babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Παιδια για να μη λεμε οτι θελουμε..... ΤΟ R1200GS LC (2013μοντ) χωρις το stabilizer ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΓΕ που να το πηγαινες τελικη τριβαλιτσο με ανεμοστροβυλο κοντρα ανεμο δικαβαλο-τρικαβαλο σουζα εντο..... Το οτι εβαλε stabilizer δεν ειχε να κανει με αστεθεια σε υψηλες ταχυτητες....http://www.visordown.com/motorcycle-news--general-news/r1200gs-gets-steering-damper-for-2014/24198.htmlκαλα αλλα λεγονταν και ενας δημοσιογραφος πηγε να σκοτωθει κιολας. Αλλα όλο αυτο ειναι αχαρο που συζηταμε, καλα κανουν οσοι δεν το εχουν και ειναι εξαλοι και μεις χειροτερα εξαλοι ειμαστε με τη yamaha που μας αφησε μονους μας να ψαχνομαστε. Παλι καλα που καποια συνεργεια (yamaha) εχουν κατι ανθρωπους αστερια εκει και βοηθησαν, Κατι αλλοι (μοτοδικτυα) κτλ μας λεγαν γκαβα για λαστιχα και δεν ξερω τι.Τωρα επειδη δεν ξερω αν αυτα που κανουμε ειναι κουκουλωματα η λυσεις που δεν ηθελε να τις πληρωσει η yamaha και μας εβαλε να τις πληρωνουμε εμεις ο επομενος που θα βαλει steering damper να μας πει και μας τι εγινε! Θα το βαζα εγω αλλα παιζει λιγο αφραγκια μετα τις διακοπες και capital controls :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crom 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 http://www.visordown.com/motorcycle-news--general-news/r1200gs-gets-steering-damper-for-2014/24198.htmlκαλα αλλα λεγονταν και ενας δημοσιογραφος πηγε να σκοτωθει κιολας. Αλλα όλο αυτο ειναι αχαρο που συζηταμε, καλα κανουν οσοι δεν το εχουν και ειναι εξαλοι και μεις χειροτερα εξαλοι ειμαστε με τη yamaha που μας αφησε μονους μας να ψαχνομαστε. Παλι καλα που καποια συνεργεια (yamaha) εχουν κατι ανθρωπους αστερια εκει και βοηθησαν, Κατι αλλοι (μοτοδικτυα) κτλ μας λεγαν γκαβα για λαστιχα και δεν ξερω τι.Τωρα επειδη δεν ξερω αν αυτα που κανουμε ειναι κουκουλωματα η λυσεις που δεν ηθελε να τις πληρωσει η yamaha και μας εβαλε να τις πληρωνουμε εμεις ο επομενος που θα βαλει steering damper να μας πει και μας τι εγινε! Θα το βαζα εγω αλλα παιζει λιγο αφραγκια μετα τις διακοπες και capital controls :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crom 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέαΕίμαι και γω κάτοχος ενος tracer από τον Απρίλιο και έχω ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ !!!Φυσικά με το γνωστό πρόβλημα. Εχω διαπιστώσει και γω όπως και άλλοι ότι το πρόβλημα με δικάβαλο ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ και μιλάμεμε μηχανάκι μαμά με ζελατίνα χούφτες συν βαλίτσα, κράνη, χωρις μπουφαν κτλ.Έχω απευθυνθεί σε γνωστό κατάστημα που ανακατασκευάζει αναρτήσεις στους Αμπελοκήπους Αθήνα και όταν το είδε μου είπεπως είναι χαλια με τις μαμα ρυθμίσεις και πως θα δω διαφορά όταν το ρυθμίσει αυτός. Σημιώνω πως ασχολήθηκε μόνο με την πίσω αναρτηση, αφου μου είπε πως η μπροστα δεν παίζει ρόλο στο φαινόμενο (?????) και μάλιστα χαλάρωσε τη βίδα κατα μία σκαλα και την πήγε στη θέση 3 δηλαδή και την κατσαβιδόβιδα στην μέση περίπου της διαδρομης.Αποτέλεσμα? τα ιδια χάλια...... Ξέχασα να πω, ότι μου είπε πως γενικά οι αναρτησεις που χρησιμοποιούν οι εταιρείες, συχνα είναι της πλάκας και ίσως διορθωθεί με σέρβις ελατήρια, λάδια ή με αλλαγή άλλης ανάρτησης!!!!! Του λέω ρε φίλε το μηχανάκι είναι άστρωτο, τι σέρβις μου λες? κι όμως μου λέει ...........Μετά από 10 μερες πάω να δω μια ζελατίνα ermax που ήθελα να πάρω απο γνωστό πάλι μαγαζί στην βουλιαγμένης και μάλιστα ο ιδιοκτήτης τρέχει και σε αγώνεςμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Βρήκα ευκαιρία και τον ρώτησα για το πρόβλημα και αφού του εξήγησα τι ακριβώς μου κάνει, προσφέρθηκε να μου το ρυθμίσει αφιλοκερδώς. Μου λεέι να το κάνω μια βόλτα? του λεω που θα βγεις να διακοσαρίσεις μερα μεσημερι, Συγγρού ??? Δε χρειάζεται μου λέει, μια γύρα θα κάνω το τετράγωνο και θα καταλάβω... όπα λέω, έπεσα σε γκουρού! Σώθηκα! γεματος χαρά περιμένω να γυρίσει. Επιστρέφει και μου λέει ποιος το χει κάνει τόσο χάλια? το μηχανάκι είναι υπερβολικά μαλακο!! το σφίχνει λοιπόν τέρμα πίσω στην θέση 7 και λίγο σφίξιμο μπροστά θέσεις δε θυμάμαι. Μου κάνει και ένα κύργηγμα ότι το μηχανάκι έχει πολλά άλογα για το πλαίσιό του και ότι θέλει αλλαγή η πίσω ανάρτηση και μου πρότεινε μια μάρκα αμορτισερ άγνωστη σε μένα, που εισάγει ο ίδιος.... θα το κάνω βόλτα του λέω και θα τα ξαναπούμε. Αποτέλεσμα? κούναγε με διαφορα 10 χλμ πάνω, δηλαδή περίπου στα 185. Καλά λέω αυτοι ψαχνουν για θύματα, άστο όπως είναι και θα δούμε. Τον ρώτησα επίσης για σταμπιλιζατέρ και μου είπε πως είναι πολυ πιθανό να το βελτιώσει και ίσως και να το εξαλείψει.Πριν 15 μέρες είχα πάει στον Παπαγεωργίου, όπου και το χα παρει, για αλλαγή λαδιών στις 5000 και τον ρώτησα για το πρόβλημα, εκφράζοντάς του και την δυσαρέσκειά μου για την εταιρεία κτλ. Μου είπε πως τα ίδια προβλήματα έκανε και ένα που είχε πουλήσει σε φίλο του και πως το οδήγησε και ο ίδιος (πρωταθλητής Ελλάδος 2 φορές 600cc) και ότι δοκίμασαν πολλές ρυθμίσεις και σε πίστα με τον μηχανικό του, (στη μηχανή του φίλου του), χωρίς αποτέλεσμα και ότι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων και ότι είναι πολύ παράξενο και ότι έχουν ενημερώσει την YAMAHA και περιμένουν επίσημη απαντηση...... Έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά και έχω ξενερώσει και αν δεν βρεθεί λύση μέχρι τα Χριστούγεννα λέω να το πουλήσω με βαριά καρδια γιατί κατά τα άλλα είναι έρωτας! Με ρωτάνε στο δρόμο πολλοί αν είμαι ευχαριστημένος και μένω παγωτό δεν ξέρω τι να τους πω.... και αυτό που λεω πιο συχνά είναι " μέχρι τα 170 Γ..Μ..ΕΙ......!!!!!Συγνώμη αν κούρασα αλλά νομίζω ότι μοιραζόμαστε όλοι την ίδια στεναχώρια και ίσως η ανταλλαγή απόψεων βοηθήσει στο να βρεθεί λύση. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 και το 07 κουναει καμια φορα,εμενα οι γνωστες μου ειπαν οτι φταιει το συμβατικο πηρουνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Αμα παει κανεις εκει που θα δοκιμαζουν τα υπερμηχανακια ......μτ...... ας δωσει και καμια φαπα σε κανεναν εκει απο τα κεντρικα που μας γραφουν χαρακτηρηστηκα στα μπομπολια τους !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Mην σκας , ειμαι στην ιδια φαση ! ειχα για 8 ολοκληρα χρονια ενα fazer s2 δεν ειχε κανει κιχ , ηταν πολυ καλο μηχανακι και εκανε οτι υποχοταν! Το εδωσα για να αγορασω το απολυτο μηχανακι και το εχω μετανιωσει παρα πολυ.... εχω στεναχωρηθει με την γιαμαχα και την αδιαφορεια και εχς στεναχωρεθει με το τρασερ γιατι πραγματικα μου αρεσει παρα πολυ!Η λυση για εμενα ειναι μια ! και μονο μια ! πουλημα το τρασερ γιατι δεν ειναι μονο το κουνημα το προωλημα που εχει και αγορα αλλης μηχανης που ανηκει πραγματικα στην sport turing κατηγορια και οχι στην μαλακια κατηγορια sport turing multi porpose multimixer kai μηχανακια τυπου τρασερ bmw xr1000 multistrada ,caponord και αλλες ευροπαικες λαδιερες. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 από τον ksino1100 "@#>&£€" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Όχι τίποτε άλλο.....Αλλά θα δικαιωθεί η bmw που πουλούσε τόσα χρόνια πανάκριβες πομόνες με 90 άλογα.Που με το ζόρι 200άριζαν.Οπότε δε κουνούσαν...... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Αποτέλεσμα? κούναγε με διαφορα 10 χλμ πάνω, δηλαδή περίπου στα 185. Καλά λέω αυτοι ψαχνουν για θύματα, άστο όπως είναι και θα δούμε. Τον ρώτησα επίσης για σταμπιλιζατέρ και μου είπε πως είναι πολυ πιθανό να το βελτιώσει και ίσως και να το εξαλείψει.Αυτό μου δείχνει με τα λίγα που κατέχω πως αλλάζοντας παραμέτρους απόσβεσης όντως μεταβάλεις την ιδιοσυχνότητα του συστήματος προς άλλο σημείο του φακέλου χρήσης. Κανονικά πρέπει να είναι εκτός του φακέλου αυτού και τα σταμπιλιζατέρ μπαίνουν για τις ειδικές συνθήκες που βάζουν τον συντονισμό εντός του φακέλου χρήσης. Για τις ειδικές συνθήκες και όχι το νορμάλ άνοιγμα όπως στα βίντεο. Εδώ υπάρχει ματσολιά R&D. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με λίγα λόγια,η γιαμαχάρα έχει κάνει κάποια χοντρή μακακία.προς το παρόν το περνάει στο ντούκου και εμείς πάμε να το κάνουμε αβαβα.Πόσο θα ήθελα να το έβγαζε άλλη μάρκα.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 από τον Gen.Markus 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Ματσολιά ναι, αλλά εγώ θα έλεγα μεσάια και όχι χοντρή καθώς μιλάμε για το κούνημα-ψάρεμα και όχι για κοσκίνισμα υπό τσίτα γκάζια που μπορείς να το χάσεις και να σκοτωθείς όπως ο Ash το 1200GS (έχω απορία τι αντάλλαγμα πήρε η οικογένεια και δε τους κυνήγησε τελικά). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Εδώ εχω ενα βιντεάκι απο το Σάββατο που πήγαινα να ψηφίσω. Όσοι μετακινήθηκαν εκείνη την ημέρα, θα θυμούνται τον έντονο αέρα που είχε γυρω στα 5bft. Είχα την κάμερα όμως και ήθελα να σας δείξω πως παει το δικό μου χωρίς καμία ρύθμιση, μόνος μου, με την μπαγκαζιέρα φορτωμένη και χωρίς να εχω αφαιρέσει τις χούφτες. Σε κάποια φάση πήγαινα με το ενα χέρι αν και δεν φαίνεται. Κάποια μικροκουνηματα απο τον αέρα και τις ριπές του, δεν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα αλλα υπήρχαν και σε πιο χαμηλές ταχύτητες.Enjoy 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Μια χαρά μου φαίνεται εμένα αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Εδώ εχω ενα βιντεάκι απο το Σάββατο που πήγαινα να ψηφίσω. Όσοι μετακινήθηκαν εκείνη την ημέρα, θα θυμούνται τον έντονο αέρα που είχε γυρω στα 5bft. Είχα την κάμερα όμως και ήθελα να σας δείξω πως παει το δικό μου χωρίς καμία ρύθμιση, μόνος μου, με την μπαγκαζιέρα φορτωμένη και χωρίς να εχω αφαιρέσει τις χούφτες. Σε κάποια φάση πήγαινα με το ενα χέρι αν και δεν φαίνεται. Κάποια μικροκουνηματα απο τον αέρα και τις ριπές του, δεν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα αλλα υπήρχαν και σε πιο χαμηλές ταχύτητες.Enjoy καμία σχέση με το προηγούμενο βιντεο που το έβλεπες και σε έπιανε φόβος... υ.γ: στο επόμενο βίντεο βάλε στο trip computer την στιγμιαία κατανάλωση να βλέπουμε πόσο καίει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέαΕίμαι και γω κάτοχος ενος tracer από τον Απρίλιο και έχω ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ !!!Φυσικά με το γνωστό πρόβλημα. Εχω διαπιστώσει και γω όπως και άλλοι ότι το πρόβλημα με δικάβαλο ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ και μιλάμεμε μηχανάκι μαμά με ζελατίνα χούφτες συν βαλίτσα, κράνη, χωρις μπουφαν κτλ.Έχω απευθυνθεί σε γνωστό κατάστημα που ανακατασκευάζει αναρτήσεις στους Αμπελοκήπους Αθήνα και όταν το είδε μου είπεπως είναι χαλια με τις μαμα ρυθμίσεις και πως θα δω διαφορά όταν το ρυθμίσει αυτός. Σημιώνω πως ασχολήθηκε μόνο με την πίσω αναρτηση, αφου μου είπε πως η μπροστα δεν παίζει ρόλο στο φαινόμενο (?????) και μάλιστα χαλάρωσε τη βίδα κατα μία σκαλα και την πήγε στη θέση 3 δηλαδή και την κατσαβιδόβιδα στην μέση περίπου της διαδρομης.Αποτέλεσμα? τα ιδια χάλια...... Ξέχασα να πω, ότι μου είπε πως γενικά οι αναρτησεις που χρησιμοποιούν οι εταιρείες, συχνα είναι της πλάκας και ίσως διορθωθεί με σέρβις ελατήρια, λάδια ή με αλλαγή άλλης ανάρτησης!!!!! Του λέω ρε φίλε το μηχανάκι είναι άστρωτο, τι σέρβις μου λες? κι όμως μου λέει ...........Μετά από 10 μερες πάω να δω μια ζελατίνα ermax που ήθελα να πάρω απο γνωστό πάλι μαγαζί στην βουλιαγμένης και μάλιστα ο ιδιοκτήτης τρέχει και σε αγώνεςμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Βρήκα ευκαιρία και τον ρώτησα για το πρόβλημα και αφού του εξήγησα τι ακριβώς μου κάνει, προσφέρθηκε να μου το ρυθμίσει αφιλοκερδώς. Μου λεέι να το κάνω μια βόλτα? του λεω που θα βγεις να διακοσαρίσεις μερα μεσημερι, Συγγρού ??? Δε χρειάζεται μου λέει, μια γύρα θα κάνω το τετράγωνο και θα καταλάβω... όπα λέω, έπεσα σε γκουρού! Σώθηκα! γεματος χαρά περιμένω να γυρίσει. Επιστρέφει και μου λέει ποιος το χει κάνει τόσο χάλια? το μηχανάκι είναι υπερβολικά μαλακο!! το σφίχνει λοιπόν τέρμα πίσω στην θέση 7 και λίγο σφίξιμο μπροστά θέσεις δε θυμάμαι. Μου κάνει και ένα κύργηγμα ότι το μηχανάκι έχει πολλά άλογα για το πλαίσιό του και ότι θέλει αλλαγή η πίσω ανάρτηση και μου πρότεινε μια μάρκα αμορτισερ άγνωστη σε μένα, που εισάγει ο ίδιος.... θα το κάνω βόλτα του λέω και θα τα ξαναπούμε. Αποτέλεσμα? κούναγε με διαφορα 10 χλμ πάνω, δηλαδή περίπου στα 185. Καλά λέω αυτοι ψαχνουν για θύματα, άστο όπως είναι και θα δούμε. Τον ρώτησα επίσης για σταμπιλιζατέρ και μου είπε πως είναι πολυ πιθανό να το βελτιώσει και ίσως και να το εξαλείψει.Πριν 15 μέρες είχα πάει στον Παπαγεωργίου, όπου και το χα παρει, για αλλαγή λαδιών στις 5000 και τον ρώτησα για το πρόβλημα, εκφράζοντάς του και την δυσαρέσκειά μου για την εταιρεία κτλ. Μου είπε πως τα ίδια προβλήματα έκανε και ένα που είχε πουλήσει σε φίλο του και πως το οδήγησε και ο ίδιος (πρωταθλητής Ελλάδος 2 φορές 600cc) και ότι δοκίμασαν πολλές ρυθμίσεις και σε πίστα με τον μηχανικό του, (στη μηχανή του φίλου του), χωρίς αποτέλεσμα και ότι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων και ότι είναι πολύ παράξενο και ότι έχουν ενημερώσει την YAMAHA και περιμένουν επίσημη απαντηση...... Έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά και έχω ξενερώσει και αν δεν βρεθεί λύση μέχρι τα Χριστούγεννα λέω να το πουλήσω με βαριά καρδια γιατί κατά τα άλλα είναι έρωτας! Με ρωτάνε στο δρόμο πολλοί αν είμαι ευχαριστημένος και μένω παγωτό δεν ξέρω τι να τους πω.... και αυτό που λεω πιο συχνά είναι " μέχρι τα 170 Γ..Μ..ΕΙ......!!!!!Συγνώμη αν κούρασα αλλά νομίζω ότι μοιραζόμαστε όλοι την ίδια στεναχώρια και ίσως η ανταλλαγή απόψεων βοηθήσει στο να βρεθεί λύση. σε ευχαριστουμε φιλε για την αποψη σου και την εμπειρια σου.το μαγαζι στους αμπελοκηπους ποιο ειναι? αν θες γραψε σε πμ.δυστυχως ειναι ενα θεμα σοβαρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 (τροποποιήθηκε) νομιζω εδω να τα λεμε δεν μας ακουει κανεις απο τη yamaha και προφανως δεν νοιωθει κανεις την αναγκη να απαντησει. Υπαρχει σελιδα στο facebook yamaha motor greece. εγω θα μπω εκει και θα γραψω, αν μας ενδιαφερει να μας δωσουν μια απαντηση και οχι να κλαιγομαστε μεταξυ μας ισως θα πρεπει να οργανωθουμε λιγο και να μπουμε εκει! εγω ηδη εγραψα μεσα... https://www.facebook.com/yamaha.motor.greece?fref=ts Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 από τον babaman 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Εδώ εχω ενα βιντεάκι απο το Σάββατο που πήγαινα να ψηφίσω. Όσοι μετακινήθηκαν εκείνη την ημέρα, θα θυμούνται τον έντονο αέρα που είχε γυρω στα 5bft. Είχα την κάμερα όμως και ήθελα να σας δείξω πως παει το δικό μου χωρίς καμία ρύθμιση, μόνος μου, με την μπαγκαζιέρα φορτωμένη και χωρίς να εχω αφαιρέσει τις χούφτες. Σε κάποια φάση πήγαινα με το ενα χέρι αν και δεν φαίνεται. Κάποια μικροκουνηματα απο τον αέρα και τις ριπές του, δεν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα αλλα υπήρχαν και σε πιο χαμηλές ταχύτητες.Enjoy εμενα γιατι μου φαινεται οτι το κανει εκει στα 202 χλμ ενα ελαφρυ κοσκινισμα; πολυ λιγοτερο απο το βιντεο που ειχαμε δει εδω στο θεμα αλλα δεν φαινεται να ειναι και βραχος η μοτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 εμενα γιατι μου φαινεται οτι το κανει εκει στα 202 χλμ ενα ελαφρυ κοσκινισμα; πολυ λιγοτερο απο το βιντεο που ειχαμε δει εδω στο θεμα αλλα δεν φαινεται να ειναι και βραχος η μοτο!μην το συγκρινεις με στριτ οπως το δικο σουμια χαρα ειναι κ με μπαγκαζιερα κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 μην το συγκρινεις με στριτ οπως το δικο σουμια χαρα ειναι κ με μπαγκαζιερα κιολαςΚατσε ρε συ και τι εχει να λεει? Δεν ειναι παπι.Το δικο μου μηχανακι,ψηλοφτερο με την χειροτερη αεροδυναμικη,μεχρι την τελικη του,200χμ με η χωρις δικαβαλο δεν σκεφτεται καν να κουνηθει.Και τα 200 τα πιανει με ζορι δεν ειναι φτιαγμενο για τετοιες ταχυτητες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IOM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ......ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ YAMAHA FJR1300 ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 08'....ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TRACER ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Κατσε ρε συ και τι εχει να λεει? Δεν ειναι παπι.Το δικο μου μηχανακι,ψηλοφτερο με την χειροτερη αεροδυναμικη,μεχρι την τελικη του,200χμ με η χωρις δικαβαλο δεν σκεφτεται καν να κουνηθει.Και τα 200 τα πιανει με ζορι δεν ειναι φτιαγμενο για τετοιες ταχυτητες...Γιωργο επειδη μαλλον δεν εγινα κατανοητος, την επομενη φορα θα ανεβασω βιντεο χωρις τα 5 μποφωρ που ειχε εκεινη την ημερα και μετα θα το κουβεντιασουμε παλι. Ισως να βγαλω και την μπαγκαζιερα ή απλα να μην την εχω τιγκα φορτωμενη. Επιφυλασομαι.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisvik 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ......ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ YAMAHA FJR1300 ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 08'....ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ TRACER ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ...ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ.... Περίμενε να βγει το μοντέλο του 16 θεωρώ οτι θα το έχουν λύσει το θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IOM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.........ΤΟΣO ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ TRACER ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ YAMAHA..????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 Το 2016 πιστευω και εγω θα το εχουν λυσει. Μαλλον οσοι θελουμε να το παρουμε τωρα καλα θα ηταν να περιμενουμε την επομενη παρτιδα απο του Οκτωβρη.... νομιζω εδω να τα λεμε δεν μας ακουει κανεις απο τη yamaha και προφανως δεν νοιωθει κανεις την αναγκη να απαντησει. Υπαρχει σελιδα στο facebook yamaha motor greece. εγω θα μπω εκει και θα γραψω, αν μας ενδιαφερει να μας δωσουν μια απαντηση και οχι να κλαιγομαστε μεταξυ μας ισως θα πρεπει να οργανωθουμε λιγο και να μπουμε εκει! εγω ηδη εγραψα μεσα... https://www.facebook.com/yamaha.motor.greece?fref=ts πρεπει να σου διεγραψαν την δημοσιευση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.........ΤΟΣO ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ TRACER ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ YAMAHA..?????Στο πληκτρολόγιό σου, δίπλα στο Α, υπάρχει ένα κουμπάκι που γράφει Caps Lock. Πάτησέ το σε παρακαλώ την επόμενη φορά που θα γράψεις. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisvik 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2015 οχι που θα την αφεινανε......Το 2016 πιστευω και εγω θα το εχουν λυσει. Μαλλον οσοι θελουμε να το παρουμε τωρα καλα θα ηταν να περιμενουμε την επομενη παρτιδα απο του Οκτωβρη....πρεπει να σου διεγραψαν την δημοσιευση.οχι που θα την αφει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες