400 του 98

Καρμυρατερ

Με 5€ παω Κορινθο και κανω και βολτα μεσα πριν βαλω παλι! Οταν το λεω δεν με πιστευουν αλλα ειναι αληθεια..

Σημειωση.. Αθηνα μενω.. Οποτε μιλαω για Αθηνα-Κορινθο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawasaki Vulcan 400 του 98

Καρμυρατερ

Με 5€ παω Κορινθο και κανω και βολτα μεσα πριν βαλω παλι! Οταν το λεω δεν με πιστευουν αλλα ειναι αληθεια..

Σημειωση.. Αθηνα μενω.. Οποτε μιλαω για Αθηνα-Κορινθο

Πολυ καλα ειναι! Εδω πλησιαζεις και το δικο μου που ειναι κατω απ τα μισα κυβικα σου :grin: ποσους κυλινδρους εχει το μηχανακι σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, μετρήσεις του τύπου "με 10€ πάω εκεί" είναι άκυρες και εφήμερες. Πέρσι με τα 10€ πήγαινες μέχρι τα μισά, του χρόνου μπορεί με τα 10€ να μην μπορείς να πάς ούτε από την Ομόνοια στο Παγκράτι............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτη δικιο εχεις σε αυτο.. Απλα υπολογισε τωρα στο περιπου.. Χρειαζομαι περιπου 3 λιτρα.. Το μηχανακι μου ειναι V2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Er6n δικυλινδρο με ψεκασμο

εθνικη οδος (δικαβαλος και πορεια με εναλλαγες ταχυτητας μεταξυ 110 - 130 χλμ): 4,3 με 4,5 λιτρα/100χμ. το συνηθες

επαρχιακος δρομος: εχω δει και 3,8 once, συνηθως ομως καπου στο 4,3

πολη: 4,5 - 5,2 λιτρα

Οδηγηση χωρις πολλα αποτομα ξεσπασματα αλλα οχι και να σερνομαστε.. συνηθως οδηγαω με μια ταχυτητα πανω και παταω στην ροπη..

Τροποποιήθηκε από τον ilikeyourbike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνηθως οδηγαω με μια ταχυτητα πανω και παταω στην ροπη..

Σε πια ροπη ακριβως πατας οταν εισαι με μια ταχυτητα πανω με το ερ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε πια ροπη ακριβως πατας οταν εισαι με μια ταχυτητα πανω με το ερ?

To er απο τις 3500-4000 στροφες και πανω τραβαει μια χαρα.. ειναι δικυλινδρο και η ροπουλα του ειναι διαθεσιμη απο νωρις. Ελπιζω να σε καλυψα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοφτη σαν Ιαπωνας δικυλινδρο υποθετω εχει γυρω στις 8000.Το να εισαι με 4000 στροφες στο κοντερ και να ρολλαρεις με μια ταχυτητα πανω,στη ροπη του μοτερ δεν υφισταται γιατι σε αυτες τις στροφες ΔΕΝ εισαι μια ταχυτητα πανω...Ειναι σαν να θες να μας πεις οτι η φυσιολογικη οδηγηση με κοφτη στις 8000 πρεπει να γινονται οι αλλαγες λιγο μετα τις 6500.....Φιλε μου κατι λαθος παει,και επισης την καταναλωση σου τη βλεπω πολυ αισιοδοξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να γράψω κ εγω μερικές καταναλώσεις απο της ρόδες που ειχα κ εχω.

YAMAHA XTX 660 2004 με 20.000χλμ min 5.2 max 6 l/100 μικτή οδηγήσει χωρίς πολλά φανάρια κ χωρίς πολλά ταξίδια.

Τωρα με το Gilera Nexus 300 εχω 3.8 σε μικτή οδηγήσει.

Ειχα ενα στρογκιλοφαναρο με λιφαν μοτερ 110 το μέτρησα οταν το έστρωνα κ έκαψε 3.2 :)

Τωρα το Honda Wave 110 στο στρώσιμο έκαψε 1.6 l/100 μετα το στρώσιμο έφτασε στα 1.9 l/100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοφτη σαν Ιαπωνας δικυλινδρο υποθετω εχει γυρω στις 8000.Το να εισαι με 4000 στροφες στο κοντερ και να ρολλαρεις με μια ταχυτητα πανω,στη ροπη του μοτερ δεν υφισταται γιατι σε αυτες τις στροφες ΔΕΝ εισαι μια ταχυτητα πανω...Ειναι σαν να θες να μας πεις οτι η φυσιολογικη οδηγηση με κοφτη στις 8000 πρεπει να γινονται οι αλλαγες λιγο μετα τις 6500.....Φιλε μου κατι λαθος παει,και επισης την καταναλωση σου τη βλεπω πολυ αισιοδοξη.

Τα κοκκινα αρχιζουν στις 11χιλιαδες.. επισης αισθανομαι πως η δυναμη κορυφωνεται περιπου στις 9χιλιαδες στροφες πριν αρχισει να εξασθενει οποτε οι 4χιλιαδες δεν ειναι πολλες.. η καταναλωση μου ειναι τσεκαρισμενη πολλες φορες και οπως τονισα ειμαι προσεκτικος στο τροπο που οδηγαω.. ουτε τρεχω πολυ απο αποψη τελικης (γυμνο βλεπεις) ουτε το στροφαρω παρατεταμενα ψηλα εκτος απο οταν θελω να διασκεδασω.

Τροποποιήθηκε από τον ilikeyourbike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα κοκκινα αρχιζουν στις 11χιλιαδες.. επισης αισθανομαι πως η δυναμη κορυφωνεται περιπου στις 9χιλιαδες στροφες πριν αρχισει να εξασθενει οποτε οι 4χιλιαδες δεν ειναι πολλες.. η καταναλωση μου ειναι τσεκαρισμενη πολλες φορες και οπως τονισα ειμαι προσεκτικος στο τροπο που οδηγαω.. ουτε τρεχω πολυ απο αποψη τελικης (γυμνο βλεπεις) ουτε το στροφαρω παρατεταμενα ψηλα εκτος απο οταν θελω να διασκεδασω.

Δεκτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda SH 150 carb: 3.5lt/100Km

Honda CBF 600s carb: 6.5lt/100Km

Και στις δύο περιπτώσεις οικονομικόνορμάλ οδήγηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, μετρήσεις του τύπου "με 10€ πάω εκεί" είναι άκυρες και εφήμερες. Πέρσι με τα 10€ πήγαινες μέχρι τα μισά, του χρόνου μπορεί με τα 10€ να μην μπορείς να πάς ούτε από την Ομόνοια στο Παγκράτι............

Ενταξει, οταν η βενζινη ηταν γυρω στο 1,61 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτερακλα er. Εκει που τα αλλα μεσου μπατζετ δικυλινδρα σκορπανε,το εργαλειο δινει και αλλο.

@modeoner,τα κοκκινα ξεκινανε στις 11.500,ρε φιλε δεν ειναι αναγκη αν δεν ξερεις να γραφεις με υφος. Φιλικα παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ενα honda GX200 και καιει περιπου 2 με 3 λιτρα την ωρα, αναλογα τα γκαζια που δινω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι στιγμης εχω δει σχετικα πολυ αισιοδοξες καταναλωσεις σε σχεση με αλλα threads για το θεμα καταναλωση. Τι φαση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι στιγμης εχω δει σχετικα πολυ αισιοδοξες καταναλωσεις σε σχεση με αλλα threads για το θεμα καταναλωση. Τι φαση?

Ανεβαίνει η βενζίνη, κατεβαίνουν οι στροφές, οδηγάμε όλοι σαν κιουρίες μπας και γλιτώσουμε κανα γιούρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α εγω δε ξερω... Η κλαιρη (kle 400)μπορεί να μου έχει κάψει 6 lt/100 μεικτό κυκλο.

Αν αληθεύει είναι κατόρθωμα από τα 7.5+ που ήταν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Μικρή χοντρή μου Βορβόρω ΠΙΝΕΙ ΤΗ ΒΕΤΖΙΝΑ όπως ο παππούς μου πίνει το κρασί...

Είναι πηγαδόστομη βλέπεις...

2002

782cc V4 vtec

Injection

7.7l/100km

Τρόπος οδήγησης σχετικά επιθετικός, απότομες επιταχύνσεις αλλά μετά σταθερό ρολάρισμα και προσπεράσεις χωρίς κατεβάσματα.

Συνηθισμένη ταχύτητα σε εθνική 140-150, χρήση 70-30 εθνική-πόλη.

Μετά το γιγαντιαίο σέρβις όμως με τους καθαρισμούς και τα ρυθμίσματα θέλω να το ξαναμαναμετρήσω. Θεωρώ ότι έχει πέσει η κατανάλωση τουλάχιστον 0.4l/100km όμως δε το λέω με σιγουριά γιατί μπορεί να είναι ψυχολογικό...

Τροποποιήθηκε από τον chiliplayer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ybr 125 Μοντέλο '13 injection

587km με 12.62lt

2.15lt/100km!!!!

Το κιτ που λες οτι εχεις βαλει ειναι αλλαγη κυλινδρου και πιστονιου; Ή εχεις αλλαξει και κατι αλλο; Ξερεις αν υπαρχει κατι αντιστοιχο και για το δικο μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα