Jump to content
Mi_ka

Η Κυρά μου, μου τα έκοψε ... τα Μηχανάκια

Recommended Posts

Εννοειται οτι με μωρο παιδι το κουτι ειναι απο την πρωτη ημερα απαραιτητο. Πρεπει να το γνωριζουμε ολοι αυτο. Τουλαχιστον να επιλεγετε γυναικες με δικο τους κουτι...... :tooth:

μεγιστος!!!!!!

η χρυση τομη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια που ο προβληματισμός μου είναι σχετικός, για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα τον εκθέσω εδώ.

Πριν από ένα χρόνο αγόρασα την πρώτη μου μηχανή. Αν όλα πάνε καλά σε ένα χρόνο σκοπεύω να αγοράσω και την δεύτερη μου.

Στον ένα χρόνο που έχω τη μηχανή η κοπέλα μου έχει ανέβει μόνο μία (1) φορά για μια μικρή βόλτα. Δεν ενθουσιάστηκε καθώς η θέση της φάνηκε ιδιαίτερα άβολη.

Φυσικά δεν την αδικώ. Η CBR δεν είναι και ό,τι πιο άνετο για τον συνεπιβάτη. Με προβληματίζει όμως πολύ όσον αφορά την επιλογή της επόμενής μου μηχανής.

Αν υπάρχει περίπτωση με μια πιο άνετη μηχανή να την πείσω να κάνουμε μοτο-ταξίδια (θεωρητικά δεν είναι αρνητική στην ιδέα) τότε θα προσανατολιστώ στην αγορά μιας μήχανης με τα ανάλογα κριτήρια (άνεση συνεπιβάτη, καταλληλότητα για ταξίδια).

Αν αυτά είναι απλά ευσεβείς πόθοι δικοί μου, θα προτιμούσα να αγοράσω μια διαφορετικού τύπου μηχανή, που και περισσότερο θα μου αρέσει εμφανισιακά και καταλληλότερη θα είναι για την χρήση που θα της κάνω (κοντινές βόλτες μονοκάβαλος).

Έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία, όπου το έτερον ήμισυ άλλαξε ριζικά συμπεριφορά μόλις ανέβηκε στη "σωστή" μηχανή;

Πολύ σημαντικό το θέμα που θέτεις...

Για να μην μακρηγορήσω, πάρε τη μηχανή που γουστάρεις (μην πάρεις πάλι SS...), και το πολύ πολύ να κάνετε 2 στάσεις παραπάνω δικάβαλος ή μικρότερα ταξιδάκια.

Μην κάνεις το λάθος να βασιστείς στην πιθανότητα να γουστάρει τρελά η γυναίκα, διότι το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να μη γουστάρει, και ας της αγοράσεις K1600GT....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
............

Έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία, όπου το έτερον ήμισυ άλλαξε ριζικά συμπεριφορά μόλις ανέβηκε στη "σωστή" μηχανή;

Σαφώς και υπάρχουν πολλές που έχουν αλλάξει άποψη κάνοντας μια καλή βόλτα με μηχανή που:

1. Δεν έχει σέλα - σερβιέτα
  2. Τα γόνατά τους είναι χαμηλότερα από τις μασχάλες.
  3. Έχουν κάπου να κρατηθούν ή να ακουμπήσουν.

Επίσης να μην ξεχνάτε πως μεγάλο μέρος τις δυσφορίας τους μπορεί να προέρχεται από ακατάλληλο εξοπλισμό. Δεν μπορεί να ευχαριστηθεί βόλτα όταν τις δίνετε να φορέσει δανεικό κράνος - τσουκάλι τρία νούμερα μεγαλύτερο και τρία χρόνια άπλυτο, ή μπουφάν δικό σας που φουσκώνει σαν αλεξίπτωτο.. Αν σκέφτεστε σοβαρά και την μηχανή, και την σχέση, επενδύστε και σε "σοβαρό" εξοπλισμό και για εκείνη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια που ο προβληματισμός μου είναι σχετικός, για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα τον εκθέσω εδώ.

Πριν από ένα χρόνο αγόρασα την πρώτη μου μηχανή. Αν όλα πάνε καλά σε ένα χρόνο σκοπεύω να αγοράσω και την δεύτερη μου.

Στον ένα χρόνο που έχω τη μηχανή η κοπέλα μου έχει ανέβει μόνο μία (1) φορά για μια μικρή βόλτα. Δεν ενθουσιάστηκε καθώς η θέση της φάνηκε ιδιαίτερα άβολη.

Φυσικά δεν την αδικώ. Η CBR δεν είναι και ό,τι πιο άνετο για τον συνεπιβάτη. Με προβληματίζει όμως πολύ όσον αφορά την επιλογή της επόμενής μου μηχανής.

Αν υπάρχει περίπτωση με μια πιο άνετη μηχανή να την πείσω να κάνουμε μοτο-ταξίδια (θεωρητικά δεν είναι αρνητική στην ιδέα) τότε θα προσανατολιστώ στην αγορά μιας μήχανης με τα ανάλογα κριτήρια (άνεση συνεπιβάτη, καταλληλότητα για ταξίδια).

Αν αυτά είναι απλά ευσεβείς πόθοι δικοί μου, θα προτιμούσα να αγοράσω μια διαφορετικού τύπου μηχανή, που και περισσότερο θα μου αρέσει εμφανισιακά και καταλληλότερη θα είναι για την χρήση που θα της κάνω (κοντινές βόλτες μονοκάβαλος).

Σκέψου ότι το να σαι συνεπιβάτης σε μηχανή είναι αίσχος έτσι κι αλλιώς. Αν δεν κάθεσαι και λίγο άνετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποτε δεν καταλαβα,την εμπλοκη της γυναικας,σε ενα τοσο προσωπικο ζητημα,οπως η μοτοσυκλετα.

Ναι,ενταξει,αν θελει να ακολουθει σε βολτα ή σε ταξιδι.

Ναι,ενταξει,να υπαρχει ανθρωπινη εργονομια,και μια καποια ''ανεση'',ετσι ωστε να αισθανεται ασφαλης.

Απο κει και περα,γιατι τοση ταλαιπωρια ?

Γιατι τα προβληματα,που υποβοσκουν σε μια σχεση,δεν ειναι μονο στο ζητημα της μοτοσυκλετας.

Ας ψαχτουμε λοιπον,με ειλικρινεια,και με σεβασμο,εκατερωθεν.

Τροποποιήθηκε από τον icelover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα γόνατά τους είναι χαμηλότερα από τις μασχάλες.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Επίσης να μην ξεχνάτε πως μεγάλο μέρος τις δυσφορίας τους μπορεί να προέρχεται από ακατάλληλο εξοπλισμό. Δεν μπορεί να ευχαριστηθεί βόλτα όταν τις δίνετε να φορέσει δανεικό κράνος - τσουκάλι τρία νούμερα μεγαλύτερο και τρία χρόνια άπλυτο, ή μπουφάν δικό σας που φουσκώνει σαν αλεξίπτωτο.. Αν σκέφτεστε σοβαρά και την μηχανή, και την σχέση, επενδύστε και σε "σοβαρό" εξοπλισμό και για εκείνη.

Αυτό το έκανα ήδη Παναγιώτη. Πριν ανέβει για τη μοναδική της βόλτα, ξοδέψαμε γύρω στα 500-600 ευρώ για αγορά κράνους, μπουφάν και γαντιών. Ελπίζω να μην αποδειχθούν μιας χρήσης...

Όσο για την σχέση μόνο τυπικά δεν είμαστε παντρεμένοι.

Γενικά σε συζητήσεις που κάνουμε για πιθανά ταξίδια με μηχανή, η στάση της είναι του στυλ "Πάρε μια μηχανή που να με βολεύει και πάμε όπου θες". Αν πιστέψω ότι αυτό είναι μια ρεαλιστική προοπτική δεν έχω πρόβλημα ακόμη κι αν διαλέξει αυτή την επόμενη μηχανή μου. Θα την παίρνω μαζί μου για test ride και θα μου πει ποια την βόλεψε περισσότερο για να την αγοράσω :P

Αναρωτιόμουν οπότε τι σχετικές εμπειρίες έχουν οι υπόλοιποι. Υπάρχουν πολλά success stories (όχι σαν του Σαμαρά) που πάνω στην "κατάλληλη" μηχανή οι συνεπιβάτιδες αγάπησαν τις βόλτες; Ή γενικά η πρώτη εμπειρία (ακόμη και σε "ακατάλληλη" μηχανή) είναι ενδεικτική της διάθεσης που θα έχει στη συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφώς και υπάρχουν πολλές που έχουν αλλάξει άποψη κάνοντας μια καλή βόλτα με μηχανή που:

1. Δεν έχει σέλα - σερβιέτα
  2. Τα γόνατά τους είναι χαμηλότερα από τις μασχάλες.
  3. Έχουν κάπου να κρατηθούν ή να ακουμπήσουν

πουχου

Βρες κάποιο φιλαράκο με σωστό άνετο μηχανάκι να σου δανείσει για εκδρομούλα να δείτε πως θα της φανεί. Εγώ με 5 διαφορετικά δανεικά μηχανάκια έχω πάει εκδρομές ισάριθμαι γκομενέται καθώς το crm με σέλα μοτοκρος δεν ενδείκνυτο για αποστάσεις (ακόμα πονάει ο λώκος της κυράς μου και εμένα από διήμερη εκδρόμή πριν 10 χρόνια..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες κάποιο φιλαράκο με σωστό άνετο μηχανάκι να σου δανείσει για εκδρομούλα να δείτε πως θα της φανεί.

Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο μάλλον. Βέβαια οι επιλογές μου είναι πολύ περιορισμένες. Ο μόνος φίλος μου που οδηγάει μηχανή έχει μια GS. Πιστεύετε ότι ενδείκνυται για συμπεράσματα; Δηλαδή αν δεν της αρέσει ούτε τότε να το πάρω απόφαση ότι δεν υπάρχει ελπίδα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο μάλλον. Βέβαια οι επιλογές μου είναι πολύ περιορισμένες. Ο μόνος φίλος μου που οδηγάει μηχανή έχει μια GS. Πιστεύετε ότι ενδείκνυται για συμπεράσματα; Δηλαδή αν δεν της αρέσει ούτε τότε να το πάρω απόφαση ότι δεν υπάρχει ελπίδα;

Ε αμα δε τη βολευει ουτε το gs που ειναι ουσιαστικα αυτοκινητο με 2 ροδες τοτε μαλλον εισαι χαμενος. Αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε πάρε εσύ την GS και εάν δεν της αρέσει ας παίρνει το αμάξι της..... :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια μερα ειχα δανεικο ενα GS... Τοτε είχα το ΧΤ, ή το CCM, δεν θυμαμαι.. Ανεβασα πανω και την μανα μου και την (τοτε) κοπελα μου... Και οι 2 γκρινιαζουν για τις μηχανες οσο δεν φανταζεσαι...

Ε με το GS οχι απλα τους καλαρεσε, αλλα χαμογελουσαν κιολς.. Η κοπελα μου ειδικα, ηθελε να την κανω και μεγαλυτερη βολτα!!

Τα συμπερασματα δικα σου... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γυναίκες είναι ποζεράδες!!! :mB_kalo_e::crazy:

Η προπέλα μαζί με το αστέρι είναι τα μόνα σήματα οχημάτων με κοινωνικό στάτους διαχρονικά στην ελληνική κοινωνία από πάππου προς πάππο (λόγω πρώην μαυραγορίτων που τα είχαν μετά τον πόλεμο και τρικύκλων που φέρνανε το γάλα και ζαρζαβατικά από τα χωριά και ταίζανε την πεινασμένη πόλη) οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει πεθερά που θα στραβομουτσούνιαζε στην θέα της προπέλας και αυτό κάτι λέει και για την κόρη όσο και να το αρνείται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα. Όπως μου τα λέτε ο μόνος κίνδυνος είναι να "αναγκαστώ" μετά να αγοράσω κι εγώ GS αφού θα αρνείται να ανέβει σε οτιδήποτε άλλο... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα. Όπως μου τα λέτε ο μόνος κίνδυνος είναι να "αναγκαστώ" μετά να αγοράσω κι εγώ GS αφού θα αρνείται να ανέβει σε οτιδήποτε άλλο... :P

Μπορείς για να τεστάρεις αν είναι ποζερού να την ανεβάσεις πρώτα σε ένα f650 και μετά σε ένα vstrom ή μια varadero. Αν σου πει ότι το f650 της άρεσε πιο πολύ, βάλε ωτοασπίδες γιατί τον έλικα δεν τον γλυτώνεις :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτή την περίπτωση να την βάλεις να ψωνίσει τον ένα κύλινδρο και εσύ τον άλλο.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμμ εγω εβαλα το cbr στο ονομα της αλλα τωρα τελευταια πεταει κατι σποντες του στυλ "δεν το δινεις τον καρκινο να παρουμε ενα τμαχ??" φυσικα μολις ακουσε οτι για να παρω τμαχ πρεπει να το δωσω το cbr και να βαλω και αλλα τοσα σε χρηματα,εκει σταματησε

παλι καλα

ποτέ δε κατάλαβα γιατι καποιος να δώσει τόσα λεφτα για το τμαχ και να μη πασει ενα βε στρομ πχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το ένα είναι μοτοσυκλέττα και το άλλο σκούτερ - άλλη χάρη (και χρήση) το άλογο και άλλη το γαϊδούρι, ειδικά το Κυπραίικο (μέγκα-σκούτερ) όταν έχεις μεγάλη τσέπη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα παντως την κοπελα μου φετος την εχει πιασει ενας φοβος γιατι πλαγιαζω πολυ λεει σε σχεση με περυσι......????????!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα απλά έχει ένα θέμα με το ότι θέλω συνέχεια καμιά 200αριά διαφορετικές. :grin:

Κατά τ'άλλα ευτυχώς όλα οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γυναίκα είναι ύπουλος εχθρός. Εκεί που νομίζεις οτι την έχεις φέρει στα νερά σου, κοιτάζεις τον εαυτό σου στο καθρέπτη και βλέπεις να φοράς τσεμπέρι, ποδιά και να οδηγάς ένα οικογενειακό σεντάν 75 αλόγων που μουσική επιλέγει πάντα η γυναίκα και πάντα δεν την γουστάρεις.

Όχι δεν είμαι σε αυτό το επίπεδο, αλλά μάτια έχω κ βλέπω!

Το νου σου..... μην εφησυχάζεις ποτέ. :lol:

χμμμμ εγω εβαλα το cbr στο ονομα της αλλα τωρα τελευταια πεταει κατι σποντες του στυλ "δεν το δινεις τον καρκινο να παρουμε ενα τμαχ??" φυσικα μολις ακουσε οτι για να παρω τμαχ πρεπει να το δωσω το cbr και να βαλω και αλλα τοσα σε χρηματα,εκει σταματησε

παλι καλα

Αααααα, την παραμυθιάζεις, έτσι? :P

Εννοειται οτι με μωρο παιδι το κουτι ειναι απο την πρωτη ημερα απαραιτητο. Πρεπει να το γνωριζουμε ολοι αυτο. Τουλαχιστον να επιλεγετε γυναικες με δικο τους κουτι......

Έτσι το έκανα/πέτυχα, αλλά η δικιά μου είχε C2, οπότε για μακριά με το παιδί παίρνω του Daddy να χωρέσει και τίποτ' άλλο εκτός απ' το καρότσι ...... :lol:

Εμενα οχι μονο δεν μου γκρινιαζει που παω βολτες και πιστες κτλ κτλ αλλα βαζει το χερι στο ταμειο του μαγαζιου (αυτη το κραταει ευτυχως) και μου δινει αγογγυστα χρηματα για βενζινες λαστιχα αμορτισερ παντελονια κρανη κτλ κτλ.

Στα παιδια και στην οικογενεια γενικοτερα αφιερωνω το 99% του ελευθερου χρονου μου. Ε το υπολοιπο 1% ειναι καποιες Κυριακες που κυνηγιεμαι πανω στα βουνα με τους υπολοιπους ημιτρελους Βορειους.

Τοσο απλα.

Α παρεπιπτοντως ξαναμπηκα δυναμικα στο χωρο της μοτοσυκλετας σχεδον ενα χρονο μετα τη γεννηση της κορης μου.

Γυναίκα διαμάντι. :respekt:

Η δικιά μου "κυρά", με τα ταξίδια εκτός συνόρων που έχει κάνει πάνω στη σέλα του Transalp, όχι μόνο δε μου την "κόβει" τη μοτοσυκλέτα (δε θα γινόταν άλλωστε) αλλά το αντίθετο κιόλας: Δε μ' αφήνει να πάω μόνος ταξίδι, γιατί το γουστάρει το ίδιο τρελά με εμένα.

Κάποιοι σε θεωρούν τυχερό..... δεν ξέρω, δεν μπορώ να αποφασίσω..... :think: η μηχανή θέλει και λίγο σόλο να τη φχαριστηθείς..... εμείς όταν κάνουνε νύχια-μαλλιά πάμε να χωθούμε? :tooth:

Οι γυναίκες είναι ποζεράδες!!!

Γιατί, δεν τό 'ξερες? Γυναίκα = πόζα. Μόδα και μόστρα σε όλα, απ' τη σαγιονάρα μέχρι το τετρακύλινδρο.... (ευτυχώς η δικιά μου δεν έχει έντονες τέτοιες τάσεις, πολύ low profile μιλάμε).

Ας πάμε και στα δικά μου.

Όπως έχω ξαναπεί παλιότερα, έχω προσπαθήσει στο παρελθόν ν' αποτοξινωθώ απ' τις μηχανές, ως αποκλειστικά δική μου απόφαση/προσπάθεια, χωρίς να αγνοώ/αποστρέφομαι τα λόγια των δικών μου όπου είχαν δίκιο. Καλό είναι ν' ακούς τον άλλον όταν έχει δίκιο και να ζυγιάζεις τα πράγματα. Άλλωστε τί σκ^τά Ζυγός θα ήμουνα?

Τα αποτελέσματα της προσπάθειας όμως από ολέθρια έως τραγελαφικά..... :plaf: γέλασε και το παρδαλούν ερίφιο (κατσίκι) αφού μόλις έφαγα ένα μήνα στέρηση πήγα και ξαναπήρα μηχανή για να σταματήσω να μπαίνω σε όλα τα μοτομάγαζα ζητώντας τη "δόση" μου. :sopase:

Η προσπάθεια δε αποτοξίνωσης είχε και ως αποτέλεσμα από κει που είχα πάντα 1 μόνο μηχανή, να έχω τουλάχιστον 2 ταυτόχρονα. :plaf:

Έτσι το πήρα απόφαση ότι δε γίνεται να ξεκολλήσω απ' αυτή την πρέζα και το έχω διαμηνύσει και προς πάσα κατεύθυνση πλησίον, ώστε να μην τρέφουν φρούδες ελπίδες. Και όταν δείχνεις ξεκάθαρος και σταθερός στις απόψεις σου, οι άλλοι το δέχονται αφού βλέπουν ότι δεν υπάρχει "κενό" να χώσουν ζιζάνια.

Η έλευση του παιδιού έχει φέρει (αναπόφευκτα) μείωση χρόνου για βόλτες με τη μηχανή, και πολλές φορές είχα σκεφτεί αρχικά αν ήταν καλύτερα να μην έχω και για λόγους ασφαλείας, αφού και η ευθύνη που φέρεις πλέον απέναντί του σε τρώει σαν σαράκι.

Αλλά δυστυχώς, λόγω αναγκών για τη δουλειά είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ καθημερινά το σκούτερ μες τη ζούγκλα της Αθήνας, οπότε η μεγάλη μηχανή μια φορά στο τόσο είναι το πρόβλημα?

Έτσι άραξα και δεν το ξανασκέφτομαι. Μηχανή θα έχω όσο πάει. Κι άμα γεράσω και τρικλίζουνε τα πόδια μου, θα πάρω μια 4τροχη γουρούνα πάλι και θα είμαι τζετ. Το έχω δηλώσει ήδη στη γυναίκα νά' ναι προετοιμασμένη...... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η έλευση του παιδιού έχει φέρει (αναπόφευκτα) μείωση χρόνου για βόλτες με τη μηχανή, και πολλές φορές είχα σκεφτεί αρχικά αν ήταν καλύτερα να μην έχω και για λόγους ασφαλείας, αφού και η ευθύνη που φέρεις πλέον απέναντί του σε τρώει σαν σαράκι. ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ!! ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΒΟΛΤΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΩ ΤΑ ΞΕΧΝΩ ΟΛΑ....

Αλλά δυστυχώς, λόγω αναγκών για τη δουλειά είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ καθημερινά το σκούτερ μες τη ζούγκλα της Αθήνας ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΟΥΦΑΛΑ!! ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΟΥ! ΣΟΥ 'ΠΑ ΕΛΑ ΚΡΗΤΗ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ... , οπότε η μεγάλη μηχανή μια φορά στο τόσο είναι το πρόβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η έλευση του παιδιού έχει φέρει (αναπόφευκτα) μείωση χρόνου για βόλτες με τη μηχανή, και πολλές φορές είχα σκεφτεί αρχικά αν ήταν καλύτερα να μην έχω και για λόγους ασφαλείας, αφού και η ευθύνη που φέρεις πλέον απέναντί του σε τρώει σαν σαράκι.

Αλλά δυστυχώς, λόγω αναγκών για τη δουλειά είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ καθημερινά το σκούτερ μες τη ζούγκλα της Αθήνας, οπότε η μεγάλη μηχανή μια φορά στο τόσο είναι το πρόβλημα?

Έτσι άραξα και δεν το ξανασκέφτομαι. Μηχανή θα έχω όσο πάει. Κι άμα γεράσω και τρικλίζουνε τα πόδια μου, θα πάρω μια 4τροχη γουρούνα πάλι και θα είμαι τζετ. Το έχω δηλώσει ήδη στη γυναίκα νά' ναι προετοιμασμένη...... :mB_kalo_e:

εγώ (χωρίς να έχω παιδιά!) θα έλεγα να πάρεις ένα παιδικό καθισματάκι ώστε να συνδυάζεις βόλτα-με-παιδί και βόλτα-με-μηχανή (2σε1 φάση!) και αφ'ενός να κάνεις οικονομία χρόνου ενώ αφ'εταίρου θα γουστάρει και το μικρό (αλλά και το μεγάλο!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα