leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 όχι ρε φίλε!!!!μακάρι ρε φίλε, αν δεν κάτει φάση δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με atermarket πιο φθηνό (το rod)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Έψαξα για Gear Shift Rod M6/M6 male 180mm Kit Black αλλά δεν υπάρχουν, το πιο κοντινό που βρήκα ήταν 188mm... με λίγο κόψιμο από τα δυο άκρα ίσως κ να ταιριάζει... Το πρόβλημα είναι αλλού, ότι τα aftermarket δεν έχουν την εγκοπή για το καλώδιο να μπαίνει μέσα και να προστατεύεται και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το κόψεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Εγγυηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Την έστειλα σ'ένα πεύκο και της έσκισα το μπροστινό φτερό στη μέση. Κοιταχτήκαμε για λίγο αμίλητες... Την καβάλησα και συνεχίσαμε. Και οι δυο μας με την απορία "πώς διάολο το καταφέραμε αυτό?" 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Από τις σπάνιες φορές που αφήνω τη μηχανή έξω από το σπίτι, οι γείτονες βρήκαν να βάψουν τον εξωτερικό τοίχο της πολυκατοικίας ακριβώς πάνω από εκεί που την είχα αφήσει. Αποτέλεσμα η μηχανή να γίνει πουά με ροζ βούλες. Τους έβαλα να την καθαρίσουν για να μάθουν να μην αφήνουν ένα σημείωμα από την προηγούμενη μέρα. Ευτυχώς έφυγαν όλα εκτός από κανα 2 βουλίτσες στην σέλα που μάλλον πρόλαβαν και πότισαν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αι αποθήκαι υλικού ηνοίχθησαν, και ο εξοπλισμός χειμερινής διαβίωσης εξήλθε προς αερισμόν και ετέθει εις την βάσανο της ενδελεχούς επιθεώρησης. http://Οπότε κρίθηκε σκόπιμον να χορηγηθούν εις το ζωντανό σήμερον και αύριον 2 πλήρεις ημερήσιες αναπαύσεις, διατι από μεθαύριον…… Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2015 από τον naftilos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Την έστειλα σ'ένα πεύκο και της έσκισα το μπροστινό φτερό στη μέση. Κοιταχτήκαμε για λίγο αμίλητες... Την καβάλησα και συνεχίσαμε. Και οι δυο μας με την απορία "πώς διάολο το καταφέραμε αυτό?"xaaxxaxaεκτός της εμπειρίας, είναι και η περιγραφή που την ολοκληρώνει! 10/10 !!Επειδή ξέρω που συνέβη αυτό (αν και όχι το συγκεκριμμένο πεύκο)εκμέταλλεύομαι την ευκαιρία να σε συγχαρώ για το θάρος σου να λάβεις μέρος στο Κύπελλο Νοτίου! Μας επιφύλασσαν εκπληξούλα με την πρώτη "απλή" στο Λουτράκι Το τι τούμπα μέτρησα εγώ και το μαλακό μου πέλμα δεν περιγράφεται ! για αυτό ετοιμάζεται video όλης της διαδρομής ! έτσι για να τα θυμάσαι! (να μας δείξεις και το ένοχο πεύκο να πάμε να το κόψουμε!!) Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α Dirty_Girl !!!RESPECT !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Εγγυηση?Δυστυχώς δεν το καλύπτουν.... ρώτησα... εξού και η πατέντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ της πήγα το χαρτί των αποτελεσμάτων του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδας και την ρώτησα αν είναι ευχαριστημένη με την τελευταία θέση.Αφου χαμήλωσε τον προβολέα και δεν μου απάντησε καθόλου, την άφησα στο γκαράζ έτσι βρωμιάρα για να μάθει!Βέβαια, λάσπη δεν υπήρχε ούτε για δείγμα στον αγώνα οπότε δεν την πειράζει και πολύ η τιμωρία! Πάντως.... της αφιερώνω αυτό : https://www.youtube.com/watch?v=sRETz7pPPOk Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2015 από τον Λέρας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Δυστυχώς δεν το καλύπτουν.... ρώτησα... εξού και η πατέντα...Με ποια λογικη δε το καλυπτουν παρακαλω?Εγω στη θεση σου θα τους ετρεχα.Δεν ειναι κατι αναλωσιμο για να πεις οτι χαλασε λογω φυσιολογικης φθορας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Της έκλεισα ραντεβού το Σάββατο για το service των 5000 χλμ. Τα λάδια (IPONE) της τα έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες, πριν το service έχει πλύσιμο και μετά βόλταααα 8-)Ελπίζω ο καιρός να είναι σύμμαχος και να μην ρίχνει καρέκλες πάλι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Σήμερα συμπλήρωσα 4000χλμ. σε 2 μήνες δεν είναι και άσχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 εγώ μιας και είμαι στο στρώσιμο ακόμη απλώς κάνω βόλτες στο κέντρο και στα πέριξ... Α ναι..της έβαλα σήμερα και την σχάρα για την βαλίτσα να ναι καλά τα παιδιά στο Motomarket στην Καλλιρόης για την τοποθέτηση και την εξυπηρέτηση!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Ο κύβος ερίφθει.Το εύδρομο ετέθει από την κατάσταση επιφυλακής 15λεπτου ετοιμότητας στην τοιούτη της αμέσου ετοιμότητας απόπλουhttp://http:// 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Ο κύβος ερίφθει. Το εύδρομο ετέθει από την κατάσταση επιφυλακής 15λεπτου ετοιμότητας στην τοιούτη της αμέσου ετοιμότητας απόπλου http://http://για που γεροντα...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Το περίπολο βόλτας σε αυτή την αποστολή, θα σαρώσει όλη την Πίνδο. Από την αρχή της στο νότο στο πάντα βρέχει, θα συνεχίσει προς βορά, λιμνη κρεμαστων, θα καταπατήσει τα Άγραφα, θα διασχίσει τη Βαλια Κάλντα, και θα καταλήξει Πρέσπας. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Διανυκτερεύσεις σε σκηνή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Θωμα, καλα οργωματα!! Περιμενουμε πλουσιο φωτορεπορταζ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Διανυκτερεύσεις σε σκηνή?Τις 2 από τις 4 νύχτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2015 Τις 2 από τις 4 νύχτες Φερτε φωτό.Υποδήματα + τρόφιμα, εντος αντισκήνου τη νύχτα, για να μην προσελκύσετε επισκέπτες του δάσους. Τετράποδους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Ψιλο-σερβις (λαδια,καθαρισμα φιλτρο αερος) και καθαρισμα! 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Ψιλο-σερβις (λαδια,καθαρισμα φιλτρο αερος) και καθαρισμα! γίνεται να σε μπλοκάρω για να μην βλέπω τις φωτογραφίες σου?ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φρεναρα απο τα 60+ στα 0 μεσα σε 10 μετρα σε γλιστερο στενακι χωρις λαστιχα, καθως ανεβαινα σα χαρος λογω βιασυνης και ενας πιθικας πεταχτηκε με την αυτοκινηταρα του και εκλεισε οοολο το δρομο. Ουτε ενα μετρο απο το αυτοκινητο δεν πρεπει να σταματησα.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ απλα. Ηδη ειχα κανει τις δηλωσεις στο μυαλο μου καθως φρεναρα, μεχρι που ελιωσα το μπροστινο φρενο και απλα... σταματησα.Ημουν που ημουν πιστος του συνδυασμου wp-brembo, ε πλεον ειμαι φανατικος Μηχαναααααααααααααααααααρα μουυυ :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2015 από τον CptAngel 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Φρεναρα απο τα 60+ στα 0 μεσα σε 10 μετρα σε γλιστερο στενακι χωρις λαστιχα, καθως ανεβαινα σα χαρος λογω βιασυνης και ενας πιθικας πεταχτηκε με την αυτοκινηταρα του και εκλεισε οοολο το δρομο. Ουτε ενα μετρο απο το αυτοκινητο δεν πρεπει να σταματησα.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ απλα. Ηδη ειχα κανει τις δηλωσεις στο μυαλο μου καθως φρεναρα, μεχρι που ελιωσα το μπροστινο φρενο και απλα... σταματησα.Ημουν που ημουν πιστος του συνδυασμου wp-brembo, ε πλεον ειμαι φανατικος Μηχαναααααααααααααααααααρα μουυυ :Dti το χεις το μοταρντ? απο πάνω έπρεπε να τον περάσεις :P σωραιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Τετάρτη είχε βόλτα Πόρτο Γερμενο. Χαλαρά και όμορφα...Στον πηγαιμό σε εκκίνηση με απότομο άνοιγμα σε φρεσκοστρωμενη άσφαλτο, είχαμε την πρώτη σούζα. Μόνο γκάζι με 1η. Μικρή, μεγαλη δεν ξέρω, πάντως τα χρειάστηκα..., 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες