Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

Guys οποιος θελει φθηνο mouse για gaming, μια ειναι η απαντηση.

Coolermaster Storm Xornet. Το πηρα με ενα 20ρικο χρονια πριν και ειδικα για shooters, ειναι το καλυτερο mouse που ειχα ποτε(και εχω περασει απο 75 ευρω g9x).

Εχει βγει το Xornet 2 πλεον απ' οτι βλεπω που κανει 29.

http://www.skroutz.gr/s/8181607/CoolerMaster-Xornet-II.html?keyphrase=xornet
Οποιος ψαχνεται, ας το τσιμπησει.

Βεβαια τα mouse ειναι σχεδον εντελως υποκειμενικο θεμα οποτε μπορει καποιος αλλος να το δοκιμασει σε shooter και να του φανει πιο αβολο και απο τιμονιερα.
Απλα ειπα να το πω για οσους δε το γνωριζουν.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω εχω αυτο

81tRDHDqEqL._SL1500_.jpg

στους 6 μηνες μου χαλασε το πηγα πισω και μου εδωσαν το ιδιο καινουριο το οποιο και εχω 2 χρονια τωρα

με βολευει παρα πολυ για παιχνιδια. κουμπωνει γαντι στο χερι

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω αυτο

81tRDHDqEqL._SL1500_.jpg

στους 6 μηνες μου χαλασε το πηγα πισω και μου εδωσαν το ιδιο καινουριο το οποιο και εχω 2 χρονια τωρα

με βολευει παρα πολυ για παιχνιδια. κουμπωνει γαντι στο χερι

Μαλλον δεν ειδες το ποστ μου. Και 'γω αυτο εχω και του εκανα ολοκληρη διαφημηση :tongue:

Ωραίο το cooler master αλλά αργήσαμε γμτ. Έπρεπε να ρωτήσω νωρίτερα.

Δεν πειραζει. Ζουμε για να μαθαινουμε :_thumbsup:

Και με αυτο που πηρες θα την κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.
Εκανα μια παραληψη στο προηγουμενο post. Ως καμενος με τα shooter στο pc εδω και 10 χρονια, το καλυτερο mouse που ειχα ποτε ηταν το κλασσικο μικρο turbo x που δινανε εκεινη την εποχη (2005 καπου). Δεν εχω υπαρξει ποτε οσο ευστοχος οσο ημουν τοτε. Καθε kill που δεν ηταν headshot ηταν κατι περιεργο για τα δεδομενα μου με αυτο το mouse.
Ηταν φτιαγμενο για το χερι μου απλα.
Δυστυχως το χαλασα κοπανωντας στο γραφειο σε μια κακη στιγμη:ranting3:και μετα ημουν αρκετα τυχερος για να βρω ενα απο τα τελευταια κομματια που ειχαν ξεμεινει μερικους μηνες, αλλα ειχε κατι θεματακια λογω windows και το ανοιξα να δω τι παιζει απ' την απελπισια μου και τελικα το χαλασα και αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bluetooth ε? χμμμ.... Ενδιαφέρον ! Να φανταστώ τα πήρες για το σπίτι και για τρέξιμο ? :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bluetooth ε? χμμμ.... Ενδιαφέρον ! Να φανταστώ τα πήρες για το σπίτι και για τρέξιμο ? :mB_kalo_e:

Για το γυμναστηριο και την μηχανη, ετσι γιατι με τα καλωδια παραγινε το θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/parts/view/7631715/

Πολυ καλος και εξυπηρετικος ο μαγαζατορας.

Μολις παραλαβω θα πεσει φωτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια κανενα μαους καλο με κουμπακια για πρως πισω ασυρματο για εμας τους νουμπς ποιο ειναι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shoei NXR Matte Black και ζελατίνα dark smoke από τον Τζωρτζόπουλο, σύνολο 500 ευρώ:

p42500.jpg?ver=1458025200&auto=format&lo

Είπα να πάρω το καλύτερο ποιοτικά που μπορούσα και να μην είναι εντελώς racing, αλλά πιο sport-touring. Και σε αυτό η σειρά XR της Shoei μάλλον είναι κορυφαία χρόνια τώρα (XR-1000, XR-1100 και πλέον NXR).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shoei NXR Matte Black και ζελατίνα dark smoke από τον Τζωρτζόπουλο, σύνολο 500 ευρώ:

p42500.jpg?ver=1458025200&auto=format&lo

Είπα να πάρω το καλύτερο ποιοτικά που μπορούσα και να μην είναι εντελώς racing, αλλά πιο sport-touring. Και σε αυτό η σειρά XR της Shoei μάλλον είναι κορυφαία χρόνια τώρα (XR-1000, XR-1100 και πλέον NXR).

Εχω το ίδιο φίλε μου και σε σχέση με το xr1000 που είχα πριν είναι πολύ καλύτερο! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω από την αρχή να δηλώσω κάτι , δεν είμαι fun boy της Apple , δεν έχω αγοράσει ποτέ ένα προϊόν της και πραγματικά ποτέ δεν ζήλεψα κάτι ώστε να πω ότι είναι τέλειο και πάει λέγοντας ώστε να δώσω κιόλας τοοοοοοοσα χρήματα . H apple 3 πράγματα έχει καλά αν καθίσετε  και τα σκεφτείτε απλά χωρίς πολλά λόγια.

1) Είναι διπύρηνο όπως λες . Έχεις ξαναδείς διπύρηνο να δουλεύει έτσι ? Να μην μπορείς εύκολα να διακρίνεις κάποιο καλό "κόλλημα".

2) Αυτό μοιάζει ελαφρός με το 1ο . Δουλεύει με έναν διπύρηνο και δεν κολλάει σχεδόν πουθενά γιατί να βάλει παραπάνω RAM ? Το καλό του IOS .

3) Μια πολύ καλή κάμερα με insta φίλτρο να να βγάζει που σωστές φωτογραφίες και πιο πολύ selfie ( δεν είναι τυχαίο όπου αυτοί που έχουν iphone βγάζουν πάντα πολύ περισσότερες φωτογραφίες από άτομα με τηλέφωνα άλλης εταιρίας  

Για τέλος αυτή την στιγμή το καλύτερο κινητό που υπάρχει σε συνάρτηση με την τιμή όμως πιστεύω πως είναι το LG G5 . Είμαι κάτοχος της G σειράς και είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος.   

1) ποια δουλευουν σωστα ρε σι? το 1ο 2μηνο που ειναι καινουρια? ετσι και τα φορτωσεις λιγακι με εφαρμογες κολλανε αρκετα.

2) η παραπανω ραμ θα χρησιμευε αρκετα.

3) ποιο βγαζει καλες φωτο ρε σι? σε συγκριση με ποιο? κινεζικο των 120 ευρω εχω και εχει πολυ ανωτερη φωτογραφικη απο iphone. βγαζουν περισσοτερες φωτογραφιες γιατι ειναι ποζερια. ολες οι φωτο τους ειναι σκατενιες για καποιον που ξερει απο φωτο (καποιος που δε γνωριζει νομιζει πως ειναι καλες). καλη φωτογραφια και κινητο δεν πανε μαζι (βεβαια δεν εχω ασχοληθει με κινητα οπως note 5 κτλ)

για το g5 συμφωνω εν μερη. το καλυτερο δεν ξερω αν ειναι, αλλα μεσα στα καλυτερα σιγουρα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) ποια δουλευουν σωστα ρε σι? το 1ο 2μηνο που ειναι καινουρια? ετσι και τα φορτωσεις λιγακι με εφαρμογες κολλανε αρκετα.

2) η παραπανω ραμ θα χρησιμευε αρκετα.

3) ποιο βγαζει καλες φωτο ρε σι? σε συγκριση με ποιο? κινεζικο των 120 ευρω εχω και εχει πολυ ανωτερη φωτογραφικη απο iphone. βγαζουν περισσοτερες φωτογραφιες γιατι ειναι ποζερια. ολες οι φωτο τους ειναι σκατενιες για καποιον που ξερει απο φωτο (καποιος που δε γνωριζει νομιζει πως ειναι καλες). καλη φωτογραφια και κινητο δεν πανε μαζι (βεβαια δεν εχω ασχοληθει με κινητα οπως note 5 κτλ)

για το g5 συμφωνω εν μερη. το καλυτερο δεν ξερω αν ειναι, αλλα μεσα στα καλυτερα σιγουρα. 

Δεν ήμουν ποτέ κάτοχος Apple , πάντος δεν έχω ακούσει να κολλάνε εύκολα .

Για να μην του δίνουν κάτι θα ξέρουν, μάλλον δεν χρειάζεται για τόσο που συγχρονίζει ο διπύρηνος επεξεργαστής .

Οι φωτογραφίες του είναι καλές για τον φακό του . Η κοπέλα μου έχει το Iphone 4 και του έχει πετάξει τα ματάκια έξω :P σαν φωτογραφίες μπορεί να βγάλει μερικές καλές αλλά μόλις ζουμάρεις βλέπεις κάτι γιγάντια pixels να έρχονται κατά πάνω σου  :laugh: 

Γενικά το G5 είναι ίσως το καλύτερο αν το σκεφτείς ( πυρήνες , γραφικών , μπαταρία ( βγάλεις και βάζεις την 2η ) , οθόνη , το extra "χερούλι" που λέω εγώ και γίνεται σαν κάμερα ) το κάνει κάτι που έχει κλέψει εντυπώσεις  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιας που μιλαμε παλι για κινητα να πω οτι στο αντουτου τεστ που εκανα και στο 6s και στο s7, το 6s βγαινει οριακα καλυτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε high end συσκευές γιατί κανένας δεν κοιτάζει το Lg V10 ? 480 και το έχεις στα χέρια σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταναλωτικός πυρετός χτες!

Καταρχάς αντικατέστησα το κλεμμένο μου ποδήλατο με αυτό (Ideal Freeder '12, 100€ από car.gr)

2u43dpv.jpg

Ένα ζευγάρι δαγκάνες της προκοπής (Shimano XT Deore) από εδώ

XT_BR_M770_Set_4ef0c4ee3439e.jpg

Και ένα πέταλο (Abus Varedo) από εδώ

abus-varedo.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασφάλτινα λάστιχα χθες αν το θες για την πολη. Επίσης στα v-brakes λίγη σημασία έχουν οι δαγκάνες, αρκεί να μην είναι πλαστικές. Τον κύριο λόγο έχουν τα τακάκια :winking: Καλές πεταλιές :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασφάλτινα λάστιχα χθες αν το θες για την πολη. Επίσης στα v-brakes λίγη σημασία έχουν οι δαγκάνες, αρκεί να μην είναι πλαστικές. Τον κύριο λόγο έχουν τα τακάκια :winking: Καλές πεταλιές :winking:

Μάλλον σε εμένα πήγαινε η παράθεση :tongue:

Έχω ασφάλτινα καβάτζα από το προηγούμενο αλλά μιας και ανοίγει ο καιρός θα κρατήσω τα τακουνάτα για να ανεβαίνω και βουνό.

Τις προηγούμενες δαγκάνες Miranda κάτι τις είχα και στο παλιό μου ποδήλατο και ήταν τρισάθλιες. Με το που έβαλα τα XT μεταμορφώθηκε το φρένο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον σε εμένα πήγαινε η παράθεση :tongue:

Έχω ασφάλτινα καβάτζα από το προηγούμενο αλλά μιας και ανοίγει ο καιρός θα κρατήσω τα τακουνάτα για να ανεβαίνω και βουνό.

Τις προηγούμενες δαγκάνες Miranda κάτι τις είχα και στο παλιό μου ποδήλατο και ήταν τρισάθλιες. Με το που έβαλα τα XT μεταμορφώθηκε το φρένο!

Σε σενα έκανα παράθεση αλλά πάλι κόλλησε. Με ΑΥΤΑ τα kenda δεν θα πας και πολύ μακρυά. Τουλάχιστον πάρε το υγρό για τις σαμπρέλες (kenda κ αυτο :P ) που τις προστατευει απο σκασίματα..
Μαζί με τις δαγκάνες έβαλες κ άλλα τακάκια γιαυτό μεταμορφώθηκε το φρένο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσίμπησα χτες μία Logitech G29 και μια Gigabyte  GTX 960 G1 Gaming. Θα αγοραστεί και το Need For Speed

Φωτό το βραδάκι!

Τροποποιήθηκε από τον Sledgehammer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσίμπησα χτες μία Logitech G29 και μια Gigabyte  GTX 960 G1 Gaming.

Μεχρι εδω καλα το πηγες.

Το NFS τι να το κανεις? Τοσα γ@ματα παιχνιδια υπαρχουν να ευχαριστηθεις την τιμονιερα.
Δεν εχει καμια απολυτως επαφη με την πραγματικοτητα η οδηγηση του ουτε καμια ουσια το παιχνιδι γενικα. Παντου ειτε με ψευτοdrift ακομα και με μπροστινοκινητο ειτε με understeer οσο δεν παει θα πηγαινεις.
Τζαμπα θα παει η g29.

Κοιτα dirt rally, assetto corsa, project cars γι' αρχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι εδω καλα το πηγες.
Το NFS τι να το κανεις? Τοσα γ@ματα παιχνιδια υπαρχουν να ευχαριστηθεις την τιμονιερα.
Δεν εχει καμια απολυτως επαφη με την πραγματικοτητα η οδηγηση του ουτε καμια ουσια το παιχνιδι γενικα. Παντου ειτε με ψευτοdrift ακομα και με προστινοκινητο ειτε με understeer οσο δεν παει θα πηγαινεις.
Τζαμπα θα παει η g29.

Κοιτα dirt rally, assetto corsa, project cars γι' αρχη.

Αυτά τα έχω κατεβάσει ήδη εκτός από το Asseto. Το NFS το θέλω και για το online :winking: (και για το φτιάξιμο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το assetto corsa νομιζω μπορει πλεον να αντικαταστησει εντελως το LFS.

Τωρα το NFS το καινουργιο ειτε το παιζει με τιμονιερα ειτε με keyboard το ιδιο θα ειναι νομιζω.

Βεβαια τωρα θυμηθηκα οτι η g29 δεν εχει shifter μαζι οπως οι προηγουμενες, οποτε θα γινεται arcade χρηση ουτως ή αλλως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα