Jump to content
Τanos

Σ'αυτή την περίπτωση τι θα έκανες?

Recommended Posts

πάω στοίχημα ότι παρόλα αυτά που λέτε,θα σφίγγατε το χέρι του αστυνομικού και θα του λέγατε,να τον πυροβολήσω και γω μια φορά;εμένα θα μου περνούσε απο το μυαλό πάντως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πάω στοίχημα ότι παρόλα αυτά που λέτε,θα σφίγγατε το χέρι του αστυνομικού και θα του λέγατε,να τον πυροβολήσω και γω μια φορά;εμένα θα μου περνούσε απο το μυαλό πάντως....

Εγω ευκολα θα το εκανα.

Αυριο την αλλη θα σκοτωνε κανεναν που θα αντιστεκοταν.

Καλυτερα τωρα αυτος το λοιπον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι σωστο αυτο που εκανε ο μπατσος αφου δεν εχουμε απλα αποπειρα ληστειας εχουμε δυνητικη περιπτωση ανθρωποκτονιας.

Τροποποιήθηκε από τον kostastsiou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιόν ανθρωπισμό λέτε μωρέ;;

Ο τύπος απείλησε τη ζωή του τύπου με όπλο! Και στην συνέχεια απείλησε και τον αστυνομικό.

Σιγά μη τον βάλουνε να πει και θυγνώμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ερώτηση ειναι απλή.

''Σ'αυτή την περίπτωση τι θα έκανες?''

Ε, δεν νομίζω κάποιος να μην έδινε τη μοτό του με ενα κουμπούρι στη μάπα.

Τα υπόλοιπα με τον μπλέ, έτυχαν.

Ετυχε να'ναι εκεί + να κινηθεί.

Και να γινει οτι εγινε.

Θα παρατηρησατε, ότι όλοι οι μπλέ φερουν γιλέκο + εχουν μονιμα το χερι σε επαφη με το όπλο στην θήκη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε λογικό δεν είναι,να είναι έτσι;όταν βλέπεις να τυχαίνουν αυτά τα σκηνικά στο δρόμο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ποια περίπτωση από όλες; στην περίπτωση που ήμουν ο οδηγός, ο ληστής ή ο μπάτσος;

Ο ληστής. Μαζεύουμε απόψεις για το νέο grand theft auto.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, ό,τι θέλετε λέτε μερικοί εδωμέσα.

Οι δράστες δεν ήταν ληστές αλλά σεσημεσμένα μέλη του Brazil Anti Honda Club.

Σκοπός τους ήταν η πώληση του Hornet για σκραπ και η αντικάτασταση του με ένα Fazer.

Ο ένστολος βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία του εγχώριου αντιπροσώπου της Honda.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και κλειστεί σε κέντρο επανένταξης. Η καθημερινότητα του περιλαμβάνει λύσιμο-δέσιμο GLX, πολύωρη οδήγηση διαφόρων μοντέλων της Honda και μελέτη της ιστορίας της εταιρείας.

Οι σφαίρες φυσικά και δεν είναι αληθινές, paintball ήταν, μπλε για τους Γιαμαχαίους και κόκκινες για τους Χοντάκηδες.

ΥΓ. Σόρι για το χιούμορ με βάση το τραγικό περιστατικό αλλά βλέπω ότι ακόμα και για κάτι τόσο ξεκάθαρο μπορούν να υπάρχουν διαφωνίες πολιτικού χεωματισμού. Ναι ορθώς έπραξε ο αστυνομικός. Όχι δεν νομίζω ότι κάποιος αριστερός θα θεωρούσε παράλογη την χρήση της βίας στο συγκεκριμένο περιστατικό. Ναι η ζωή κοστολογείται χαμηλά στην Βραζιλία όταν ένας νέος είναι διατεθειμένος να τραβήξει κουμπούρι σε αστυνομικό προκειμένου να κλέψει μία μοτοσυκλέτα. Μπορούν πολλά πράγματα να ισχύουν παράλληλα κάθε φορά.

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααχχαχαα :crazy: Αν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ερώτηση :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σούζα! :mB_kalo_e:

Σκοπός τους ήταν η πώληση του Hornet για σκραπ και η αντικάτασταση του με ένα Fazer.

Στη Βραζιλία παίζει μόνο Honda! Τα yamaγκα ούτε για φτύσιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομιζω. Το @ρχιδι στοχευσε και τον αστυνομικο. Για να μην υπαρχουν αυταπατες:

4OZke.jpg

Σε καθε περιπτωση ομως απο τη στιγμη που απειλησε αμεσα τη ζωη του κακομοιρη(που θα μπορουσε να ειναι ο καθενας μας/ο καθε συγκενης μας/ο καθε φιλος μας κτλπ..) επρεπε αμεσα να υπαρξει αντιδραση εναντιων του. Σε αλλες περιπτωσεις βεβαια εχει πεθανει πολυς κοσμος η και ζωα επειδη ο καθε βρωμομπατσος ανυπομονουσε να πατησει τη σκανδαλη..

Σταματηστε να αγνοειτε αυτο το ποστ μου και να λετε ο,τι να ναι μερικοι.

Στοχευσε τον αστυνομικο=επρεπε να τον πυροβολησει, στοχευσε αθωο πολιτη=επρεπε να τον πυροβολησει(οπως γινεται και σε περιπτωσεις ομηριας πχ)

ΤΕΛΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι να θελεις να κλεψεις ενα Χονδα? :crazy: :crazy:

Πρέπει να ήταν πολύυυυ απελπισμένος (και πεινασμένος) ο κλέφτης. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε περίπτωση που ήμουν ο ληστής, πρώτα από όλα θα έτρωγα τον κάτοχο χόνδα για την επιλογή του...δεύτερον θα εριχνα μια και στην καμερα για να καταστραφουν όλα τα δεδομένα και προπαντός για να μην υπάρχει αυτό το βιντεάκι και ανοίγουν τέτοια θέματα σε μοτοφόρουμ... τρίτον θα έριχνα και στον μπάτσο...και μετά αφού πουλούσα το χόνδα και έπαιρνα το παραδάκι, θα ερχομουν απεδω μια βόλτα να καθαρίσω μερικούς εδω μέσα...

:2guns::chopper::shoot::biker8zj:

Τροποποιήθηκε από τον R1d3r3285

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μετά θα έδινες στον Αλφα το σενάριο να βγάλει καινούρια επεισόδια στον Κόκκινο Κύκλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....και μετά αφού πουλούσα το χόνδα και έπαιρνα το παραδάκι, θα ερχομουν απεδω μια βόλτα να καθαρίσω μερικούς εδω μέσα...

Υπάρχει κι ο συνεργός.

Εγινε Λούης..... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε περίπτωση που ήμουν ο ληστής, πρώτα από όλα θα έτρωγα τον κάτοχο χόνδα για την επιλογή του...δεύτερον θα εριχνα μια και στην καμερα για να καταστραφουν όλα τα δεδομένα και προπαντός για να μην υπάρχει αυτό το βιντεάκι και ανοίγουν τέτοια θέματα σε μοτοφόρουμ... τρίτον θα έριχνα και στον μπάτσο...και μετά αφού πουλούσα το χόνδα και έπαιρνα το παραδάκι, θα ερχομουν απεδω μια βόλτα να καθαρίσω μερικούς εδω μέσα...

no-country-for-old-men-4.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μετά θα έδινες στον Αλφα το σενάριο να βγάλει καινούρια επεισόδια στον Κόκκινο Κύκλο.

Οχι, θα εδινα το σενάριο για να γινει βραζιλιάνικη σειρά και μετά θα ερχόμουν πάλι εδω για να εισπράξω τα δικαιώματα από το βραζιλιάνικο σήριαλ που θα επαιζε στην ελληνικη τηλεόραση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν είναι αστείο πια

εξαρχής δεν ήταν αστείο, αλλά ας μην την ανοίξουμε αυτην την κουβέντα. το ευτύχημα ειναι οτι από ό,τι φαίνεται δεν υπήρξε νεκρός από την όλη ιστορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε πολυ αντρες τελικα.

υπο την απειλη του οπλου θα εκανα τουμπεκι και θα προσπαθουσα να σωσω τη ζωη μου.

υ.γ μα χοντα βρηκε να κλεψει ? :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον stuntboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα