Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2018 πριν 21 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Νίκο,δε βάνεις μπρος για κανά Πενβέ και συ? Είχα παλιά Νικόλα, δεν είμαι στο τριπάκι πια, εκτός αυτού δεν μπορώ να το οδηγήσω πια...μόνο ελαφρά μηχανάκια. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2018 Σου πάει το cbf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2018 Το ζούμε στριφτερά και εμείς με τις πάπιες.. Όσο μπορουμε Λιβάδι GP 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2018 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 από τον DIAMAPA 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 Την 6/9/2018 at 11:06 ΜΜ, το μέλος Χ έγραψε: καλες βολτες Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2018 Την 9/9/2018 at 11:05 ΠΜ, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ To κυνηγουσες καιρο! Μπραβο Διαμαντη! Να το χαρεις! (Εχω το ιδιο σε ασημι - μοντελο '01) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2018 πριν 16 λεπτά, το μέλος kalimera8764 έγραψε: To κυνηγουσες καιρο! Μπραβο Διαμαντη! Να το χαρεις! (Εχω το ιδιο σε ασημι - μοντελο '01) Να σαι καλά Κωστή μου, και μένα του 01 είναι, αν δεν καιγαν και ανορθωτες με το καλημέρα το καλύτερο μηχανάκι θα ήταν χάχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Να σαι καλά Κωστή μου, και μένα του 01 είναι, αν δεν καιγαν και ανορθωτες με το καλημέρα το καλύτερο μηχανάκι θα ήταν χάχα. Σε νιωθω.. Και εγω μολις το πηρα αλλαξα ανορθωτη, εβαλα γνησια μπαταρια και τα σωστα μπουζι. Μετα αλλαξα δισκοπλακες. Προσφατα αλλαξα και τεντωτηρα. Αυτα ειχα απο τα "σημαντικα". Ωραιο all-rounder μηχανακι! Με καποιες παραχωρησεις τα κανει ολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Νεο μελος στην οικογενεια, Suzuki GN 250 '99. Προχθες εγινε η μεταβιβαση, σημερα που ειχα ρεπο το πηγα για καινουρια λαστιχακια και βγηκαμε και μια βολτα εκτος να γνωριστουμε καλυτερα. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Τώρα δα, το μέλος pitapola έγραψε: Νεο μελος στην οικογενεια, Suzuki GN 250 '99. Προχθες εγινε η μεταβιβαση, σημερα που ειχα ρεπο το πηγα για καινουρια λαστιχακια και βγηκαμε και μια βολτα εκτος να γνωριστουμε καλυτερα. Μεγειές Μεγειές !!!!! Καλά χιλιόμετρα να έχετε. Κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκω στον δρόμο ένα ίδιο αλλά το έχει παρατημένο όσο δεν πάει Αν εξαιρέσεις λίγο τα κάρτερ είναι πολύ πολύ όμορφη η κούκλα σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Καλορίζικο φίλε! Ωραίο δείχνει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Την 9/6/2018 at 10:50 ΜΜ, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Διαμαντή καλορίζικο το εργαλείο!! Θα το ευχαριστηθείς πριν 29 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Το σουζάρεις καθόλου το εργκαλείο? Καλοτάξιδοοοοο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Το σουζάρεις καθόλου το εργκαλείο? Καλοτάξιδοοοοο Να πω την αληθεια, βλεπω την αλυσιδιτσα του που ειναι σαν ποδηλατου και ποναει η ψυχη μου να το δοκιμασω. Αργα ή γρηγορα η περιεργεια θα υπερισχυσει βεβαια... Ευχαριστω για τις ευχες παιδια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Χαχαχαχα Πετράν, κι εσύ μαζί μας, στο κλαμπ με τα μουρλοκομεία 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 πριν 52 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Να πω την αληθεια, βλεπω την αλυσιδιτσα του που ειναι σαν ποδηλατου και ποναει η ψυχη μου να το δοκιμασω. Αργα ή γρηγορα η περιεργεια θα υπερισχυσει βεβαια... Ευχαριστω για τις ευχες παιδια. Καλοριζικο καλοταξιδο! Να το προσεχεις στα λαδακια. Η αλυσιδα 420 δεν ειναι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 καλοριζικο πετρο καλα χιλιομετρα να χει και αγρατζουνιστο @pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 39 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Να το προσεχεις στα λαδακια. Η αλυσιδα 420 δεν ειναι; Θα σε γελασω για την αλυσιδα... Ξαναειχα μονοκυλινδρο αεροψυκτο εικοσαετιας, οποτε το εχω υποψιν για τα λαδια. Ευχαριστω για τη συμβουλη και τις ευχες. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2018 Νέο μέλος και στη δική μας οικογένεια, Xmax 250 cc, σε συνέχεια από εδώ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος tre έγραψε: Νέο μέλος και στη δική μας οικογένεια, Xmax 250 cc, σε συνέχεια από εδώ Αποκλείονται παπιά σκούτερ και λοιπά υποκατάστατα μοτοσυκλέτας έλεγες ρε Γιάννη. Πέρα από την πλάκα καλοτάξιδοι και το μικρό και ο μικρός! Τις φωτογραφίες εγώ δεν μπορώ να τις δω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2018 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος ο μικρός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2018 Την 9/26/2018 at 8:36 ΜΜ, το μέλος ksino1100 έγραψε: Το σουζάρεις καθόλου το εργκαλείο? Δεν αργησα πολυ, το προσπαθησα. Σε συμπλεκταρισμα πανω απο 5000 στροφες πατιναρει, μαλλον τα δισκακια ειναι ταλαιπωρημενα. Βεβαια με την ιλιγγιωδη ροπη που βγαζει το μοτερ παιζει να παει χρονια ακομα χωρις να χρειαστει αλλαγη. Σε απλη οδηγηση δεν πατιναρει καθολου. Αλλα σουζα γιοκ προς το παρον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2018 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες