Jump to content
Panagiotis Mytilini

μου σπασανε το κρανος

Recommended Posts

πηγαινε τον στο αγαλμα της ελευθεριας και πετα τον απο τα βραχια ;p

Του χαιρετισμους μου στο νησι (μου) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν και εφόσον το πάρεις απόφαση, κανόνισε να βρεθείτε για καφέ μαζί με όσο πιο πολλούς κοινούς φίλους μπορείς και ξεφτίλισέ τον λέγοντας του ότι η συμπεριφορά του είναι το ευχαριστώ για το κράνος που του δάνεισες και του έσωσε τη ζωή!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζεις ότι δεν τα έχει τα 300 απλά δεν θέλει να τα δώσει για ένα κράνος. Και πλούσιος να ήταν αν δεν του κάθεται καλά ότι το κράνος κοστίζει 300 δεν θα στα δώσει. Ότι δεν αναγνωρίζει την αξία του κράνους το έδειξε λέγοντας ότι θα σου αλλάξει μόνο τη ζελατίνα στο σπασμένο κράνος.

Πάρε άλλο κράνος φίλε, τουλάχιστον πήρες χαμπάρι ότι είναι μ@λ@κας ο φίλος σου. Μου έχουνε φάει και εμένα βιβλία, δίσκους, videogames....υποτιθέμενοι φίλοι που προτιμούν να μου φάνε ένα videogame παρά να είμαστε φίλοι.

Ένας καθικομούρης μου έφαγε και τα τεύχη Wildcats/Spawn και από τότε υποστηρίζει ότι μου τα επέστρεψε. @ρχίδια μου επέστρεψε...

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεφτυλισε τον.....μπροστα σε αλλους οπως ειπωθηκε.

Αν ειναι τοσο μα....ς και αγαιδουρι δεν θα τον πειραξει ιδιαιτερα....αν εχει λιγο τσιπα πανω του πιστευω θα βρεθει μια λυση,εστω να στα δωσει λιγα λιγα.

Κανε το κουμαντο σου για νεο κρανος.....οπως και να χει θα το χρειαστεις.

Δανεισου την γκομενα του για μια βδομαδα, ειναι καλο deal...

Ε μην βαζεις και στοιχιμα.....

Ειπαμε να πατσισει....οχι να μπει μεσα με τα τσαρουχια...

:grin: :grin:

0c165-fatkini-pic1.png

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ασχοληθείς καθόλου , γύφτοι υπάρχουν πολλοί , τσίπης όμως ένας...Πέστου να τα φάει στα φάρμακα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρε άλλη μηχανή?

Χάρισε το του και πες του πως άμα είναι μια χαρά το κράνος να του αλλάξει μια ζελατίνα και να το φοράει.

Τα λεφτά σου πίσω δεν θα τα πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι (δυστυχώς). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του ζητήσεις να σου αγοράσει ένα νέο κράνος στα 100-150 ευρώ και αφού αυτό "είναι μια χαρά" σύμφωνα με αυτόν πες του να το κρατήσει. Τώρα αν δεν δεχθεί μπορείς να προσπαθήσεις να δανειστείς κάτι δικό του (αιωνίως) χεχεχε :devil: , ειδάλλως ρεζίλευσε τον μπας και σου δώσει με αυτόν τον τρόπο τίποτα. Γενικά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην ξαναδανίσεις τίποτα, πόσο μάλλον ένα κράνος ("είδος" προσωπικής χρήσης) 300 ευρώ σε έναν απλά γνωστό για 3 μήνες. Καλή η αλληλεγγύη αλλά μόνο αμα ξέρεις ότι ο άλλος είναι έμπιστος και θα φερθεί σωστά σε αντίθεση με τον τύπο :ranting3::bash::shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεύμα μαζί του σε ακριβό εστιατόριο, παραγγελία 2-3 αστακούς, χαβιάρι, σαμπάνια και λοιπά συναφώς τιμολογημένα και πιστόλιασμα. Θα καταλάβει τον πόνο σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζήτα σε ανύποπτο χρόνο να σου δανείσει το λάπτοπ του για μια μέρα και επέστρεψε το σπασμένο... ή αν δεν έχει, ζήτα το κινητό του (αν είναι ακριβό) για να κάνεις μια αναπάντητη και την ίδια στιγμή σπάστο! Και πες του "ωχ σόρρυ... θα σου πάρω μια ζελατίνα οθόνης"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ζησει παρομοια φαση με κινητο (αξιας 150 ευρω. μετα απο 1.5 χρονο ειχα ξεχασει πως το ειχα δωσει) που ειχα δωσει σε ενα "φιλο" και καλα

οτι του πουλησα αλλα λεφτα δε μου εδωσε ποτε. το πηρα πισω μια μερα οταν ειχα παει σπιτι του, γιατι νευριασα οταν το ειδα (και θυμηθηκα πως ειναι το δικο μου) να το εχει η γκομενα του. χαλαστηκε αλλα δε μπορουσε να μου πει κατι. μου το κλεψανε στο κτελ μετα απο 10-15 μερες. :lol:

δεν μπορεις να κανεις και πολλα με τον τυπο παντως. λυσεις του στυλ "να τον σαπησεις στο ξυλο μαζι με αλλους 3" και αλλα τετοια, δε ειναι οτι καλυτερο.

τον πιανεις και του μιλας με εντονο υφος να σου δωσει λεφτα. οταν ξεχαστει λιγο το θεμα ζητα του κατι και μη το δινεις πισω. :ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινε ένα βράδυ με γρύλο και τούβλα και βγάλε τους τροχούς του αυτοκινήτου του.

Στείλε του φωτό και ζήτα λύτρα για να τους επιστρέψεις :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αχαχαχαχαχααχα μου βαζετε ωραιες ιδεες :P χαχαχαχαχ ....πολυ φοβαμε οτι δεν θα παρω φραγκο μαγκες ....παντος αν δεν μου παρει αλλο ετσι δεν θα τον αφησω ....ενα λαστοιχο η μια βροχη με διαβροτικο θα την φαει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ριξω τώρα την αιρετική άποψη;

Ο φίλος σου αυτός, το κράνος το φόρεσε; η το είχε στον καθρεφτη ή αλα μπρατσέτα και έπεσε και το κομμάτιασε; διότι εάν το φόρεσε, σημαίνει ότι του έσωσε τη ζωη πιθανότατα και εμένα προσωπικά θα μου ήταν πολύ δύσκολο να ζητήσω και το κράνος πίσω σε χρήματα, ενώ πολύ πιθανόν να θρηνούσα ένα φίλο. τώρα αν δε το φορούσε, το πράμα αλλάζει.

Γενικότερα, μην είσαι πολύ αισιόδοξος, εκτος αν αρχίσεις να τον ενοχλεις καθημερινά και έντονα. Κάποια στιγμη πολύ πιθανόν να στα δώσει απλά για να πάψεις να τον ενοχλεις. Τωρα εκδικητικότητες...δεν βγάζουν σε καλό συνήθως, εκτός ίσως απο αυτή με το εστιατόριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αξιζει να ασχολειθεις καθολου, αντιθετα μπορει να δημουργησεις βεντετα, αυτη ειναι η αξια του σαν ανθρωπος, 300€.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συντροχοι υποχθονιοι mybikers με σατανικες ιδεες χα! χα! χα!

Εγω πιστευω φιλε παναγιωτη πως ολα για καποιο λογο γινονται και στην προκειμενη περιπτωση αν και το παθημα σου εγινε μαθημα με τον ασχημο τροπο,τουλαχιστον εμαθες οτι δεν λειτουργουν ολοι οι ανθρωποι καλοπροαιρετα αλλα υπαρχουν και καποιοι που ειναι πονηροι και κοιτανε την παρτη τους μοναχα.

Εμαθες επισης οτι καποια πραγματα δεν δανειζονται,μεσα σ`αυτα ειναι και το κρανος.

Τα πραγματα θα μπορουσαν να ειχαν εξελιχθει πολυ χειροτερα,τωρα εχασες 300 ευρω και λες αντε με το καθικι και εκανα μαλακια που του το εδωσα και πως θα παρω πισω τα λεφτα μου.

Ακου τωρα την δικη μου ιστορια που μπορει να μην εχει και πολυ σχεση με την δικη σου αλλα εχει σιγουρα σχεση με τον δανεισμο κρανους.

Ηταν πριν 11 χρονια,ειχα ενα πολυ καλο για την εποχη τοτε κρανος nolan και το φορουσα καθως πηγαινοερχομουν καθημερινα με το παπακι μου στην αθηνα.ερχεται ενα βραδυ ενας πολυ καλος μου φιλος και μου το ζηταει γιατι δεν ειχε καθολου και την επομενη το πρωι ηθελε να παει καπου μακρια με το μηχανακι του,εγω εχοντας ενα δευτερο που ηταν εντελως χαρχαλο φερνοντας περισσοτερο σε γιο-γιο παρα σε κρανος και φυσικα εχοντας υπερμετρη εμπιστοσυνη στις οδηγικες μου ικανοτητες του δανειζω το nolan και κραταω τον κουβα για εμενα.

Την επομενη μερα το πρωι λοιπον,ειχα ενα σφοδρο τροχαιο ατυχημα,ο κουβας που ηταν τουλαχιστον 2 νουμερα μεγαλυτερος απο το κεφαλι μου εσπασε και τα πλαστικα του μερη στην μπροστινη μερια μου καρφωθηκαν στο προσωπο,εγω ξυπνησα μετα απο 2 μερες που ημουν σε κωμα στην εντατικη απο τις σφοδρες κρανιοεγκεφαλλικες κακωσεις που ειχα υποστει.

Ειδες λοιπον φιλε παναγιωτη οτι υπαρχουν και χειροτερα.Βεβαια αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι του τυπου του χρειαζεται ενα γερο χουνερι για να μαθει να σεβεται τις ξενες περιουσιες και να μην το ξαναπαιξει κοκκορι αλλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν αξιζει να ασχολειθεις καθολου, αντιθετα μπορει να δημουργησεις βεντετα, αυτη ειναι η αξια του σαν ανθρωπος, 300€.....

το αυτο και κανε καλυτερα ατομα φιλους σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως κάποια ''απαγωγή'' για λύτρα (όχι ζημιά ή καταστροφή περιουσίας) θα του την

έκανα, όχι τόσο για τα χρήματα ή για εκδίκηση, απλά για να μην δώσω την ευχαρίστηση σε

έναν τσόγλανο να νομίζει ότι με έπιασε μαλάκα.

Τροποποιήθηκε από τον bihlas87

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από ότι βλέπω αυτό πέρασε και δεν ακούμπησε καθόλου

Να ριξω τώρα την αιρετική άποψη;

Ο φίλος σου αυτός, το κράνος το φόρεσε; η το είχε στον καθρεφτη ή αλα μπρατσέτα και έπεσε και το κομμάτιασε; διότι εάν το φόρεσε, σημαίνει ότι του έσωσε τη ζωη πιθανότατα και εμένα προσωπικά θα μου ήταν πολύ δύσκολο να ζητήσω και το κράνος πίσω σε χρήματα, ενώ πολύ πιθανόν να θρηνούσα ένα φίλο. τώρα αν δε το φορούσε, το πράμα αλλάζει.

Γενικότερα, μην είσαι πολύ αισιόδοξος, εκτος αν αρχίσεις να τον ενοχλεις καθημερινά και έντονα. Κάποια στιγμη πολύ πιθανόν να στα δώσει απλά για να πάψεις να τον ενοχλεις. Τωρα εκδικητικότητες...δεν βγάζουν σε καλό συνήθως, εκτός ίσως απο αυτή με το εστιατόριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μα μη κανεις τίποτα καθως θα χασεις και το δικιο σου και τα λεφτα που ίσως σου δώσει δε παίζει ετσι;;

Σταλθηκε απο SIII c_v

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα