LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Είναι πλέον γεγονός, σήμερα το πρωί απέκτησα την πρώτη μου μηχανή!!!! :vv: Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.. Ήταν πρωί του Αυγούστου, κοντά στη ροδαυγή.. Είχα νιώσει εδώ και καιρό την ανάγκη να πάρω ένα δίτροχο και αυτό δεν κρυβόταν ακόμα και να προσπαθούσα.. Κοίταζα συνέχεια ότι περνούσε δίπλα μου στο δρόμο. Από scooter μέχρι Chopper! Κάτι που όταν κινούμαι να μου χτυπάει ο αέρας το πρόσωπο, κάτι που να μου δώσει λίγο ελευθερία.. Μπήκα λοιπόν στο κόλπο και αφού το ανακοίνωσα στους δικούς μου, αποφάσισα να αγοράσω το ένα scooter. Στην αρχή είχα στο νου μου κάτι οικονομικό και μικρό και ήμουν πολύ κοντά στο να πάρω το Symphony SR125, αλλά το μετάνιωσα γρήγορα όταν είδα τη μοτοσυκλέτα της ίδιας εταιρείας.. Το Wolf ήταν άψογο για πρώτη μηχανή και έτσι έκανα υπομονή, μάζευα λεφτά, έκανα όσο περισσότερο οικονομία μπορούσα και ταυτόχρονα προσπαθούσα να ενημερωθώ να και να μορφωθώ όσο περισσότερο μπορούσα για το χώρο της μοτοσυκλέτας.. Έκανα λοιπόν την εγγραφή μου στο MyBike και άρχιζα να μαθαίνω πολλά και όσο περισσότερα μάθαινα τόσο περισσότερο μεγάλωνε η αγάπη μου και η ανάγκη μου για την αγορά της πρώτης μηχανής.. Ήμουν σχεδόν έτοιμος και ο λύκος θα γινόταν δικός μου, μέχρι που ένας ΣΑΤΑΝΑΣ με έκανε να αλλάξω γνώμη.. Ήταν ο CrazyTsach που μετά από μία κουβέντα που κάναμε με έβαλε στο τρυπάκι για την απόκτηση μίας μεγαλύτερης μηχανής στα ίδια λεφτά και γιατί όχι και φθηνότερα.. Μου πρότεινε το ΜΤ-03 και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα να πεισθώ.. Έπρεπε όμως να το ψάξω καλά, και σε ένα θέμα που άνοιξα για να ρωτήσω γνώμες κάποιος ανέφερε το er-6n.. Πάμε ψάξιμο απ΄την αρχή.. Και ραντεβού να δω μηχανές, και τρέξιμο και δώστου και πάρε.. Ώσπου τελικά κάποιο μου άρεσε.. Kawasaki er-6n, '06, 27000 χλμ, σε πολύ καλή κατάσταση και με το Service Book του.. Μία κούκλα και απ΄όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα σίγουρα πολύ καλή επιλογή.. Σήμερα το πρωί έβρεχε πολύ δυνατά, αλλά μετά από λίγο παρακαλετό βγήκε πάλι ο ήλιος και εγώ ξεκίνησα για το Υπουργείο Μεταφορών κ Επικοινωνιών.. Πήγα νωρίτερα.. Περίμενα κάνα δεκάλεπτο.. Ήρθε το παιδί με τη μηχανή, κάναμε τα χαρτιά μέσα σε 10 λεπτά, μου έδωσε τα κλειδιά, δώσαμε τα χέρια και έμεινα μόνος μαζί της.. Φόρεσα το κράνος μου, έβαλα το κλειδί στη μίζα και πήρα μια βαθιά ανάσα.. Το γύρισα δεξιά με δισταγμό και πάτησα τη μίζα.. Αυτό ήταν!!!! Από εκεί μέχρι το σπίτι μου, ζητάω συγνώμη αλλά δε μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε.. Δεν την χάρηκα πολύ όμως, την κλείδωσα σχολαστικά και έφυγα αμέσως για δουλειά.. Αύριο θα γίνουν τα υπόλοιπα.. (Κάτι ψιλοπραγματάκια, ασφάλειες, τακάκια κλπ) Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, απλά δηλώνω πλέον πανευτυχής κάτοχος ενός Kawasaki er-6n! 39 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 συγχαρητήρια... καλορίζικο καλοτάξιδο και άπεφτο! και πάντα όρθιος... πιες του το αίμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 καλορίζικο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Μπράβο! Καλορίζικο! Τώρα θα δεις,κάθε μέρα θα είναι διαφορετική.Όσο το μαθαίνεις τόσο θα γίνεται πιο ενδιαφέρον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 . Αυτό ήταν!!!! Από εκεί μέχρι το σπίτι μου, ζητάω συγνώμη αλλά δε μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε.. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, απλά δηλώνω πλέον πανευτυχής κάτοχος ενός Kawasaki er-6n! Σουζες , πατιλικια , κοφτες , κυνηγητα? Καλοριζικο νανε και παντα ορθιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Καλοτάξιδο!! ξεκινησε η ανησυχια μεταξυ mt-03 και wolf 250 και κατεληξες με er6!! σ' ωραιος!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Kαλόστριφτο,καλόβολτο και κυρίως αγρατζούνιστο Κατάσκοπε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Σουζες , πατιλικια , κοφτες , κυνηγητα? Καλοριζικο νανε και παντα ορθιο! Στο περίπου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Φωτογραφίες ρεεεεεεεεεε! Υγ. Καλορίζικη, αγρατσούνιστη, απροβλημάτιστη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Ευχαριστώ για τις ευχές όλους.. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Φωτογραφίες ρεεεεεεεεεε! Υγ. Καλορίζικη, αγρατσούνιστη, απροβλημάτιστη! Εκτός του γεγονότος ότι δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες, η μηχανή είναι και χάλια από την βροχή.. Σαββατοκύριακο που προβλέπεται επικό πλύσιμο, θα την βάλω να ποζάρει.. Μέχρι τότε υπομονή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλοταξιδο μαν!!Καλα χιλιομετρα!! Πω..φανταζομαι πως νιωθεις...Ολα τα λεφτα Φωτο βαλε ρε!! Ουππσσσσσσσ,οκ γυαλισε την πρωτα :D Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2014 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Καλορίζικη, καλοταξιδη και πάντα όρθιος! Φωτό περιμένουμε! Α ρε παλιόπαιδο CrazyTsach τι κάνεις! :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) ασε την δουλεια και εφυγες για service (οτι χρειαζετε) τα λαστιχα να ειναι τζιτζι καλο πλυσιμο (επαγγελματικη δουλεια οχι λαλακιες) και δωσε φοτο στον λαο! καλοταξιδο. ΥΓ παντως πως απο sr 125 πηγες σε 650 kawasaki ,μονο εσυ το ξερεις (παλι καλα βεβαια) η μερα με τα μεσανυχτα τα δυο δικυκλα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2014 από τον ktm power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 καλοριζικο, νομιζα θα διαβασω για κανα γκομενακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 πολυ καλη επιλογη !!! βασικα η καλυτερη απο τα αλλα που κοιταγες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Απο μενα πολλα διασκεδαστικα χιλιομετρα.. ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Καλορίζικη, καλοτάξιδη, αγρατζούνιστη και άπεφτη!!! Να την χαρείς και να έχεις το χαμόγελο που είχες σήμερα για όσο καιρό μείνεις μαζί της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Απο μενα πολλα διασκεδαστικα χιλιομετρα.. ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες. Σε περιμένω στο Σχιστό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Σε περιμένω στο Σχιστό.. Αφου πηρες ER .. ραντεβου στα λιμανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Καλορίζικος και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Καλοριζικη! Ειναι και KAWASAKI :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Μπράβο φίλε μου, να είσαι καλά να τη χαίρεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeonidasDs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Καλοταξιδη και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Έχει να φάει ένα πλύσιμο παιδιά...... Θα τη μουλιάσω σας λέω!!!!! Τη μηχανή εεε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 Ναι αλλά δεν είπες ότι πήρες το ερ που σου έστειλα ..(αν πήρες αυτό τελικά :P ) Καλορίζικο αγορίνα,πάντα όρθιος,χαίρομαι που βοήθησα να μην χαντακωθείς . Καλά χλμ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες