Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Γεράματα λόγω ηλικίας βγάζουν, κατά τα άλλα άμα έχει ζήσει μια καλή ζωή, δεν πρόκειται να έχεις κάτι σοβαρό σε θέμα.

Ελέγχεις αν καίει λάδι (κοιτάς εξάτμιση για άσπρο καπνό και ξερογκαζιάζεις), ελέγχεις αν γενικά έχει ομαλή λειτουργία το μοτέρ, ελέγχεις αν εκκινεί σωστά και επανειλημένα, και με ένα πολύμετρο μετράς τάση μπαταρίας εν λειτουργία μοτέρ για έλεγχο στο κύκλωμα παραγωγής ρεύματος.

Κοίτα και κάτι γλύστρες στην αλυσίδα που τείνουν τα τρώγονται και αν θέλουν αλλαγή.

Αν δεν είναι ετοιμοθάνατο από κακή ζωή, έτοιμο να διαλύσει, αν του φτιάχνεις μικροπραγματάκια, θα το έχεις μια ζωή.

Βασικα το κυριο που το εχει τυγχανει να το γνωριζω..Ενα 50αρης και κατι το εχει...Ηρεμα το παει.Βασικα δεν ξερω αν εχει κουμπωσει ποτε 3η στο σαμσαν...Το παιρνουν και οι γιοι του αλλα και αυτοι το πανε ηρεμα..Το γλυκοκοιταζα καποτε αλλα δεν ειναι για το μεγεθος μου.

Βασικα το κυριο που το εχει τυγχανει να το γνωριζω..Ενα 50αρης και κατι το εχει...Ηρεμα το παει.Βασικα δεν ξερω αν εχει κουμπωσει ποτε 3η στο σαμσαν...Το παιρνουν και οι γιοι του αλλα και αυτοι το πανε ηρεμα..Το γλυκοκοιταζα καποτε αλλα δεν ειναι για το μεγεθος μου.

Κανε ελεγχο και τσιμπα το..Σου λεω δεν εχει παει πανω απο 50χλμ το μοτορι.Θα το διαπιστωσεις και εσυ ο ιδιος απο κοντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φαινεται σε καλη κατασταση...

ξερει κανεις αν βγαζουν κανενα προβλημα τα συγκεκριμενα κ ποιο?

http://www.car.gr/cl...photos/3799360/

3799360_4_b.jpg

25.000 km σε 15 χρονια??εε δεν νομιζω..και μεχρι το περιπτερο να πηγαινε περισσοτερα θα ειχε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

25.000 km σε 15 χρονια??εε δεν νομιζω..και μεχρι το περιπτερο να πηγαινε περισσοτερα θα ειχε :P

Ε αν το κυκλοφορεις μονο μεσα στα Μεγαρα μια χαρα ειναι τα χιλιομετρα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τις φωτό, καλό φαίνεται, και η τιμή είναι καλή.

Σπεύσατε οι γνώστες.

960183_10201702757824973_344398438_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/4355481/

πως το βλεπετε??

Ξαναβαμμενο.....και αν προσεξεις στην 3η και 4η φωτογραφια το πισω φτερο δεν μου φαινεται συμμετρικο ως προς την πισω ροδα....(μπορει απο κανενα καπακι)

Μπορει και να με ξεγαλαει η γωνια ληψης......αλλα το πιο πιθανο ειναι αυτο που παρατηρησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξαναβαμμενο.....και αν προσεξεις στην 3η και 4η φωτογραφια το πισω φτερο δεν μου φαινεται συμμετρικο ως προς την πισω ροδα....(μπορει απο κανενα καπακι)

Μπορει και να με ξεγαλαει η γωνια ληψης......αλλα το πιο πιθανο ειναι αυτο που παρατηρησα.

ναι το παρατηρησα και γω αυτο, ισως να εχει να κανει μη την βαση της πινακιδας και το πως εχει κουμποθει εκει πανω και φαινεται ετσι. να ειναι οντως στραβο, λιγο δυσκολο. (αν και ποτε μην λες ποτε)

και το βαψιμο λογικο μου φαινεται λογο του γνωστου προβληματος των xt με τα πλαστικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το παρατηρησα και γω αυτο, ισως να εχει να κανει μη την βαση της πινακιδας και το πως εχει κουμποθει εκει πανω και φαινεται ετσι. να ειναι οντως στραβο, λιγο δυσκολο. (αν και ποτε μην λες ποτε)

και το βαψιμο λογικο μου φαινεται λογο του γνωστου προβληματος των xt με τα πλαστικα

+ οτι εχει ον-οφφαδικο πισω λαστιχο..

Φαινεται λιγακι καπως,εχει ελλειψεις..

Τροποποιήθηκε από τον ManosKTM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η παρακατω αγγελία ισχυε και ηταν αληθινη και οχι φαρσα οπως αποδειχτθηκε.....θα την ειχα ποσταρει σημερα κιολας στα "Ευχαριστα".......Αλλα οπως ειπα ηταν μια πλακα.......

4362233_2_b.jpg

http://www.car.gr/cl...s/view/4362233/

Παρ ολα αυτα.....ωραιο και καθαρο μηχανακι,ασχετα αν το τηλεφωνο ειναι ασχετο.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν η παρακατω αγγελία ισχυε και ηταν αληθινη και οχι φαρσα οπως αποδειχτθηκε.....θα την ειχα ποσταρει σημερα κιολας στα "Ευχαριστα".......Αλλα οπως ειπα ηταν μια πλακα.......

4362233_2_b.jpg

http://www.car.gr/cl...s/view/4362233/

Παρ ολα αυτα.....ωραιο και καθαρο μηχανακι,ασχετα αν το τηλεφωνο ειναι ασχετο.

φιλε γιωργο,συντροχε συμφορουμιτη και συνπαιχτη στον μαγικο κοσμο του gt5,θα μπεις ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΡΕΑ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ημουν πορτοκαλι σημερα αν ηταν αληθινη η αγγελια.....αλλα καθε εμποδιο για καλο.

Ναι εκανα και αναφορα....

Τον ανθρωπακο πρεπει να τον ειχαν ταραξει στα τηλεφωνα.....μολις του λεω καλησπερα,ο Γιωργος?

Μου απαντα...Για το μηχανακι ε?

:plaf:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ημουν πορτοκαλι σημερα αν ηταν αληθινη η αγγελια.....αλλα καθε εμποδιο για καλο.

Ναι εκανα και αναφορα....

Τον ανθρωπακο πρεπει να τον ειχαν ταραξει στα τηλεφωνα.....μολις του λεω καλησπερα,ο Γιωργος?

Μου απαντα...Για το μηχανακι ε?

:plaf:

τετοιες φαρσες εκαναν κ στην ελληνοφρενεια στον σκαϊ 100.3

εδιναν το τηλ του ραδιοφωνικου σταθμου (ισως κ εν αγνοια του) κ μετα ο παρουσιαστης τους δουλευε ψηλο γαζι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αι καλα...αν βρειτε πολλα τετοια με 4000 ευρω θελω και εγω ενα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

ακου τι σκεφτηκανε οι ανθρωποι!!!αν δεν εχεις με τι να παιξεις σου ερχονται πολλες ιδεες

εν τελει παντως την πουλαει την μηχανη γενικα η μπα?

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4276690/

καλο μου φαινεται... και του 07 και με νορμαλ χλμ και με τα εξτρακια του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/cl...s/view/4276690/

καλο μου φαινεται... και του 07 και με νορμαλ χλμ και με τα εξτρακια του...

αμφιβαλλω οτι ειναι του 07 το μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε με τραβαει..

ειναι παραμελημενο εξωτερικα,

και δεν δινει στοιχεια, για τη δουλεια που εκανε στο μοτερ,

π.χ. λεει fcr, ποιο ομως? στα 434 αμα βαλεις το 41 πινει αδικα.

41 μονο στα 462

επισης δεν λέει ποσα χλμ ειχε πριν την δουλεια..

αντε να τον παρουν τηλ αυτον.

επειδη και γω ετσι νομιζα για το 41,στο ccm μου η καταναλωση ειναι απο 5-5,8/100 μαξιμουμ (μιλαμε απ'την μια σε επαρχιακο χαλαρα και απ'την αλλη κυνηγητο). το 39αρι ειναι σαφεστατα η σοφοτερη επιλογη,αλλα και αυτη μια χαρα καταναλωση ειναι σε σχεση με το DR350 που ηταν σταθερα στα 6.3/100 και ειχε μια ολοσωμη μονο πανω.

μια διευκρινηση απλα γιατι μπορει να μπει και το δικο μου σε αγγελια σιγα-σιγα γιατι μας εχει σαγηνεψει η ευρωπη τωρα τελευταια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4409398/

Όποιος κοιτάει το συγκεκριμένο zxr, πρώτον να ξέρει πως είναι κατάστημα, και δεύτερον πως το συγκεκριμένο πουλιόταν το καλοκαίρι στα Βριλήσσια 700 ευρώ. Τώρα αν έχει ρίξει 800 ευρώ δουλειά πάνω του, ο θεός να με συγχωράει που κακολόγησα έναν επαγγελματία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα