barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Την χόρτασα σκόνη και μυγάκια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Την πείρα την πήγα βόλτα μαζί με παρέα μέχρι την γερακινη μέσω Επανομής, ηράκλειας, καλλικρατειας και όλον των υπολοίπων χωρίον εκεί φάγαμε κολυμπήσαμε και ήρθαμε απροβλημάτιστα. Ελπίζω όλες μας οι βόλτες να ήταν και να είναι απροβλημάτιστες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Απογευματινή βόλτα στο οροπέδιο Λασιθίου, καμιά κατοσταριά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2013 Μετα απο ποοοοσους μηνες σημερα αλλαξα ενα κυρ ζιγκλερ !!! Οκ οχι κατι πολυ δυσκολο αλλα μονο και μονο που επαιξα 10 λεπτα με το fcr μου αρεσε :vv: Αυριο εχει δοκιμη να δω αν ειναι οκ το κυρ(ιο) ζιγκλερ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Χθες επιτέλους μετά από πολύ καιρό βάλαμε τον καινούργιο θάλαμο διαστολής. Είμαστε και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι. ps: Θέλει ζιγκλέρωμα και ρύθμιση καρμπυρατέρ για να αποδώσει στο max των δυνατοτήτων της, αλλά δεν ξέρω τι και πως οπότε θα το πάω κάποια στιγμή να γίνει η δουλειά. Προς το παρόν χαίρομαι να το καβαλάω και να ακούω στο ρελαντί τον νέο σπυρωτό ήχο. "Ντινγκ ντινγκ ντινκγ ντινγκ ντινγκ.." 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_cbf 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Εφτιαξα επιτελους την μηχανουλα μου αλλαξα την βαση δαγκανας και ετοιμη πλεον για βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Μεγαλο service και καθαρισμα carb. Μπηκε και εξατμιση πριν κατι μερες και χθες εγινε ζιγκλερωμα. Πυραυλος εγινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Εκανα σε 4 μερες 1300χλμ και τελικα,μετα απο 500+ φωτογραφιες και βιντεο που εβγαλα,μου επεσε η φωτογραφικη απο την μηχανη,τσαλαπατηθηκε και πηρα απο τα τρια το μακρυτερο!! :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Εκανα σε 4 μερες 1300χλμ και τελικα,μετα απο 500+ φωτογραφιες και βιντεο που εβγαλα,μου επεσε η φωτογραφικη απο την μηχανη,τσαλαπατηθηκε και πηρα απο τα τρια το μακρυτερο!! :wallbash: Εεεεεεμμμ που πας χωρίς τρύπα στο ντεπόζιτο; :peep: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Αγορασηκαν χουφτες acerbis rally bursh μαυρες και πριν 2 μερουλες πηρα και το κρανακι dual sport σε ασπρο της ιδιας εταιριας. πανεμορφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Πήγα δύο φορές σπίτι δουλειά, μία Ηράκλειο και πριν λίγο Μάλια! Καλά ήταν για σήμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaslio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Εκανα 20 + 35 + 35 + 20 = 110 χιλιομετρα!!!!!!!!!!!! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Την Πηρα απο σερβις... Λαδια, φιλτρα, υγρα φρενων/συμπλεκτη, βαλβιδες, πισω τακακια, Καινουριους δισκους συμπλεκτη και καμπανα... Τιποτα μωρε, ψιλοπραγματα!! Ευτυχως τωρα το μωρο, ΚΕΝΤΑΕΙ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Κατά τις 12:00 ξηλώνω την ταπετσαρία της δεξιάς μπροστινής πόρτας της corolla,βγάζω την ηλεκτρομαγνητική της κλειδαριά, κατεβαίνω στο συνεργείο μου και αρχίζω την εγχείρηση για την επισκευή της. 13:00 και κάτι την δοκιμάζω - δουλεύει άψογα- και πάω να την μοντάρω-ρεγουλάρω πάνω στην πόρτα. Ντριννννννννννν το τηλέφωνο..Κοιτάζω νούμερο.. ώπα,λέω !! Φίλος από το φόρουμ ...Ο Μιχαλάκης.. Ελα Μιχαλιό καλημέρα τι έγινε ??? -Γιάννη sos..Αλλαξα μπουζί (έβαλα ιριδίου) προσπαθώ να ελέγξω βαλβίδες( v-strom) δεν τα κατάφερα και έχω μπλέξει. Εχω και πρόβλημα στο κλείσιμο των ψευτοκάπακων... :ranting: - Οκ,ηρέμησε..πές μου διεύθυνση και έρχομαι..Αφήνω την corolla να περιμένει( εξάλλου μέσα σε γκαράζ είναι )παίρνω εργαλεία- δυναμόκλειδο-κόλλες κ.τ.λ.π. και βουρ στο φίλο.. Κατά τις 18:00,επιστροφή στο σπίτι και όλα τα προβλήματα του Μιχαλιού είναι πιά παρελθόν.Επίσης αλλάχτηκε και το φιλτράκι στην εβαπτιζόμενη ηλεκτρική τρόμπα της βενζίνας.. :D Τσακ-μπάμ μοντάρω-ρεγουλάρω και την κλειδαριά της corollίτσας και όλα είναι under controll.. ................................................................. Κάθε Σάββατο όλο και κάτι φτιάχνουμε.. Για το επόμενο....σε συμφουρίτη μας, έχουμε προγραμματισμένο πλήρη servis και τοποθέτηση προβολάκια led με ( διακόπτη ρελέδες και..και..και..) Σας χαιρετώ...είναι πια ώρα για μπανάκι και εννοείτε αργότερα ποτάκι.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Αλλαγή λαδιών και τεντωτήρα , κλασική kawasaki , ακουγόταν σα ducati το μοτέρ και για να αποφύγω αυτό τον άλλαξα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Αλλάξαμε πίσω φλασάκια σήμερα και δείχνουμε τον ποπό μας σε όλους!! ΥΓ. να ξεκινάς τέτοια δουλειά και να διαπιστώνεις οτι έχεις μόνο το πιο χοντρό καλάι που υπάρχει.. Αξία ανεκτίμητη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Την ξύπνησα μετά απο αρκετό καιρό. Της άδειασα όλη την βενζίνη,της έβαλα φίλτρο βενζίνης,καθάρισα το φίλτρο αέρα και τέλος,έβαλα πάνω την μπαταρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Συντήρηση μπαταρίας, και ψάχνω για bazzaz. Αυτή ξεκουράζεται και η τύχη της δουλεύει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 έβαλα τη μπαταριά του drz για φόρτιση, πάλι κάνα μήνα έχω να το καβαλήσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Μετά από μια εβδομάδα μακριά της , την πήρα να πάω στη δουλειά. Και της ψιθύρισα : Μου έλειψες μωρή ρουφιάνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Την έβγαλα και πήγαμε μέχρι τα Γιαννιτσά να δούμε ένα R6. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχω να τη δω 1 μηνα γιατι κανω προετοιμασια για εισαγωγικες, ομως αυτον τον 1α μηνα της ετοιμαζω πολλα δωρα , οι χουφτες που ανεφερα , και σημερα αγορασα για πρωτη φορα,τα εξεις λαδακια Ι-pone r4000 off-road, 10-40 (ημισυνθετικα με συνθετικη βαση ο λαδας μου τα συστησε ως πολυ ανωτερα απο τα συμβατικα bel-ray exl που ειχα και ειπα να τα δοκιμασω μιας και μονο 850ml χρειαζομαι αρα η ζημια αν δεν μου κανουν ειναι σχετικα μικρη ) μαζι με τα λαδακια, αγορασαμε λυπαντικο αλυσιδας της ιδιας εταιριας το οποιο τυχαινει να το δουλευει ενας φιλος και να ειναι υπερ ευχαριστιμενος. περιμενουμε την επομενη εβδομαδα να τις παμε δωρο τα καλουδια, που της πηρα και αφου τα βαλουμε, να μου το ανταποδοσει με μια μεγαλουτσικη βολτα. με το καινουργο μας κρανακι που δεν θα γινει επι- αγκωνιδα,. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2013 από τον panos1995 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Δώρα :D πολλά δώρα :D από φίλους. 2 χταπόδια ανοξείδωτα, 1 φίλτρο λαδιού και 1 φίλτρο αέρα K&N (είναι μέσα στο φιλτροκούτι γιατί δεν μπορέσαμε να το ξεβιδώσουμε) Έχει να πέσει γυάλισμα και καθάρισμα αβέρτα. Σωτήρη και Κώστα ευχαριστώ από καρδιάς. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Εγω σημερα παρελαβα τα αυτοκολλητα, την παρασκευη που εχω και ρεπο θα βαλω για αρχη αυτα στο δοχειο καυσιμου! ΕBay πραγματικα με εχεις σωσει και μενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες