CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Guys οποιος θελει φθηνο mouse για gaming, μια ειναι η απαντηση.Coolermaster Storm Xornet. Το πηρα με ενα 20ρικο χρονια πριν και ειδικα για shooters, ειναι το καλυτερο mouse που ειχα ποτε(και εχω περασει απο 75 ευρω g9x).Εχει βγει το Xornet 2 πλεον απ' οτι βλεπω που κανει 29.http://www.skroutz.gr/s/8181607/CoolerMaster-Xornet-II.html?keyphrase=xornetΟποιος ψαχνεται, ας το τσιμπησει.Βεβαια τα mouse ειναι σχεδον εντελως υποκειμενικο θεμα οποτε μπορει καποιος αλλος να το δοκιμασει σε shooter και να του φανει πιο αβολο και απο τιμονιερα.Απλα ειπα να το πω για οσους δε το γνωριζουν. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2016 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Ωραίο το cooler master αλλά αργήσαμε γμτ. Έπρεπε να ρωτήσω νωρίτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) εγω εχω αυτο στους 6 μηνες μου χαλασε το πηγα πισω και μου εδωσαν το ιδιο καινουριο το οποιο και εχω 2 χρονια τωραμε βολευει παρα πολυ για παιχνιδια. κουμπωνει γαντι στο χερι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2016 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 εγω εχω αυτο στους 6 μηνες μου χαλασε το πηγα πισω και μου εδωσαν το ιδιο καινουριο το οποιο και εχω 2 χρονια τωραμε βολευει παρα πολυ για παιχνιδια. κουμπωνει γαντι στο χεριΜαλλον δεν ειδες το ποστ μου. Και 'γω αυτο εχω και του εκανα ολοκληρη διαφημηση Ωραίο το cooler master αλλά αργήσαμε γμτ. Έπρεπε να ρωτήσω νωρίτερα.Δεν πειραζει. Ζουμε για να μαθαινουμε Και με αυτο που πηρες θα την κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.Εκανα μια παραληψη στο προηγουμενο post. Ως καμενος με τα shooter στο pc εδω και 10 χρονια, το καλυτερο mouse που ειχα ποτε ηταν το κλασσικο μικρο turbo x που δινανε εκεινη την εποχη (2005 καπου). Δεν εχω υπαρξει ποτε οσο ευστοχος οσο ημουν τοτε. Καθε kill που δεν ηταν headshot ηταν κατι περιεργο για τα δεδομενα μου με αυτο το mouse.Ηταν φτιαγμενο για το χερι μου απλα.Δυστυχως το χαλασα κοπανωντας στο γραφειο σε μια κακη στιγμηκαι μετα ημουν αρκετα τυχερος για να βρω ενα απο τα τελευταια κομματια που ειχαν ξεμεινει μερικους μηνες, αλλα ειχε κατι θεματακια λογω windows και το ανοιξα να δω τι παιζει απ' την απελπισια μου και τελικα το χαλασα και αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Σημερα παρελαβα αυταhttp://www.ebay.com/itm/172059564648?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITΑπιστετα καλα!!!και για επιπλεον σημαhttp://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa850re-300mbps-universal-wireless-n-range-extender-p-PER.612508 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Bluetooth ε? χμμμ.... Ενδιαφέρον ! Να φανταστώ τα πήρες για το σπίτι και για τρέξιμο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Αυριο θα ποσταρω και εγω εδω χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Bluetooth ε? χμμμ.... Ενδιαφέρον ! Να φανταστώ τα πήρες για το σπίτι και για τρέξιμο ? Για το γυμναστηριο και την μηχανη, ετσι γιατι με τα καλωδια παραγινε το θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 http://www.car.gr/parts/view/7631715/Πολυ καλος και εξυπηρετικος ο μαγαζατορας.Μολις παραλαβω θα πεσει φωτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Ρε παιδια κανενα μαους καλο με κουμπακια για πρως πισω ασυρματο για εμας τους νουμπς ποιο ειναι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Shoei NXR Matte Black και ζελατίνα dark smoke από τον Τζωρτζόπουλο, σύνολο 500 ευρώ:Είπα να πάρω το καλύτερο ποιοτικά που μπορούσα και να μην είναι εντελώς racing, αλλά πιο sport-touring. Και σε αυτό η σειρά XR της Shoei μάλλον είναι κορυφαία χρόνια τώρα (XR-1000, XR-1100 και πλέον NXR). 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Shoei NXR Matte Black και ζελατίνα dark smoke από τον Τζωρτζόπουλο, σύνολο 500 ευρώ:Είπα να πάρω το καλύτερο ποιοτικά που μπορούσα και να μην είναι εντελώς racing, αλλά πιο sport-touring. Και σε αυτό η σειρά XR της Shoei μάλλον είναι κορυφαία χρόνια τώρα (XR-1000, XR-1100 και πλέον NXR).Εχω το ίδιο φίλε μου και σε σχέση με το xr1000 που είχα πριν είναι πολύ καλύτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Θέλω από την αρχή να δηλώσω κάτι , δεν είμαι fun boy της Apple , δεν έχω αγοράσει ποτέ ένα προϊόν της και πραγματικά ποτέ δεν ζήλεψα κάτι ώστε να πω ότι είναι τέλειο και πάει λέγοντας ώστε να δώσω κιόλας τοοοοοοοσα χρήματα . H apple 3 πράγματα έχει καλά αν καθίσετε και τα σκεφτείτε απλά χωρίς πολλά λόγια.1) Είναι διπύρηνο όπως λες . Έχεις ξαναδείς διπύρηνο να δουλεύει έτσι ? Να μην μπορείς εύκολα να διακρίνεις κάποιο καλό "κόλλημα".2) Αυτό μοιάζει ελαφρός με το 1ο . Δουλεύει με έναν διπύρηνο και δεν κολλάει σχεδόν πουθενά γιατί να βάλει παραπάνω RAM ? Το καλό του IOS .3) Μια πολύ καλή κάμερα με insta φίλτρο να να βγάζει που σωστές φωτογραφίες και πιο πολύ selfie ( δεν είναι τυχαίο όπου αυτοί που έχουν iphone βγάζουν πάντα πολύ περισσότερες φωτογραφίες από άτομα με τηλέφωνα άλλης εταιρίας Για τέλος αυτή την στιγμή το καλύτερο κινητό που υπάρχει σε συνάρτηση με την τιμή όμως πιστεύω πως είναι το LG G5 . Είμαι κάτοχος της G σειράς και είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος. 1) ποια δουλευουν σωστα ρε σι? το 1ο 2μηνο που ειναι καινουρια? ετσι και τα φορτωσεις λιγακι με εφαρμογες κολλανε αρκετα.2) η παραπανω ραμ θα χρησιμευε αρκετα.3) ποιο βγαζει καλες φωτο ρε σι? σε συγκριση με ποιο? κινεζικο των 120 ευρω εχω και εχει πολυ ανωτερη φωτογραφικη απο iphone. βγαζουν περισσοτερες φωτογραφιες γιατι ειναι ποζερια. ολες οι φωτο τους ειναι σκατενιες για καποιον που ξερει απο φωτο (καποιος που δε γνωριζει νομιζει πως ειναι καλες). καλη φωτογραφια και κινητο δεν πανε μαζι (βεβαια δεν εχω ασχοληθει με κινητα οπως note 5 κτλ)για το g5 συμφωνω εν μερη. το καλυτερο δεν ξερω αν ειναι, αλλα μεσα στα καλυτερα σιγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 1) ποια δουλευουν σωστα ρε σι? το 1ο 2μηνο που ειναι καινουρια? ετσι και τα φορτωσεις λιγακι με εφαρμογες κολλανε αρκετα.2) η παραπανω ραμ θα χρησιμευε αρκετα.3) ποιο βγαζει καλες φωτο ρε σι? σε συγκριση με ποιο? κινεζικο των 120 ευρω εχω και εχει πολυ ανωτερη φωτογραφικη απο iphone. βγαζουν περισσοτερες φωτογραφιες γιατι ειναι ποζερια. ολες οι φωτο τους ειναι σκατενιες για καποιον που ξερει απο φωτο (καποιος που δε γνωριζει νομιζει πως ειναι καλες). καλη φωτογραφια και κινητο δεν πανε μαζι (βεβαια δεν εχω ασχοληθει με κινητα οπως note 5 κτλ)για το g5 συμφωνω εν μερη. το καλυτερο δεν ξερω αν ειναι, αλλα μεσα στα καλυτερα σιγουρα. Δεν ήμουν ποτέ κάτοχος Apple , πάντος δεν έχω ακούσει να κολλάνε εύκολα .Για να μην του δίνουν κάτι θα ξέρουν, μάλλον δεν χρειάζεται για τόσο που συγχρονίζει ο διπύρηνος επεξεργαστής .Οι φωτογραφίες του είναι καλές για τον φακό του . Η κοπέλα μου έχει το Iphone 4 και του έχει πετάξει τα ματάκια έξω :P σαν φωτογραφίες μπορεί να βγάλει μερικές καλές αλλά μόλις ζουμάρεις βλέπεις κάτι γιγάντια pixels να έρχονται κατά πάνω σου Γενικά το G5 είναι ίσως το καλύτερο αν το σκεφτείς ( πυρήνες , γραφικών , μπαταρία ( βγάλεις και βάζεις την 2η ) , οθόνη , το extra "χερούλι" που λέω εγώ και γίνεται σαν κάμερα ) το κάνει κάτι που έχει κλέψει εντυπώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 μιας που μιλαμε παλι για κινητα να πω οτι στο αντουτου τεστ που εκανα και στο 6s και στο s7, το 6s βγαινει οριακα καλυτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 Σε high end συσκευές γιατί κανένας δεν κοιτάζει το Lg V10 ? 480 και το έχεις στα χέρια σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 Καταναλωτικός πυρετός χτες!Καταρχάς αντικατέστησα το κλεμμένο μου ποδήλατο με αυτό (Ideal Freeder '12, 100€ από car.gr) Ένα ζευγάρι δαγκάνες της προκοπής (Shimano XT Deore) από εδώ Και ένα πέταλο (Abus Varedo) από εδώ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 Ασφάλτινα λάστιχα χθες αν το θες για την πολη. Επίσης στα v-brakes λίγη σημασία έχουν οι δαγκάνες, αρκεί να μην είναι πλαστικές. Τον κύριο λόγο έχουν τα τακάκια Καλές πεταλιές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 Ασφάλτινα λάστιχα χθες αν το θες για την πολη. Επίσης στα v-brakes λίγη σημασία έχουν οι δαγκάνες, αρκεί να μην είναι πλαστικές. Τον κύριο λόγο έχουν τα τακάκια Καλές πεταλιές Μάλλον σε εμένα πήγαινε η παράθεση Έχω ασφάλτινα καβάτζα από το προηγούμενο αλλά μιας και ανοίγει ο καιρός θα κρατήσω τα τακουνάτα για να ανεβαίνω και βουνό.Τις προηγούμενες δαγκάνες Miranda κάτι τις είχα και στο παλιό μου ποδήλατο και ήταν τρισάθλιες. Με το που έβαλα τα XT μεταμορφώθηκε το φρένο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 Μάλλον σε εμένα πήγαινε η παράθεση Έχω ασφάλτινα καβάτζα από το προηγούμενο αλλά μιας και ανοίγει ο καιρός θα κρατήσω τα τακουνάτα για να ανεβαίνω και βουνό.Τις προηγούμενες δαγκάνες Miranda κάτι τις είχα και στο παλιό μου ποδήλατο και ήταν τρισάθλιες. Με το που έβαλα τα XT μεταμορφώθηκε το φρένο!Σε σενα έκανα παράθεση αλλά πάλι κόλλησε. Με ΑΥΤΑ τα kenda δεν θα πας και πολύ μακρυά. Τουλάχιστον πάρε το υγρό για τις σαμπρέλες (kenda κ αυτο :P ) που τις προστατευει απο σκασίματα..Μαζί με τις δαγκάνες έβαλες κ άλλα τακάκια γιαυτό μεταμορφώθηκε το φρένο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τσίμπησα χτες μία Logitech G29 και μια Gigabyte GTX 960 G1 Gaming. Θα αγοραστεί και το Need For SpeedΦωτό το βραδάκι! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2016 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τσίμπησα χτες μία Logitech G29 και μια Gigabyte GTX 960 G1 Gaming.Μεχρι εδω καλα το πηγες.Το NFS τι να το κανεις? Τοσα γ@ματα παιχνιδια υπαρχουν να ευχαριστηθεις την τιμονιερα.Δεν εχει καμια απολυτως επαφη με την πραγματικοτητα η οδηγηση του ουτε καμια ουσια το παιχνιδι γενικα. Παντου ειτε με ψευτοdrift ακομα και με μπροστινοκινητο ειτε με understeer οσο δεν παει θα πηγαινεις.Τζαμπα θα παει η g29.Κοιτα dirt rally, assetto corsa, project cars γι' αρχη. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2016 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Μεχρι εδω καλα το πηγες.Το NFS τι να το κανεις? Τοσα γ@ματα παιχνιδια υπαρχουν να ευχαριστηθεις την τιμονιερα.Δεν εχει καμια απολυτως επαφη με την πραγματικοτητα η οδηγηση του ουτε καμια ουσια το παιχνιδι γενικα. Παντου ειτε με ψευτοdrift ακομα και με προστινοκινητο ειτε με understeer οσο δεν παει θα πηγαινεις.Τζαμπα θα παει η g29.Κοιτα dirt rally, assetto corsa, project cars γι' αρχη.Αυτά τα έχω κατεβάσει ήδη εκτός από το Asseto. Το NFS το θέλω και για το online (και για το φτιάξιμο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 LFS, rFactor. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το assetto corsa νομιζω μπορει πλεον να αντικαταστησει εντελως το LFS.Τωρα το NFS το καινουργιο ειτε το παιζει με τιμονιερα ειτε με keyboard το ιδιο θα ειναι νομιζω.Βεβαια τωρα θυμηθηκα οτι η g29 δεν εχει shifter μαζι οπως οι προηγουμενες, οποτε θα γινεται arcade χρηση ουτως ή αλλως. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2016 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες