Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 απο ολα τα σπρει αλυσιδας το καλυτερο ειναι αυτο http://www.trade-win...-lube-1617.html Με το συγκεκριμενο πηρα ολα τα τσιμουχακια της αλυσιδας στο χερι σε 8000χλμ. Και δεν ειμαι ο μονος που ειχε θεμα με το συγκεκριμενο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 να παρω ενα καστρολακι να εχω το κεφαλι μου ησυχο? τα λαδια τους ειναι κορυφη, δε νομιζω να τα χαλασουμε στο λιπαντικο αλυσιδας? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 και στα λιπαντικά αλυσίδας πάλι κορυφή είναι! τσίμπα ένα τέτοιο για να είσαι ήσυχος! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Ξερετε τι παιζει με την κινηση ανταλλακτικων για zzr 400? Γιατι οσο και να εψαξα στο internet δεν μπορεσα να βρω τιποτα, λετε η αντιπροσωπεια της kawasaki να φερνει ακομα? Επεισης θα ηθελα να ρωτησω σε γενικες γραμμες θα προτιμουσατε ενα ZZR 400 ή ενα CB 400sf ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Έχω cbf 250 , όταν φρεναρω με μπροστινό και λίγα χλμ παραπάνω τρίζει όλο το τιμόνι παρά πολυ. Έψαξα τον μπροστινό τροχό και έχει καρούμπαλο. Τι κάνω στην περίπτωση αυτή και ποσό κοστίζει μια άλλη μτχ ζάντα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Έχω cbf 250 , όταν φρεναρω με μπροστινό και λίγα χλμ παραπάνω τρίζει όλο το τιμόνι παρά πολυ. Έψαξα τον μπροστινό τροχό και έχει καρούμπαλο. Τι κάνω στην περίπτωση αυτή και ποσό κοστίζει μια άλλη μτχ ζάντα; Για κοιτα και τη δισκοπλακα σου φιλε μου... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Με το συγκεκριμενο πηρα ολα τα τσιμουχακια της αλυσιδας στο χερι σε 8000χλμ. Και δεν ειμαι ο μονος που ειχε θεμα με το συγκεκριμενο. πλακα κανεις :0 . ειχες καλη μαρκα αλυσιδα η καμια μουφα? εδω και 20.000χλμ (27 εχει το μηχανακι, τα 6 απο προηγουμενο ιδιοκτητη και 1.500 ριχνω λαδι μοτερ) στο δικο μου η αλυσιδα ειναι σαν καινουρια. σε αλλα φορουμ με sbk μηχανακια, κανεις δεν ειχε ποτε προβλημα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 φορατε μπαλακλαβα μεσα απο το κρανος τωρα το καλοκαιρι? εχω ακουσει παρα πολλους που φορανε τωρα το καλοκαιρι για να κραταει τον ιδρωτα και μην επηρεαζονται τα σφουγγαρακια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 ναι ναι.. από τότε που πήρα και μια ''μεταξωτή'' τι φορούσα όλο το καλοκαίρι από ταξίδια μέχρι και συνθήκες πόλης! έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα! λιγότερος ιδρώτας με κρατούσε πιο ''δροσερό'' και το κράνος συνέχεια καθαρό! το πλύσιμο το καλοκαίρι στα σφουγγαράκια του είχε γίνει πολύ πιο αραιό! εγώ το έπλενα όταν πήγαινε θάλασσα να φανταστείς λόγο αλάτων μην τυχόν.... αν δεν έχεις πάρε πάντως! θα το επιβεβαιώσουν και άλλοι πάντως για το πόσο καλή δουλειά κάνει..! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2015 Μπαλακάβα δεν αντέχω αλλά το σκουφάκι για να μην ιδρώνει το κεφάλι ειναι must Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 έχω υφασμάτινο σκουφάκι αλλά . . . ψήνομαι και για κάτι τέτοιο ! ! ! http://baxevanismoto.com/index.php?sel=access&ids=592 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ειδικά μετά από μπάνιο, πρέπει.. Έντιτ: Στη θάλασσα εννοώ. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2015 από τον CrazyTsach Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fuma 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μου καικε η μεσαία σκάλα , ενώ η μεγάλη δουλεύει κανονικά .. Παρατήρησα όμως οτι το φως και στις δει προέρχεται κανονικά απο το ίδιο λαμπάκι... Λέω χαζομάρες? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2015 από τον fuma Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Μου καικε η μικρή σκάλα , ενώ η μεγάλη δουλεύει κανονικά .. Παρατήρησα όμως οτι το φως και στις δει προέρχεται κανονικά απο το ίδιο λαμπάκι... Λέω χαζομάρες? μαλλον εχεις Η4 λαμπα? μια λαμπα 2 σκαλες. προφανως σου καηκε η μεσαια. αλλαξε λαμπα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 πλακα κανεις :0 . ειχες καλη μαρκα αλυσιδα η καμια μουφα? εδω και 20.000χλμ (27 εχει το μηχανακι, τα 6 απο προηγουμενο ιδιοκτητη και 1.500 ριχνω λαδι μοτερ) στο δικο μου η αλυσιδα ειναι σαν καινουρια. σε αλλα φορουμ με sbk μηχανακια, κανεις δεν ειχε ποτε προβλημα. Τη DID τη χρυση ειχα. Μου την αλλαξαν σε εγγυηση φαντασου. Τα x-rings φαινοντουσαν λες και ειχαν λιωσει. Αυτος που μου αλλαξε την αλυσιδα μου ειπε οτι ειναι ξηρα αυτα τα σπρευ για να κολλανε και να μενουν περισσοτερο και δε λιπαινουν τοσο καλα. Μου προτεινε ενα Igol το οποιο και χρησιμοποιω και η διαφορα στη κυλιση ειναι εμφανης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Τη DID τη χρυση ειχα. Μου την αλλαξαν σε εγγυηση φαντασου. Τα x-rings φαινοντουσαν λες και ειχαν λιωσει. Αυτος που μου αλλαξε την αλυσιδα μου ειπε οτι ειναι ξηρα αυτα τα σπρευ για να κολλανε και να μενουν περισσοτερο και δε λιπαινουν τοσο καλα. Μου προτεινε ενα Igol το οποιο και χρησιμοποιω και η διαφορα στη κυλιση ειναι εμφανης. θυμασαι συγκικριμενα πιο igol χρησιμοποιεις ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 αν και εχω διαβασει για μπαταριες συγκεντρωτικα δεν βρηκα κατι. λεω στον πατερα μου να το παιρνει βολτα 1 τη βδομαδα ψιλες στροφες να φορτιζει η μπαταρια , αλλα το ξεχασε και ξεφορτησε . 1) η διαδικασια ειναι : φορτιζω σε μαστορα και αν δειχνει ικανοποιητικη ταση στο βολτομετρο την κραταω? αλλιως καινουργια? η απλα τη φορτιζω και τη βαζω? γιατι φοβαμαι οτι μπορει να δουλεψει αλλα να με αφησει μετα απο κανα μηνα πχ στο δρομο και ψαχνομαι αν δεν ειναι παλι στα φουλ της 2) την επομενη φορα θα την βγαλω εξαρχης και θα την φορτιζω σε μαστορα . καθε ποτε πρεπει? 3) ισχυει οτι οταν την βαζεις βγαζεις θελει συγκεκριμενα με σειρα θετικο και αρνητικο πολο πρωτα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Τα χρησιμοποιημενα λιπαντικά, δεν κανουν για καμμία χρήση. Ουτε πρέπει να τα κρατατε σε αποθηκες/γκαράζ. Ο λόγος ειναι η επιμόλυνση τους λόγω της χρήσης σε μοτέρ εσωτερικης καύσης = 100% καρκίνος. Άδειασμα σε παλιά 4λιτρα, και παράδοση σε πρατηρια καυσιμων = εχουν δεξαμενες συλλογης λιπαντικών. Μην τα κρατατε. Μην εκτελειτε λίπανση με αυτά. Ουτε φυσικα, να τα βαζετε σε καδενες για πριόνια. Ακόμη και η αναπνοή τους, ειναι θανατος. Και η καταληξη τους στο χωμα, ακομη χειροτερα... Αλλαγη λαδιού, συλλογη στο παλιό 4λιτρο / 5λιτρο, και απομακρυνση απο την οικία. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Γράφεις τη λέξη-φράση που θες η οποία θα είναι και το όνομα του link. Το επιλέγεις με το ποντίκι και στην μπάρα επεξεργασίας απάνω κλικ στην επιλογή "σύνδεσμος". Εκεί copy-paste το link και έτοιμο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 αυτό ειναι το mybike... μαλιστα, ευκολο. Ευχαριστω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 πλάκα έχει ! Και εγώ το έιχα απορία 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Αυτές οι βάσεις στο σημείο που είναι μπορεί να προκαλέσουν ζημία με το βάρος από τα προβολάκια και τα χτυπήματα-ταρακουνήματα από τον δρόμο? http://www.motoraid.eu/mounting-kit-for-hawk-fog-lights-honda-transalp-xlv-700-08- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Ωραιο σημειο, στο φερινγκ πιανουν; Αν φαινοταν καλυτερα που πατανε, μπορει να βγαζαμε ακρη, αλλα ποσο βαρια ειναι τα προβολακια; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Δεν θα χεις πρόβλημα.Δεν πιάνουν στο φέρινγκ αλλά στις μεταλλικές βάσεις που στερεώνεται το φέρινγκ και τα φλας. Δεν υπάρχουν καν ταρακουνήματα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Κάθε πότε πρέπει να κάνεις βόλτα τη μότο για να μην τον παίρνει η μπαταρία; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες