evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Για να μην σηκώθηκε σημαίνει ότι φοβήθηκε να το ανοίξει όπως του αρμόζει. Δευτέρα σηκώνεται πάντα όταν μπαίνει στην ροπή του, 8000rpm και με τρίτη πολλές φορές εκεί που δεν το περιμένεις. :D Υπάρχει και το video μου μέσα από την πιστα, που έβαλε ο Alex από το ελικοπτεράκι, τρανή απόδειξη ! ---------------------- Οδήγησα και εγώ τον Τίγρη 1050 τον μονόμπρατσο στην τελευταία καταδρομική βορείων. που βρίσκουμε το βίντεο; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 θεση οδηγησης ειναι οντως περιεργη! δεν κουμπωσα ουτε και εγω! ουτε οταν κατεβαζεις τα ποδια κατω, νοιοθεις αβολα χερια ποδια σωμα! στα πλην οντως το μπροστινο ειναι υπερβολικα μαλακο! βουταει ολο μεσα! φρενα δεν ειχα δει γιατι δεν μπορουσα (ειχα παρει του κοσμα στο γαλαξιδι οχι στα μεγαρα) στα + το ελαχιστο βαρος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1975 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Μα τώρα συγκρινεις με το s3; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 εγω εμαθα οτι το τσαγιασμα παει συννεφο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1975 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Οπωσδήποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έκανα σημερα το σερβισακι των 6.000km, ενα 80αρι λάδια φίλτρο. Ακριβα τα yamalube,17 euro το 15-50 το φουλ συνθετικό (αυτό εβαλα). Τα motul τα συνθετικα 15-50 τα είχε στα 10... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2015 από τον elprimerozen 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 Έκανα σημερα το σερβισακι των 6.000km, ενα 80αρι λάδια φίλτρο. Ακριβα τα yamalube,17 euro το 15-50 το φουλ συνθετικό (αυτό εβαλα). Τα motul τα συνθετικα 15-50 τα είχε στα 10... εχω την εντυπωση ,πως ειναι το ιδιο λαδι,με αλλη ετικετα!και τιμη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 συνήθες φαινόμενο: αν θυμάμαι καλά, τα ακριβά Σουμπαρόλαδα είναι Motul 300V ενώ τα φτηνά είναι ... Cyclon ( --> με βάση ανασάικλον αλλά με τιμή καινουργή...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2015 εχω την εντυπωση ,πως ειναι το ιδιο λαδι,με αλλη ετικετα!και τιμη Ναι έχεις απόλυτο δίκιο.... αλλα αυτό συμβαίνει μονο στα yamalube που πουλάνε στην αμερική. Εκεί είναι motul με άλλο αυτοκόλλητο. https://www.yamahapartsandaccessories.com/yamalube-products/engine-oils?ls=yamalube&dealernumber= Τα ιαπωνικά και ευρωπαϊκά yamalube είναι αλλα. http://www.yamaha-motor.eu/uk/services/yamalube/index.aspx Αυτό είναι το yamalube 15-50 (motul) USA https://www.yamahapartsandaccessories.com/product/details/15w-50-full-synthetic-with-ester?b=Engine+Oils&d=30|30 Και αυτό το yamalube 15-50 που έβαλα. http://www.yamaha-motor.eu/uk/accessories/yamalube/yamalube-land/land-4-stroke-oil/yamalube-4-fs-15w-50/YMD-65012-01-03/details.acc?overviewhash=%23%2Fservice%2F533559%2F0%2F Είναι δυο διαφορετικές σειρές με διαφορετικά λάδια και προδιαγραφές, από όσο το έχω ψάξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Ναι έχεις απόλυτο δίκιο.... αλλα αυτό συμβαίνει μονο στα yamalube που πουλάνε στην αμερική. Εκεί είναι motul με άλλο αυτοκόλλητο. https://www.yamahapa...e&dealernumber= Τα ιαπωνικά και ευρωπαϊκά yamalube είναι αλλα. http://www.yamaha-mo...lube/index.aspx Αυτό είναι το yamalube 15-50 (motul) USA https://www.yamahapa...ne+Oils&d=30|30 Και αυτό το yamalube 15-50 που έβαλα. http://www.yamaha-mo...2F533559%2F0%2F Είναι δυο διαφορετικές σειρές με διαφορετικά λάδια και προδιαγραφές, από όσο το έχω ψάξει. Τα motul που λες φίλε μου για να κάνουν 10 € δεν είναι συνθετικά είναι συνθετικής βάσης. Τα συνθετικά της motul είναι τα 300V και κάνουν πάνω από 12 €. Θα σου έλεγα σε επομένη αλλαγή σου να βάλεις τα silkolene , δεν τα βάζουν γενικά στην Ελλάδα αλλά είναι κορυφαία. Και μια ερώτηση ακόμα, η YAMAHA σου είπε να βάλεις συνθετικά λάδια ? Γιατί αν θυμάμαι και σε R1 και σε fazer κλπ πάντα λένε να προτιμάς ημισυνθετικα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TeQniX 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 Λοιπόν μετά από 2 Service (1 στα 1000 & 2 στα 6000) και δύο διαφορετικά λάδια συνθετικά τα οποία τα πρότεινε ο αντιπρόσωπος της yamaha έχω διαπιστώσει τα εξής : στην πρώτη αλλαγή λάδια yamalube + φίλτρο λαδιού, η μηχανή στις αλλαγές ταχυτήτων χτυπούσε πολύ έντονα σε σημείο που φοβόμουν μην τυχόν και αρχίσει να με κυνηγάει το κιβώτιο :P Έτσι λοιπόν στο δεύτερο Service αποφάσισα να αλλάξω λάδια καθώς τα παιδιά στην yamaha τα γνωρίζω και είπαμε να δοκιμάσουμε το αντίστοιχο της motul + φίλτρο λαδιού και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε, οι αλλαγές είναι πολύ πιο απαλές και δεν ακούς χτυπήματα, ακόμα και όταν είναι παγωμένη τα πρωινά χτυπάει πολύ λιγότερο στις πρώτες αλλαγές!!!! Στάλθηκε από το Lenovo X2-EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα motul που λες φίλε μου για να κάνουν 10 € δεν είναι συνθετικά είναι συνθετικής βάσης. Τα συνθετικά της motul είναι τα 300V και κάνουν πάνω από 12 €. Θα σου έλεγα σε επομένη αλλαγή σου να βάλεις τα silkolene , δεν τα βάζουν γενικά στην Ελλάδα αλλά είναι κορυφαία. Και μια ερώτηση ακόμα, η YAMAHA σου είπε να βάλεις συνθετικά λάδια ? Γιατί αν θυμάμαι και σε R1 και σε fazer κλπ πάντα λένε να προτιμάς ημισυνθετικα . Δεν τους ρώτησα και δεν με ενδιέφερε. Είδα τις προδιαγραφές που προτείνει ο κατασκευαστής για το 09 και έβαλα τα κορυφαία που έχει η yamaha της Yamalube. Να τονίσω ότι δεν είχα κανένα θέμα με τα πρώτης τοποθέτησης ημισυνθετικά με το κιβώτιο εγώ. Τα silkolene της Fuchs τα είχε και αυτά. Έχω ακούσει αυτούς τους μύθους για τα ημισυνθετικά και έχω καταλήξει γιατί μπορεί να συνέβαινε αυτό. Λοιπόν μετά από 2 Service (1 στα 1000 & 2 στα 6000) και δύο διαφορετικά λάδια συνθετικά τα οποία τα πρότεινε ο αντιπρόσωπος της yamaha έχω διαπιστώσει τα εξής : στην πρώτη αλλαγή λάδια yamalube + φίλτρο λαδιού, η μηχανή στις αλλαγές ταχυτήτων χτυπούσε πολύ έντονα σε σημείο που φοβόμουν μην τυχόν και αρχίσει να με κυνηγάει το κιβώτιο :P Έτσι λοιπόν στο δεύτερο Service αποφάσισα να αλλάξω λάδια καθώς τα παιδιά στην yamaha τα γνωρίζω και είπαμε να δοκιμάσουμε το αντίστοιχο της motul + φίλτρο λαδιού και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε, οι αλλαγές είναι πολύ πιο απαλές και δεν ακούς χτυπήματα, ακόμα και όταν είναι παγωμένη τα πρωινά χτυπάει πολύ λιγότερο στις πρώτες αλλαγές!!!! Στάλθηκε από το Lenovo X2-EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θυμάσαι ποια είχες βάλει? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2015 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το race blu του 2015 έχει διαφορετικά μπλε σε ζάντα πιρούνι? Το δα χθες στο μοτοδικτυο και εβγαζε ματι η διαφορά. το super tenere ηταν ΟΚ. Αχρωματοψία εκεί στην Ιαπωνία? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Πολυ ωραιο το χρωμα στο πιρουνι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 http://www.dmv.com.tw/html/front/bin/ptlist.phtml Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Δεν μπορώ να το δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kathlos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) και νομιζα οτι μονο εμενα ενοχλει. αν και θεωρω οτι το μωβακι εινια ποιο ωραιο και αυτο στο πιρουνι ειναι καλο ΑΛΛΑ ημαρτον καντετα ιδια σαν κινεζικη λατερνα ειναι. ΥΓ. και μαρεσει που κανουν και το ιδιο και στο tracer Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2015 από τον kathlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Ανοδίωση και Ηλεκτροστατική βαφή αλουμινίου.................. Στο τενερέ είναι ανοδιωμένες και οι ζάντες στο mt είναι τα καλαμια και ηλεκτροστατική οι ζάντες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Να ξεστραβωθουμε λιγο :P https://www.facebook.com/DaveMckennaFreestyle/videos/714125242049289/?comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Ένα μαύρο πλαίσιο ρε γκαμω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
punkabbestia 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 μαύρο πλαίσιο μόνο το mt09 tracker. πετάς τα μυστήρια πλαστικά κ είσαι έτοιμος. έχει και ωραία σέλα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TeQniX 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Δεν τους ρώτησα και δεν με ενδιέφερε. Είδα τις προδιαγραφές που προτείνει ο κατασκευαστής για το 09 και έβαλα τα κορυφαία που έχει η yamaha της Yamalube. Να τονίσω ότι δεν είχα κανένα θέμα με τα πρώτης τοποθέτησης ημισυνθετικά με το κιβώτιο εγώ. Τα silkolene της Fuchs τα είχε και αυτά. Έχω ακούσει αυτούς τους μύθους για τα ημισυνθετικά και έχω καταλήξει γιατί μπορεί να συνέβαινε αυτό. Θυμάσαι ποια είχες βάλει? Δεν θυμάμαι πιο motul λάδι βάλαμε, αύριο που θα περάσω από την αντιπροσωπία μια βόλτα θα ρωτήσω και θα σου πω.. ;) Στάλθηκε από το Lenovo X2-EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Το 300ν οσοι το βρισκεται σε τιμη λιανικης με περιπου 12ε το λιτρο να ξερετε οτι ειναι Τουρκιας και οχι Γαλλιας/Γερμανιας που το αντιστοιχο του πωλειται γυρω στα 18..Εννοειται οχι και τοσο ποιοτικο.Μπορειτε να βρειτε χωρα προελευσης μεσα απο τα πρωτα ψηφια του barcode.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Το 300ν οσοι το βρισκεται σε τιμη λιανικης με περιπου 12ε το λιτρο να ξερετε οτι ειναι Τουρκιας και οχι Γαλλιας/Γερμανιας που το αντιστοιχο του πωλειται γυρω στα 18..Εννοειται οχι και τοσο ποιοτικο.Μπορειτε να βρειτε χωρα προελευσης μεσα απο τα πρωτα ψηφια του barcode.. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, δεν είχα παρατηρήσει τόσο μεγάλες διαφορές τιμής ακόμα και στα ίδια λάδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frezas 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η εξατμιση περαστηκε σημερα. Για λιγες μερες θα την κρατησω με τη ταπα και μετα μαλλον θα τη κρατησω χωρις, μιας και με την ταπα ειναι "σχετικα" ησυχη". Ελευθερο φιλτρο δεν εβαλα ακομα. Θα γινει και αυτο αργοτερα για να εχω και αισθηση των αλλαγων που προσφερει καθε μετατροπη. Eνα γρηγορο οπτικο αποτελεσμα, και περισσοτερα σχολια τις επομενες μερες αφου προλαβω να την κανω καποια βολτα. Η ταπα βγηκε.....μπορει να το καταλαβατε μερικοι Αθηναιοι.....χαχα Λοιπον...δεν υπαρχει αυτος ο θορυβος.....πολυ μπασος και πολυ δυνατος...... Δεν υπαρχει αυτο.....ειχα και πριν ξεταπωτη Micron σε Fz1, αλλα αυτος θορυβος ειναι απο αλλο πλανητη. Ειναι παρα πολυ δυνατος, εως και πολυ εννοχλητικος για τους τριγυρω, ακομα και σε μενα. Πραγματικα ξεκοβεσαι απο το περιβαλλον, δεν ακους σχεδον τιποτε αλλο απο αυτοκινητα, κορνες κλπ.... Στο κλεισιμο του γκαζιου, μου προκαλει η συχνοτητα ενα συντονισμο μεσα στο κρανος που σπαει το κεφαλι μου. Δε μιλαμε για ξερογκαζα και φλογες....ΧΑΜΟΣ. Τεσπα, αν και γενικα μου αρεσει η "φασαρια", να ακουω το μηχανακι.....αυτο ειναι εξωπραγματικο και δεν υποφερεται, ουτε φταινε και ολοι αλλοι να τους παιρνω τα αυτια. Ξεταπωτη μονο για καμια καγκουροβολτα (οχι ταξιδι σιγουρα), και καμια πιστα. Μεσα στη πολη θελει τη ταπα της οπωσδηποτε. Για την ιστορια, η ταπα βγηκε με πολυ μεγαλη δυσκολια. Χρειαστηκε να καταστρεψουν την υπαρχουσα αλενοβιδα, και να μπει νεα πιο φαρδυα και αλλης ποιοτητα και παλι θα δειξει αν θα δουλεψει ετσι στο βαλε βγαλε. Οσον αφορα την αισθηση, δεν εχω προλαβει να κανω μια γρηγορη βολτα για να δω διαφορες απο πριν που ειχε τη ταπα. Εκρεμει να μπει και ελευθερο φιλτρο το επομενο διαστημα. Ισως μεσα στο μηνα του κανω ενα προωρο σερβις (εχω 3300Κμ) γιατι παιζει ταξιδι στο εξωτερικο και ισως βαλω και ελευθερο φιλτρο. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2015 από τον frezas 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες