Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Είναι λογικό στα 16000 χλμ να θέλουν καθάρισμα? Δεν έχει γίνει ποτέ όντως.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι μάλλον από ψηλά ήταν αν και δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς που. Το φίλτρο αέρα καθαρίστηκε (ελπίζω) πριν 4000 χλμ. Εκτός από αυτό θέλει κάτι άλλο καθάρισμα σε εκείνη την περιοχή?

Φυσιολογικο ειναι,μην ασχολεισαι.

Σε εκεινη τη περιοχη καθαριζεις και κανα φιλτροκουτι και πεταλουδες αλλα στις 16000χλμ δε δικαιολογειται.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ξύστρες και τσιμούχες για το XT660R aftermarket δεν θελω yamaha ειναι πολύ ακριβά.

Ευχαριστώ πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ ξύστρες και τσιμούχες για το XT660R aftermarket δεν θελω yamaha ειναι πολύ ακριβά.

Ευχαριστώ πολύ.

Θα τις παρεις στο χερι και θα πας σε καποιο μαγαζι με ρουλεμαν.Κατι θα βρεις..

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τις παρω στο χέρι δεν θα έχω με τί να παω! μονο με σούζα δυστιχώς ειμαι επαρχία. νομιζω κατι βρικα στο internet μετά από αρκέτο ψάξιμο απλά ρωτησα μηπως καποιος εχει κανα site με ανταλλακτικα που ειναι καλο και εχει ψωνίσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις το σερβις μανουαλ ή με το κωδικο της γιαμαχα, δεν σου βγαζει τις διαστασεις της?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις το σερβις μανουαλ ή με το κωδικο της γιαμαχα, δεν σου βγαζει τις διαστασεις της?

Όχι. Service Manual & Parts Catalog δεν αναφέρουν προδιαγραφές / τεχνικά χαρακτηριστικά των εξαρτημάτων παρά μόνο τους κωδικούς τους της Yamaha, Honda etc.

Έχοντας αυτόν τον κωδικό από τον κατάλογο με τα εξαρτήματα, ανατρέχεις στους πίνακες αναφοράς (cross reference tables) των άλλων κατασκευαστών και βρίσκεις αυτό που θες.

Αλλιώς το παίρνεις στο χέρι και τρέχεις, ή αν υπάρχει πάνω στο εξάρτημα κατασκεαυστής και ο κωδικός του (π.χ. KOYO 6204RS) το ψάχνεις έτσι...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε ένα παχύμετρο και μέτρα πάχος καλαμιού (43mm είναι τα μαμά στο λέω από τώρα) και αν μπορείς σήκωσε την ξύστρα και μέτρα την εσωτερική διάμετρο της μπότας,που είναι συνάμα η εξωτερική διάσταση της τσιμούχας.Θα βρεις εύκολα στο εμπόριο,δεν είναι σπάνιες οι διαστάσεις της.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο από τα δυο θα περνάτε και γιατί?

http://moto-kozis.car.gr/bikes/view/6973164/

http://moto-kozis.car.gr/bikes/view/7575462/

Αν έχει κάποιος όρεξη να δει και τα υπόλοιπα να μου προτείνει κάτι άλλο από αυτόν τον έμπορο όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο από τα δυο θα περνάτε και γιατί?

http://moto-kozis.car.gr/bikes/view/6973164/

http://moto-kozis.car.gr/bikes/view/7575462/

Αν έχει κάποιος όρεξη να δει και τα υπόλοιπα να μου προτείνει κάτι άλλο από αυτόν τον έμπορο όμως.

Πάλι από τον απατεώνα ρε?? Δεν τα έβαλε τα λεφτά τελικά?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν θα διαλεγα κανενα απο τα 2 ,αλλα αφου ειναι αυτες οι επιλογες σου και αφου εχεις την τρανσαλπια θα διαλεγα το x-max.

Μιας και το ειπε ο kpapageo εσυ καποτε περιμενες ενα μοτο απο καποιο εμπορο?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά  υπάρχει τρόπος που να μπορώ να βγάλω αυτα τα γκρί σημάδια ή να μήν φαίνονται τοσο πολύ  ( Ναι εγώ τα βρήσκω άσχημα ) 

12782175_1132793506752220_1238040187_n.j

12767408_1132793816752189_1197501195_n.j

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιες μάρκες βγάζουν κάποιες με λιγότερα η καθόλου (π.χ. fmf,arrow,giannelli κλπ) μετά η επόμενη λύση είναι να πάρεις μία  σαν αυτές και να την βάψεις όπως θες εσύ.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιες μάρκες βγάζουν κάποιες με λιγότερα η καθόλου (π.χ. fmf,arrow,giannelli κλπ) μετά η επόμενη λύση είναι να πάρεις μία  σαν αυτές και να την βάψεις όπως θες εσύ.  

Ναι   η FMF ομως ειναι σαν νικελ που δεν μαρεσει καθολου στο μοτο μου χαχα η gianelli  παιζει να χει τον ποιο ασχημο σαλιγκαρο που επισης σε οτι φωτο τον βλεπω ειναι σαπιζμενος...Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να βγαλω αυτα τα γκρι σημαδια-εξωγκοματα και μετα να την βαψω μαυρη εχω βρει μια που ειναι ομορφη (HGS) αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το πως θα δουλευει με σιγαστηρα απο αλλη μαρκα και μεγαλυτερο και απο τον HGS 

Οποτε υπαρχει τροπος να τα βγαλω η εστω να τα μειωσω ωστα να το βαψω μετα και να φαινονται ελαχιστα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι περισσότεροι με δίχρονα πληρώνουν χρήμα για να έχουν αυτή την εμφάνιση.

Μοιάζει racing (δες φωτό από αγωνιστικά enduro/MX) και γιαυτό οι κατασκευαστές τις πλασάρουν έτσι!

Μη την βάψεις......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα τον, δεν θελει τις ομορφιες αυτες! Εχει η χουσκβαρνα στον καταλογο απο τα power parts της μαυρο σαλιγκαρο αν θες ντε και καλα μαυρο, παρε αυτον.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα τον, δεν θελει τις ομορφιες αυτες! Εχει η χουσκβαρνα στον καταλογο απο τα power parts της μαυρο σαλιγκαρο αν θες ντε και καλα μαυρο, παρε αυτον.

κανει 400 ευρώ 

Οι περισσότεροι με δίχρονα πληρώνουν χρήμα για να έχουν αυτή την εμφάνιση.

Μοιάζει racing (δες φωτό από αγωνιστικά enduro/MX) και γιαυτό οι κατασκευαστές τις πλασάρουν έτσι!

Μη την βάψεις......

γιατι να μην την βάψω ? θα χαλάσει η μπογιά η επειδή ειναι αμαρτια ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι   η FMF ομως ειναι σαν νικελ που δεν μαρεσει καθολου στο μοτο μου χαχα η gianelli  παιζει να χει τον ποιο ασχημο σαλιγκαρο που επισης σε οτι φωτο τον βλεπω ειναι σαπιζμενος...Εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να βγαλω αυτα τα γκρι σημαδια-εξωγκοματα και μετα να την βαψω μαυρη εχω βρει μια που ειναι ομορφη (HGS) αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το πως θα δουλευει με σιγαστηρα απο αλλη μαρκα και μεγαλυτερο και απο τον HGS 

Οποτε υπαρχει τροπος να τα βγαλω η εστω να τα μειωσω ωστα να το βαψω μετα και να φαινονται ελαχιστα?

Εμένα πχ η arrow  για το δικό μου βγάζει αυτήν που δεν είναι τόσο έντονο 

alpharhochiepsilonomicron%20lambdapsieta

Πάντως πραγματικά ιεροσυλία είναι να μην σου αρέσουν αυτές εγώ και το ένα @ρχίδι μου πουλούσα για να βάλω μια Jolly στο δικό μου :tooth::tooth:

jolly-moto-aprilia-sx-125-0501_zpsdngvzb

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πχ η arrow  για το δικό μου βγάζει αυτήν που δεν είναι τόσο έντονο 

alpharhochiepsilonomicron%20lambdapsieta

Πάντως πραγματικά ιεροσυλία είναι να μην σου αρέσουν αυτές εγώ και το ένα @ρχίδι μου πουλούσα για να βάλω μια Jolly στο δικό μου :tooth::tooth:

Χαχαχα  το ξερω οτι στους περρισοτερους αρεσει να ειναι ετσι 

Απλα εμενα μου θυμιζει καμπια και δεν επηρεαζει το γουστο μου το αν ειναι ετσι οι αγωνηστηκοι  εγω απλα τον θελω απλο 

Μην με φατε please 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανει 400 ευρώ 

Δεν θα εχεις αμφιβολου ποιοτητας αποτελεσμα ομως στο βαψιμο και δεν θα σου βγει πολυ φθηνοτερο να παρεις μια αφτερ και να την βαψεις πιστευω. 

Δεν ξερω αμα μπορεις να βαλεις την μαμα του wr και τι αποτελεσμα θα εχεις, αν βρεις καποια φθηνη μεταχειρισμενη. 

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα εχεις αμφιβολου ποιοτητας αποτελεσμα ομως στο βαψιμο και δεν θα σου βγει πολυ φθηνοτερο να παρεις μια αφτερ και να την βαψεις πιστευω. 

Δεν ξερω αμα μπορεις να βαλεις την μαμα του wr και τι αποτελεσμα θα εχεις, αν βρεις καποια φθηνη μεταχειρισμενη. 

Ως έσχατη λύση δεν μπορεί να ανοίξει την μαμά να βγάλει όλα που την φιμώνουν και να την ξανακολλήσει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενοειται οτι μπορει. 

Ο ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΙ ΛΕΕΙ! ΙΕΡΟΣΥΛΕ! :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως η FULL POWER για το SM ειναι ιδια με του wr125 ?

Χαχαχα ακυρο κανει 700 ευρω ο σαλιγκαρος του WR χαχ 

το να ανοιξω την μαμα ποσο θα μου παρει ενας εξατμησας να το κανει περιπου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο,τι και να παρεις μη τη βαψεις γιατι θα ξεφτισει.Η μονη βαφη που ενδεικνυται για εξατμισεις ειναι η κεραμικη.Αλλα ειναι ακριβη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...