kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Το εχω διαβάσει. Απλά μου κάνει εντύπωση που λένε για 300miles ->~480klm. Σαν πολλά δεν είναι; Βεβαια, αλλού διάβασα και πολύ περισσότερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 Σήμερα μικρή βόλτα, φουλάρισμα και μεγάλη βόλτα δικάβαλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 Αλλαγή λαδιού στην GP12. Συν κολαουζο και νέα πάσα στην τάπα λαδιού καθώς τα πάσα είχαν γίνει βρακί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 Απλά πράγματα... Μια μικρή βόλτα από το σπίτι ως τη δουλειά. 15 λεπτά πάνω της και όμως πρόλαβα να αισθανθώ όλη αυτή την ομορφιά του να μετακινείσαι πάνω σε δύο ρόδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 Απλά πράγματα... Μια μικρή βόλτα από το σπίτι ως τη δουλειά. 15 λεπτά πάνω της και όμως πρόλαβα να αισθανθώ όλη αυτή την ομορφιά του να μετακινείσαι πάνω σε δύο ρόδες!Nαι, ισχυει το ιδιο και δω! Καθε πρωι, ειναι το καλυτερο 15λεπτο πριν παω στο δουλεια. Και αν εχει μερα σα τη σημερινη, παω επιτηδες σιγα σιγα για να γουσταρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 Σήμερα σχολή αργοπορημένος και μετά πλύσιμο το εργαλείο. Από τον Οκτώβρη είχα να το πάω... Και ιδού το αποτέλεσμα: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 καθάρισμα αλυσίδας και τοποθέτηση ποιο σκούρας μεμβράνης στο μπροστινό φανάρι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Σαν σήμερα ανέβηκα για πρώτη φορά στην σέλα σου, σαν σήμερα κάναμε την πρώτη μας βόλτα μαζί, από τότε μου έχεις χαρίσει πολλές καλές αναμνήσεις από ανθρώπους, τοπία και μέρη που έχουμε πάει μαζί. Σε ευχαριστώ και ας μην είσαι κάτι το ζωντανό. 2 χρονια μαζι. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Μπανάκι και γυάλισμα , κοντινή βόλτα για καφεδάκι και μέσα για νάνι http://prntscr.com/a67mzahttp://prntscr.com/a67p11 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Πλυσιμο, γυαλισμα, κερωμα, αλυσιδες, μαστιγια, κοψομεσιασμα και βολτα στις Σαλονίκες για να δουμε αν κουνιουνται οι βαρκες...(Ειναι παντως πολυ δυσκολο να την καθαρισεις παντου και το ιδιο καλα...δεν τα καταφερα...αλλα ήταν κι η πρωτη φορα. Κι ας μην πόνεσε.) 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Πλυσιμο, γυαλισμα, κερωμα, αλυσιδες, μαστιγια, κοψομεσιασμα και βολτα στις Σαλονίκες για να δουμε αν κουνιουνται οι βαρκες... (Ειναι παντως πολυ δυσκολο να την καθαρισεις παντου και το ιδιο καλα...δεν τα καταφερα...αλλα ήταν κι η πρωτη φορα. Κι ας μην πόνεσε.) Πολύ όμορφο το hondaκι σου, να το χαίρεσαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Πλυσιμο, γυαλισμα, κερωμα, αλυσιδες, μαστιγια, κοψομεσιασμα και βολτα στις Σαλονίκες για να δουμε αν κουνιουνται οι βαρκες... (Ειναι παντως πολυ δυσκολο να την καθαρισεις παντου και το ιδιο καλα...δεν τα καταφερα...αλλα ήταν κι η πρωτη φορα. Κι ας μην πόνεσε.) TA Aυτοκολλητα απο το ψαλιδι θα τα βγαλεις, η θα το κανεις σαν εκεινους που παιρνουν tv και τα αφηνουν πάνω μια ζωη; κουκλι παντως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) TA Aυτοκολλητα απο το ψαλιδι θα τα βγαλεις, η θα το κανεις σαν εκεινους που παιρνουν tv και τα αφηνουν πάνω μια ζωη; Πες την αληθεια, εχεις βαλει καμερες στο σαλονι μου και την ειδες, ετσι; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 από τον Χ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 X, νομίζω σε είδα τώρα τελευταία (δεν θυμάμαι μέρα ακριβώς), στην Κηφισιά. Καλαμαριά. Όχι εσένα δηλαδή. Το μηχανάκι σου. Παίζει να ήσουν προς τα εκεί κάποια από τις τελευταίες μέρες; Λίγο πιο κάτω από το πλαίσιο... On topic: Την πήγα μια βόλτα μέχρι την Ποτίδαια Χαλκιδικής, έτσι να γράψει λίγα χιλιόμετρα.Είμαστε πλέον στα 600 κάτι... Έχουμε ακόμα για το στρώσιμο! :D :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 X, νομίζω σε είδα τώρα τελευταία (δεν θυμάμαι μέρα ακριβώς), στην Κηφισιά. Καλαμαριά. Όχι εσένα δηλαδή. Το μηχανάκι σου. Παίζει να ήσουν προς τα εκεί κάποια από τις τελευταίες μέρες; Λίγο πιο κάτω από το πλαίσιο...Μαλλον το δικο μου ειδες, ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Θεσσαλονίκη ----> Παναγία Σουμελά ---> Νάουσα ---> Έδεσσα ---> Θεσσαλονίκη. Στο σύνολο 350χλμ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Πήγα και ήρθα μαλλιά κουβάρια σε ένα φίλο μου... Μάλλον το πλύσιμο ευθύνεται, δεν εξηγείται αλλιώς, τα λάστιχα ήταν βεντούζες... Ή μπορεί και να φοβήθηκαν επειδή πάνε για αλλαγή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Πήγα και ήρθα μαλλιά κουβάρια σε ένα φίλο μου... Μάλλον το πλύσιμο ευθύνεται, δεν εξηγείται αλλιώς, τα λάστιχα ήταν βεντούζες... Ή μπορεί και να φοβήθηκαν επειδή πάνε για αλλαγή... Με το πλυσιμο παντως ξεγυαλιζουν τα πλαινα στα λαστιχα οποτε δεν αποκλειται.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Από την προχθεσινή βόλτα σε Κοζάνη, Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Σχολή, σπίτι, καινούρια λάστιχα και μια βόλτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Μεταμεσονύκτια βόλτα ξελαμπικαρίσματος στην Περαία. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 κλείσαμε τα 36 ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Αλλαγη λαδιων με τα χερακια μου παντα, πλυσιμο κ για καφε οι δυο μας στο κουκακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Εγω παριγειλα.....Αυτοhttp://www.ebay.de/itm/231734581987?_trksid=p2060353.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIThttp://www.ebay.de/itm/Gabelsimmeringe-Staubkappe-Dichtringe-Suzuki-GSX-600-F-1988-1996-/331251051070?hash=item4d2019ea3e:g:4GkAAOxyc2pTZQbOhttp://www.ebay.de/itm/Agip-Fork-oil-SAE-5W-1-Liter-Gabelol/311285432442?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D333008%26algo%3DRIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140107084234%26meid%3D1a4fdae348224bc4bffcee707b606d1e%26pid%3D100011%26rk%3D5%26rkt%3D10%26mehot%3Dag%26sd%3D231734581987 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Πήραμε τα πρώτα μας λαδάκια σήμερα κάπου διάβασα ότι το motul 710 2t είναι για 50άρι είναι βαρετό , μήπως γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες