Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Την πείρα την πήγα βόλτα μαζί με παρέα μέχρι την γερακινη μέσω Επανομής, ηράκλειας, καλλικρατειας και όλον των υπολοίπων χωρίον εκεί φάγαμε κολυμπήσαμε και ήρθαμε απροβλημάτιστα.

Ελπίζω όλες μας οι βόλτες να ήταν και να είναι απροβλημάτιστες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απογευματινή βόλτα στο οροπέδιο Λασιθίου, καμιά κατοσταριά χιλιόμετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο ποοοοσους μηνες σημερα αλλαξα ενα κυρ ζιγκλερ !!!

Οκ οχι κατι πολυ δυσκολο αλλα μονο και μονο που επαιξα 10 λεπτα με το fcr μου αρεσε :vv:

Αυριο εχει δοκιμη να δω αν ειναι οκ το κυρ(ιο) ζιγκλερ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες επιτέλους μετά από πολύ καιρό βάλαμε τον καινούργιο θάλαμο διαστολής. Είμαστε και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι. :shades:

2zi62yr.jpg

ps: Θέλει ζιγκλέρωμα και ρύθμιση καρμπυρατέρ για να αποδώσει στο max των δυνατοτήτων της, αλλά δεν ξέρω τι και πως οπότε θα το πάω κάποια στιγμή να γίνει η δουλειά.

Προς το παρόν χαίρομαι να το καβαλάω και να ακούω στο ρελαντί τον νέο σπυρωτό ήχο. "Ντινγκ ντινγκ ντινκγ ντινγκ ντινγκ.." :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφτιαξα επιτελους την μηχανουλα μου αλλαξα την βαση δαγκανας και ετοιμη πλεον για βολτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλο service και καθαρισμα carb. Μπηκε και εξατμιση πριν κατι μερες και χθες εγινε ζιγκλερωμα.

Πυραυλος εγινε :shoot::kill::2guns::_rock-on::taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα σε 4 μερες 1300χλμ και τελικα,μετα απο 500+ φωτογραφιες και βιντεο που εβγαλα,μου επεσε η φωτογραφικη απο την μηχανη,τσαλαπατηθηκε και πηρα απο τα τρια το μακρυτερο!! :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα σε 4 μερες 1300χλμ και τελικα,μετα απο 500+ φωτογραφιες και βιντεο που εβγαλα,μου επεσε η φωτογραφικη απο την μηχανη,τσαλαπατηθηκε και πηρα απο τα τρια το μακρυτερο!! :wallbash: :wallbash:

Εεεεεεμμμ που πας χωρίς τρύπα στο ντεπόζιτο; :peep: :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορασηκαν χουφτες acerbis rally bursh μαυρες :mB_kalo_e: και πριν 2 μερουλες πηρα και το κρανακι dual sport σε ασπρο της ιδιας εταιριας. πανεμορφο! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα δύο φορές σπίτι δουλειά, μία Ηράκλειο και πριν λίγο Μάλια! Καλά ήταν για σήμερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Πηρα απο σερβις... Λαδια, φιλτρα, υγρα φρενων/συμπλεκτη, βαλβιδες, πισω τακακια, Καινουριους δισκους συμπλεκτη και καμπανα...

Τιποτα μωρε, ψιλοπραγματα!!

Ευτυχως τωρα το μωρο, ΚΕΝΤΑΕΙ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά τις 12:00 ξηλώνω την ταπετσαρία της δεξιάς μπροστινής πόρτας της corolla,βγάζω την ηλεκτρομαγνητική της κλειδαριά, κατεβαίνω στο συνεργείο μου και αρχίζω την εγχείρηση για την επισκευή της.

13:00 και κάτι την δοκιμάζω - δουλεύει άψογα- και πάω να την μοντάρω-ρεγουλάρω πάνω στην πόρτα.

Ντριννννννννννν το τηλέφωνο..Κοιτάζω νούμερο.. ώπα,λέω !! Φίλος από το φόρουμ ...Ο Μιχαλάκης..

Ελα Μιχαλιό καλημέρα τι έγινε ???

-Γιάννη sos..Αλλαξα μπουζί (έβαλα ιριδίου) προσπαθώ να ελέγξω βαλβίδες( v-strom) δεν τα κατάφερα και έχω μπλέξει. Εχω και πρόβλημα στο κλείσιμο των ψευτοκάπακων... :ranting: :ranting:

- Οκ,ηρέμησε..πές μου διεύθυνση και έρχομαι..Αφήνω την corolla να περιμένει( εξάλλου μέσα σε γκαράζ είναι )παίρνω εργαλεία- δυναμόκλειδο-κόλλες κ.τ.λ.π. και βουρ στο φίλο..

Κατά τις 18:00,επιστροφή στο σπίτι και όλα τα προβλήματα του Μιχαλιού είναι πιά παρελθόν.Επίσης αλλάχτηκε και το φιλτράκι στην εβαπτιζόμενη ηλεκτρική τρόμπα της βενζίνας.. :D

Τσακ-μπάμ μοντάρω-ρεγουλάρω και την κλειδαριά της corollίτσας και όλα είναι under controll.. :mB_kalo_e:

.................................................................

Κάθε Σάββατο όλο και κάτι φτιάχνουμε.. :thumbsup:

Για το επόμενο....σε συμφουρίτη μας, έχουμε προγραμματισμένο πλήρη servis και τοποθέτηση προβολάκια led με ( διακόπτη ρελέδες και..και..και..)

Σας χαιρετώ...είναι πια ώρα για μπανάκι και εννοείτε αργότερα ποτάκι.... :gd_cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαγή λαδιών και τεντωτήρα , κλασική kawasaki , ακουγόταν σα ducati το μοτέρ και για να αποφύγω αυτό τον άλλαξα :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλάξαμε πίσω φλασάκια σήμερα και δείχνουμε τον ποπό μας σε όλους!! :mB_kalo_e:

ΥΓ. να ξεκινάς τέτοια δουλειά και να διαπιστώνεις οτι έχεις μόνο το πιο χοντρό καλάι που υπάρχει.. Αξία ανεκτίμητη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ξύπνησα μετά απο αρκετό καιρό.

Της άδειασα όλη την βενζίνη,της έβαλα φίλτρο βενζίνης,καθάρισα το φίλτρο αέρα και τέλος,έβαλα πάνω την μπαταρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έβαλα τη μπαταριά του drz για φόρτιση, πάλι κάνα μήνα έχω να το καβαλήσω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από μια εβδομάδα μακριά της , την πήρα να πάω στη δουλειά.

Και της ψιθύρισα : Μου έλειψες μωρή ρουφιάνα :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω να τη δω 1 μηνα γιατι κανω προετοιμασια για εισαγωγικες, ομως αυτον τον 1α μηνα της ετοιμαζω πολλα δωρα ,

οι χουφτες που ανεφερα ,

και σημερα αγορασα για πρωτη φορα,τα εξεις λαδακια

Ι-pone r4000 off-road, 10-40 :mB_kalo_e: (ημισυνθετικα με συνθετικη βαση ο λαδας μου τα συστησε ως πολυ ανωτερα απο τα συμβατικα bel-ray exl που ειχα και ειπα να τα δοκιμασω μιας και μονο 850ml χρειαζομαι αρα η ζημια αν δεν μου κανουν ειναι σχετικα μικρη :peep: )

μαζι με τα λαδακια, αγορασαμε λυπαντικο αλυσιδας της ιδιας εταιριας το οποιο τυχαινει να το δουλευει ενας φιλος και να ειναι υπερ ευχαριστιμενος.

περιμενουμε την επομενη εβδομαδα να τις παμε δωρο τα καλουδια, που της πηρα και αφου τα βαλουμε, να μου το ανταποδοσει με μια μεγαλουτσικη βολτα. :shades: με το καινουργο μας κρανακι :wub: που δεν θα γινει επι- αγκωνιδα,.

Τροποποιήθηκε από τον panos1995

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώρα :D πολλά δώρα :D από φίλους. :mB_kalo_e:

2 χταπόδια ανοξείδωτα, 1 φίλτρο λαδιού και 1 φίλτρο αέρα K&N (είναι μέσα στο φιλτροκούτι γιατί δεν μπορέσαμε να το ξεβιδώσουμε)

Έχει να πέσει γυάλισμα και καθάρισμα αβέρτα.

Σωτήρη και Κώστα ευχαριστώ από καρδιάς.

IMG_7808_zpsa371bbed.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σημερα παρελαβα τα αυτοκολλητα, την παρασκευη που εχω και ρεπο θα βαλω για αρχη αυτα στο δοχειο καυσιμου!

ΕBay πραγματικα με εχεις σωσει και μενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα