Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

το θεωρώ λίγο απίθανο ρε συ αν ειναι η δουλειά του να μην εχει βάλει. εκτός αν τα εδωσε τα κομματια αλλου για βαψιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Την 5/7/2017 at 5:19 ΜΜ, το μέλος propapias έγραψε:

Τι γνωμη εχετε (αν εχει καποιος) για το τει ναυπηγων μηχανικων στην Αθηνα?

χωρις να ειμαι ειδικος , μια χαρα το βλεπω... 

το θεμα ειναι τις προοπτικες που εχεις. γιατι περαν του οτι σπουδαζουμε κατι το θεμα ειναι να μπορεσουμε να το κανουμε και επαγγελμα τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.

κοιτα αν σου αρεσει πας με 1000 και οπως και να το κανουμε ειμαστε μια απο τις μεγαλυτερες ναυτικες (εμπορικες ) δυναμεις οποτε λογικα καπου θα καταφερεις να μπεις οταν με το καλο τελειωσεις.

αν υπαρχει Ελλαδα μεχρι τοτε :laugh:

επισης κατι ασχετο,

ετυχε να πεσει να χερια μου το μηχανογραφικο και οι σχολες στο καθε παιδιο. περαν του οτι κουφαθηκα με τις βασεις που ειδα τις περσινες , βρηκα καποιες σχολες οι οποιες μου κινησαν το ενδιαφερον και δεν τις ειχα προσεξει οπως π.χ κοινωνικος λειτουργος , καποιες σχολες τουριστικων οι οποιες για καποιο λογο ενω ειμαστε στην Ελλαδα , σε μια ακρως τουριστικη χωρα , εχουν κατι βασεις 5000 - 8000 μορια!!!

μας φαγανε οι δικηγοροι οι γιατροι  οι αρχιτεκτονες οι οικονομολογοι και οι διοικουντες της επιχειρησης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους Αθηναιους, το αιγαλαιο τι περιοχη ειναι? Τι σπιτι μπορεις να βρεις εκει? Η οδηγηση στην Αθηνα με μηχανακι ποσο επικινδυνη μπορει να γινει, μηπως να το γυρισω σε κουτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν το κύριο μεταφορικό σου μέσο στην αθήνα είναι αμάξι... καλύτερα να πας με ΜΜΕ

Για δουλειά κατεβαίνεις;

Τροποποιήθηκε από τον Ravendark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω για το τει το θελω πιο πολυ λογικα καπου στο αιγαλεω θα μενω, εκει τι παιζει απο κινηση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως τυχαίνει να έχει κανείς από εδώ εμπειρία με το τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών στον Πειραιά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κάποιος ποιο είναι (αν υπάρχει) το όριο γραμμαρίων τσιγάρων που μπορεί να σταλθεί από Ελλάδα Αγγλία? 

Θα είμαι για κάνα μήνα εδώ και ξεμεινα ήδη 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 12/7/2017 at 10:27 ΠΜ, το μέλος propapias έγραψε:

Για τους Αθηναιους, το αιγαλαιο τι περιοχη ειναι? Τι σπιτι μπορεις να βρεις εκει? Η οδηγηση στην Αθηνα με μηχανακι ποσο επικινδυνη μπορει να γινει, μηπως να το γυρισω σε κουτα?

Την 12/7/2017 at 3:11 ΜΜ, το μέλος propapias έγραψε:

Εγω για το τει το θελω πιο πολυ λογικα καπου στο αιγαλεω θα μενω, εκει τι παιζει απο κινηση?

Μια χαρά περιοχή είναι, ζωντανή πόλη με καλή αγορά και μετά τις πεζοδρομήσεις στις καθέτους της Ιεράς Οδού έχει γίνει πιο ανθρώπινη και με ωραία καφέ. Σπίτι μπορείς να βρείς και στις γύρω περιοχές Περιστέρι, Χαϊδάρι δεν είναι ανάγκη να βρείς μόνο στο Αιγάλεω, μια ευθεία είναι η Θηβών και οι αποστάσεις πολύ μικρές. Οι τιμές που θα βρείς είναι ανάλογες με το βαλάντιο σου. Το παπί φυσικά και να το πάρεις θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα την Αθήνα που έχει αρκετές ομορφιές και θα σε βοηθήσει και στις μετακινήσεις σου στη σχολή για να μη ταλαιπωρείσαι με τις συγκοινωνίες. Δεν θα έχεις πρόβλημα αν οδηγείς αμυντικά και με το πάνω κεφάλι, όπως σε όλη την Ελλάδα δηλαδή, το μόνο που θα προσέξεις είναι να έχεις καλά λάστιχα γιατί οι δρόμοι της Αθήνας και γενικά της δυτικής, είναι σαπούνι και γλυστράνε πολύ. Να έχεις και πέταλο, λουκέτο ή κουλούρα και να το κλειδώνεις για να μη το κλαίς.Στο ίδιο ΤΕΙ είναι και ο γιος μου και πηγαινοέρχεται σπίτι-σχολή με την πάπια του μια χαρά, σβέλτα και χωρίς ταλαιπωρία. Αν θέλεις κάτι άλλο ρώτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 12/7/2017 at 3:11 ΜΜ, το μέλος propapias έγραψε:

Πως ειναι η κινηση στην Δραμα? Ε καμια σχεση.:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια για καποιο λογο ενω στο chrome γραφω στο search της google μου πεταει το yahoo οταν παταω να κανω search. 

εχω σβησει απο τις ρυθμισεις την μηχανη αναζητησης της yahoo αλλα τιποτα επιμενει.

τι να κανω? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περα απο την πλάκα,  αφου απεγκατεστησες το yahoo, το chrome το έκλεισες και το ξαναάνοιξες ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 4/8/2017 at 2:54 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε:

ρε παιδια για καποιο λογο ενω στο chrome γραφω στο search της google μου πεταει το yahoo οταν παταω να κανω search. 

εχω σβησει απο τις ρυθμισεις την μηχανη αναζητησης της yahoo αλλα τιποτα επιμενει.

τι να κανω? 

στις ρυθμισεις του chrome εχει επιλογη για μηχανη αναζητησης, εκει βαλε το google.com :winking:

αν δε το παιρνει, κρατα τους σελιδοδεικτες και σβησε οτι αρχεια εχεις μεσα απο chrome (απεγκατασταση απο προγραμματα και δυνατοτητες, καθαρισμο ολων των αρχειων που θα μεινουν με ccleaner)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει καποιος να προτεινει οικονομικη μεταφορικη για μετακομιση απο Θεσσαλονικη για οπουδηποτε εγχώρια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έχει σήμερα Θεσσαλονίκη? Αυτοκίνητα μηχανάκια χαμός.

Τόση καγκουρια μαζεμένη.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος koukou έγραψε:

Τι έχει σήμερα Θεσσαλονίκη? Αυτοκίνητα μηχανάκια χαμός.

Τόση καγκουρια μαζεμένη.... 

https://allevents.in/thessaloníki/Η-Θεσσαλονίκη-δεν-κοιμάται-απόψε-vol3-2k17/757872677694274

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς να πείσεις εναν κουτοπόνηρο νεοέλληνα εξυπνάκια που νομίζει οτι σκέφτηκε την μαγκιά που κανένας αλλος δεν εχει σκέφτει, ,με απλούς νομους της φυσικής ότι αν πάρει φακούς led που έχουν χαμηλή κατανάλωση και βγάζουν "πολύ" φώς και φέξει την νυχτα τα πανελ του δεν θα βγάλουν "πολύ" ρεύμα!

ωχ θεοι λοβοτομίστε με να ησυχάσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορει καποιος να μου πει αν αυτο το κλιματιστικο

Carrier 42HQE009

ειναι inverter? 

δε μπορω να βρω τιποτα στο goοgle .

το εχουμε σιγουρα 10 χρονια εχει δουλεψει σκαρτα 20 ωρες και ολοι μου λενε οτι ειναι παλιο και θα καιει. 

για βοηθηστε με

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορεις να βρεις εσυ και θα ψαξουμε εμεις???? :tooth:

Τεσπα, τα ινβερτερ στο 99,9% των περιπτωσεων το γραφουν στην εξωτερικη μοναδα, σα διαφημιση. Κατω απο το λογοτυπο, διπλα στο φανι.

ανεβασε και μια φωτο την ταμπελιτσα του εξωτερικου μηχανηματος για πιο σιγουρη απαντηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα