DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 πολλοι ανθρωπιστες μαζευτηκαν εδω περα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 πάω στοίχημα ότι παρόλα αυτά που λέτε,θα σφίγγατε το χέρι του αστυνομικού και θα του λέγατε,να τον πυροβολήσω και γω μια φορά;εμένα θα μου περνούσε απο το μυαλό πάντως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Θα έκανα τουμπεκί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 πάω στοίχημα ότι παρόλα αυτά που λέτε,θα σφίγγατε το χέρι του αστυνομικού και θα του λέγατε,να τον πυροβολήσω και γω μια φορά;εμένα θα μου περνούσε απο το μυαλό πάντως.... Εγω ευκολα θα το εκανα. Αυριο την αλλη θα σκοτωνε κανεναν που θα αντιστεκοταν. Καλυτερα τωρα αυτος το λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 άρα είμαστε 2 νορμάλ μέχρι στιγμής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ειναι σωστο αυτο που εκανε ο μπατσος αφου δεν εχουμε απλα αποπειρα ληστειας εχουμε δυνητικη περιπτωση ανθρωποκτονιας. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2013 από τον kostastsiou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Ποιόν ανθρωπισμό λέτε μωρέ;; Ο τύπος απείλησε τη ζωή του τύπου με όπλο! Και στην συνέχεια απείλησε και τον αστυνομικό. Σιγά μη τον βάλουνε να πει και θυγνώμη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Η ερώτηση ειναι απλή. ''Σ'αυτή την περίπτωση τι θα έκανες?'' Ε, δεν νομίζω κάποιος να μην έδινε τη μοτό του με ενα κουμπούρι στη μάπα. Τα υπόλοιπα με τον μπλέ, έτυχαν. Ετυχε να'ναι εκεί + να κινηθεί. Και να γινει οτι εγινε. Θα παρατηρησατε, ότι όλοι οι μπλέ φερουν γιλέκο + εχουν μονιμα το χερι σε επαφη με το όπλο στην θήκη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 ε λογικό δεν είναι,να είναι έτσι;όταν βλέπεις να τυχαίνουν αυτά τα σκηνικά στο δρόμο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 σε ποια περίπτωση από όλες; στην περίπτωση που ήμουν ο οδηγός, ο ληστής ή ο μπάτσος; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 σε ποια περίπτωση από όλες; στην περίπτωση που ήμουν ο οδηγός, ο ληστής ή ο μπάτσος; Ο ληστής. Μαζεύουμε απόψεις για το νέο grand theft auto. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, ό,τι θέλετε λέτε μερικοί εδωμέσα. Οι δράστες δεν ήταν ληστές αλλά σεσημεσμένα μέλη του Brazil Anti Honda Club. Σκοπός τους ήταν η πώληση του Hornet για σκραπ και η αντικάτασταση του με ένα Fazer. Ο ένστολος βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία του εγχώριου αντιπροσώπου της Honda. Ο δράστης έχει συλληφθεί και κλειστεί σε κέντρο επανένταξης. Η καθημερινότητα του περιλαμβάνει λύσιμο-δέσιμο GLX, πολύωρη οδήγηση διαφόρων μοντέλων της Honda και μελέτη της ιστορίας της εταιρείας. Οι σφαίρες φυσικά και δεν είναι αληθινές, paintball ήταν, μπλε για τους Γιαμαχαίους και κόκκινες για τους Χοντάκηδες. ΥΓ. Σόρι για το χιούμορ με βάση το τραγικό περιστατικό αλλά βλέπω ότι ακόμα και για κάτι τόσο ξεκάθαρο μπορούν να υπάρχουν διαφωνίες πολιτικού χεωματισμού. Ναι ορθώς έπραξε ο αστυνομικός. Όχι δεν νομίζω ότι κάποιος αριστερός θα θεωρούσε παράλογη την χρήση της βίας στο συγκεκριμένο περιστατικό. Ναι η ζωή κοστολογείται χαμηλά στην Βραζιλία όταν ένας νέος είναι διατεθειμένος να τραβήξει κουμπούρι σε αστυνομικό προκειμένου να κλέψει μία μοτοσυκλέτα. Μπορούν πολλά πράγματα να ισχύουν παράλληλα κάθε φορά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2013 από τον tzoutz 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crime-Buster 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Ο ληστής. Μαζεύουμε απόψεις για το νέο grand theft auto. ααχχαχαα Αν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ερώτηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Σούζα! Σκοπός τους ήταν η πώληση του Hornet για σκραπ και η αντικάτασταση του με ένα Fazer. Στη Βραζιλία παίζει μόνο Honda! Τα yamaγκα ούτε για φτύσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δε νομιζω. Το @ρχιδι στοχευσε και τον αστυνομικο. Για να μην υπαρχουν αυταπατες: Σε καθε περιπτωση ομως απο τη στιγμη που απειλησε αμεσα τη ζωη του κακομοιρη(που θα μπορουσε να ειναι ο καθενας μας/ο καθε συγκενης μας/ο καθε φιλος μας κτλπ..) επρεπε αμεσα να υπαρξει αντιδραση εναντιων του. Σε αλλες περιπτωσεις βεβαια εχει πεθανει πολυς κοσμος η και ζωα επειδη ο καθε βρωμομπατσος ανυπομονουσε να πατησει τη σκανδαλη.. Σταματηστε να αγνοειτε αυτο το ποστ μου και να λετε ο,τι να ναι μερικοι. Στοχευσε τον αστυνομικο=επρεπε να τον πυροβολησει, στοχευσε αθωο πολιτη=επρεπε να τον πυροβολησει(οπως γινεται και σε περιπτωσεις ομηριας πχ) ΤΕΛΟΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Γιατι να θελεις να κλεψεις ενα Χονδα? :crazy: Πρέπει να ήταν πολύυυυ απελπισμένος (και πεινασμένος) ο κλέφτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο ληστής. Μαζεύουμε απόψεις για το νέο grand theft auto. Σε περίπτωση που ήμουν ο ληστής, πρώτα από όλα θα έτρωγα τον κάτοχο χόνδα για την επιλογή του...δεύτερον θα εριχνα μια και στην καμερα για να καταστραφουν όλα τα δεδομένα και προπαντός για να μην υπάρχει αυτό το βιντεάκι και ανοίγουν τέτοια θέματα σε μοτοφόρουμ... τρίτον θα έριχνα και στον μπάτσο...και μετά αφού πουλούσα το χόνδα και έπαιρνα το παραδάκι, θα ερχομουν απεδω μια βόλτα να καθαρίσω μερικούς εδω μέσα... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2013 από τον R1d3r3285 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 και μετά θα έδινες στον Αλφα το σενάριο να βγάλει καινούρια επεισόδια στον Κόκκινο Κύκλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 ....και μετά αφού πουλούσα το χόνδα και έπαιρνα το παραδάκι, θα ερχομουν απεδω μια βόλτα να καθαρίσω μερικούς εδω μέσα... Υπάρχει κι ο συνεργός. Εγινε Λούης..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Σε περίπτωση που ήμουν ο ληστής, πρώτα από όλα θα έτρωγα τον κάτοχο χόνδα για την επιλογή του...δεύτερον θα εριχνα μια και στην καμερα για να καταστραφουν όλα τα δεδομένα και προπαντός για να μην υπάρχει αυτό το βιντεάκι και ανοίγουν τέτοια θέματα σε μοτοφόρουμ... τρίτον θα έριχνα και στον μπάτσο...και μετά αφού πουλούσα το χόνδα και έπαιρνα το παραδάκι, θα ερχομουν απεδω μια βόλτα να καθαρίσω μερικούς εδω μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 και μετά θα έδινες στον Αλφα το σενάριο να βγάλει καινούρια επεισόδια στον Κόκκινο Κύκλο. Οχι, θα εδινα το σενάριο για να γινει βραζιλιάνικη σειρά και μετά θα ερχόμουν πάλι εδω για να εισπράξω τα δικαιώματα από το βραζιλιάνικο σήριαλ που θα επαιζε στην ελληνικη τηλεόραση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 δεν είναι αστείο πια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crime-Buster 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Ε ρε τους "μπάτσους" τς τς τς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 δεν είναι αστείο πια εξαρχής δεν ήταν αστείο, αλλά ας μην την ανοίξουμε αυτην την κουβέντα. το ευτύχημα ειναι οτι από ό,τι φαίνεται δεν υπήρξε νεκρός από την όλη ιστορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε πολυ αντρες τελικα. υπο την απειλη του οπλου θα εκανα τουμπεκι και θα προσπαθουσα να σωσω τη ζωη μου. υ.γ μα χοντα βρηκε να κλεψει ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2013 από τον stuntboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες