kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Ναι εισαι καλα φιλε μου! Τα φρένα ειναι απλα αγκυρες! Τι χρώμα ειναι αυτο που βλέπεις; Δεν είμαστε εμείς παντως :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 BLACK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Παίδες, οι τιμές είναι «θεωρητικές» με βάση την τελική μετάδοση. Απλά το TDM πχ, θα δείξει 220 με 7600rpm και 6η στο σασμάν και δε θα μπορεί να ανεβάσει άλλο. Εχεις πέσει όντως πολύ μέσα. τόσο δείχνει το πιστοποιώ ως πρώην κάτοχος!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 αυτος τι εκανε ακριβως; την καδενα χαλαρωσε; δεν καταλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2014 Χαλάρωσε τον τεντωτήρα καδένας μέχρι να ακουστεί ο θόρυβος. Ουσιαστικά το έκανε για να καταλάβουμε ποιος θόρυβος είναι αυτός της προβληματικής παρτίδας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Δεν έκανε μόνο αυτό. Στο βίντεο έχει αντικαταστήσει την απλή βίδα με μία ακέφαλη αλεν βίδα 2.5χιλιοστών με παξιμάδι ώστε να κρατάει το cam chain tensioner σταθερό στο σημείο που το έχει ρυθμίσει προηγουμένως και δεν ακούγεται. Η λύση αυτή δουλεύει μια χαρά (τόσο καιρό κυκλοφορούσε και ένα Kit για τους ανυπόμονους) αλλά εφόσον η yamaha αναλαμβάνει (με εγγύηση) την αντικατάσταση όλου του CCT τότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος για πειράματα και "fix". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Ναι έβαλε την βίδα του kit για να μην χάνει την ρύθμιση που πρέπει να έχει. Εγώ έβαλα το video για να μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει με τον ήχο αν έχει θέμα με αυτόν η όχι. Δεν αναφέρθηκα σε αυτό το kit γιατί αν το βάλει κάποιος χάνει την εγγύηση...Παρόλο που αυτό το kit ήταν οδηγία της ίδιας μέχρι να βγάλει την αναβάθμιση του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Τι γίνεται με αυτά τα ΜΤ, σαν ζεστά καρβέλια πουλάνε να'ουμ', πέτυχα άλλο ενα σήμερα τ'απόγευμα έξω απο το Ολύμπιον σε ματ γκρι (κλασσικά) , δε νομίζω πως έπρεπε να βγάλει άλλους χρωματισμούς η Yama... Ωραίο το Μεκανάκι απο κοντά πάντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2014 Όταν πήγα να το δω από κοντά μου άρεσε, όχι ότι είναι όμορφο με την κλασική έννοια του όρου αλλα γιατί μου ξύπνησε μνήμες και συναισθήματα. Μου θύμισε την πρώτη φορά πιτσιρικάς που είδα V-Max και FZX. Muscle Bike αν μου επιτραπεί ο όρος, πραγματικό yamaha όπως τα θυμόμουνα. Λίγο οι εισαγωγές αέρα, λίγο το μεγάλο ντεπόζιτο, λίγο η στάση του, οι σχεδιαστές του για μένα πέτυχαν να φέρουν κάτι το διαφορετικό κρατώντας στοιχεία από το παρελθόν. Αν το έβλεπα πρώτη φορά μπροστά μου και χωρίς σήματα θα καταλάβαινα ότι είναι Yamaha. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frezas 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απλα ενθουσιασμενος....... ...thank you Yamaha!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2014 από τον frezas 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Βρε τη γιαμαχα...εσεις θα κανετε ξεχωριστο club :) καλοριζικο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Καλορίζικο σε όλους τους νέους κατόχους!! Χτύπησε φλέβα η Yamaha :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 :punk: :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Γαμάτο χρώμα! Καλά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Πολυ ομορφο....σε ολα τα χρωματα και κυριως σε αυτα που συνδυαζεται με το χρυσο πηρουνι. Καλα χιλιομετρα σε ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) τελικα θα χρειαστει τιποτα τετοιο? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2014 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Απλα ενθουσιασμενος....... ...thank you Yamaha!!! Καλορίζικο σε όσους το απέκτησαν. :vv: Τούμπανο το εργαλείο..... χαρά ο Γιαμαχάκιας..... :lol: Σημείωση: Μόνο σ' εμένα δεν αρέσει το πίσω φτερό (βάση πινακίδας με φλας) έτσι που πετάγεται σαν άσχετο? Δεν μπορούσαν να βάλουν ένα πιο μικρό φτεράκι, ενσωματωμένο καλύτερο στον θόλο του τροχού? Προσωπικά θα τό 'βγαζα κατευθείαν, αφού έβρισκα τρόπο να προσαρμόσω τα φλας στο εναπομείναν πίσω μέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Πουλάει τοσο που όλες οι εταιρίες αξεσουάρ μικρές μεγάλες έχουν πέσει με τα μούτρα και βγάζουν πράγματα ασταμάτητα, δεν ξες τι να πρωτοδιαλέξεις. Όλο και κάτι καλύτερο σκαρφίζονται κάθε μέρα! Για βάση πινακίδας να φανταστείς έχει βγάλει εξτρά μέχρι και η γιαμάχα. Χάχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Γενικότερα το πίσω μέρος του, φανάρι, τελείωμα κωλου, βάση και πινακίδα κλπ δεν μου είχε αρέσει ούτε εμένα αλλά είναι πταίσμα μπροστά στην οδηγική απόλαυση που σου προσφέρει, αναλογικά και με το κόστος του βέβαια και με το πολύ ωραίο μπροστινό τμήμα του. Εγώ πιστεύω ότι το πρώτο έξτρα που πρέπει να μπει στο μηχανάκι είναι ένα stabilizater. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 o motoloveras μιλαει καγκουρικα σωστα.. και εγω απο την πρωτη μερα θα ξηλωνα τη βαση πινακιδας.. χαλαει ενα τοσο γαματο μηχανακι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Πουλάει τοσο που όλες οι εταιρίες αξεσουάρ μικρές μεγάλες έχουν πέσει με τα μούτρα και βγάζουν πράγματα ασταμάτητα, δεν ξες τι να πρωτοδιαλέξεις. Όλο και κάτι καλύτερο σκαρφίζονται κάθε μέρα! Για βάση πινακίδας να φανταστείς έχει βγάλει εξτρά μέχρι και η γιαμάχα. Χάχα! Αυτό τα λέει ώρα..... ούτε στους ίδιους δεν αρέσει..... :lol: Γενικότερα το πίσω μέρος του, φανάρι, τελείωμα κωλου, βάση και πινακίδα κλπ δεν μου είχε αρέσει ούτε εμένα αλλά είναι πταίσμα μπροστά στην οδηγική απόλαυση που σου προσφέρει, αναλογικά και με το κόστος του βέβαια και με το πολύ ωραίο μπροστινό τμήμα του. Εγώ πιστεύω ότι το πρώτο έξτρα που πρέπει να μπει στο μηχανάκι είναι ένα stabilizater. Πταίσμα ναι και σίγουρα δεν μειώνει το σύνολο. Άλλωστε, κι εγώ μόνο σε αυτό αναφέρθηκα γιατί το κοιτάω και το ξανακοιτάω και απορώ! Εντωμεταξύ, έχω προσέξει ότι αυτό το στυλ πίσω φτερού / βάσης πνακίδας έχει πλέον απλωθεί σαν ιός :P σε πολλά σύγχρονα σχέδια, δεν είναι μόνο στο ΜΤ..... τόσο πολύ τους αρέσει ρε πστη μου? Το χαλάει ρε μλκες, δεν το βλέπετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Χάχα! Αυτό ακριβώς! -------------------------------------------------- Καλά όλα αυτά με τα έξτρα αλλα αυτό που προέχει είναι να το οδηγάμε, είναι δύσκολο μηχανάκι με τόση ροπή που όταν πας να το πιέσεις θέλει το κάτι παραπάνω από τον οδηγό του. Ανοίγεις 3 στην έξοδο και χάνεται η μπάλα, πολύ ροπή πολύ απότομα. ...τα πράγματα δεν είναι τόσο γλυκα και ρυθμίσιμα.... Έχουμε να ασχοληθούμε αρκετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 η ροπη καλο ειναι να υπαρχει, οπως ειπες να ασχοληθεις θελει, μετα απο λιγο γινεται συνηθεια και μαθαινεις να την χρησιμοποιεις οσο θες πιο επικινδυνη ειναι μεσα στην πολη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frezas 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Ευχαριστω παιδες για τα καλα σας λογια! Εχω αλλαξει αρκετες μηχανες εως τωρα, πραγματικα το ΜΤ ειναι απο αυτες που απολαμβανω περισσοτερο. Σιγουρα δεν ειναι παντου καλο και εχει τις αδυναμιες του, αλλα για τη χρηση που το πηρα ειναι λουκουμι! Ελπιζω να βρω και λιγο περισσοτερο χρονο να το ευχαριστηθω, γιατι εως τωρα ειναι μετρημενες οι φορες που το εχω καβαλησει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kafrilakos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 σου λειπει καθολου το fz1 ή το ξέχασες ηδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες