Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Pure p0rn!! 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) βρε ο ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ! btw στις ζάντες σχηματίζεται ενα Κ με το χρώμα πορτοκάλι..καλή φάση Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον Kostas_dev 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ο καγκουρας ο ιδιος :lol: Κοιτα εκει φρεναρες που εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι καλα........................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shoot: :shoot: Παω να το παρω! Θελει κανεις να του φερω ενα οπως θα γυρναω? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον Technician J 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 μηρμυγκι σκετο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Το ερωτεύτηκα....!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι εχουμε εδω; Ενα τελικο κατω, ενα πισω. Μονομπρατσο. Τελειως streetfighter look με καμια ανεμοπροστασια. Να ειμαι ειλικρινης, μεχαλαει το υψος που εχει το τεποζητο, ειδικα σε σχεση με τη σελα, που ουσιαστικα δε σε αφηνει πολλα περιθωρια κινησης, μπρος-πισω. Θα μου αρεσε πχ, να ψηλωνε η σελα και αυτος ο κενος χωρος κατω, να γινοταν μερος απο το τεποζητο, για να χαμηλωνε και αυτο. Και να γινοταν το μηχανακι λιγο προς το χωματινο στυλ... Εντιτ: Ισως μου φαινεται ετσι, λογο μικρης ουρας... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον kalimera8764 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραίο είναι....άντε να βάλουν και την μουτσούνα πάνω να το δούμε κομπλέ. Ψηλοtigerίζει το concept στο προφίλ ή έιναι ιδέα μου? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον lavazutra 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Θα θελει πολλα κιλα @@ για να οδηγηθει οπως πρεπει αυτο το πραγμα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Το δικό σου RC8 και πιο όμορφο είναι και πιο αξιοποιήσιμο. Δεν μου κάθονται με τίποτα, 1290 κυβικά σε γυμνή μηχανή. Σαν το B-King, ένα πράγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ποιος θα το καβαλησει αυτο και δε θα λενε:"Που παει ο μπαζος" .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ακόμα πιο άγριο!!! Το υπερόπλο στα φανάρια!! Είχα το Super Duke 990 και νόμιζα ότι τα 1000κ.εκ. είναι υπερβολή για γυμνό!! Τώρα τι να πώ, έχουν ξεφύγει...ποιος θα πάρει ένα τέτοιο θηρίο ρε γαμ0τ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Γκοντάμ... Όπως είπανε οι παραπάνω, και να μου το χάριζες θα ντρεπόμουν να το οδηγήσω. Με τι χέρια και τι μούτρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Θα μας τρελάνουν αυτοί οι Αυστριακοί. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Μετά το XT κάτι τέτοιο θέλω να πάρω αν με αξιώσει ο θεός και έχω χρήματα... Naked με μεγάλο street τιμόνι, λίγο μακρύτερο ψαλίδι πίσω και ροπή, πολλή ροπή και αρκετά άλογα...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Sorry ρε παιδιά αλλά το duke μοταρντ δεν ήταν κάποτε???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 ωπ ενα ducati, τι ειναι πορτοκαλι; τι λεει επανω; ΚΤΜ; α.... με μια κοκκινη μπογια ειναι αλλο μηχανακι ρε γμτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Sorry ρε παιδιά αλλά το duke μοταρντ δεν ήταν κάποτε???? Το duke ναι ....το superduke ηταν καπως ετσι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 ....και με πολυ αφρωδης σελα εχω να προσθεσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Θα ντρεπομουν να το καβαλησω μες στην πολη χωρις κρανος.Σε καθε φαναρι που θα σταματουσα και με εβλεπε γερος ή γυναικα με μωρο και καροτσακι θα αισθανομουν σαν τον Πασαρη με μηχανη. Παντως με φουλ εξοπλισμο ευχαριστως θα εκανα του κοσμου τις καγκουριες χωρις πολες ενοχες. Τετοιο ποζερομηχανημα θελει και τον αναλογο ποζεροχαρακτηρα να το στηριξει εναι αληθεια.Νομιζω ειμαι λιγο πιο εσωστρεφης και ντροπαλος απ οσο πρεπει για να καβαλησω τετοιο μηχανημα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Tωρα θα με πειτε παλι κακο αλλα η πρωτες φωτο ειναι promotion μεσω του ''race'' μοντελου, που δεν εχει καν φωτα Το συνηθιζει τελευταια η ΚΤΜ Μην ακουω plz σχολια περι σελα και εξατμισης, ειπαμε το μοντελο ειναι race promotion 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Για κατανάλωση ακούστηκε τίποτα; Αν είναι κάτω απο 2λτ/100χλμ να το συζητήσουμε. Πάντως φρένα, αναρτήσεις και γενικά όλος ο εξοπλισμός φαίνεται υπερβολικός για μηχανή 129 κυβικών. Η υπέρτατη καγκουριά πάντως είναι η διακοσμητική ακράπα . Πού πάτε με δυο εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο ρεεεεεεε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Πού πάτε με δυο εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο ρεεεεεεε!! Εγω γιατι βλεπω 2? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Για κατανάλωση ακούστηκε τίποτα; Αν είναι κάτω απο 2λτ/100χλμ να το συζητήσουμε. Πάντως φρένα, αναρτήσεις και γενικά όλος ο εξοπλισμός φαίνεται υπερβολικός για μηχανή 129 κυβικών. Η υπέρτατη καγκουριά πάντως είναι η διακοσμητική ακράπα . Πού πάτε με δυο εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο ρεεεεεεε!! Ποιο μονοκύλινδρο οέο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Για κατανάλωση ακούστηκε τίποτα; Αν είναι κάτω απο 2λτ/100χλμ να το συζητήσουμε. Πάντως φρένα, αναρτήσεις και γενικά όλος ο εξοπλισμός φαίνεται υπερβολικός για μηχανή 129 κυβικών. Η υπέρτατη καγκουριά πάντως είναι η διακοσμητική ακράπα . Πού πάτε με δυο εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο ρεεεεεεε!! FAIL ALERT 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες