Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Κλωταξιδος κυριάκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apathie 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Ωραίο πολύ το μαστόδοντο,κα@λωτική εμφάνιση και σιδεριές βλέπω και 3βάλιτσο στο βασικό εξοπλισμό :) Με αντιπροσωπεία,service τι παίζει? Να το χαρείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Καλά χιλιόμετρα! Περιμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 2 χρόνια εγγύηση. Λάστιχα βρίσκεις... Για τo πίσω DUNLOP, METZELER, PIRELLI, VEE RUBBER... Για το μπροστά, σφαγή... Ανταλλακτικά, πάμφθηνα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Λάστιχα βρίσκεις... Για τo πίσω DUNLOP, METZELER, PIRELLI, VEE RUBBER... Για το μπροστά, σφαγή... TKC80 ...τιποτ'αλλο...και θα φαει η μυγα χωματα και το κουνουπι λασπη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Έλα αγαπημένε μου Κουάξ να στα πω αδερφέ μου για μια ακόμα φορά και από εδώ . Καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο και αγρατζούνιστο με άπειρα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ! :vv: :vv: :vv: Ας πω και μερικά ακόμα λοιπόν αφού είμαι συνεργός στο έγκλημα κατασπατάλησης χρημάτων του οικογενειακού προυπολογισμού και πρέπει τώρα να κρύβομαι από τη φιλενάδα μου ...... Προσέξτε λίγο εδώ : Κατά τα άλλα τι να πω? Ψεκαστό, κινητηράκι αξιοπρεπέστατο για να γυρίσεις όλο τον κόσμο, ρύθμιση γκαζιέρας - συμπλέκτη σε δευτερόλεπτα που μόνο αν δείτε θα πιστέψετε, εξοπλισμένο με τα πάντα να μην χρειάζεται να βάλεις τίποτα επάνω εκτός από ένα διπλό στάντ πούχει μια τιμή όπως και τα πάντα ότι και να χρειαστείς πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ! Κάγκελα από τη μάνα του, τριβάλιτσο με ένα πολύ ωραίο συνδυασμό αλουμινίου με πλαστικό που δείχνει στιβαρότατος, φώτα λέντ παντού, καντράν.....από άααααλλο πλανήτη.....ταχύτητες να μπαίνουν ΒΟΥΤΥΡΟ, τι να λέμε τώρα...και όλα αυτά με 3.500 από μια εταιρεία πούχει στενή συνεργασία - συμπαραγωγή με την PIAGGIO - HARLEY DAVIDSON (παλιοχαρακτήρα μερκελοπροπελάκια που νόμιζες ότι δεν θα μπεί σκούτ στο παιχνίδι ) ! Και πολλά άλλα που πρέπει να τα δει κάποιος από κοντά γιατί θα γράφω σεντόνια . ΕΥΓΕ στον Παπς Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ! Να χώσω και μερικές ακόμα με την φρογκοάδεια? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Όπως είχα γράψει κι εδώ φίλε μου (http://www.mybike.gr...B1/page__st__45) το είδα τυχαία από κοντά πριν κανένα μήνα κι ομολογώ πως έπαθα πλάκα. Μπράβο σου για την επιλογή, έκανες την αρχή κι εύχομαι να σου βγει σε καλό. Στο μάτι για τα γούστα και τα θέλω μου είναι άκρως εντυπωσιακό, τα υπόλοιπα περιμένουμε να μας τα πεις εσύ. Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 ZONGSHEN RX3 λοιπόν το νέο απόκτημα...!!! Παρασκευή παραλαμβάνεται... Σαββάτο ξεκινούν οι βόλτες για το στρώσιμο...!!! Μου φαίνεται....τι μου φαίνεται....μάλλον σίγουρο,ξεχνώ την υποχρέωση που έχω για Σάββατο πρωί and,I'll be all ready.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Κυριάκο καλορίζικο και καλοτάξιδο ( γιατί σίγουρα θα το ταξιδέψεις) φίλε. Φαίνεται πολύ καλή αγορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Κυριάκο καλορίζικο και καλοτάξιδο και καλότυχο το νέο μοτόρι. Ομορφιά ο Κινέζος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 α μάρη https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.metodos.quefala&hl=el quefala βάτραχε!!! καλά χιλιόμετρα ρε τρελό αγόρι! :D :D να το δούμε από κοντά σε κάνα καφέ στο γάζι (μαζι με τα βυΓζιά της σερβιτόρας) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Κυριακο καλοριζικο!! Πολυ ενδιαφερον μηχανακι και σε αριστη τιμη. Να το χαρεις οσο δεν παει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Καλοριζικο πανεμορφο και ευχομαι απευτο και καλοτυχο και το κινεζακι και ο αναβατης. Τα καλυτερα ευχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Πολυ ομορφο!!!!! Οτι πρεπει!!! Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!! Το μοτερ του ειναι απο αλλη μηχανη η της εταιριας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 ................. της σερβιτόρας) :idea: :idea: πουλάκι μου.... Τωρα κατάλαβα γιατι επληρωσες στα λέπεδα με τους κεφτέδες.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 :idea: :idea: πουλάκι μου.... Τωρα κατάλαβα γιατι επληρωσες στα λέπεδα με τους κεφτέδες.... χαχχαχαχα, είχε σερβιτόρα στα Λέπεδα και 'εν το θυμάμαι;;!; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κυριάκο καλορίζικο και καλοτάξιδο!πολύ όμορφο είναι! Και φουλ εξοπλισμένο για ταξιδάκι και για τη πόλη ότι πρέπει! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2014 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Πανέμορφο, τέλειο. το αγάπησα!! Καλορίζικο, καλοτάξιδο και άπεφτο, να είσαι γερός να το χαρείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Καλορίζικο! Και περιμένουμε σύντομα θέμα στο βίος και πολιτεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Φαίνεται δυνατή επιλογή (Στα λεφτά του πραγματικά φαίνεται/είναι ευκαιρία) και ελπίζω να σε βγάλει ασπροπρόσωπο! Περιμένουμε review το συντομότερο δυνατόν. (Πραγματικά πότε θα κυκλοφορήσουν οι γνωστές εταιρείες adventure μηχανές στα 400-600cc? Δεν θέλουν/χρειάζονται όλοι θηρία των 1000+ cc.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 καλοταξιδο φιλε,να το λιωσεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 καλοριζικο!!!! καλες βολτες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Κυριάκο! Πολύ όμορφο μηχανάκι! Εύχομαι να το χαρείς! Αναμένουμε εντυπώσεις που ελπίζω να γκρεμισουν τα στερεότυπα για τα κινέζικα προϊόντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Καλοριζικο και καλοτάξιδο το πανέμορφο μηχανάκι σου, μου άρεσε πάρα πολύ, ένα μεγάλο μπράβο στους Κινέζους. Βάλτου ένα ματάκι για καλό και για κακό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Και πάλι καλορίζικο το εργαλείο. Εν καιρώ αναμένουμε πλήρη ενημέρωση για τα ψάρια που πιάνει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες