gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Ταξίδι με το 1290 ; Πιο πολύ μου κάνει για: '' Πάμε Χαβάη με μία ρόδα...'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Εγω ανετα παντως. Ροπακλα εχει, στα στροφιλικια ραβει κουστουμακια, πολλα μπαγκαζια δεν εχω, και εχει σελαρα. Μηχαναρα, απλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 gps βλεπω,ζελατινα, ωχ ωχ ωχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 ρε το ρημαδι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Απαπαπαπα μας βαλατε το διαβολο μεσα μας.... Καταραμενε καπιταλισμε! Γιατι να μην ημουν ο γιος του Βαρδηνογιαννη...; Τι ειναι αυτο;;;; :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Εγω δε καταλαβαινω τι νοημα εχει η ανεμοκαλυψη αφου οταν θα εισαι σουζα θα σε καλυπτει το ντεποζιτο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Εγω δε καταλαβαινω τι νοημα εχει η ανεμοκαλυψη αφου οταν θα εισαι σουζα θα σε καλυπτει το ντεποζιτο Περιπου το 60-70% μιας βολτας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Εγω δε καταλαβαινω τι νοημα εχει η ανεμοκαλυψη αφου οταν θα εισαι σουζα θα σε καλυπτει το ντεποζιτο Έλα ντε... Τουλάχιστον ελπίζω στα σαμάρια της φωτογραφίας να χωρούν πάνω από δύο σώβρακα για να μπορείς να αλλάζεις βρακί κάθε φορά που θα ανοίγεις το γκάζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Δεν είναι σαμάρια ρε, εξτρα αποθήκες βενζίνης είναι!!! ...τώρα θα μου πείς ποιος μιλάει...αλλά τεσπα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Μου φαινεται τουτο εδω θα γινει πιο ποθητο απο πολλες Ιταλιδες..... Αρεσκω ΚΤΜ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 Άγιε μου Βασίλη, Ξέρω ότι υπάρχεις και όσοι λένε πως δεν υπάρχεις κάνουν προπαγάνδα εναντίον σου επειδή δεν είναι καλά παιδιά. Σε έχω πετύχει στα Mall και στο Σύνταγμα, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να έρθω να σου μιλήσω, γιατί όλη την ώρα σε έκαναν Test Ride κάτι μυξιάρικα και όταν επιτέλους σε αφήσαν ήσυχο, μπήκες μέσα σε ένα παραβάν και βγήκε από μέσα ένας Ρουμάνος, κρατώντας τα ρούχα σου. Ελπίζω να πήρες το αίμα σου πίσω, γιατί είναι άσχημη πλάκα αυτή. Ξέρω, δεν ήμουν και το κάλλιστο των παιδιών κατά την διάρκεια του 2013. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΜΩΣ: Πως αν μου πάρεις το καινούργιο Superduke: Δεν θα σκάω ξερόγκαζα με το ΑΧ-1 έξω από τις καφετέριες Δεν θα μπριζώνω και ούτε θα βάζω κόντρες με το ΑΧ-1 στα φανάρια, απέναντι σε Hayabusa, Z750 και Husaberg Δεν θα βαράω κόφτες με το CBR όταν περνάω δίπλα από ΤΜΑΧ και NC700 Oύτε με αυτά θα βάζω κόντρες Δεν θα δοκιμάζω την υπομονή της Ιωάννας κάθε Κυριακή, βάζοντάς την να αλλάζει λάδια και παραφλού στο ΑΧ-1 (ή ότι άλλη εργασία βαριέμαι να κάνω) Στο υπόσχομαι. Όλα αυτά θα τα κάνω με το Superduke Eυχαριστώ πολύ και καλά να περνάς εκεί στο μακρινό Rovaniemi. Κώστας, 15 ετών από Λούτσα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άλλος ένας που μετράει ηλικία σε HEX Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2013 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 ποσο ψηλα ηταν η κουνια οταν επεσες ρε μλκ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2013 ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΦΤΕΟ??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Design development... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Την Τεταρτη θα παω να ρωτησω στη ΚΤΜ για τραμπα με τον μου.....Αν η τιμη που μ δωσουν ειναι μεσα σε λογικα πλαισια ισως τον Μαρτη που θα ερθει να το παρω! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Την Τεταρτη θα παω να ρωτησω στη ΚΤΜ για τραμπα με τον μου.....Αν η τιμη που μ δωσουν ειναι μεσα σε λογικα πλαισια ισως τον Μαρτη που θα ερθει να το παρω! Μακαρι να σου κατσει μαν!!Το μηχανακι ειναι απο αλλο κοσμο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως το 990 είναι ομορφότερο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως το 990 είναι ομορφότερο; και εγω το πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Αυτο το ''πραγμα'' ειναι αναγκασμενο να φορεσει number plate. θα του πηγαινε πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Την Τεταρτη θα παω να ρωτησω στη ΚΤΜ για τραμπα με τον μου.....Αν η τιμη που μ δωσουν ειναι μεσα σε λογικα πλαισια ισως τον Μαρτη που θα ερθει να το παρω! Τραμπα το απριλια για αυτο το πραγμα...???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Την Τεταρτη θα παω να ρωτησω στη ΚΤΜ για τραμπα με τον μου.....Αν η τιμη που μ δωσουν ειναι μεσα σε λογικα πλαισια ισως τον Μαρτη που θα ερθει να το παρω! Από περιέργεια...δώσε αν μπορείς μια ιδέα για το πόσα περίπου χρήματα πιάνει η δική σου εκεί και τι ποσό υπολογίζεις να σου ζητήσουν επιπλέον για το 1290...έτσι για να μαθαίνουμε κιόλας τι γίνεται εκεί στα ξένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Την Τεταρτη θα παω να ρωτησω στη ΚΤΜ για τραμπα με τον μου.....Αν η τιμη που μ δωσουν ειναι μεσα σε λογικα πλαισια ισως τον Μαρτη που θα ερθει να το παρω! Μακάρι να κάτσει η φάση και να το τσιμπήσεις το τούμπανο φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Τραμπα το απριλια για αυτο το πραγμα...???? Από περιέργεια...δώσε αν μπορείς μια ιδέα για το πόσα περίπου χρήματα πιάνει η δική σου εκεί και τι ποσό υπολογίζεις να σου ζητήσουν επιπλέον για το 1290...έτσι για να μαθαίνουμε κιόλας τι γίνεται εκεί στα ξένα! Δε με χαλάει καθόλου. Είναι το μοναδικό μηχανάκ ι που με χει κάνει να "ξενοκοιταξω" μετά από τοαο καιρό.... Λογικά θα παίξει στα 23,5$. Τόσο έχει και το rsv4 νομίζω τώρα. Αν το πουλήσω μόνος μου 17-18 θα τα πάρω σίγουρα.οπότε αν μ ζητήσει 5-7 μαζί με καμία εξάτμιση ίσως το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Παραπάνω δε παίζει και δεν αξίζει πιστεύω να δώσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες