DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Προσπάθησα να περάσω tint vinyl στο φανάρι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τλκ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Προσπάθησα να περάσω tint vinyl στο φανάρι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τλκ.yeap yeap.... τυραννία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Βγήκε από το σπίτι του για λαδάκια, ξιδάκια και ξαναμπήκε στη ζεστούλα του :p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 ξεμπούκωμα μετά από ενάμιση μήνα !!posted image 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonstantinosGL 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) Eίχαμε τοποθετήσεις σήμερα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 από τον KonstantinosGL 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Καινουριο πατουμενο μπρος/πισω (BT016pro)Γωνιακες βαλβιδεςKοντυτερο γραναζι μπροστα (JT, 14t)Tank grips (αυτα μπηκαν πριν μια βδομαδα για να ειμαι ακριβης)Ετοιμαζομαστε για τη νεα σεζον... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Αν κρατήσει ο καιρός απο εβδομαδα θα την παω για σέρβις στα καλάμια του πιρουνιού και ενα τσεκ στις βαλβίδες..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Γωνιακες βαλβιδεςΤι 'ν' τούτο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Τι 'ν' τούτο;;Γκουγκλαρε "right angle valve moto".Μπορεί να φαίνεται χαζή λεπτομέρεια, αλλά είναι μεγάλη ευκολία. Ειδικά για κάποιον που μπαίνει πίστα, όπου τσεκάρεις την πίεση σου συχνά, είναι must. By the way, έκανα λάθος πριν, το γρανάζι 15αρι είναι (-1 από το μαμά δλδ). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 right angle valve motoΑ κατάλαβα! Καλό! Πόσο είχαν αυτά; Εμένα επειδή είναι και μικρά τα ροδάκια είναι πολύ παίδεμα να τσεκάρω αέρα, ειδικά πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Α κατάλαβα! Καλό! Πόσο είχαν αυτά; Εμένα επειδή είναι και μικρά τα ροδάκια είναι πολύ παίδεμα να τσεκάρω αέρα, ειδικά πίσω.Τιμες παιζουν πολυ. Μπορεις να βρεις απο 2-3€ σε κινεζο μεχρι 20€. Επισης υπαρχουν γωνιακες βαλβιδες που μπαινουν μονιμα στη ζαντα αλλα και γωνιακη προεκταση της βαλβιδας, που απλα κουμπωνει πανω στην υπαρχουσα βαλβιδα. Δεν ειχα ποτε σκουτερ, αλλα μπορω να φανταστω ποσο εκνευριστικο πρεπει να ειναι. Εδω ζοριζομουν εγω με 17αρα ζαντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Τιμες παιζουν πολυ. Μπορεις να βρεις απο 2-3€ σε κινεζο μεχρι 20€. Επισης υπαρχουν γωνιακες βαλβιδες που μπαινουν μονιμα στη ζαντα αλλα και γωνιακη προεκταση της βαλβιδας, που απλα κουμπωνει πανω στην υπαρχουσα βαλβιδα. Δεν ειχα ποτε σκουτερ, αλλα μπορω να φανταστω ποσο εκνευριστικο πρεπει να ειναι. Εδω ζοριζομουν εγω με 17αρα ζαντα. Άστα Δεν μπορώ να το δω τώρα, αλλά η προέκταση ακούγεται καλή! Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Και σήμερα και κάθε μέρα, της λέω με θλιμμένο ύφος πόσο μου έχει λείψει μια μεγάλη βόλτα μαζί της και με καλή παρέα. Και αμέσως μετά καβαλάω το σκούτερ για τη δουλειά και τις δουλειές μου όλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 Άστα Δεν μπορώ να το δω τώρα, αλλά η προέκταση ακούγεται καλή! Ευχαριστώ!Έχω μόνιμα μια προέκταση μαζί μου,μού τη χάρισαν σε ένα βενζινάδικο μόλις ειδαν πως τραβιόμουν,την βιδώνω για να βάλω αέρα και ύστερα την αφαιρώ ξανά (δεν κάνει να μένει επάνω). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2017 30αρισαμε χθες!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 30αρισαμε χθες!!Να τα 99999άσεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Περνώντας σήμερα από Σοφοκλέους, είδα μια παρκαρισμένη γουρούνα Yamaha Grizzly 350 μπλε...... λέω λες? Σταματάω ακαριαία το σφούτερ, κατεβαίνω να δω πινακίδα, και ωωωωω..... η πρώην μου ήταν. Συγκινήθηκα γμτ. Λίγο ταλαιπωρημένη την είδα. Λουλούδι την έδωσα (αν φυσικά την έχει ακόμα ο ίδιος), κοτσάνι την ξαναείδα. (Κανονικά έπρεπε να το ποστάρω σ' εκείνο το θέμα που γράφαμε ποιόν συναντούσαμε στο δρόμο, αλλά δεν μπορώ να το βρω). 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 75 χιλιομετρα στριφτερή βόλτα για το σπίτικαι η φώτο του γρήγορου.. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 ^^ γαμω τα μερη! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Βολτουλα να πατηθουν τα καινουρια λαστιχα. Με κλισεις "κατηχητικου" βεβαια για αρχη. Ενθουσιασμενος και με το κοντο γραναζι! Θα ειχε ενδιαφερον να οδηγουσα ενα μαμα ΜΤ07 για να δω πώς θα μου φαινοταν. Οι αλλαγες γιναν σταδιακα (εξατμιση, προγραμμα, κοντη γκαζιερα, κοντο γραναζι, ss λαστιχα) οποτε δεν ξερω ποσο εχει ξεφυγει πλεον το μικρο. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keleki 216 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 (τροποποιήθηκε) Βόλτα για να δούμε εάν τελικά κουνάνε ...!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 από τον keleki 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Βόλτα για να δούμε εάν τελικά κουνάνε ...!!! Και? Κουνάνε τελικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
keleki 216 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Και? Κουνάνε τελικά? Τελικά δεν κουνάνε , μάλλον είναι προβληματικά τα δικά μας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Πήγαμε για τα δεύτερα λαδάκια σήμερα και αλλαγή φίσας πίσω φρένου ( ανάκληση ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Βόλτα για να δούμε εάν τελικά κουνάνε ...!!!Βόλτα θάλασσα να δούμε αν κουνιούνται οι βάρκες. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες