makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ε βάλε και το παπί yamaha...μην χαλάς το σερύ...καμία συγγένεια με yamahakia out of here? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MiltosEr6n 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 SS:CBR 1000RR 2012 on-off KTM Adventure 990 R για παιχνιδια Buell 1125CR και ενα μικρο Δουκα για την δουλειες εδω κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) DRZ 400 και VFR 750 (που ευτυχώς υπάρχουν ήδη) Norton Commando και Moto Guzzi Le Mans III Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Νομίζω ότι με ένα Old School Bobber H-D θα ήμουν ευχαριστημένος. κάτι σα κ αυτά: Και φυσικά τη mother of all bikes : Harley Davidson knucklehead ας πούμε της δεκαετίας του ΄30... oh god...θα λιποθυμήσω.... και καλή τύχη μάγκες.....που λέει κ το άσμα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χώμα: KTM EXC 450 (ακριβώς όπως το έχω, και Bonus ζαντολ/χα Motard) Ταξιδια παντός εδάφους: KTM 990 Adventure-R Ινδιανος ασφάλτου-πόλης: Triumph Street triple 675-R Πάθος: Moto Guzzi V7 Classic Μάκη, άμα βάλω και το ΚΤΜ μέσα και αγορά όλα καινούργια πάμε στα 43.000€ περίπου. Μια χαρά έτσι, μισό διαμέρισμα είναι άμα έπεσε κληρονομιά πολυκατοικία απο τον θείο που μας άφησε, δεν το παράκανα, κύριος!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 To λυκάκι ως μέσο στην πόλη. Γιατί την αγαπάω: Ducati Monster s2r Γιατί είναι όνειρο,γιατί την θέλω να την γυαλίζω,να την χαζεύω με τις ώρες,και να την βγάζω στους επαρχιακούς καμιά Κυριακή με καλό καιρό: Moto Guzzi V7 Stone Αυτά από εμένα!Χαρίζω τα λεφτά της τέταρτης επιλογής σε κάποιον που τα χρειάζεται!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 1. Για σόου στη πόλη, το Ντρίμ Μπάικ μου με τη μούρη μωρού του : 2. Για μακρινές βόλτες, το Δουκάτο του Πολυβολτά: 3&4. Για πίστα και για "πίστα", το πανέμορφο δίδυμο: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 θέλω μονάχα τούτα (ακριβώς όπως είναι) Αααχχχ :wub: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 1. Dream Bike. Για Κυριακάτικες βόλτες σε επαρχιακά στροφιλίκια, για μοναχικά βράδια στην πόλη, για ρολαρίσματα κάτω απ'τα ηλιοβασιλέματα, παντού και πάντα 2. KTM 990 Adventure R. Για να γυρίσεις τον πλανήτη. 3. Ducati 998R. Γιατί κάθε καλό γκαράζ θέλει την Ιταλίδα της. Κι αυτή είναι η πιο όμορφη διαχρονικά, κάνει και το track day της άμα λάχει. 4. Honda CB400 Super Four. Πρώτη αγάπη και παντοτινή. Θα μπορούσαν να έχουν πάρει αυτή τη θέση ένα σωρό μηχανάκια, αλλά η αγάπη πάντα μένει, και ένα Super Four (σαν αυτό της φωτογραφίας) πάντα θα έχει θέση στο γκαράζ. Παίρνω τα λεφτά του Miles για την τέταρτη, για ένα 250άρι εντουράκι μπλε-κίτρινο κατά προτίμηση γιατί ξέμεινα απο θέσεις :P Για την πόλη δεν με νοιάζει, ας πιάνονται τα χέρια μου στα κλιπ-ονς ή ας παίρνω τα ποδαράκια μου αν είναι να έχω αυτές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Νούμερο 1. Νούμερο 2. Νούμερο 3. Νούμερο 4 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΡΕΜΕΣ ΒΟΛΤΕΣ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 από τον ax_ena_honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΡΕΜΕΣ ΒΟΛΤΕΣ E τοτε δωσε το AX-1 ρε, και παρε τιποτα αλλο!! Τοσα λεφτα εχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) E τοτε δωσε το AX-1 ρε, και παρε τιποτα αλλο!! Τοσα λεφτα εχεις! Τέτοια να λέτε να μου χτυπήσει καμια μέρα την πόρτα το ΣΔΟΕ και να τρέχω με τα σώβρακα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 από τον ax_ena_honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Τέτοια να λέτε να μου χτυπήσει καμια μέρα την πόρτα το ΣΔΟΕ και να τρέχω με τα σώβρακα Ειπαμε στην υποθετικη περιπτωση που σου καθοταν η καλη.. Κληρονομια, τζοκερ κλπ κλπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 και.. Τα υπόλοιπα € καλοπέραση.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Εγώ παίδες για μεσα στην πολη θα ειχα μια βεσπουλα να κάνω τις δουλίτσες μου..!!! Για cafe racer θα είχα την μηχανή που με έκανε να αγαπήσω τον μοτοσυκλετισμο και να αρχισω να ασχολούμε με αυτόν..!!! Ducati Monster 695 2007 Για καγκουριά και βολτες θα έπαιρνα ενα Yamaha TDM 900 Τέλος θα έπαιρνα μια πιστάδικη μηχανή και ποια θα ήταν καλύτερη απο την... BMW 1000RR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) γιατι με την γκαντεμια μου πανω απο 300 ευρο δεν θα κερδιζα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 από τον AndreasTrela Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 1) MV Agusta F4 RR 2) KTM SMC 690 3) Aprilia Tuono V4 R 4) Husqvarna WR 250 Μαναρια μουυυυυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
master883R 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 '' Ν Ι Κ Ε Λ Ο Μ Ε Ν Η Κ Α Μ Π Ι Α '' μετα απ'αυτην το χαοs 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Νομίζω έχει ξαναπαίξει ως θέμα, αλλά ας μην του το χαλάσουμε του Μακούλη. 1ο 2ο 3ο 4ο Εντάξει, είπαμε να λέμε κανά ψεμματάκι, αλλά το παρά νομίζω..... Πάμε πάλι απ' την αρχή. . . . . . . Για το σαλόνι μου και όχι μόνο (XT 550 Re-built) (dream bike, άρα συνεπέστατος....) Για τα ταξίδια μου (Honda CBF-1000 ABS edition '08-'09). Για τις τρέλες μου. (Kawasaki KVF-750 4X4) Για την πόλη και τις κοντινές παραλίες Νομίζω απ' τις μετριοπαθέστερες επιθυμίες.......... -_- Όποιος αμφιβάλλει, ας μου δώσει τα σχετικά φράγκα να δει αν θά 'παιρνα όντως αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 1) Η τωρινη! θα κατειχε περιοπτη θεση μιας και ειναι η πρωτη και δε θελω να την αποχωριστω 2) Το προηγουμενο dream bike, το οποιο δε μπορεσα να αποκτησω, οποτε ειναι ανεκπληρωτος ερωτας 3) το τωρινο dream bike, γιατι μ' αρεσει η υπερβολη του 4) τελος, η επιθυμια πολλων εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Ειπαμε στην υποθετικη περιπτωση που σου καθοταν η καλη.. Κληρονομια, τζοκερ κλπ κλπ! Και πάλι το ΑΧ θα το κράταγα και θα φόραγε το πολυπόθητο μονόμπρατσο από VFR το οποίο λόγω χρόνου και χρημάτων δεν μπορώ να πραγματοποιήσω τώρα... Κιαν ποτέ τ'άλλαζα, πάλι φουντούνια θάπαιρνα άμα λάχει ναούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να κλείσω με ένα γκαράζ. Θέλω να κατέχω πολλά μοντέλα. Οπότε υποθέτω ότι θα πρέπει να έχω μερικές μόνιμες επιλογές και μερικές περιστασιακές που θα ανταλλάσοντε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 ωραίο θέμα makisp! το οποίο cbf 1000 θα δημιουργούσα 2 profile η υπάρχων και η μετατροπή σε full naked περίπου όπως το 600 moto guzzi v7 για καθημερινές μετακινήσεις εντός πόλης και περιφερειακά yamaha xt660r ως εκδρομικό εντούρο το οποίο για μένα η απλότητα του η αξιοπιστία του και συμβατότητα είναι 1000φορές προτιμητέα από τα "εξειδικευμένα εργαλεία" για τα cool ταξιδια με προσωπικότητα ετούτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 το ιδανικο γκαραζ για τον Χαμπο ξεκιναμε με ενα μηχανακι ΤΣΑΓΙΕΡΑ για τον δρομο και τα ταξιδακια μας ενα για το χωμα ενα για τις Κυριακατικες βολτες (το πολυ 300 χλμ )με τα γατακια του βορρα και ενα σκουτερ γενικης χρησης για την πολη κτλπ αυτα τα λιγα ρε παιδια απο εμενα ποσο κανουν ολα μαζι σιγα?? καμια 50.000 ευρω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Σιγουρα ενα motardακι (το δικο μου πχ) για μες την πολη, Μετα οπωσδηποτε αυτο!!! Aυτο για τις ωραιες και ξαφνικες βολτουλες ωστε να μην σταματαω πουθενα! Και δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εξηγησω γιατι θελω αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες