Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Με tiger1050 καλοφτιγμένο, εγώ μάμα εξατμιση και μολις το ειχα στρωσει , με 4ες απο τα 80χλμ μέχρι 210 , μισή ρόδα διαφορα , μπροστά το tiger.

Με την ακράπα , την επόμενη εβδομάδα , (χωρις τάπα) , 4 μηχανακια μπροστα το tracer

Με την τάπα ,δεν παει βήμα (κατα την γνωμη μου ,χειροτερα απο την μαμα)

Με το φίλτρο αέρος που έβαλα , δεν θέλει να τα δώσουμε γιατι θα με δείρει λέει!!!! χαχαχαχαχα

Αδερφε,θα έρθω με έναν τίγρη με εξάτμιση,να τα δώσουμε παρέα γιατί ο παπάς πάει σύννεφο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χμμμμ ταπα δεν βγαζω με τιποτα δεν αντεχω τοσο θορυβο... ασε καλυτερα γλιτωσε και η καρτα μου :)

φιλε δεω πιστευωι ουτε μια στο εκατομυριο να πηγαινει με ταπα χειροτερα απο μαμα........αν δε δυναμομετρησεις δε μπορεις να ξερεις.....!!αλλα δεν νομιζω η ακραποβιτς να εβγαλε εξατμιση μονο για χωρις ταπα επιδοσεις....γνωμη μου...βεβαια...απλα δεν θα δινει σιγουρα το ιδιο με ελευθερας....

η αληθεια ειναι οτι και μενα μαρεσει χωρις ταπα αλλα με ατομα που την ειχαν για ενα διαστημα χωρις μου ειπαν οτι δε παλευεται...εγω δε δοκιμασα να σου πω....!!αλλα δε θελω και να με κυνηγανε...οι γειτονες...χαχαχα

Τροποποιήθηκε από τον angel79

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδελφε ειχα Tiger 1050 2010 μοντελο με φιλτρο και ανοιγμενες εισαγωγες στο φιλτροκουτι, προγραμμα, εξατμιση Ohlins Μπρος πισω φουλ και ρυθμιζόμενες και σε πληροφορώ οτι  το Tracer ειναι και πιο αμεσο και ποιο δυνατό και γρήγορο απο το Tiger που ειχα... 
Πριν ενα μήνα περίπου εγω με 2.500 κμ κοντερ ο κολλητος μου με το νεο τιγρη 1050 sport με 8,000κμ σε κοντρα ρολλαριστοι 4ες,5ες και 6ες και τα δυο μηχανακια stock
ανοίξαμε πολλες φορές και σε πληροφορώ οτι πηγαίναμε ακριβώς μαζι μέχρι της 6.000 στροφες στο tracer μου, μετά απλα του έφευγα με διαφορά.
Δεν υπάρχει λόγος να σου πω παπανζες το θεωρώ ξεφτίλα να λεμε ψέμματα μεταξύ μας δεν ειμαστε ψαραδες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρητικά ψηλά πρέπει να είναι πιο δυνατός λόγω κυβικών ο τίγρης... Χαμηλά όμως πρέπει το Τρέϊσερ να του κάνει τον λοκωλοκω ταληρο του γατουλη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ξεχνάμε τον αναβάτη στα ανοίγματα ε...με εμένα για παράδειγμα βάζει κόντρα και βαρκαντέρο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρητικά ψηλά πρέπει να είναι πιο δυνατός λόγω κυβικών ο τίγρης... Χαμηλά όμως πρέπει το Τρέϊσερ να του κάνει τον λοκωλοκω ταληρο του γατουλη

Πριν την κόντρα και εγω το ίδιο πίστευα. μετα την κόντρα ο άλλος ήθελε απλά να κλωτσήσει τον Τιγρη απο τα νευρα του. ειναι ΠΟΛΥ πιο βαρύς ο Τιγρης παιδιά και δεν ειναι τοσο εύστροφος οσο το Tracer. πιστεψτε η μάλλον καλύτερα πάρτε εναν Τιγρη βόλτα να δειτε 

μην ξεχνάμε τον αναβάτη στα ανοίγματα ε...με εμένα για παράδειγμα βάζει κόντρα και βαρκαντέρο :)

αν εισαι 1.93 οπως εγω και εισαι ορθιος σαν κατάρτι σε βαζω και με πατίνι :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον tamis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχουμε και το emoticon με τα popcorn πλέον να τρώμε όταν βλέπουμε τις κόντρες βρε παιδιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με το γυμνο που εχουν γινει ανοιγματα το 09 ειναι πιο γρηγορο οτι και να κανουμε.

Ο τιγρης οπως και να το κανουμε χοντρικα ειναι το μοτερ του 955.μοτερ δηλαδη ποσω χρονων...το 09 ειναι καινουργιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδελφε ειχα Tiger 1050 2010 μοντελο με φιλτρο και ανοιγμενες εισαγωγες στο φιλτροκουτι, προγραμμα, εξατμιση Ohlins Μπρος πισω φουλ και ρυθμιζόμενες και σε πληροφορώ οτι  το Tracer ειναι και πιο αμεσο και ποιο δυνατό και γρήγορο απο το Tiger που ειχα... 
Πριν ενα μήνα περίπου εγω με 2.500 κμ κοντερ ο κολλητος μου με το νεο τιγρη 1050 sport με 8,000κμ σε κοντρα ρολλαριστοι 4ες,5ες και 6ες και τα δυο μηχανακια stock
ανοίξαμε πολλες φορές και σε πληροφορώ οτι πηγαίναμε ακριβώς μαζι μέχρι της 6.000 στροφες στο tracer μου, μετά απλα του έφευγα με διαφορά.
Δεν υπάρχει λόγος να σου πω παπανζες το θεωρώ ξεφτίλα να λεμε ψέμματα μεταξύ μας δεν ειμαστε ψαραδες 

Κατοχος τίγρη 1050 2007 μοντέλο, με εξάτμιση Arrow και δικό της χάρτη, 124 άλογα ρόδα μετρημένο .

Επέτρεψε να αμφιβάλλω 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατοχος τίγρη 1050 2007 μοντέλο, με εξάτμιση Arrow και δικό της χάρτη, 124 άλογα ρόδα μετρημένο .

Επέτρεψε να αμφιβάλλω 

100 ευρά στο tracer από εμένα !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ ωχ! Εχει κοντρα? Εγω πονταρω στο Tracer του Σακη! Με ποιον Τιγρη θα γινει η κοντρα? Ενημερωστε εεε! :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε δεω πιστευωι ουτε μια στο εκατομυριο να πηγαινει με ταπα χειροτερα απο μαμα........αν δε δυναμομετρησεις δε μπορεις να ξερεις.....!!

Η τυπική δυναμομέτρηση αδρανείας των 10 δευτερολέπτων δε σου δείχνει τι γίνεται στο "άρπαγμα" κατά το άνοιγμα (γίνεται αλλά δεν υπάρχει στάνταρ μεθοδολογία) και επίσης δεν σου δείχνει τι γίνεται μόλις σηκώσει θερμοκρασίες ο θάλαμος καύσης (συνθήκες πέδης δηλαδή).

Υπάρχει μεγάλη ασάφεια στο τι θα γίνει στο δρόμο καθώς παίζει και η διαφορά μάζας των οχημάτων, και η διαφορά αεροδυναμικής αλλά και η διαφορά αδρανειακής στροφορμής εμπρός τροχού.

Εγώ δε ποντάρω σε κανένα αλλά τα RD350 ήταν οι Χιλιάρες του φτωχού τότε και τα κοντράρανε γερά στις επιταχύνσεις φανάρι-φανάρι με την ελαφράδα του διχρόνου να σκοτώνει την αδράνεια των βαριών μοτέρ στα ανοίγματα εντός πόλης. Ίσα που είδα τα τελευταία δείγματα πριν την εξαφάνιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε αν ειναι να βγαλουμε λεφτα δανειζω κ εγω το μηχανακι μου σε καποιον χερα...αλλα απο σταματημενοι ε, μην χασουμε κιολας :biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον xaotikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τυπική δυναμομέτρηση αδρανείας των 10 δευτερολέπτων δε σου δείχνει τι γίνεται στο "άρπαγμα" κατά το άνοιγμα (γίνεται αλλά δεν υπάρχει στάνταρ μεθοδολογία) και επίσης δεν σου δείχνει τι γίνεται μόλις σηκώσει θερμοκρασίες ο θάλαμος καύσης (συνθήκες πέδης δηλαδή).

Υπάρχει μεγάλη ασάφεια στο τι θα γίνει στο δρόμο καθώς παίζει και η διαφορά μάζας των οχημάτων, και η διαφορά αεροδυναμικής αλλά και η διαφορά αδρανειακής στροφορμής εμπρός τροχού.

Εγώ δε ποντάρω σε κανένα αλλά τα RD350 ήταν οι Χιλιάρες του φτωχού τότε και τα κοντράρανε γερά στις επιταχύνσεις φανάρι-φανάρι με την ελαφράδα του διχρόνου να σκοτώνει την αδράνεια των βαριών μοτέρ στα ανοίγματα εντός πόλης. Ίσα που είδα τα τελευταία δείγματα πριν την εξαφάνιση.

Εγω αμα γινει η κοντρα θα κατσω παρεα σου παντως να τους βλεπουμε και να μου τα αναλυεις!!!:worshippy: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επέτρεψε να αμφιβάλλω 

Ακριβώς τα ίδια με το δικό μου δηλαδή... 

:baby: :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επέτρεψε να αμφιβάλλω 

Μα σου εξηγώ οτι τα ειχα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μηχανακια... τον τιγρη τον ειχα κανει κοντα 70.000 κμ σε 2 χρονια και το Tracer σε 3 μηνες το εχω κανει κοντα 11.000κμ... δεν ειμαι κανα παιδακι που παω μεχρι την καφετερια κτλ... το μηχανακι φορουσε παραλληλο εγκεφαλο... χαρτογραφηση στα μετρα του... και πολλα αλλα καλούδια που δε μπορω να πω εδω μεσα λογο 3ον λογων. τα 124 αλογα ρόδα δε μου λένε απολύτως τίποτα αν δε μου πεις ποσα ειχες πριν και ποσα εχεις μετα την μετατροπη... τα δυναμόμετρα δείχνουν ότι θελουν αναλογα τον.... ειδικο...
115 ειχε μαμα... στροφαλο... ρόδα υπολογισε περίπου μείον 10-15% δλδ στην καλύτερη των περιπτώσεων 95-105 αλογα.
τωρα εσύ μου λες οτι έχεις 124 άλογα.... δηλαδή με φιλτρο πρόγραμμα εξάτμηση πήρες απο 20 εως 30 αλογα...!!!!
και σου λεω και παλι οτι τώρα επετρεψε μου να αμφιβάλω εγω γτ δεν εχω κολο πειραξει 1 και 2 μηχανακια...
αλλα και παλι ειναι οφφ τοπικ η ολη συζήτηση γτ μιλάμε για μαμα μηχανακια σε συγκριση οχι πειραγμενα κτλ...  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα και με παραπλήσιες ιπποδυνάμεις ή βάρος κοκ, υπάρχουν δεκάδες παράγοντες που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Πέρα από τα προφανή (είδος καυσίμου, κατάσταση μετάδοσης, κατάσταση και πιέσεις ελαστικών κοκ), υπάρχουν δύο πολύ βασικοί παράγοντες που θα επηρέαζαν:

• αναβάτης (προφανές)
  • σχέσεις μετάδοσης.

Προσπερνάω το προφανές και εστιάζω στο θέμα σχέσεων μετάδοσης.

Το ότι πχ θα ανοίξουν και τα δύο με μια σχέση δε λέει και πάλι πολλά. Για παράδειγμα, τα ΜΤ υποθέτω θα είναι σαφώς πιο «κοντά» σε σχέσεις γιατί οι σχεδιαστές της δεν αναζητούσαν τελικές (πέρα από τον κόφτη τελικής βεβαίως). Αν λοιπόν η 4η στο ΜΤ «σκάει» στα 180 και στο Tiger στα 210, ένα «άνοιγμά» τους δίπλα δίπλα στα 100 με κρεμασμένες 4ες θα έδινε πλεονέκτημα στο ΜΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα και με παραπλήσιες ιπποδυνάμεις ή βάρος κοκ, υπάρχουν δεκάδες παράγοντες που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Πέρα από τα προφανή (είδος καυσίμου, κατάσταση μετάδοσης, κατάσταση και πιέσεις ελαστικών κοκ), υπάρχουν δύο πολύ βασικοί παράγοντες που θα επηρέαζαν:

• αναβάτης (προφανές)
  • σχέσεις μετάδοσης.

Προσπερνάω το προφανές και εστιάζω στο θέμα σχέσεων μετάδοσης.

Το ότι πχ θα ανοίξουν και τα δύο με μια σχέση δε λέει και πάλι πολλά. Για παράδειγμα, τα ΜΤ υποθέτω θα είναι σαφώς πιο «κοντά» σε σχέσεις γιατί οι σχεδιαστές της δεν αναζητούσαν τελικές (πέρα από τον κόφτη τελικής βεβαίως). Αν λοιπόν η 4η στο ΜΤ «σκάει» στα 180 και στο Tiger στα 210, ένα «άνοιγμά» τους δίπλα δίπλα στα 100 με κρεμασμένες 4ες θα έδινε πλεονέκτημα στο ΜΤ

πολυ σωστός!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα σου εξηγώ οτι τα ειχα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μηχανακια... τον τιγρη τον ειχα κανει κοντα 70.000 κμ σε 2 χρονια και το Tracer σε 3 μηνες το εχω κανει κοντα 11.000κμ... δεν ειμαι κανα παιδακι που παω μεχρι την καφετερια κτλ... το μηχανακι φορουσε παραλληλο εγκεφαλο... χαρτογραφηση στα μετρα του... και πολλα αλλα καλούδια που δε μπορω να πω εδω μεσα λογο 3ον λογων. τα 124 αλογα ρόδα δε μου λένε απολύτως τίποτα αν δε μου πεις ποσα ειχες πριν και ποσα εχεις μετα την μετατροπη... τα δυναμόμετρα δείχνουν ότι θελουν αναλογα τον.... ειδικο...115 ειχε μαμα... στροφαλο... ρόδα υπολογισε περίπου μείον 10-15% δλδ στην καλύτερη των περιπτώσεων 95-105 αλογα.
τωρα εσύ μου λες οτι έχεις 124 άλογα.... δηλαδή με φιλτρο πρόγραμμα εξάτμηση πήρες απο 20 εως 30 αλογα...!!!!
και σου λεω και παλι οτι τώρα επετρεψε μου να αμφιβάλω εγω γτ δεν εχω κολο πειραξει 1 και 2 μηχανακια...
αλλα και παλι ειναι οφφ τοπικ η ολη συζήτηση γτ μιλάμε για μαμα μηχανακια σε συγκριση οχι πειραγμενα κτλ...  

Εκτος από εξάτμιση είχε και βελτιωμένη αναπνοή καί δεν εννοώ απλά το φίλτρο.

Πιο συγκεκριμένα, ειχε από τις 2500-3000 στροφες 9 κιλά ροπής και το ανέβαζε έως

10 κιλά έως το τέλος των στροφών.

Εν πάση περίπτωση, θα ήθελα να κάνω μια δοκιμή.

Τίγρης υπάρχει εύκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε,θα έρθω με έναν τίγρη με εξάτμιση,να τα δώσουμε παρέα γιατί ο παπάς πάει σύννεφο....

όποτε γουστάρεις

εγω παπάδες δεν πουλάω , αλλά ούτε και βλαχομαγκιές.

όποιος εχει αμφιβολίες ,πρόβλημά του.

καπετανιε ,το μηχανάκι του Τάσου νομιζω οτι το γνωριζεις 

Τροποποιήθηκε από τον sakis gp800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα