Jump to content
μάθο...

Φωτογραφία της ημέρας vol.2

Recommended Posts

Ρε μαγκες εχω βαρεθει κατω απο μια εικονα να υπαρχουν 15 απαντησεις σε φαση συνομιλια και μερικοι να βαζετε και την εικονα στο reply.

Γιατι δεν τα λετε στο inbox?

Επειδη δεν παιζουν like γατακια?

:lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Πάρε ένα like γατάκι!!

lol

Δεν άλλαξε τίποτα! :wub:

Πάρε κι εσύ ένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συγκρίνεις εντελώς απίθανα-ασύγκριτα μπάτζετ. Ο εκάστοτε καλλιτέχνης δεν έρχεται να τραγουδήσει για την ψυχή της μάνας του, έχει ένα Χ κασέ στο χρηματιστήριο και δεν έχει λόγο να πέσει κάτω απ' αυτό. Κι ο διοργανωτής αντίστοιχα για να του δώσει το κασέρι του, πρέπει να ορίσει Χ τιμές στα εισιτήρια. Με Χ τιμές όμως και τις τωρινές οικονομικές συνθήκες, δεν πρόκειται ποτέ να έχει προσέλευση τέτοια που να κάνει απόσβεση και να έχει και κέρδος. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις την εικόνα που πόσταρες στο #5616.

Το 2010 που η Detox φώναξε τους Prodigy, αρχικά είχαν ορίσει σαν χώρο διεξαγωγής το Αθηνών Αρένα (πολύ καλός χώρος για live btw, αλλά σχετικά μικρός) και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 2-3 μέρες μέσα στον Αύγουστο!!! Αρα μιλάμε για τρελή ζήτηση!

Ετσι η Detox προσέθεσε και δεύτερη ημέρα, αλλά και τα εισιτήρια της δεύτερης ημέρας εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού, και ο κόσμος ζητούσε και άλλα!!!

Μη μπορώντας να προσθέσει και τρίτη ημέρα, μιας και οι Prodigy είχαν και αλλού να πάνε να παίξουν, ακυρώνουν το Αθηνών Αρένα και στη

θέση του ανακοινώνουν το γήπεδο Tae Kwon Do που χωράει πολύ περισσότερο κόσμο (άθλιος χώρος για συναυλίες btw),

και πάλι έγινε sold out, και τίγκαρε, και έκαναν και ντου και σπασαν τις πόρτες και μπήκαν άλλοι τόσοι μέσα

--> http://detoxevents.g...ang=en&Itemid=2

Το 2011, και το 2012 που τους φώναξε η DiDi στο Rockwave, η Μαλακάσα γέμισε, και ας ήρθαν 3 χρονιές καπάκια και χωρίς να καινούριο δίσκο και καινούριο υλικό από το live του 2010 (σε αντίθεση με τώρα που έχουν δίσκο στα σκαριά για τον Σεπτέμβρη οπότε θα τίγκαρε πάλι το Πανελλήνιο)

Και εντωμεταξύ όλο αυτό τον καιρό εδώ τριγύρω είναι, Ιταλίες, Τουρκίες, Ρωσίες κλπ, άρα δεν θα ήταν κόπος να πεταχτούν πάλι μια Ελλάδα!!

Οπότε ζήτηση και κόσμος να πάει υπάρχει, και πολύς, και όσο μεγαλύτερο είναι το μέρος (Μαλακάσα πχ) τόσο πιο χαμηλό θα είναι και το εισιτήριο (28e, μόνο, έδωσα το '12, 40e το '11 και 43e το '10)

Αρα εμένα μου κάνει πιο πολύ πόσα θέλουν να βγάλουν οι διοργανωτές και όχι ότι δεν τους φτάνουν να δώσουν στις μπάντες, γιατί όταν μαζεύεις 40.000 κόσμο για πλάκα, δεν μπορεί να μην βγάζεις να δώσεις στη μπάντα!

+ του ότι δεν νομίζω να τους νοιάζει πολύ και η ποιότητα του φεστιβάλ τους...

Για Metallica κλπ δεν μιλάω, γιατί το κοινό είναι ακόμα μεγαλύτερο, και τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα!

Στη Σερβία με το Exit Festival το έχουν πιάσει το νόημα, έχουν φτιάξει φεστιβαλάρα και μαζεύουν κόσμο απ όλη την Ευρώπη και μαζεύουν αρκετό χρήμα όλοι εκεί!

Ρε μαγκες εχω βαρεθει κατω απο μια εικονα να υπαρχουν 15 απαντησεις σε φαση συνομιλια και μερικοι να βαζετε και την εικονα στο reply.

Γιατι δεν τα λετε στο inbox?

Επειδη δεν παιζουν like γατακια?

:lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

πάψε βρε, να πάρε!

2w5uauc.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγγλίδα Rock girl!

2177-934x.jpg

Μια φωτογραφία από το 1969!

3144-934x.jpg

Η Elspeth Beard, ήταν η πρώτη Αγγλίδα που γύρισε τον κόσμο επάνω σε μοτοσυκλέτα. Το ταξίδι διήρκεσε 3 χρόνια και κάλυψε 48.000 μίλια!!!

blackwhitephotos2.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981
  • Like 8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυκλοφορεί στο Κιάτο...

Dsc08239_zpsa290c7b5.jpg

Dsc08240_zps5a3c6040.jpg

Dsc08241_zps17a35d64.jpg

Dsc08242_zps7e5d3225.jpg

Το καημενο το παιδακι να πρεπει να κανει πεταλι για μα κινησει μπροστινο απο Transalp.

Λογικα ομως θα εχει φρενουκλες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω μερικοί από εμάς θα θέλαμε ένα τέτοιο αυτοκολλητάκι! :P

:knuppel2:

το κρανος που μεσα του αναπνεεις πανω στην εξατμιση;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1441432_610384715689360_1956983855_n.jpg

καλα σε κατι τετοια παρκινγκ με μηδενικη προσφυση σχεδον παιζεις κατι ΝΤΡΙΦΤΙΔΙΑ μα ΚΑΤΙ ΝΤΡΙΦΤΙΔΙΑ αλλο πραμα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...