ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Συμπλήρωμα λαδάκι :P Τσιμπαει λαδακι το χρεπι ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Οχι μωρε, απλα νομιζει πως ειναι διχρονο :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 θα την γυαλισω όσο καλά μπορώ και θα βγω με ένα γκομενάκι για καφέ ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Αλλαχθηκαν (επιτελους Gee) τα τακακια μπρος και πισω με EBC και μπηκαν νεα υγρα φρενων. Απο τα πρωτα χιλιομετρα καταλαβαινεις την υπεροχη τους στο αρχικο δαγκωμα και απεκτησα πισω φρενο που νομιζα οτι ειναι διακοσμητικο με τα παλια ξεραμενα no name τακακια που ειχε. EBC .... p.s. Ευχαριστω Γιωργαρα ......ειχες δικιο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Εγω αντικατεστησα τα EBC μου με Lukas και επαθα παρομοιο πολιτσμικο σοκ. ΥΓ.Να δω ποτε θα ερθεις βολτα να δουμε τι ψαρια πιανει το ST σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Εγω αντικατεστησα τα EBC μου με Lukas και επαθα παρομοιο πολιτσμικο σοκ. Γεράσιμε κε σκε σε "Lukas"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 ναι οντως,ειναι Lucas χεχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω αντικατεστησα τα EBC μου με Lukas και επαθα παρομοιο πολιτσμικο σοκ. ΥΓ.Να δω ποτε θα ερθεις βολτα να δουμε τι ψαρια πιανει το ST σου Θα ερθω ρε συ...απλα πρεπει να μπορω. Η δουλεια τα κανονιζει πολλες φορες τα σχεδια μας. Το ST πιανει ψαρια, ο αναβατης ειναι "ψαρας" και κουλατζα..... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2015 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 για 4 φορα εμεινα με την παπια απο βενζινα... κ 4 φορα εξω απο βενζιναδικο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Polishing.......... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Έπλυνα, καθάρισα αλυσίδα και την λάδωσα στην GP12. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 για 4 φορα εμεινα με την παπια απο βενζινα... κ 4 φορα εξω απο βενζιναδικο... Αυτό το πάθαινα με το αμάξι, και οι παρέα με κορόιδευε.. Δεν καταλαβαίνουν πόσο καλά ξέρω το ντεπόζιτο μου . το αμάξι μου, το πόδι μου ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 To πρωί την έκανα από έτσι έτσι 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Της έκανα νέα ασφάλεια. 98€ το εξάμηνο με οδική, που με καλύπτει σε όλη την Ε.Ε. Με τι καλυψεις η οδικη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Εγώ παρήγγειλα ελατήρια hyperpro .. Ενα μήνα αναμονή επειδή το deauville είναι πολύ εμπορικό μοντέλο και δεν προλαβαίνουν λέει... Όταν τα βάλω αλλάζω και ρουλεμάν τιμονιού Γιατί χτυπάει παλαμάκια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Εγώ παρήγγειλα ελατήρια hyperpro .. Ενα μήνα αναμονή επειδή το deauville είναι πολύ εμπορικό μοντέλο και δεν προλαβαίνουν λέει... Όταν τα βάλω αλλάζω και ρουλεμάν τιμονιού Γιατί χτυπάει παλαμάκια Έχεις μηχανή που σε χειροκροτάει όταν την οδηγείς και δυσανασχετείς από πάνω? :lol: :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ρε συ Κώστα κάνει ντάγκαρ-ντουγκαρ μάλλον να με χειροκροτήσει θέλει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ρε συ Κώστα κάνει ντάγκαρ-ντουγκαρ μάλλον να με χειροκροτήσει θέλει Κράτη τη έτσι ώστε ο μπροστινός τροχός να μην ακουμπάει στο έδαφος (γείρτην στο πλάϊ λίγο ή βάλτη σε διπλό σταντ αν και δε βλέπω να έχεις) και κούνα το τιμόνι από τέρμα αριστερά ως τέρμα δεξιά αρκετές φορές, αλλά σιγά-σιγά, πολύ σιγά και απαλά. Αν φτάνοντας το τιμόνι στο κέντρο (ευθεία) νοιώσεις να κάνει ένα "τακ" σαν να σκαλώνει ή "κλειδώνει", τότε είναι 100% ρουλεμάν τιμονιού και πας για άμεση αλλαγή. Είναι επικίνδυνη ζημιά αν παραμείνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ρε ντροπή η χοντρή Έχει τα πάντα. Εκεί Δεν το έχω καταλάβει αλλά με πατημένο γέλιο μπροστά και βούτηγμα στατικό καταλαβαίνω ένα ελάχιστο τακ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Ρε ντροπή η χοντρή Έχει τα πάντα. Εκεί Δεν το έχω καταλάβει αλλά με πατημένο γέλιο μπροστά και βούτηγμα στατικό καταλαβαίνω ένα ελάχιστο τακ.. Τώρα που το λες, όντως το διέκρινα το διπλό. Χόνδα ρεεεε. :P Αυτό σε βγάζει από μπελάδες. Βάλτο στο διπλό, πάτα λίγο τη σέλα και με το άλλο χέρι γύρνα το τιμόνι από τέρμα σε τέρμα όσες φορές θέλεις. Αν νοιώσεις να κάνει σκαλοπάτι ελαφρώς στο κέντρο, είναι ρουλεμάν. Εναλλακτικά και αν δεν μπορείς να το τσεκάρεις, μου βάζεις βενζίνη μέχρι Πορταριά και πίσω, και μια σχάρα παϊδάκια αρνίσια με τα παρελκόμενα (πατάτες, σαλάτες, γιούρτια με γλυκό βύσσινο για κλείσιμο) και στο ελέγχω εγώ. Έχω πιάσει αρκετά τέτοια και ξέρω πλέον πως είναι. Υ.Γ. Μην τρομάζεις με τη βενζίνη, ο tweety είναι ολιγόφαγος κι ας έχει μεγάλη μπάκα (ντεπόζιτο). Για τα παϊδάκια ν' ανησυχήσεις και τη χωρητικότητα του στομαχιού μου γενικά. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Θα κατέβω Αθήνα πριν ανέβεις... Θα πιούμε ομαδικό καφέ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Μόλις το έλεγξα... Είναι απειροελάχιστο και όχι πάντα αντιληπτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 ριξε και ενα γυαλισμα την εξατμιση και θα εισαι τζετ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 δοκιμες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 δοκιμες... Χαλκιδαίος είσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες