Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Η ποδιά ειναι Ermax και οι προστασίες ειναι SWmotech (πλαίσιο, πιρούνι, ψαλίδι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολύ ωραίο αλλά ελπίζω οι ιδιοκτήτες του να μη το παρακάνουν με τις ζελατίνες τύπου "η φλορεττα του παππού" σαν αυτή πιο πάνω.

Έχει ανάλαφρη σχεδίαση και δεν πειράζει να μας χτυπάει και λίγο ο αέρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά αντιμετωπίζεται και εσείς ένδειξη στάθμης βενζίνης κατα προσέγγιση??? :crazy:

Την μία είμαι full την άλλη μισός και ούτε καθ εξής........Τι σκατά γίνεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά αντιμετωπίζεται και εσείς ένδειξη στάθμης βενζίνης κατα προσέγγιση??? :crazy:

Και εμενα έτσι κάνει, δείχνει πολλές μπάρες(αν όχι full) ενώ είναι σχεδόν στην μέση και πέφτει απότομα. Κόντεψα να μείνω σε ένα ταξιδάκι. (Παρόλο που έχουμε διαφορετικά ντεπόζιτα.)

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο γίνεται σε όλες τις μηχανές. Κυρίως σε αυτές με την ψηφιακή ένδειξη. Η πρώτη μπάρα πέφτει στο μισό τεπόζιτο γι αυτο ειναι τόσο μεγάλη. Τώρα εάν εισαι στο μονο σταντ και εισαι στο όριο του μισού τεποζιτου θα σου δείξει χαμηλή στάθμη και όταν την σηκώσεις και πας πορεία θα σου δείξει +1 παύλα (την μεγάλη παύλα). Μετά απο λίγα χιλιόμετρα θα ξαναπέσει όμως. Συνήθεια ειναι μην αγχώνεσαι δεν υπαρχει κάποιο θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πω κατι ασχετο μην πεσετε να με φατε... Καλα τα πηραμε τα mt, service που τα κανουμε; Υπ'οψην, ηρθε και ανακληση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ελλαδα δεν εχει έρθει κάτι. Αυτο νομίζω ήταν στο αμερικανικό και σε συγκεκριμένους αριθμούς πλαισίου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο γίνεται σε όλες τις μηχανές. Κυρίως σε αυτές με την ψηφιακή ένδειξη. Η πρώτη μπάρα πέφτει στο μισό τεπόζιτο γι αυτο ειναι τόσο μεγάλη. Τώρα εάν εισαι στο μονο σταντ και εισαι στο όριο του μισού τεποζιτου θα σου δείξει χαμηλή στάθμη και όταν την σηκώσεις και πας πορεία θα σου δείξει +1 παύλα (την μεγάλη παύλα). Μετά απο λίγα χιλιόμετρα θα ξαναπέσει όμως. Συνήθεια ειναι μην αγχώνεσαι δεν υπαρχει κάποιο θεμα.

Όχι δα!! δεν συμβαίνει σε όλες τις μηχανές! Και ούτε είναι λογικό να συμβαίνει! Ναι η πρώτη μπαρίτσα-ένδειξη σε όλες τις μηχανές κρατάει περισσότερο, αλλά όχι και μισό ντεπόζιτο! Μην τρελαθούμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ελλαδα δεν εχει έρθει κάτι. Αυτο νομίζω ήταν στο αμερικανικό και σε συγκεκριμένους αριθμούς πλαισίου.

Σημερα μου ηρθε επιστολη απο τη Μοτοδυναμικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δα!! δεν συμβαίνει σε όλες τις μηχανές! Και ούτε είναι λογικό να συμβαίνει! Ναι η πρώτη μπαρίτσα-ένδειξη σε όλες τις μηχανές κρατάει περισσότερο, αλλά όχι και μισό ντεπόζιτο! Μην τρελαθούμε!

Προφανώς δεν γνωρίζεις οτι η πρώτη μπάρα στο tracer ειναι τόσο μεγάλη ώστε να καλύπτει το μισό απο όλες τις διαβαθμίσεις της ένδειξης. Οποτε επιμένω οτι η πρώτη μπάρα κρατάει περισσότερο και στο tracer μισό και παραπάνω τεπόζιτο.

Σημερα μου ηρθε επιστολη απο τη Μοτοδυναμικη.

Το είχα διαβάσει στο αμερικανικό και μιλούσαν για συγκεκριμένη σειρά παραγωγής οτι ήθελε αλλαγή ενα εξωτερικό κομμάτι απο τον λεβιέ των ταχυτήτων γιατι μπορεί να σπάσει ενα δόντι. Οποτε μάλλον εισαι μέσα στους τυχερούς... Πάντως ψάχνοντας δεν βρήκα κάποια ανακοίνωση απο την μοτοδυναμικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη την τυχη περιμενα!!! Τελος παντων, εσυ που πας τη μηχανη σου για service; Πρωτη φορα εχω yamaha στην κατοχη μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην θεωρείται οτι λέω μούφες Εδώ είχα διαβάσει για την ανάκληση και τότε που το διάβαζα μιλούσαν μονο για την αμερικανική και την καναδική αγορά. Οποίος θέλει ας ρίξει μια μάτια

http://fj-09.org/thread/875/intent-recall-fj09-march-2015?page=1

Για το σέρβις θα τα πούμε με pm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρασα χθες από την αντιπροσωπεία στην Πάτρα και είδα από κοντά το Tracer. Σαν ιδέα ειναι πολύ καλή. Πραγματικά... Ωραίο μοτέρ, άνετες σέλες, αενμοκάλυψη και αυτονομία. Παιχνίδια, αστικές μετακινήσεις και ταξίδια από μια και μόνο μοτοσυκλέτα. Πολύ ωραία φάση. Όμως ρε γμτ από κοντά δε μου άρεσαν τα πλαστικά του και γενικότερα η ποιότητά συναρμολόγησης. Δίπλα ακριβως ήταν το V-Strom 1000 και ως προς την εμφανή ποιότητα κατασκευής το ένα φαινόταν Ταιβανέζικο και το άλλο Γιαπωνέζικο. Γιατί ρε Yamaha έκανες εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής? Πόσο δύσκολο ποια να μπουν 2 πλαστικά της προκοπής?

Εν σιγκρίση με το Versys 1000 που είχα δει πριν κανά δίμηνο πάλι εν στάση... Το Kawa φαίνεται να είναι επίσης πιο ποιοτικό...

Βέβαια το MT tracer κοστίζει κάτω από 10.000 ευρώ και είναι προσιτό και αυτό μου αρέσει..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρασα χθες από την αντιπροσωπεία στην Πάτρα και είδα από κοντά το Tracer. Σαν ιδέα ειναι πολύ καλή. Πραγματικά... Ωραίο μοτέρ, άνετες σέλες, αενμοκάλυψη και αυτονομία. Παιχνίδια, αστικές μετακινήσεις και ταξίδια από μια και μόνο μοτοσυκλέτα. Πολύ ωραία φάση. Όμως ρε γμτ από κοντά δε μου άρεσαν τα πλαστικά του και γενικότερα η ποιότητά συναρμολόγησης. Δίπλα ακριβως ήταν το V-Strom 1000 και ως προς την εμφανή ποιότητα κατασκευής το ένα φαινόταν Ταιβανέζικο και το άλλο Γιαπωνέζικο. Γιατί ρε Yamaha έκανες εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής? Πόσο δύσκολο ποια να μπουν 2 πλαστικά της προκοπής?

Εν σιγκρίση με το Versys 1000 που είχα δει πριν κανά δίμηνο πάλι εν στάση... Το Kawa φαίνεται να είναι επίσης πιο ποιοτικό...

Βέβαια το MT tracer κοστίζει κάτω από 10.000 ευρώ και είναι προσιτό και αυτό μου αρέσει..........

Η φτήνεια δηλαδή έχει το τίμημά της......... ^_^ μακάρι να περιορίζεται μόνο στα πλαστικά καπάκια και όχι αλλού που είναι σημαντικότερη η ποιότητα κατασκευής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως δεν το έκοψα κακής ποιότητας πλαστικό, και το GS ίδια πλαστικά έχει δηλαδή.

Είδα και ένα μαύρο χθες στον Πειραιά αλλά αυτός O_o που το οδηγούσε δεν είχε χρόνο να τον σταματήσω να μου πε ίδιο λογάκια.

Αν κάτι είναι απαίσιο πάνω στο μηχανάκι είναι ο κώλος, το license plate/turn signal holder, η θέση του stand που δεν μπορείς να το ανοίξεις επειδή είναι μαζί με τον μασπιέ, και τα απαράδεκτα εν έτι ’15 non led flash του. ΙΜΗΟ ολουεης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα γιατι να μην πουλήσει τα αφτερμαρκετ λέντ φλας η γιαμαχα? Το σταντ το έχουν επισημάνει κ στα τεστ

Τροποποιήθηκε από τον kemmotar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκυρο

=================

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η φτήνεια δηλαδή έχει το τίμημά της......... ^_^ μακάρι να περιορίζεται μόνο στα πλαστικά καπάκια και όχι αλλού που είναι σημαντικότερη η ποιότητα κατασκευής.

Συνονόματε θα διαφωνήσω (παραδόξως) :peep: ........

Όχι οτι είμαι ο μέγας ...Πλαστικολόγος (sic) :pimp: αλλά μια χαρά και ποιοτικότατο μου φάνηκε και το Tracer που τα είδα όλα αυτα απο κοντα με μερικά λεπτά διαφορά...

Εξάλλου δεν νομίζω οτι την τιμή την φτιάξανε τα πλαστικά...πόσο μάλλον του γυμνού που έχει και λιγότερα...

Η τιμή θεωρω οφείλεται καταρχήν στην επιθετική πολιτική της YAMAHA (κάτι που επιβεβαιώνουν και οι πωλήσεις στην υπερπολυτελή Ελλάδα! :greece: , και στο multipatform concept...Κοινή γραμμή παραγωγής, ίδια parts κ.λ.π.

Νταξ...Yamaha είναι...δεν έγιναν Κινέζικα!

Πάντως δίπλα στα V strom 1000 και Versys 1000, και εμένα μου φάνηκε...λιγότερο... :wallbash:

Τελικά κατέληξα και μετά απο πολύ προβληματισμό μήπως θέλω γυαλιά. κατέληξα οτι αυτο οφείλεται στο οτι είναι αισθητά μικρότερο σε διαστάσεις....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικάρια για ποιο λόγο συγκρίνετε τα 1000αρια που αναφέρετε, με το tracer??? έχουν κάτι κοινό??? αλλα τα κυβικά, άλλο το στήσιμο, άλλες διαστάσεις, εντελώς ανόμοια απο όπου και να τα πιάσεις... Σε λίγο θα μπει και το GS1200 στην κουβέντα και στα συγκριτικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικάρια για ποιο λόγο συγκρίνετε τα 1000αρια που αναφέρετε, με το tracer??? έχουν κάτι κοινό??? αλλα τα κυβικά, άλλο το στήσιμο, άλλες διαστάσεις, εντελώς ανόμοια απο όπου και να τα πιάσεις... Σε λίγο θα μπει και το GS1200 στην κουβέντα και στα συγκριτικά.

Λογική είναι η σύγκριση, εφόσον το tracer φαίνεται ν'ανήκει ανάμεσα στα 800άρια (triumph & BMW) και φυσικά τα χιλιάρια, και προσωπική μου άποψη είναι πως βγήκε για να χτυπήσει και τις δύο κατηγορίες, με μια μεγαλύτερη έμφαση στα χιλιάρια των υπολοίπων εταιριών. Εξάλλου σ'αυτά τα κυβικά όλα παίζουν ουσιαστικά. Απ'τα 1200 και πάνω ίσως αρχίζουν τ'άλλα (BMW, KTM, Triumph, Yamaha, Honda, όλοι έχουν από ένα στην κατηγορία των 1200+).

Να το θέσω και πιο απλά, αν έψαχνα για χιλιάρι θα'χα σίγουρα και το tracer στην λίστα.

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα