Valorum 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ρε παιδιά,μόνο σε εμένα αρέσει το V-strom; Εντάξει, δεν είναι συνηθισμένο χρώμα αλλά πιστεύω ότι του ταιριάζει και του δίνει χαρακτήρα. Θα το προτιμούσα από πολλές μηχανές που κυκλοφορούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Εχω στο μυαλο μου να ανεβασω το dynamik που εχω κατω αλλα αν το παρει κανενα λογικο ατομο το φερνει στη εργοστασιακη του κατασταση. Εσυ το ειδες το ποστ μου στη προηγουμενη σελιδα να τελειωνουμε με τα οφφ-τοπικ? Ωωωω ρε Propapia... Αυτο ειναι το wre, ειναι ιδιο με το sm 125 με εντουρο τροχους.. Εγω εχω το Wr σου λεω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Propapia για αν τελειώνει αυτή η τρολλιά αγόρι μου διάβασε εδώ http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/husqvarna/2013-husqvarna-wr125-ar159834.html MIKUNI TMX 38 .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Σουργελο ή όχι?. Βάψιμο να ειναι ή κουτσουλιές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΑΑΑΑΑ τι ειναι αυτο????? Η κακογουστια παει συννεφο, γιατι οι καγκουρες εχουν την ταση να καταστρεφουν καθε τι που τους δινεται? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον propapias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Ρε παιδιά,μόνο σε εμένα αρέσει το V-strom; Εντάξει, δεν είναι συνηθισμένο χρώμα αλλά πιστεύω ότι του ταιριάζει και του δίνει χαρακτήρα. Θα το προτιμούσα από πολλές μηχανές που κυκλοφορούν. Να το κοιταξεις αυτο...καπως ετσι ξεκινανε αυτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SOTHRHS 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Να το κοιταξεις αυτο...καπως ετσι ξεκινανε αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο κωσταντινε. ΛΕΣ οτι ειχες cbr600 ετσι? Το ειχες ταυτοχρονα με το 125 ρε μεγαλε? Μπραβο πρεπει να μην εχεις αναγκη... Να σε ρωτησω και κατι αλλο,τα βγαζεις και μαζι βολτα με λουρι? Γιατι η φωτογραφια σου αλλα μαρτυραει.. Εγω ακομα περιμενω μια απαντηση εδω konmacro.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον ΓιωργοςΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KatemGR 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Σουργελο ή όχι?. Βάψιμο να ειναι ή κουτσουλιές? Αμα το περιπιηθη θα γινη ωραιο απλα το παρατησε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 τι ωραιο με αερογραφιες κεραυνους και μεταλλικα πατακια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 σκαλίζοντας παλιές φωτογραφίες, βρήκα ένα παλιό σαράβαλο που είχα πετύχει στας Σέρρας κάποτες.. Δυστυχώς δεν έχω φώτο να φαίνεται ολόκληρο γιαυτό πάρτε την ονομασία αυτού, για να φανταστείτε το υπόλοιπο! πεδια αμα δε γηνη ρωηκύ αιξαιλυξυ δαιν κανης τηπωτα ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ποοοοοο, δεν εχω λογια πραγματικα fail ο τυπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Αυτο πρεπει να ειναι μπασταρδο Ταφουρι με Gaytona (Sprinter) και ψυγειακι απο κρυπτον δε ξερω τι στο διαολο βασικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Φοραει ολο το μοτερ απο κρυπτον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Crypton X συγκεκριμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 το μπροστινο φτερο ειναι απο crypton r/f1z . Φοραω ιδιο στο α100. Το μπροστινο συστημα επισης απο κρυπτον αρ. Ζαντες απο daytona. μοτερ οπως ειπαν κ οι προηγουμενοι, κρυφτο εξ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 το μπροστινο φτερο ειναι απο crypton r/f1z . Φοραω ιδιο στο α100. Το μπροστινο συστημα επισης απο κρυπτον αρ. Ζαντες απο daytona. μοτερ οπως ειπαν κ οι προηγουμενοι, κρυφτο εξ. και το ψαλιδι και τα πιρουνια απο sprinter ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Μπροστα πίσω συστημα ειναι απο sprinter ζάντες δισκόφρενα,σωληνάκι υψηλης sprinter,φτερό ειναι απο αλλού,crypton x μοτέρ,αμορτισερ πίσω παιζει να ειναι τα μαμα του sprinter.. Ενταξει τα έβαλε ολα αυτα.. Εκοψε το πίσω φτερο για να μην βρισκει στην σούζα? Το μπροστα φτερο ειναι γτπ.. Φαινεται είχε κανα sprinter τράκαρε και πήρε τα πραγματα απο εκει και τα ‘παντρεψε‘ Το μπροστα φώς πως δεν το άλλαξε ακομη απορώ.. Βγάλτο εντελώς να ελαφρύνει το εργαλείο! Eρασιτέχνες κοντράκηδες τι να πεις.. Πολύ ωραίο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 για να μη ξεχνιόμαστε.. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 να το ξαναπω?? εχω ιδιο φτερο στο Α100 και ειναι απο κρυπτον R / F1z . Απλα δεν εχει βαλει τα πλαϊνα καπακια απο τις μπουκαλες. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΚΑΝΤΕ ΑΚΡΗ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!! εχει και αλλες φωτο, αλλά δεν αντεχω, θα κανω εμετο!!! :puke: :puke: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Εαν κατα την διαρκεια της αμοβολης δεν μεινεις απο καρδια μπορει και να σοθει η κατασταση :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Καρασουργελάρα. Δε ξέρω η εξάτμιση σε ποια από τις δύο καταστάσεις βρίσκεται, αλλά στην προτελευταία φωτό ξεχειλίζει από υψηλή αισθητική. Το δε καπάκι βαμμένο με blanco είναι τεχνική κατ' ευθείαν inspired in Italy. Και φυσικά η αριστερή δισκόπλακα υπάρχει για να ισορροπεί την περιστρεφόμενη μάζα της δεξιάς, η οποία έχει δαγκάνα ασύρματης τεχνολογίας που ενεργοποιείται με την σκέψη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 να το ξαναπω?? εχω ιδιο φτερο στο Α100 και ειναι απο κρυπτον R / F1z . Απλα δεν εχει βαλει τα πλαϊνα καπακια απο τις μπουκαλες. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΚΑΝΤΕ ΑΚΡΗ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!! εχει και αλλες φωτο, αλλά δεν αντεχω, θα κανω εμετο!!! :puke: :puke: πως διαολο βαζουν διπλο δισκοφρενο μπροστα?! Το ειδα και παραπανω σε ενα Ζ και το ειδα και απο κοντα σ'ενα 50ρι sprinter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Υπήρχε daytona dv special edition που έβγαινε απο την μαμα τ με διπλα δισκοφρενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 το 50αρι νομιζω εβγαινε με 2 δισκους μπροστα, για να σταματαει εγκαιρα απο την ιλιγγιωδη τελικη που πιανει. το αστρα πιο πανω ειναι αθλιο!!! εχει 2 δισκους, αλλα δεν εχει τρομπα φρενου ουτε μανετα :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες