kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Πολυ ωραιο το παντελονι Νικολα μεγιες :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιάννη έχει και ξύστρες.Να Ksino με το ΧΤ και τι στον κόσμο, χαχαχα Αυτό προσπάθησα να το κάμω εικόνα στον Ταυγετο. Ο φαντομάς του Ταϋγέτου, και τα οζα να πηδάνε στους γκρεμνούς να γλιτώσουν αχαχαχαχαχα!! :grin: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2015 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Μεγειές σειρούλα, άντε και με ένα Ζούζουρα τώρα για ξύσιμο Ταύγετο beach ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Χαχαχαχα,τα όζα και τα έχνη Θωμά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Ι Σταλθηκε απο SIII c_v 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 σωωραιως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Ι Σταλθηκε απο SIII c_v για πες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Προχθές μετρησα τον μπροστινό μου δίσκο. Ελάχιστο πάχος 4μμ. Τον έβγαλα 3.80. Και είναι ο μπροστινός. Guess what. Ω ναι. πάμε για δίσκο. Ξεφραγκιαστήκαμε, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε φρένα...αχ γιαγιά τα λεφτάκια σ, πάνε... Ταψί. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλοφάγωτη! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Άντε και στα δικά μας, μπροστά την ίδια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 πως γινεται να φας τον δισκο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 πως γινεται να φας τον δισκο ? Φρενάροντας. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Φρενάροντας. μυστηριο.... 60000 χλμ το xt με μαμα δισκους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Καταλαβαίνω πως το λες. Δεν ξέρω αν η κάβα βάζει βουτυρένιους δίσκους, και με το kle πάντως στα 70.000 χιλιόμετρα είχε κάνει γερό νύχι σε σχέση με άλλα (όχι μόνο το δικό μου) με τα ίδια χιλιόμετρα. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω βέβαια, είναι αρκετά πιο σύγχρονο μοντέλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 μυστηριο.... 60000 χλμ το xt με μαμα δισκους... ενα ξερο νουμερο χιλιομετρων δεν αρκει...παιζουν πολλα ρολο τακακια που χρησιμοποιεις, ρυθμοι οδηγησης, στυλ οδηγησης, εμπειρια οδηγησης, δρομοι που κυριως κυκλοφορεις κ.α., οι διαφορες στο ποτε τρωει ο καθενας τους δισκους μπορει να ειναι τεραστιες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Και εγω ειχα φαει τον πισω δισκο, επειδη βρηκα σετ μπρος-πισω τους αλλαξα και τους 2 αλλα και ο μπροστα δεν θα κρατουσε πολυ ακομη, αντε να εφτανε τα 50.000χλμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Ι Σταλθηκε απο SIII c_v Ποσο το μαλλί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Και εγω ειχα φαει τον πισω δισκο, επειδη βρηκα σετ μπρος-πισω τους αλλαξα και τους 2 αλλα και ο μπροστα δεν θα κρατουσε πολυ ακομη, αντε να εφτανε τα 50.000χλμ... 45800 για μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Είπαμε να ακολουθήσουμε την τεχνολογία ξανά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 το trend plus ειναι ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ποσο το μαλλί? 690 χωρις σκληρους και dvd. πεταει το μηχανημα. Κανω οικονομα να οαρω και εναν καλο ssd τωρα να παρει σε ολα 7,9 :P Σταλθηκε απο SIII c_v Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 690 χωρις σκληρους και dvd. πεταει το μηχανημα. Κανω οικονομα να οαρω και εναν καλο ssd τωρα να παρει σε ολα 7,9 :P Σταλθηκε απο SIII c_v καλοριζικο Μακη! αφου βλεπω ειναι τουμπανο το κουτι γιατι δε κανεις λιγο cable managment να ειναι πιο σενιο? τσεκαρε κανα βιντεακι στον σωληνα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) πως γινεται να φας τον δισκο ? Eπισης φαντάζομαι , αν το τριψεις πολύ πολύ, μπορεις να βάλεις τα ρινίσματα πάνω απο το φαι οπως το πιπέρι. Θα σου παρει λιγο καιρο βέβαια! Καταλαβαίνω πως το λες. Δεν ξέρω αν η κάβα βάζει βουτυρένιους δίσκους, και με το kle πάντως στα 70.000 χιλιόμετρα είχε κάνει γερό νύχι σε σχέση με άλλα (όχι μόνο το δικό μου) με τα ίδια χιλιόμετρα. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω βέβαια, είναι αρκετά πιο σύγχρονο μοντέλο. τα ιδια και δώ. 70.000 και έχει νύχι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλοριζικο Μακη! αφου βλεπω ειναι τουμπανο το κουτι γιατι δε κανεις λιγο cable managment να ειναι πιο σενιο? τσεκαρε κανα βιντεακι στον σωληνα ;) ισχυει. Ολα εν καιρο φίλε μου.Εδω ειναι πριν το τελειωμα βεβαια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες