Jump to content
ALX™

Let's see your bike!

Recommended Posts

πριν 28 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε:

To photobucket δεν δουλευει πλεον karavasilator όπως νομιζες. Πρέπει να βρεις άλλο host. Όσες φορές και να βάλεις το link του photobucket δεν θα δουλεψει για κανέναν.

α μάλιστα, έχεις να προτείνεις κανένα; ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 3 λεπτά, το μέλος Karavasilator19 έγραψε:

α μάλιστα, έχεις να προτείνεις κανένα; ευχαριστώ!

postimage,imgur κ.λπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 39 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

postimage,imgur κ.λπ

πριν 39 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε:

Δοκίμασε το postimages.org, δωρεάν είναι.

ευχαριστώ παίδες!

Από τις φετινές διακοπές στη Κάρυστο Εύβοιας με το προηγούμενο μωρό που είχα, το καινούργιο από Δευτέρα! :biggrin:

20170812_203829.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Karavasilator19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Κάρυστος και η η νότια ακτή της μέχρι την παραλία με τον τσιμεντένιο πήγασο και το παρατημένο ξενοδοχείο Αμαλία (στο οποίο είχα μείνει ... τότε...) , είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Φέρρυ Αγία Μαρίνα Αττικής>Στύρα, κι από κει η ορεινή διαδρομή, από τις πιο ωραίες διαδρομές, αλλά και μετά νότια μέχρι Πλατανιστό και τον καταράκτη δίπλα στην γέφυρα, επίσης.

Μπράβο, εύγε.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Η Κάρυστος και η η νότια ακτή της μέχρι την παραλία με τον τσιμεντένιο πήγασο και το παρατημένο ξενοδοχείο Αμαλία (στο οποίο είχα μείνει ... τότε...) , είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Φέρρυ Αγία Μαρίνα Αττικής>Στύρα, κι από κει η ορεινή διαδρομή, από τις πιο ωραίες διαδρομές, αλλά και μετά νότια μέχρι Πλατανιστό και τον καταράκτη δίπλα στην γέφυρα, επίσης.

Μπράβο, εύγε.

έτσι ακριβός, στον Πλατανιστό βέβαια που είπες δεν έχω πάει αλλά οι άλλες 2 διαδρομές που είπες όντως είναι φανταστικές ειδικά αυτή από Στύρα για Κάρυστο, ορίστε και μια φετεινή φωτό από τη παραλία με το άγαλμα  :mB_kalo_e:

20170813_154651.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Karavasilator19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 9/16/2017 at 11:04 ΜΜ, το μέλος seatcowl έγραψε:

To photobucket δεν δουλευει πλεον karavasilator όπως νομιζες. Πρέπει να βρεις άλλο host. Όσες φορές και να βάλεις το link του photobucket δεν θα δουλεψει για κανέναν.

Εμένα αυτή δεν φαίνεται;

DSC_0526_zpswgohsgzm.jpg

Μια χαρά δουλεύει το photobucket. Ο φίλος κάτι κάνει λάθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Schumi έγραψε:

Εμένα αυτή δεν φαίνεται;

DSC_0526_zpswgohsgzm.jpg

Μια χαρά δουλεύει το photobucket. Ο φίλος κάτι κάνει λάθος.

φαίνεται η φώτο σου, κι εμένα οι δικές μου φαινόντουσαν στην αρχή, μετά από λίγη ώρα δεν εμφανίζοταν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mήπως έχεις αγορασμένο account στο photobucket με εστω και την ελάχιστη συνδρομή αλλά ειναι ακόμα ενεργή Schumi?
Κάτι συμβαίνει στην δική ΣΟΥ περίτπωση και οχι στου karavasilator... ίσως να μην μπαίνεις στο ιντερνετ και τόσο συχνά (όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό) αλλιώς θα είχες δει τα εκατομμύρια σπασμένα links του photobucket και τα χιλιάδες άρθρα για την αλλαγή στην πολιτική του, το rage απο τους χρήστες του, μεχρι και τα petitions για να υπαναχωρήσει στην αλλαγή των όρων χρήσης του.
Αλλά μην πιστέψεις εμένα, ψάξ'το!

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δεν έχω αγορασμένο account στο photobucket. Είμαι χρόνια χρήστης του όμως. Παίζει ρόλο κάτι τέτοιο; Δεν έχω πετύχει κάτι, πάντως, για αυτά που λες για το photobucket. Να πω εδώ, ότι και σε άλλα threads που έψαξα με postαρίσματά μου με φωτογραφίες μου ανεβασμένες από το photobucket, βλέπω ότι οι φωτογραφίες φαίνονται ακόμα.

πριν 11 ώρες, το μέλος Karavasilator19 έγραψε:

φαίνεται η φώτο σου, κι εμένα οι δικές μου φαινόντουσαν στην αρχή, μετά από λίγη ώρα δεν εμφανίζοταν..

Α δεν ξέρω. Μπορεί τότε να σταματήσει να φαίνεται πιο μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://petapixel.com/2017/07/01/photobucket-just-broke-billions-photos-embedded-web/
Χαζεύοντας σε φορουμ απο μέσα καλοκαιριού δεν έχεις πετύχει την error εικόνα που εμφανίστηκε στο ποστ του karavasilator ?
Όλες οι φωτογραφίες που ήταν ποτέ ανεβασμένες σε φορουμ κλπ απο photobucket πλεον ειναι μπλοκαρισμένες. Εκτος απο τα paid accounts. Πλέον ζητάει τρελά ποσά για την υπηρεσία αυτή, αλλά αν έχει κάποιος παλιό paid account με πχ 9e το χρόνο ή κάτι τέτοιο και δεν έχει λήξει ακόμα, του επιτρέπεται το 3rd party hosting.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο, καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο! Είναι πανέμορφο σε αυτά τα χρώματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανεμορφο σε χρωμα και ειδικα σε αυτη την εκδοση με τις χουφτες και το μικρο φτερακι μπροστα "δενει" πολυ σαν συνολο.

Καλοταξιδο με πολλα και ομορφα χιλιομετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε:

Να σας γνωρισω το καινουριο αισθημα... :wub:

Yamaha MT09 Street Rally '15. Πρωτη αδεια 1/16, 9800χλμ και με ακομα τεσσερεις μηνες εργοστασιακη εγγυηση. Απολυτα εργοστασιακη μορφη και σε κατασταση βιτρινας. Βαλαμε σημερα και καινουρια παπουτσακια (εμεινα πιστος στα BT016 που στα 195€ πιστευω ειναι best value for money) και σιγα σιγα γνωριζομαστε καλυτερα.

Με μια κουβεντα, οπλο... :kill:

μεγειες, μεγεις καλοβολτο! αν εχεις λεφτα βαλτου το shifter που βγαζει η yamaha τα επομενα, θα βαρεθεις να παιζεις...

οσο ασχημο ειναι (για μενα), τοσο καλο ειναι σα συνολο (φρενα, αναρτηση, μοτερ, πλαισιο) και ωραιο οδηγικα! :wub::wub::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια, καλοτάξιδο και καλόσουζο. Έρχεται μόνο του σούζα και με 3ες. Κούκλα και απίστευτα παιχνιδιάρικο. 

πριν 23 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε:

https://petapixel.com/2017/07/01/photobucket-just-broke-billions-photos-embedded-web/
Χαζεύοντας σε φορουμ απο μέσα καλοκαιριού δεν έχεις πετύχει την error εικόνα που εμφανίστηκε στο ποστ του karavasilator ?
Όλες οι φωτογραφίες που ήταν ποτέ ανεβασμένες σε φορουμ κλπ απο photobucket πλεον ειναι μπλοκαρισμένες. Εκτος απο τα paid accounts. Πλέον ζητάει τρελά ποσά για την υπηρεσία αυτή, αλλά αν έχει κάποιος παλιό paid account με πχ 9e το χρόνο ή κάτι τέτοιο και δεν έχει λήξει ακόμα, του επιτρέπεται το 3rd party hosting.

Μπα όχι δεν το πρόσεξα. Αλλά αυτό μπορεί να είναι επειδή δεν μπαίνω και σε πολλά φόρουμς γενικότερα. 2-3 φόρουμς παρακολουθώ αυτή τη περίοδο.

Δεν έχω πληρώσει ποτέ photobucket. Οπότε δεν γνωρίζω τον λόγο που εμένα εμφανίζονται ακόμα οι φωτογραφίες μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο, καλοτάξιδο και άπεφτο! Είναι πολύ ωραίο το μαύρο με το χρυσό! 

Υ.Σ. Η πολλή παρέα με τον @noodles σε κατέστρεψε! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα